Меню
Количка

Тактически ножове

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Brand: Dulotec
Dulotec K183A е перфектният нож за всички ситуации, без значение каква е вашата задача за рязане, той ще се впише безпроблемно в начина ви на живот. В много отношения е типичният автоматичен нож, с острие отпред (OTF). Може да се похвали с превъзходно бързо двойно действие, което ви позволява да отв..
95.00 лв.
Без данък:95.00 лв.
Brand: Dulotec
Dulotec K184A е перфектният нож за всички ситуации, без значение каква е вашата задача за рязане, той ще се впише безпроблемно в начина ви на живот. В много отношения е типичният автоматичен нож, с острие отпред (OTF). Може да се похвали с превъзходно бързо двойно действие, което ви позволява да отв..
95.00 лв.
Без данък:95.00 лв.
Brand: Dulotec
Dulotec K187A е перфектният нож за всички ситуации, без значение каква е вашата задача за рязане, той ще се впише безпроблемно в начина ви на живот.В много отношения е типичният автоматичен нож, с острие отпред (OTF). Може да се похвали с превъзходно бързо двойно действие, което ви позволява да отва..
155.00 лв.
Без данък:155.00 лв.
Brand: Walther
Нож, многофункционален инструмент, клещи...наречете го както искате, това не променя факта, че е адски полезно! Walther MTK 2 (Multi Tac Knife) не само има острие от неръждаема стомана 440C с черно покритие, но също така разполага с отварачка за бутилки, отварачка за консерви, шило, клещи, накрайник..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Brand: Dulotec
Dulotec K254 е изключително лек ежедневен сгъваем нож, с форма тип кама и удобна дръжка от Micarta, идеална големина - едновременно компактен за лесно носене и достатъчно голям за повечето ежедневни дейности. Геометрията на острието е, като на двуостър нож, но е заточен само..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Brand: Dulotec
Dulotec K254 е изключително лек ежедневен сгъваем нож, с форма тип кама и удобна дръжка от Micarta, идеална големина - едновременно компактен за лесно носене и достатъчно голям за повечето ежедневни дейности. Геометрията на острието е, като на двуостър нож, но е заточен само от едната страна. Лайнер..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Brand: Dulotec
Dulotec K254 е изключително лек ежедневен сгъваем нож, с форма тип кама и удобна дръжка от G10 с карбоново покритие, идеална големина - едновременно компактен за лесно носене и достатъчно голям за повечето ежедневни дейности. Геометрията на острието е, като на двуостър нож, но е заточен само от една..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Brand: Walther
Black Tac Tanto е пъллноразмерен сгъваем нож с linerlock и флипер за удобно отваряне. Масивното танто острие с частично назъбване е матово черно, което подчертава тактическия вид на Black Tac.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:Дължина на острието: 98 ммОбща дължина: 235 ммДебелина на острието: 3,3 ммТегло: 164 грФорм..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Brand: Ruike
Ruike M195-B е първият тактически модел на марката. Този многофункционален сгъваем нож се отличава с няколко характеристики. На първо място, това е симетрично острие с капковидна форма, изработено от стомана D2 с твърдост около 60-61 единици. D2 е високовъглеродна инструментална стомана с високо съд..
237.00 лв.
Без данък:237.00 лв.
Brand: Ruike
Отличаващ се със стоманено острие D2, дръжка, изработена от ергономично оформена и текстурирано G10 и стомана, конус за чупене на стъкло и система за двойно заключване, M195 е добре оборудван и гъвкав при тактическа употреба, а също така има перфектна производителност при външни и спасителни цели. О..
237.00 лв.
Без данък:237.00 лв.
Brand: Ruike
Ruike P881-B1 е малък компактен тактически нож тип "Karambit".Разработен от обикновени ножове Karambit, P881 е предназначен за тактически цели, употреба на открито и спасителни употреби, където има значение здравият връх и здравият край. Освен повечето ножове "Karambit", има и заден предпазен пръсте..
129.00 лв.
Без данък:129.00 лв.
Brand: Ruike
Разработен от обикновени ножове Karambit, P881 е предназначен за тактически цели, употреба на открито и спасителни употреби, където има значение здравият връх и здравият край. Освен повечето ножове Karambit, има и заден предпазен пръстен на P881, заедно с ергономично оформена и текстурирана дръжка G..
129.00 лв.
Без данък:129.00 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)

Когато става въпрос за тактически ситуации, правилната екипировка е важна. Тактическите ножове са специално създадени за военни, правоприлагащи органи и всеки, който се нуждае от здрав боен нож, на който може да разчита.


За какво основно ще използвате ножа и дали Ви пасва

Както всичко в живота, най-страхотната и скъпа екипировка няма да Ви помогне, ако не пасва на Вас и Вашите нужди. Последното нещо, което искате, е ножът Ви да се провали, когато се опитвате да изпълните критична задача.


Какви са идеалните характеристики за един тактически нож

Тактическите ножове трябва да са здрави и издръжливи, бързи за изваждане или разгъване и удобни за хващане. По правило имат предпазител и са проектирани така, че да са лесни за употреба, когато носите ръкавици. Независимо дали трябва да го хванете, да отворите острието или да контролирате заключващия механизъм.


Как да изберем най-добрия тактически нож

Неща, на които да обърнем внимание:


  • Дължина на острието;
  • Бързо и лесно разгръщане;
  • Заключващ механизъм;
  • Наличие на надежден предпазител;
  • Материали на изработка;
  • Форма на острието;
  • Тип стомана;
  • Фиксиран или сгъваем.


Всеки един от нашите тактически ножове е прецизно изработен за превъзходна производителност, издръжливост и сила на рязане, като същевременно осигурява перфектния баланс на модерен дизайн и вечна устойчивост.

Независимо дали използвате тактически ножове за самозащита или обстоятелства, които изискват максимална безопасност, нашата колекция ще Ви подготви за всяка ситуация. Проектирани за тежка, незабавна употреба, продуктите ни са с висока якост и разполагат със здрави механизми за случаи, в които ефективността е задължителна.

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.