Меню
Количка

За нас

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси

Sorbe.bg електронен магазин на Дулотек ЕООД, дан. № BG205421457, със склад и офис в София, ул. Кукуш 1.

Дулотек ЕООД е търговска фирма с две основни направления: 

- Дом и градина (търговска марка Sorbe): обзавеждане за дома и офиса, мебели за градината, парници и оранжерии, техника, декорация, подаръци и други. В тези категории си партнираме с големи европейски и български търговци с цел да предложим максимално широка гама артикули за дома. Също така работим и с производители на определени категории, за да създадем продукти с необходимото гарантирано качество на изключително конкурентна цена с наши марки.

- Продукти за лов, риболов, туризъм, къмпинг (търговски марки Dulotec, Convoy) – предлагаме изключително практични и надеждни фенери, челници, ножове, къмпинг лампи и др. на най-добрите цени на пазара. Постигаме го чрез работа с доказани производители като внимателно подбираме компонентите и материалите за направим уникален продукт с нашата марка Dulotec, който работи по най-добрия според нас начин за съответната дейност. За да поддържаме достъпни цени, инвестираме само в технологията, която носи полза за потребителя и премахваме всички ненужни разходи по веригата -  излишни екстри, скъпи опаковки, комисионни на посредници, неефективен транспорт. Всички продукти с марка Dulotec се предлагат с желязна гаранция – до 7 дни след изпращането получавате ремонтиран или заменен артикул, транспорта е за наша сметка.  Предлагаме също и други марки като Ganzo, Ruike, Walther.

Основният ни фокус е перфектното обслужване на клиенти и доставка на стоки с отлично съотношение цена-качество. Вярваме, че електронната търговия в основата си не е по-различна от традиционната, поради което предлагаме удобни за клиента разнообразни начини на плащане и доставка, консултираме и потвърждаваме по телефон заявките за да избегнем грешки и разочарования. Офисът ни работи в работни дни от 9 до 17 часа, телефонна централа 02/4744604. На първия работен ден сутринта прозвъняваме неприетите обаждания от вечерта или уикенда.

Нашите марки продукти се намират в България и доставката става обикновено на следващия работен ден. Другите артикули са на склад при наши партньори в ЕС и доставката отнема повече време (до 2 седмици), но ние проследяваме целият процес до Вашата врата и поемаме гаранционно обслужване и комуникация с производителя, както и разрешаване на  евентуален проблем.

Фирмата има и физически магазин за подаръци и декорация за дома, намиращ се в София, ул. Пиротска 27. В него освен пълната гама предлагани продукти Dulotec, Convoy, Ganzo, Ruike, Walther, ще намерите идеи за подаръци, сувенири и украса за дома, както и широка гама чаши за алкохол, чай, кафе, сервизи от висококачествен порцелан и дизайнерска керамика.

Допълнително удобство за клиентите ни е да получат и заплатят стоките си на място в този магазин или в нашият склад в София, ул. Кукуш 1.


Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.