Меню
Количка

Арки и перголи

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Тази универсална дървена пергола с порта е предназначена да бъде декоративно допълнение към вашата градина или всяко друго открито пространство. Изработена от масивен чам, тази градинска арка е устойчива на атмосферни влияния и издръжлива. Красивата арка е чудесна за вход, пасаж или за декорация на ..
213.00 лв.
Без данък:213.00 лв.
Оставете вашият красив клематис, лоза, глициния или увивни рози да се разстелят върху тази градинска пергола от Nature! С височина 150 см, тази градинска пергола позволява на растенията ви да разцъфтяват, създавайки живописен естествен дисплей във вашата градина. Перголата е изработена от здрав, уст..
48.00 лв.
Без данък:48.00 лв.
Тази дървена пергола ще бъде чудесно декоративно допълнение към вашата градина или всяко друго външно пространство. Тя формира стабилна основа за рози и други увивни растения, с което ще оформи прекрасна зона за сядане през лятото. Може да се използва и за създаване на впечатляващ вход. Изработена о..
159.00 лв.
Без данък:159.00 лв.
Изложете любимите си цветя или растения в красив вид с този градински сандък с решетка! Изработено от устойчив на атмосферни влияния PP, повдигнатото легло е леко и подходящо за използване на открито. То съдържа голяма кутия за цветя с вместимост 90 л, където да поберете значителен брой зелени расте..
305.00 лв.
Без данък:305.00 лв.
Създайте великолепен дисплей във вашата градина с тази прекрасна градинска стойка за катерливи растения на 3 нива, която е идеална за оформяне на увивни рози, пасифлори, клематиси, грамофончета и др. Изградени от железни тръби и покрити с устойчив на атмосферни влияния черен епоксид, тези стойки за ..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Осигурете стабилна поддръжка за пълзящите си растения с тази ъглова пергола! Тази градинска пергола е изработена от масивно чамово дърво, което я прави здрава и подходяща за употреба на открито. Тя предлага стабилна поддръжка при растеж нагоре, така че розите, бръшлянът и другите пълзящи растения мо..
108.00 лв.
Без данък:108.00 лв.
Поставете любимите си цветя или растения на този градински цветарник от чамова дървесина масив, добавящ красота към сегашното ви пространство! Тази етажерка за растения, изработена от масивна чамова дървесина, е стабилна и подходяща за употреба на открито. Разполага с два рафта на различни височини ..
127.00 лв.
Без данък:127.00 лв.
Тази дървена пергола е практично и декоративно допълнение към градината, балкона, вътрешния ви двор и др. Тази градинска пергола е изработена от масивно чамово дърво, което я прави здрава и подходяща за употреба на открито. Тя предлага стабилна поддръжка за рози и други пълзящи растения. Цветарникът..
147.00 лв.
Без данък:147.00 лв.
Този универсален скрин осигурява място за съхранение и предлага място за вашите растения и цветя. Този сандък за възглавници е изработен от масивно акациево дърво – твърда дървесина с плътни шарки. Тази красиво проектирана кутия е стабилна, издръжлива и атрактивна. Изящната изработка и красивите дър..
551.00 лв.
Без данък:551.00 лв.
Украсете градината или вътрешния си двор с красиви растения и цветя с този ъглов плантер с пергола! Този дървен плантер е изработен от масивна чамова дървесина, което го прави издръжлив и подходящ за употреба на открито. Той разполага с кутия за засаждане, която ще приюти прекрасни цветя. Перголата ..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Тази универсална дървена пергола с порта е предназначена да бъде декоративно допълнение към вашата градина или всяко друго открито пространство. Изработена от масивен чам, тази градинска арка е устойчива на атмосферни влияния и издръжлива. Красивата арка е чудесна за вход, пасаж или за декорация на ..
229.00 лв.
Без данък:229.00 лв.
Този плантер с решетка, отличаващ се с вградена решетка тип пергола, е предназначен да добави чаровен щрих към всяко външно пространство. Изработен от дървонапълнен полимерен композит, този градински сандък не се нуждае от допълнително третиране, като лакиране или боядисване. Той е много издръжлив и..
268.00 лв.
Без данък:268.00 лв.
Тази метална градинска арка 6040802 от Nature осигурява декоративна подкрепа за катерливи растения, като орлови нокти, клематис и рози. Арката е изработена от поцинкована епоксидна ламинирана стомана. Тя ще бъде перфектна украса на входа на вашата градина. Материал: Епоксидна ламинирана поцинкована ..
283.00 лв.
Без данък:283.00 лв.
Оставете вашият красив клематис, лоза, глициния или увивни рози да се разстелят върху тази дървена пергола от Nature! С височина от 200 см, тази градинска решетка за пълзящи цветя позволява на растенията ви да цъфтят, създавайки живописен естествен дисплей във вашата градина. Решетката за увивни рас..
84.00 лв.
Без данък:84.00 лв.
Тези универсални дървени перголи с покриви са предназначени да бъдат декоративно допълнение към вашата градина или всяко друго открито пространство. Изработена от импрегнирана борова и чамова дървесина, градинската пергола е устойчива на корозия и издръжлива. Дворната пергола е чудесна като вход, пр..
467.00 лв.
Без данък:467.00 лв.
Този градински мосто ще донесе романтична атмосфера в градината ви. Декоративният градински мост е с дължина от 140 см. Може да се използва за поточе или просто да се постави над цветя. Дизайнът с двойни парапети дава на мостчето допълнителен чар. Изработен от масивно дърво, което не се влияе на атм..
181.00 лв.
Без данък:181.00 лв.
Този плантер с решетка, отличаващ се с вградена решетка тип пергола, е предназначен да добави чаровен щрих към всяко външно пространство. Изработен от дървонапълнен полимерен композит, този градински сандък не се нуждае от допълнително третиране, като лакиране или боядисване. Той е много издръжлив и..
206.00 лв.
Без данък:206.00 лв.
Тази висококачествена градинска арка е перфектният избор за отглеждането на рози и катерливи растения и със сигурност ще бъде акцент във всяка градина, вътрешен двор или тераса. Изработена от стабилно желязо, тази устойчива на атмосферни влияния градинска арка е достатъчно здрава, за да поддържа и н..
127.00 лв.
Без данък:127.00 лв.
Тази дървена решетъчна ограда с покрив-пергола има атрактивен и практичен дизайн, подходящ за вашата градина. Изработена от импрегнирана в зелено борова дървесина, тази ограда е много здрава, издръжлива и устойчива на корозия. Тази ограда за вътрешен двор осигурява висока степен на усамотение и сигу..
545.00 лв.
Без данък:545.00 лв.
Стилната дървена пергола е чудесно декоративно допълнение към вашата градина или всяко открито пространство. Тя формира стабилна основа за рози и други увивни растения и създава прекрасен кът за сядане през лятото. Можете също да я използвате, за да създадете внушителен вход. Тази пергола, изработен..
141.00 лв.
Без данък:141.00 лв.
Изложете любимите си цветя или растения в красив вид с този градински сандък с решетка! Изработено от устойчив на атмосферни влияния PP, повдигнатото легло е леко и подходящо за използване на открито. То съдържа голяма кутия за цветя с вместимост 90 л, където да поберете значителен брой зелени расте..
331.00 лв.
Без данък:331.00 лв.
Тази шатра ви осигурява отличен подслон и е подходяща за спортове на открито, партита, пикници или всякакви събития на открито. Този навес се отличава с масивна стоманена конструкция, която ви осигурява добра стабилност. Покривът е изработен от плат с PA покритие, което предпазва от дъжд и жарко слъ..
424.00 лв.
Без данък:424.00 лв.
Този многофункционална пергола ще бъде прекрасно декоративно допълнение към вашата градина или всяко друго външно пространство и ще ви осигури сянка и защита от дъжд. Тази иновативна пергола е оборудвана с регулируем, прибиращ се чрез плъзгане навес, който може да се спуска или повдига от двете стра..
535.00 лв.
Без данък:535.00 лв.
Добавете нотка романтичен чар към вашата градина с този дървен градински мост! Той е предназначен да се превърне в прекрасно място, където да се наслаждавате на природата във вашата градина. Масивно дърво смърч: Изработено от масивен смърч, езерното мостче е издръжливо и стабилно.Дървена рамка: Дърв..
231.00 лв.
Без данък:231.00 лв.
Тази градинска пергола е перфектен избор за отглеждането на рози и увивни растения във всяка градина, вътрешен двор или тераса. Изградена от рамка от ковано желязо, перголата е достатъчно здрава и издръжлива, за да поддържа увивните растения. Красивите орнаменти придават на градинската арка романтич..
303.00 лв.
Без данък:303.00 лв.
Този дървен навес за врата представлява атрактивен начин да декорирате вашия вход или да добавите малко рустик чар към вашия дом. Може да се монтира над врати, прозорци и т.н. Изработен от борова дървесина масив със зелена импрегнация, този дървен навес за врата е много здрав, издръжлив и устойчив н..
194.00 лв.
Без данък:194.00 лв.
Тази дървена градинска арка е декоративно допълнение към вашата градина, вътрешен двор или тераса. Изработена от масивна борова дървесина със зелена импрегнация, тази градинска арка е много здрава и издръжлива. Може да се използва и за създаване на впечатляващ вход. Моля, имайте предвид, че дървото ..
337.00 лв.
Без данък:337.00 лв.
Тези градински арки идеално придават романтичен привкус на вашата градина със своите декоративни връхчета. Стабилен материал: Стоманата е изключително твърд и здрав материал. Затова предлага здравина и стабилност. Праховото покритие върху стоманата създава защитен слой срещу износване.Множество прил..
113.00 лв.
Без данък:113.00 лв.
Масата за разсад от Esschert Design е идеална за отглеждане на билки, зеленчуци или плодове около къщата ви. Стабилната и здрава дървена маса предлага всичко необходимо за необезпокоявано градинарство. Тази маса за разсад осигурява удобна работна височина за пикиране или подрязване на растения, за д..
251.00 лв.
Без данък:251.00 лв.
Добавете нотка романтичен чар към вашата градина с този дървен градински мост! Той е предназначен да се превърне в прекрасно място, където да се наслаждавате на природата във вашата градина. Масивно дърво смърч: Изработено от масивен смърч, езерното мостче е издръжливо и стабилно.Дървена рамка: Дърв..
428.00 лв.
Без данък:428.00 лв.
Добавете нотка романтичен чар към вашата градина с този дървен градински мост! Той е предназначен да се превърне в прекрасно място, където да се наслаждавате на природата във вашата градина. Масивно дърво смърч: Изработено от масивен смърч, езерното мостче е издръжливо и стабилно.Дървена рамка: Дърв..
309.00 лв.
Без данък:309.00 лв.
Тази дървена решетъчна арка ще бъде чудесно декоративно допълнение към вашата градина или всяко друго външно пространство. Арката формира стабилна основа за рози и други увивни растения, с което ще оформи прекрасна зона за сядане през лятото. Може да се използва и за създаване на впечатляващ вход. И..
229.00 лв.
Без данък:229.00 лв.
Тази класическа бамбукова пейка с пергола ще бъде едно чудесно допълнение към вашата градина или друго външно пространство. Перголата е стабилна основа за рози и други увивни растения и ще създаде чудесно сенчесто място през лятото. Устойчивият на атмосферни влияния и вода бамбук гарантира стабилнос..
378.00 лв.
Без данък:378.00 лв.
Тази елегантна градинска арка, която е перфектен избор за рози и увивни растения, със сигурност ще привлече вниманието във всяка градина, вътрешен двор или тераса. Стабилен материал: Стоманата е изключително твърд и здрав материал. Затова предлага здравина и стабилност. Праховото покритие върху стом..
220.00 лв.
Без данък:220.00 лв.
Този плантер с решетка, отличаващ се с вградена решетка тип пергола, е предназначен да добави чаровен щрих към всяко външно пространство. Изработен от дървонапълнен полимерен композит, този градински сандък не се нуждае от допълнително третиране, като лакиране или боядисване. Той е много издръжлив и..
315.00 лв.
Без данък:315.00 лв.
Тази градинска арка осигурява лесен и атрактивен начин да добавите елегантност на вашата градина. Можете също да я използвате като арка за увивни растения или да я украсите с цветя или балони за сватби и други специални събития. Изградена от железни тръби и покрита с устойчив на атмосферни влияния ч..
105.00 лв.
Без данък:105.00 лв.
Тази бамбукова арка за рози със стабилна конструкция е предназначена да бъде истинска атракция във вашата градина, двор или тераса. Първокласен материал: Изработена от устойчив на атмосферни влияния и вода бамбук, градинската беседка е издръжлива и стабилна.Многократна употреба: Беседката за вътреше..
228.00 лв.
Без данък:228.00 лв.
Тази градинска пергола е перфектен избор за отглеждането на рози и увивни растения във всяка градина, вътрешен двор или тераса. Изградена от рамка от ковано желязо, перголата е достатъчно здрава и издръжлива, за да поддържа увивните растения. Красивите орнаменти придават на градинската арка романтич..
420.00 лв.
Без данък:420.00 лв.
Тази дървена пергола ще бъде чудесно декоративно допълнение към вашата градина или всяко друго външно пространство. Тя формира стабилна основа за рози и други увивни растения, с което ще оформи прекрасна зона за сядане през лятото. Може да се използва и за създаване на впечатляващ вход. Изработена о..
105.00 лв.
Без данък:105.00 лв.
Наредете любимите си цветя или растения в красив вид в този градински сандък с решетка! Изработена от устойчив на атмосферни влияния PP, повдигнатата леха е лека и подходяща за използване на открито. Тя съдържа голяма кутия за цветя с вместимост 30 л, където да поберете значителен брой зелени растен..
168.00 лв.
Без данък:168.00 лв.
Добавете нотка романтичен чар към вашата градина с този дървен градински мост! Той е предназначен да се превърне в прекрасно място, където да се наслаждавате на природата във вашата градина. Масивно дърво смърч: Изработено от масивен смърч, езерното мостче е издръжливо и стабилно.Дървена рамка: Дърв..
413.00 лв.
Без данък:413.00 лв.
Тази бамбукова пергола ще бъде чудесно декоративно допълнение към вашата градина или всяко друго външно пространство. Тя оформя стабилна основа за рози и други увивни растения, което позволява аранжирането на прекрасна зона за почивка през лятото. Тази пергола е прецизно изработена от естествен бамб..
326.00 лв.
Без данък:326.00 лв.
Тази дървена градинска арка с пергола е перфектен избор за рози и увивни растения във вашата градина, вътрешен двор или тераса. Изработена от зелена импрегнирана масивна борова дървесина, тази градинска арка е много здрава и издръжлива. Перголата за вграждане предлага страхотна опора за рози или дру..
464.00 лв.
Без данък:464.00 лв.
Тази градинска арка за рози с пейка е истински акцент за всяка градина, вътрешен двор, тераса и т.н. Перголата има висококачествена и стабилна конструкция. Изработена е от неръждаем метал, който е устойчив на атмосферни влияния. Тази арка за рози може лесно да се инсталира. Максимално допустимото на..
295.00 лв.
Без данък:295.00 лв.
Изложете любимите си цветя или растения в красив вид с този градински сандък с решетка! Изработено от устойчив на атмосферни влияния PP, повдигнатото легло е леко и подходящо за използване на открито. То съдържа голяма кутия за цветя с вместимост 90 л, където да поберете значителен брой зелени расте..
287.00 лв.
Без данък:287.00 лв.
Оставете вашият красив клематис, лоза, глициния или увивни рози да се разстелят върху тази бамбукова пергола от Nature! С височина от 200 см, тази градинска пергола за пълзящи цветя позволява на растенията ви да цъфтят, създавайки живописен естествен дисплей във вашата градина. Изработена от натурал..
125.00 лв.
Без данък:125.00 лв.
Тази градинска арка осигурява атрактивен и удобен начин да добавите елегантност към вашата градина, вътрешен двор или тераса. Можете да я използвате като арка за увивни растения или прохладно място за почивка. Изградена от железни тръби и покрита с устойчив на атмосферни влияния черен епоксид, тази ..
287.00 лв.
Без данък:287.00 лв.
Тези универсални дървени перголи с покриви са предназначени да бъдат декоративно допълнение към вашата градина или всяко друго открито пространство. Изработена от импрегнирана борова и чамова дървесина, градинската пергола е устойчива на корозия и издръжлива. Дворната пергола е чудесна като вход, пр..
1,107.00 лв.
Без данък:1,107.00 лв.
Показани 1 от 48 | 86 (2 Страници)

Страхотни градински арки и перголи на супер цени за Вашата цветна градина и двора на къщата или вилата. Само качествени продукти от онлайн магазин Sorbe.bg, с които съседите ще Ви завидят.

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.