Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Поливане и водохващане

Производител: Haba Netherlands Модел:
Този градински автоматичен напоителен таймер ви позволява да напоявате градината си по контролиран и организиран начин, дори когато сте далеч. Той е идеален за използване през лятото, когато растенията и тревните площи се нуждаят от чести поливания. Тази автоматична система за напояване е проектирана да спестява вода и време. Тя включва 4-лентов разпределител на вода, който може да бъде свързан към различни напоителни устройства. Електронният таймер разполага с дисплей и бутони за програмиране и..
135.10лв.
Без данък:135.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази автоматична поливна система с таймер е идеална за полива на всякакви видове цветя, дървета, саксийни растения и други. Таймерът има LCD дисплей и може да се настрои да промени честотата и продължителността на поливането. Сравнена с обикновените пръскачки, тази поливна система използва до 70% по-малко вода, защото съумява да полее растенията прецизно в корените им. Автоматичната поливна система се захранва от 4 АА батерии (не са включени в доставката). Доставката включва таймер с помпа, една..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Мощната водна помпа е чудесен избор за доставка на вода за напояване в градината или за други приложения. С номинална мощност 1,45 kW и максимална височина 35 м, нашата помпа доставя вода с максимален дебит от 11,5 м³/ч. Можете лесно да стартирате уреда с издърпване на стартовата корда. Помпата е със здрава стоманена рамка, която я предпазва от случайни повреди, както и с дръжка за лесно транспортиране. Благодарение на леката конструкция и компактния дизайн, тази водна помпа може да се съхранява..
403.40лв.
Без данък:403.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази висококачествена ръчна помпа със стойка не само ви помага да изпомпвате бързо вода от земята с дълбочина до 8 метра, но също така служи за декор на вашата градина. Цялостната водна помпа със стойката може лесно да бъде инсталирана и монтирана и ще ви служи дълги години. Тя е изцяло ръчно управлявана и е много лесна за използване. С дръжката, която се движи нагоре и надолу, водата се изпомпва от земята и изтича от водния кран. Самата помпа има женски фитинг в долната част и PVC тръба или тръ..
365.50лв.
Без данък:365.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Водната помпа е изцяло ръчна и е много лесна за използване. С преместването на ръкохватката нагоре и надолу водата ще бъде изпомпана от земята и ще потече от водния кран. С чугунена конструкция, тя е здрава и изключително издръжлива. Помпата има 38 мм (1 1/2") женска връзка в основата, като към фитинга трябва да бъде свързана PVC или тръба от неръждаема стомана (чрез фитинг с мъжка резба или с маркуч), за да отклоните водата в помпата. Поставката прави помпата много по-висока, предлагаща по-удоб..
390.80лв.
Без данък:390.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази висококачествена електрическа водна помпа е перфектният избор за снабдяване с вода за покриване на домашните ви нужди или на напоителната ви система. Снабдена с бутон за включване/изключване, тази водна помпа е лесна за употреба. С максимален напор от 35 метра, тя лесно ще достави вода от дълбините. Благодарение на мощния мотор, помпата е много здрава и работи ефективно с много малко шум. С подсилен термопластичен и метален корпус, тази помпа ще ви служи дълго време, независимо от атмосферн..
213.70лв.
Без данък:213.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази висококачествена градинска помпа е перфектният избор за снабдяване с вода за покриване на домашните ви нужди или на напоителната ви система.Помпата е лесна за използване, тъй като е оборудвана с пресостат. С максимален напор от 46 м, тя ще ви достави вода от дълбините. Благодарение на мощния двигател, градинската помпа е изключително здрава и е в състояние да работи ефективно като произвежда много малко шум. С подсиления си термопластичен корпус, тя е производителна през всички сезони и ще ..
428.70лв.
Без данък:428.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази ръчна помпа не само ви помага да изпомпвате бързо вода от земята с дълбочина до 8 метра, но също така служи за декор на вашата градина. Помпата се задвижва изцяло ръчно и с нея се работи лесно. Задвижвайки дръжката нагоре и надолу, водата се изпомпва и потича през чучура. Помпата се монтира и инсталира лесно. С тегло от 13.5 кг, тя ще ви служи дълги години. Самата помпа има женски фитинг в долната част и PVC тръба или тръба от неръждаема стомана трябва да бъде свързана към фитинга, за да от..
203.40лв.
Без данък:203.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този гъвкав маркуч е специално разработен за напояване на градина. Изработен от гумен материал, устойчив на атмосферни влияния, маркучът се отличава с дълготрайност на употреба. С дължина от 25 м, той е достатъчно дълъг, за да достигне вашите растения. Благодарение на хилядите микропори, маркучът не се чупи или блокира. Специалният му дизайн за бързо и гладко преминаване на водата допринася за пестене на вода. Освен това, маркучът се навива лесно на бобина за съхранение и транспорт. Маркучът е п..
71.30лв.
Без данък:71.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този гъвкав маркуч е специално разработен за напояване на градина. Изработен от гумен материал, устойчив на атмосферни влияния, маркучът се отличава с дълготрайност на употреба. С дължина от 50 м, той е достатъчно дълъг, за да достигне вашите растения. Благодарение на хилядите микропори, маркучът не се чупи или блокира. Специалният му дизайн за бързо и гладко преминаване на водата допринася за пестене на вода. Освен това, маркучът се навива лесно на бобина за съхранение и транспорт. Маркучът е п..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази висококачествена джет помпа е идеален избор за снабдяване на домакинството ви с вода или за напоителната система в градината ви. С максимален дебит 5100 л/ч, тя може да изпомпва огромно количество вода за кратко време. Благодарение на мощния си двигател, водната помпа е изключително здрава и издръжлива. Здравата стоманена конструкция предпазва водната помпа от атмосферни влияния. Цвят: СинРазмери: 42 х 12 х 19 см (Д х Ш х В)Дължина на кабела: 50 смНапрежение: 220 VВходна мощност: 1300WМакс...
302.30лв.
Без данък:302.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този пълен комплект се състои от 1 дренажен канал с решетка от пластмаса и 2 крайни капачки. Той представлява идеалното решение за събиране и премахване на излишната вода от пътища, вътрешни дворове и други открити площи. Този канал предлага уникална заключваща система, която позволява лесното му свързване със следващия. Изработен от висококачествена пластмаса, този дренажен канал е устойчив на корозия, на много ниски или много високи температури и следователно е изключително издръжлив. Цвят: Че..
71.00лв.
Без данък:71.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този пълен комплект се състои от 3 дренажни канала с решетки от пластмаса, 1 филтърна система, 1 долен изпускателен конектор и 2 крайни капачки. Той представлява идеалното решение за събиране и премахване на излишната вода от пътища, вътрешни дворове и други открити площи. Тези модулни канали предлагат уникална заключваща система, която позволява лесно свързване на всеки канал със следващия. Изработени от висококачествена пластмаса, тези дренажни канали са устойчиви на корозия, на много ниски ил..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този пълен комплект се състои от 3 дренажни канала с решетки от галванизирана стомана, 1 филтърна система, 1 долен изпускателен конектор и 2 крайни капачки. Той представлява идеално решение за събиране и премахване на излишната вода от пътища, вътрешни дворове и други открити площи. Тези модулни канали предлагат уникална заключваща система, която позволява лесно свързване на всеки канал със следващия. Дренажните канали са изработени от висококачествена пластмаса с решетки от галванизирана стоман..
176.10лв.
Без данък:176.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този пълен комплект се състои от 6 дренажни канала с решетки от галванизирани стомана, 1 филтърна система, 1 долен изпускателен конектор и 2 крайни капачки. Той представлява идеалното решение за събиране и премахване на излишната вода от пътища, вътрешни дворове и други открити площи. Тези модулни канали предлагат уникална заключваща система, която позволява лесно свързване на всеки канал със следващия. Дренажните канали са изработени от висококачествена пластмаса с решетки от галванизирана стом..
251.70лв.
Без данък:251.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този пълен комплект се състои от 3 дренажни канала (всеки с решетка от пластмаса) и 6 крайни капачки. Той представлява идеалното решение за събиране и премахване на излишната вода от пътища, вътрешни дворове и други открити площи. Всеки канал предлага уникална заключваща система, която позволява лесното му свързване със следващия. Изработен от висококачествена пластмаса, дренажният канал е устойчив на корозия, на много ниски или много високи температури и следователно е изключително издръжлив. Ц..
203.40лв.
Без данък:203.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този пълен комплект се състои от 4 дренажни канала (всеки с решетка от пластмаса) и 8 крайни капачки. Той представлява идеалното решение за събиране и премахване на излишната вода от пътища, вътрешни дворове и други открити площи. Всеки канал предлага уникална заключваща система, която позволява лесното му свързване със следващия. Изработен от висококачествена пластмаса, дренажният канал е устойчив на корозия, на много ниски или много високи температури и следователно е изключително издръжлив. Ц..
251.70лв.
Без данък:251.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази изключително мощна и надеждна помпа с дълбоки кладенци е проектирана специално за извличане на чиста вода от резервоари, кладенци и шахти. Корпусът на помпата е направен от здрава неръждаема стомана и поради това е изключително издръжлив. Нейният 750 W мотор доставя 4500 литра вода на час от дълбочина до 40 метра. С фитинга 1 1/4" помпата може лесно и бързо да се свърже към дренажен маркуч. Цвят: Сребрист и черенМатериал: Неръждаема стоманаРазмери: 10 х 58,5 см (диаметър х В)Захранване: 230..
403.40лв.
Без данък:403.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази изключително мощна и надеждна помпа с дълбоки кладенци е проектирана специално за извличане на чиста вода от резервоари, кладенци и шахти. Корпусът на помпата е направен от здрава неръждаема стомана и поради това е изключително издръжлив. Неговият 1000 W мотор доставя 5200 литра вода на час от дълбочина до 55 метра. С фитинга G1" помпата може лесно и бързо да се свърже към дренажен маркуч. Цвят: Сребрист и черенМатериал: Неръждаема стоманаРазмери: 10 х 69 см (диаметър х В)Захранване: 230 V~..
428.70лв.
Без данък:428.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази изключително мощна и надеждна помпа с дълбоки кладенци е проектирана специално за извличане на чиста вода от резервоари, кладенци и шахти. Корпусът на помпата е направен от здрава неръждаема стомана и поради това е изключително издръжлив. Нейният 900 W мотор доставя 4500 литра вода на час от дълбочина до 60 метра. С фитинга G1" помпата може лесно и бързо да се свърже към дренажен маркуч. Цвят: Сребрист и черенМатериал: Неръждаема стоманаРазмери: 10 х 68 см (диаметър х В)Захранване: 230 V~, ..
416.10лв.
Без данък:416.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този електронен автоматичен таймер позволява поливането на градината по един организиран, регулиран начин. Идеален е за използване през лятото, когато тревата и растенията имат нужда от често поливане. Благодарение на автоматичния механизъм, електронният таймер е проектиран да спести вода и време. Включва два комплекта от контролни бутони, позволявайки ви да поливате два градински сектора едновременно. Всеки от тях може да се програмира лесно чрез двата бутона – един за времетраене на поливането..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този електронен автоматичен таймер позволява поливането на градината по един организиран, регулиран начин. Идеален е за използване през лятото, когато тревата и растенията имат нужда от често поливане. Благодарение на автоматичния механизъм, електронният таймер е проектиран да спести вода и време. Програмира се лесно чрез двата бутона – един за времетраене на поливането и един за честота. Чрез функцията забавяне във времето можете да определите кога да започне поливането. Изработен от ABS, тайме..
67.70лв.
Без данък:67.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този електронен автоматичен таймер позволява поливането на градината по един организиран, регулиран начин. Той е идеален за използване през лятото, когато растенията и тревата имат нужда от редовно поливане. С няколко натискания на бутоните можете лесно да зададете желаното стартово време и продължителността и честотата на поливането. Проектиран е да спестява вода и време. Изработен от ABS, таймерът е устойчив на корозия и ще ви служи дълги години. Този таймер с висока прецизност е снабден с вис..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този висококачествен импулсен разпръсквач предоставя пълно или частично напояване съобразно вашите нужди. Изработената от устойчива неръждаема стомана, основата с форма на трипод е снабдена с клинове за лесно фиксиране в почвата. С максимален диаметър на пръскане от 24 м, спринклерът достига до покривна площ от 450 кв.м. Изработен от висококачествен цинк и мед, здравата конструкция гарантира дългогодишната му употреба. Доставя се с адаптери за бързо освобождаване. В допълнение, можете да промени..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този висококачествен импулсен разпръсквач с височина от 32 см може да ви предложи пълно или частично напояване съобразно вашите нужди. Забит в земята, той достига до 20 м. покритие за едно ефективно поливане. Изработена от качествен РОМ, стабилната му конструкция гарантира дългогодишна употреба. 6 броя спринклери са включени в доставката, така че можете да ги монтирате поединично или в серия, в зависимост от площта за поливане. Обща височина: 32 смДължина: 15,5 смНетно тегло: 115 гр.Материал: PO..
75.10лв.
Без данък:75.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект включва 2 броя импулсни разпръсквачи, предоставящи пълно или частично напояване съобразно вашите нужди. Спринклерът е снабден с клин за фиксиране в земята и се доставя с два конектора. С максимален диаметър на пръскане от 24 м, той достига до покривна площ от 450 кв.м. Изработени от висококачествени цинк и мед, здравата конструкция на разпръсквачите гарантира дългогодишната им употреба. 2 броя са включени в доставката, така че можете да ги монтирате поединично или в серия, в зависи..
67.50лв.
Без данък:67.50лв.
Модел: опция за зареждане с препарат
Накрайник за градински маркуч с опция за зареждане с препарат..
4.97лв.
Без данък:4.97лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това висококачествено поркривало ще предпази водния ви резервоар от мръсотия, вятър, дъжд и ултравиолетови лъчи през цялата година. Покривалото е изработено от здрав полиетилен, устойчив на UV-лъчи и на разкъсване и съответно подходящ за дълготрайна употреба. Има 8 алуминиеви клипса и въже за затягане, за да се пригоди по-добре към цистерната. Цвят: черенРазмер:116 x 100 x 120см (Д х Ш х В)Плътност на материала: 90 гр / м²8 капси и въже за затяганеМатериал капси: алуминийУстойчиво на вода и ултр..
58.90лв.
Без данък:58.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази висококачествена самозасмукваща помпа е перфектният избор за пълненето на домашния ви воден резервоар или напоителната система на градината ви. Разполага с манометър и 0,8 м кабел, което я прави удобна за ползване. С габарита лесно ще следите налягането. С максимална скорост на потока от 5100 л/ч тя може да транспортира много вода за кратко време. Благодарение на мощния двигател, водната помпа е изключително здрава и издръжлива. С подсилената си стоманена конструкция, тази трайна самозасмук..
352.90лв.
Без данък:352.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този сгъваем резервоар за вода е идеален за съхранение на вода за използване на открито. Можете да използвате водата за измиване на вашите коли или за напояване на градината. Резервоарът за вода има изпускателен отвор за въздух с винтова капачка отгоре и входящ/изходящ отвор за вода отстрани. Включен е също воден клапан. Можете също така да свържете PE тръба към резервоара за вода, което го прави удобен за транспортиране на водата на голямо разстояние. Благодарение на висококачествения PVC, той ..
555.20лв.
Без данък:555.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този 250-литров резервоар събира дъждовната вода за по-късна употреба. Можете да използвате събраната вода при измиване на колата, колелото или домашния любимец. Изработен е от ПВЦ материал, устойчив на ултравиолетови лъчи и корозия, което гарантира дълготрайност на употреба. В допълнение, тъй като всеки вход и изход е оборудван с филтър, резервоарът пречиства водата ефективно. Всички необходими аксесоари са опаковани заедно, включително PVC брезент, кранче с филтър, изпускателен клапан, градинс..
176.10лв.
Без данък:176.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този 500-литров резервоар събира дъждовната вода за по-късна употреба. Можете да използвате събраната вода при измиване на колата, колелото или домашния любимец. Изработен е от ПВЦ материал, устойчив на ултравиолетови лъчи и корозия, което гарантира дълготрайност на употреба. В допълнение, тъй като всеки вход и изход е оборудван с филтър, резервоарът пречиства водата ефективно. Всички необходими аксесоари са опаковани заедно, включително PVC брезент, кранче с филтър, изпускателен клапан, градинс..
264.30лв.
Без данък:264.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този 750-литров резервоар събира дъждовната вода за по-късна употреба. Можете да използвате събраната вода при измиване на колата, колелото или домашния любимец. Изработен е от ПВЦ материал, устойчив на ултравиолетови лъчи и корозия, което гарантира дълготрайност на употреба. В допълнение, тъй като всеки вход и изход е оборудван с филтър, резервоарът пречиства водата вътре. Всички необходими аксесоари са опаковани заедно, включително PVC брезент, кранче с филтър, изпускателен клапан, градински м..
277.00лв.
Без данък:277.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествена пластмаса и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, за да се предотврати проникването на по-големи отпадъци. Цвят: ЗеленМатериал: Пластмаса + месингВътрешен диаметър на маркуча: 25 ммВъншен диаметър на маркуча: 30 ммДължина: 10 мТегло: 3,1 кгРезбована връ..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествена пластмаса и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, за да се предотврати проникването на по-големи отпадъци. Цвят: ЗеленМатериал: Пластмаса + месингВътрешен диаметър на маркуча: 25 ммВъншен диаметър на маркуча: 30 ммДължина: 15 мТегло: 4,5 кгРезбована връ..
148.80лв.
Без данък:148.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествена пластмаса и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, за да се предотврати проникването на по-големи отпадъци. Цвят: ЧеренМатериал: Пластмаса + месингВътрешен диаметър на маркуча: 25 ммВъншен диаметър на маркуча: 30 ммДължина: 15 мТегло: 4,5 кгРезбована връ..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествена пластмаса и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, за да се предотврати проникването на по-големи отпадъци. Цвят: ЗеленМатериал: Пластмаса + месингВътрешен диаметър на маркуча: 25 ммВъншен диаметър на маркуча: 30 ммДължина: 3 мТегло: 1,24 кгРезбована връ..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествена пластмаса и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, за да се предотврати проникването на по-големи отпадъци. Цвят: ЧеренМатериал: Пластмаса + месингВътрешен диаметър на маркуча: 25 ммВъншен диаметър на маркуча: 30 ммДължина: 4 мТегло: 1,5 кгРезбована връз..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествена пластмаса и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, за да се предотврати проникването на по-големи отпадъци. Цвят: ЗеленМатериал: Пластмаса + месингВътрешен диаметър на маркуча: 25 ммВъншен диаметър на маркуча: 30 ммДължина: 7 мТегло: 2,5 кгРезбована връз..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествена пластмаса и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, за да се предотврати проникването на по-големи отпадъци. Цвят: ЧеренМатериал: Пластмаса + месингВътрешен диаметър на маркуча: 25 ммВъншен диаметър на маркуча: 30 ммДължина: 7 мТегло: 2,5 кгРезбована връз..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази кутия за маркуч с автоматично прибиране, предлагаща се в комплект с конектор и пръскаща дюза, може да се монтира към стената за напояване и оросяване на градини, измиване на коли и други външни дейности, свързани с трансфер на вода. Стенната кутия за маркуч се доставя с предварително намотан 10-метров градински маркуч, докато съединителният маркуч е с дължина 1 метър. Механизмът за автоматично навиване със заключваща функция ви позволява да застопорите маркуча на желаната дължина. Водният п..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази кутия за маркуч с автоматично прибиране, предлагаща се в комплект с конектор и пръскаща дюза, може да се монтира към стената за напояване и оросяване на градини, измиване на коли и други външни дейности, свързани с трансфер на вода. Стенната кутия за маркуч се доставя с предварително намотан 20-метров градински маркуч, докато съединителният маркуч е с дължина 2 метра. Механизмът за автоматично навиване със заключваща функция ви позволява да застопорите маркуча на желаната дължина. Водният п..
176.10лв.
Без данък:176.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази кутия за маркуч с автоматично прибиране, предлагаща се в комплект с конектор и пръскаща дюза, може да се монтира към стената за напояване и оросяване на градини, измиване на коли и други външни дейности, свързани с трансфер на вода. Стенната кутия за маркуч се доставя с предварително намотан 30-метров градински маркуч, докато съединителният маркуч е с дължина 2 метра. Механизмът за автоматично навиване със заключваща функция ви позволява да застопорите маркуча на желаната дължина. Водният п..
239.00лв.
Без данък:239.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка в тъмнозелено е подходяща за повечето видове ръчни чугунени помпи с 4 х 12-милимитрови отвори за монтаж на дъното. С височина от 66 см, тя ще направи помпата по-висока, за да ви предостави по-удобна позиция за изпомпване. Изработена от качествен чугун, стойката ще ви служи дълги години. Лесно се свързва с помпата. Моля, отбележете, че доставката включва само стойката. Тя може удачно да бъде комбинирана с нашите помпи с номера на SKU 41172 и 40718. Материал: ЧугунЦвят: ЗеленРазмер: 66..
203.40лв.
Без данък:203.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази висококачествена електрическа потопяема помпа за замърсена вода е идеален избор за изпомпване според вашите нужди. Тя е подходяща както за чиста, така и за замърсена вода. С тази потопяема помпа е лесно да се работи, благодарение на поплавък с регулируема височина. С максимална височина на изпомпване 5 м и максимална дълбочина на засмукване от 7 метра, тя лесно може да изпомпва от дълбокото. Благодарение на мощния си мотор, потопяемата помпа е изключително стабилна и е в състояние да работи..
135.10лв.
Без данък:135.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази висококачествена електрическа потопяема помпа за замърсена вода е идеален избор за изпомпване според вашите нужди. Тя е подходяща както за чиста, така и за замърсена вода. С тази потопяема помпа е лесно да се работи, благодарение на поплавък с регулируема височина. С максимална височина на изпомпване 10 м и максимална дълбочина на засмукване от 7 метра, тя лесно може да изпомпва от дълбокото. Благодарение на мощния си мотор, потопяемата помпа е изключително стабилна и е в състояние да работ..
176.10лв.
Без данък:176.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази висококачествена електрическа потопяема помпа за замърсена вода е идеален избор за изпомпване според вашите нужди. Тя е подходяща както за чиста, така и за замърсена вода. С тази потопяема помпа е лесно да се работи, благодарение на поплавък с регулируема височина. С максимална височина на изпомпване 8 м и максимална дълбочина на засмукване от 7 метра, тя лесно може да изпомпва от дълбокото. Благодарение на мощния си мотор, потопяемата помпа е изключително стабилна и е в състояние да работи..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Показани 1 от 47 | 47 (1 Страници)