Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Менгемета и преси

Производител: Haba Netherlands Модел:
Това менгеме с кръстосан ход може да се използва за здраво закрепване на детайли за прецизна металообработка. Благодарение на отличната си сила на захващане, менгемето няма да помръдне по време на пробиване или фрезоване. Произведено от чугун, менгемето е стабилно и здраво. Това менгеме с кръстосан ход ще бъде полезно, когато е необходимо да се пробият много отвори в един и същ детайл, тъй като двете оси могат да се регулират с винтове за регулиране на хода. Освен това има стабилна основа, която..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това менгеме се накланя на 90 градуса и е стабилно изградено. Благодарение на отличната си сила на затягане, менгемето няма да помръдне по време на пробиване или фрезоване. Произведено от чугун, менгемето е стабилно и здраво. Това менгеме има ъгъл на накланяне, регулируем между 0-90 градуса, както и заключващ щифт на веригата, за да го фиксирате на всеки 15 градуса. Това устройство разполага и със стабилна основа, която може лесно да се монтира на работната ви маса. То е компактно и леко, което ..
217.00лв.
Без данък:217.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това 90-градусово ъглово менгеме се използва за закрепване на детайли. То е идеално за свързване под прав ъгъл, сглобяване, заваряване или шлайфане. Това менгеме е стабилно конструирано и подходящо за ежедневна употреба в работилницата. Умен дизайн с двойно завъртане позволява затягане на еднакви или с различна големина детайли под прав ъгъл. С резбата, навита докрай назад, максималният отвор на челюстта е 115 мм. Шпинделът позволява бърза работа с една ръка. Това устройство разполага и със стаб..
213.70лв.
Без данък:213.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Използвайте нашите заготовки за значки, за да направите свои собствени дизайнерски значки. С логото на вашата компания или събитие върху тях, те могат да се използват за рекламни и промоционални кампании. Пластмасовият гръб ги прави леки и лесни за закрепване. Доставката включва 500 комплекта. Забележка: За използване с нашата преса за значки от 25 мм, която също е налична в нашия магазин (SKU 270720). Материал: Пластмасов гръб + метална предна частРазмер: 25 ммКоличество: 500 комплектаЕдин комп..
176.10лв.
Без данък:176.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Използвайте нашите заготовки за значки, за да направите свои собствени дизайнерски значки. С логото на вашата компания или събитие върху тях, те могат да се използват за рекламни и промоционални кампании. Пластмасовият гръб ги прави леки и лесни за закрепване. Доставката включва 500 комплекта. Забележка: За използване с нашата преса за значки от 44 мм, която също е налична в нашия магазин (SKU 270720). Материал: Пластмасов гръб + метална предна частРазмер: 44 ммКоличество: 500 комплектаЕдин комп..
213.70лв.
Без данък:213.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Използвайте нашите заготовки за значки, за да направите свои собствени дизайнерски значки. С логото на вашата компания или събитие върху тях, те могат да се използват за рекламни и промоционални кампании. Пластмасовият гръб ги прави леки и лесни за закрепване. Доставката включва 500 комплекта. Забележка: За използване с нашата преса за значки от 58 мм, която също е налична в нашия магазин (SKU 270720). Материал: Пластмасов гръб + метална предна частРазмер: 58 ммКоличество: 500 комплектаЕдин комп..
213.70лв.
Без данък:213.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Изцяло стоманеното въртящо се менгеме от Brüder Mannesmann е изработено от здрава стомана и е с капацитет на затягане 6'' (150 мм). Менгемето е снабдено със сменяеми челюсти и като допълнително предимство – с голяма повърхност на наковалнята. Материал: СтоманаРазмери: 37 x 16 x 16,5 см (Д х Ш х В)Въртящо менгемеСъс сменяеми челюстиШирина на максималния отвор на челюстите: 150 мм (5")Наковалня с голяма повърхност..
214.30лв.
Без данък:214.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази дърводелска стяга за работа с една ръка EHZ Pro 100-915 от wolfcraft ще бъде отличен избор за бързо, удобно и безопасно затягане. С притискащо налягане до 120 кг, този инструмент е здрав и мощен. Освен това висококачествената шина осигурява висока и дълготрайна сила на затягане. Стягата е много лесна за боравене и се закрепва сигурно, благодарение на ергономичния си захват с неплъзгаща се зона. Тя също така има предимството да се преобразува без усилие във функцията на разпръсквач с натиска..
109.20лв.
Без данък:109.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Менгемето с въртяща се на 360° основа и ширина на челюстта 100 мм е изработено от чугун и има масивен захват за лесно и стабилно затягане на заготовките. Масивният захват ви позволява да адаптирате съответно диапазона към вашия детайл. Челюстите са закалени и следователно отговарят на взискателните нужди за пробиване и затягане. Благодарение на системата за затягане чрез издърпване надолу, детайлите се изтеглят надолу при затягането и се затягат прецизно. Фино разграфената скала осигурява бърза ..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Менгемето с въртяща се на 360° основа и ширина на челюстта 125 мм е изработено от чугун и има масивен захват за лесно и стабилно затягане на заготовките. Масивният захват ви позволява да адаптирате съответно диапазона към вашия детайл. Челюстите са закалени и следователно отговарят на взискателните нужди за пробиване и затягане. Благодарение на системата за затягане чрез издърпване надолу, детайлите се изтеглят надолу при затягането и се затягат прецизно. Фино разграфената скала осигурява бърза ..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Менгемето с въртяща се на 360° основа и ширина на челюстта 160 мм е изработено от чугун и има масивен захват за лесно и стабилно затягане на заготовките. Масивният захват ви позволява да адаптирате съответно диапазона към вашия детайл. Челюстите са закалени и следователно отговарят на взискателните нужди за пробиване и затягане. Благодарение на системата за затягане чрез издърпване надолу, детайлите се изтеглят надолу при затягането и се затягат прецизно. Фино разграфената скала осигурява бърза ..
492.00лв.
Без данък:492.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Менгемето с въртяща се на 360° основа и ширина на челюстта 85 мм е изработено от чугун и има масивен захват за лесно и стабилно затягане на заготовките. Масивният захват ви позволява да адаптирате съответно диапазона към вашия детайл. Челюстите са закалени и следователно отговарят на взискателните нужди за пробиване и затягане. Благодарение на системата за затягане чрез издърпване надолу, детайлите се изтеглят надолу при затягането и се затягат прецизно. Фино разграфената скала осигурява бърза и..
135.10лв.
Без данък:135.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Двуосовото менгеме, притежаващо функция за накланяне и завъртане и с ширина на челюстта 100 мм, е изработено от масивен чугун и има солидна стяга за лесно и стабилно затягане на детайлите. Солидната стяга ви позволява лесно да адаптирате затягането на вашия детайл. Челюстите са подсилени и следователно могат да посрещнат взискателните нужди за пробиване и затягане. Двуосното затягане и фино разграфената скала позволяват наклон от 0 - 90° и могат да бъдат фиксирани с притискащ лост. Това устройст..
277.00лв.
Без данък:277.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Двуосовото менгеме, притежаващо функция за накланяне и завъртане и с ширина на челюстта 160 мм, е изработено от масивен чугун и има солидна стяга за лесно и стабилно затягане на детайлите. Солидната стяга ви позволява лесно да адаптирате затягането на вашия детайл. Челюстите са подсилени и следователно могат да посрещнат взискателните нужди за пробиване и затягане. Двуосното затягане и фино разграфената скала позволяват наклон от 0 - 90° и могат да бъдат фиксирани с притискащ лост. Това устройст..
580.50лв.
Без данък:580.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Дървената работна маса е идеална както за професионална и лична употреба. Тази работна маса, изработена от качествена твърда дървесина, е изключително стабилна и издръжлива. Работната маса е снабдена с 1 предно менгеме, 1 крайно менгеме и включва 4 дървени колчета за здраво и сигурно фиксиране на детайлите. Тази работна маса, снабдена с чекмедже за съхранение и рафт, осигурява достатъчно място за съхранение, където да държите инструментите си добре организирани и на достъпно място. Можете да раб..
365.50лв.
Без данък:365.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Използвайте нашите заготовки за значки, за да направите свои собствени дизайнерски значки. Можете да поставите логото на вашата компания или събитие върху тях за рекламни и промоционални кампании. Пластмасовият гръб ги прави леки и лесни за закрепване. Доставката включва 500 комплекта. Материал: Пластмаса, металРазмер: 37 ммКоличество: 500 комплектаПълният комплект съдържа:1 x Метална обвивка1 x Фолио майлар1 х Значка със закопчалка..
176.10лв.
Без данък:176.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това менгеме за закрепване към маса с въртяща се основа е необходим инструмент за всяка работилница или гараж. То е идеално за задържане на предмети по време на пробиване, пилене, запояване, монтаж или заваряване. Това менгеме за закрепване към маса е изработено от здрава лята стомана, което я прави здрава и трайна. Челюстите се отварят с водещ винт до максимум 150 мм и ширината на челюстта е 150 мм. Менгемето разполага и с отвори за закрепване, така че да може да бъде здраво закрепено към работ..
213.70лв.
Без данък:213.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това менгеме за закрепване към маса с въртяща се основа е необходим инструмент за всяка работилница или гараж. То е идеално за задържане на предмети по време на пробиване, пилене, запояване, монтаж или заваряване. Това менгеме за закрепване към маса е изработено от здрава лята стомана, което я прави здрава и трайна. Челюстите се отварят с водещ винт до максимум 200 мм и ширината на челюстта е 200 мм. Менгемето разполага и с отвори за закрепване, така че да може да бъде здраво закрепено към работ..
365.50лв.
Без данък:365.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Менгемето за тезгях с въртяща се основа на 360° и ширина на челюстта 60 мм е изработено от чугун. То има масивен захват за лесно и стабилно затягане на заготовките. Масивният захват ви позволява да адаптирате съответно диапазона към вашия детайл. Челюстите са закалени и следователно могат да отговорят на взискателните нужди от пробиване и затягане. Този уред разполага и със стабилна и въртяща се основа, която може лесно да се монтира към вашата работна маса и други работни повърхности, така че д..
66.90лв.
Без данък:66.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Машината за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 25 мм. Доставката включва 500 комплекта 25-милиметрови заготовки за кръгли значки, всеки от които се състои от метална предна част, фолио..
378.10лв.
Без данък:378.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Машината за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 37 мм. Доставката включва 500 комплекта 37-милиметрови заготовки за кръгли значки, всеки от които се състои от метална предна част, фолио..
454.00лв.
Без данък:454.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Машината за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 44 мм. Доставката включва 500 комплекта 44-милиметрови заготовки за кръгли значки, всеки от които се състои от метална предна част, фолио..
542.60лв.
Без данък:542.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Машината за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 58 мм. Доставката включва 500 комплекта 58-милиметрови заготовки за кръгли значки, всеки от които се състои от метална предна част, фолио..
504.60лв.
Без данък:504.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Тази машина за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 25 мм. Доставката включва 500 комплекта 25-милиметрови заготовки за кръгли значки, всеки от които се състои от метална предна част, фо..
264.30лв.
Без данък:264.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Тази машина за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 37 мм. Доставката включва 500 комплекта 37-милиметрови заготовки за кръгли значки, всеки от които се състои от метална предна част, фо..
390.80лв.
Без данък:390.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Тази машина за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 44 мм. Доставката включва 500 комплекта 44-милиметрови заготовки за кръгли значки, всеки от които се състои от метална предна част, фо..
466.70лв.
Без данък:466.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Тази машина за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 58 мм. Доставката включва 500 комплекта 58-милиметрови заготовки за кръгли значки, всеки от които се състои от метална предна част, фо..
454.00лв.
Без данък:454.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Тази машина за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 25 мм. Дизайнът на „положителен стоп“ осигурява подравняване на горната и долната матрица. Плъзгащата основа е проектирана за по-точна..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Машината за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 25 мм. Въртящата се основа ви позволява да местите матриците за по-точна и бърза работа. Текстурираната ръкохватка е лесна за употреба и ..
264.30лв.
Без данък:264.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Тази машина за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 37 мм. Дизайнът на „положителен стоп“ осигурява подравняване на горната и долната матрица. Плъзгащата основа е проектирана за по-точна..
251.70лв.
Без данък:251.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Машината за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 37 мм. Въртящата се основа ви позволява да местите матриците за по-точна и бърза работа. Текстурираната ръкохватка е лесна за употреба и ..
314.90лв.
Без данък:314.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Тази машина за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 44 мм. Дизайнът на „положителен стоп“ осигурява подравняване на горната и долната матрица. Плъзгащата основа е проектирана за по-точна..
289.60лв.
Без данък:289.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Машината за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 44 мм. Въртящата се основа ви позволява да местите матриците за по-точна и бърза работа. Текстурираната ръкохватка е лесна за употреба и ..
352.90лв.
Без данък:352.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Машината за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 58 мм. Въртящата се основа ви позволява да местите матриците за по-точна и бърза работа. Текстурираната ръкохватка е лесна за употреба и ..
327.60лв.
Без данък:327.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Преобразувайте любимите си снимки и лозунги в значки с тази преса за значки. Тази машина за производство на значки може да произвежда различни видове значки с безопасна игла, връзки за въжета, ключодържатели, ключодържатели с огледален ефект и др. Тази машина за изработка на значки се доставя с комплект матрици, подходящи за изработване на бутонни значки с размер 58 мм. Дизайнът на „положителен стоп“ осигурява подравняване на горната и долната матрица. Плъзгащата основа е проектирана за по-точна..
277.00лв.
Без данък:277.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Превърнете вашата настолна фреза или струг в пробивна машина с това приспособление. Този комплект включва пробивен патронник B16 с опашка MT2, предназначен за нарязване на вътрешни резби на пробивни машини, револверни стругове и подобни инструменти. Той може да пробива резби M2-M13. Този комплект е изработен от стомана с голяма твърдост, точност и устойчивост на корозия. Здравият и компактен дизайн осигурява висока стабилност и точност на произведените резби. Цвят: Сребрист и черенМатериал: 40 C..
176.10лв.
Без данък:176.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Превърнете вашата настолна фреза или струг в пробивна машина с това приспособление. Този комплект включва пробивен патронник B18 с опашка MT3, предназначен за нарязване на вътрешни резби на пробивни машини, револверни стругове и подобни инструменти. Той може да пробива резби M3-M16. Този комплект е изработен от стомана с голяма твърдост, точност и устойчивост на корозия. Здравият и компактен дизайн осигурява висока стабилност и точност на произведените резби. Цвят: Сребрист и черенМатериал: 40 C..
203.40лв.
Без данък:203.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това менгеме с кръстосан ход може да се използва за здраво закрепване на детайли за прецизна металообработка. Благодарение на отличната си сила на захващане, менгемето няма да помръдне по време на пробиване или фрезоване. Произведено от чугун, менгемето е стабилно и здраво. Това менгеме с кръстосан ход ще бъде полезно, когато е необходимо да се пробият много отвори в един и същ детайл, тъй като двете оси могат да се регулират с винтове за регулиране на хода. Освен това има стабилна основа, която..
217.00лв.
Без данък:217.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това менгеме с кръстосан ход може да се използва за здраво закрепване на детайли за прецизна металообработка. Благодарение на отличната си сила на захващане, менгемето няма да помръдне по време на пробиване или фрезоване. Произведено от чугун, менгемето е стабилно и здраво. Това менгеме с кръстосан ход ще бъде полезно, когато е необходимо да се пробият много отвори в един и същ детайл, тъй като двете оси могат да се регулират с винтове за регулиране на хода. Освен това има стабилна основа, която..
264.30лв.
Без данък:264.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това менгеме с кръстосан ход може да се използва за здраво закрепване на детайли за прецизна металообработка. Благодарение на отличната си сила на захващане, менгемето няма да помръдне по време на пробиване или фрезоване. Произведено от чугун, менгемето е стабилно и здраво. Това менгеме с кръстосан ход ще бъде полезно, когато е необходимо да се пробият много отвори в един и същ детайл, тъй като двете оси могат да се регулират с винтове за регулиране на хода. Освен това има стабилна основа, която..
148.80лв.
Без данък:148.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази ъглова стяга може да се използва за здраво закрепване на детайлите за прецизна металообработка. Благодарение на отличната си сила на затягане и заключване, менгемето няма да помръдне по време на пробиване или фрезоване. Якостните челюсти осигуряват гарантирано задържане при всяка обработка. Тази стяга с прав ъгъл ще бъде полезна, когато детайлът е с ъгъл от 90 градуса; а въртящият се шпиндел и затягащата глава позволяват здраво и сигурно закрепване на материали с различни напречни сечения. ..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Показани 1 от 41 | 41 (1 Страници)