Меню
Количка

Изкуствени цветя

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Това изкуствено дърво е с височина 140 см и е подходящо за украса на дома или офиса. Това дърво със средна височина е много здраво и издръжливо. Дървото има изключително реалистичен вид.Доставката включва 1 х дърво и 1 х саксия. Вид на растението: кокосова палмаМатериал на клоните и по-малките клонк..
145.00 лв.
Без данък:145.00 лв.
Това изкуствено дърво е с височина 130 см и е подходящо за украса на дома или офиса. Дървото има изключително реалистичен видДоставката включва 1 х дърво и 1 х саксия. Вид на растението: финикова палмаМатериал на клоните и по-малките клонки: пластмаса и желязна телМатериал на стъблото: пластмасаВисо..
117.00 лв.
Без данък:117.00 лв.
Този цветарник е отличен избор за поставяне и излагане на вашите растения и други декоративни предмети. Тази стойка за цветя е изработена от метал, който е здрав и издръжлив, гарантиращ години на работа. Цветарникът осигурява удобно пространство за излагане на вашите прекрасни растения. Освен това с..
100.00 лв.
Без данък:100.00 лв.
Тази изкуствена трева с височина 20 мм може да се използва за създаване на тревна площ, която не изисква поддръжка и изглежда свежо зелена през цялата година. Освен това е практично, както и декоративно допълнение към вашия вътрешен двор, градина или балкон. Първокласен материал: Тази изключително п..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Тази изкуствена трева с височина 20 мм може да се използва за създаване на тревна площ, която не изисква поддръжка и изглежда свежо зелена през цялата година. Освен това е практично, както и декоративно допълнение към вашия вътрешен двор, градина или балкон. Първокласен материал: Тази изключително п..
248.00 лв.
Без данък:248.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена кала. Лилията е с височина 45 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Със своите 9 листа и 3 цвята с перфектни детайли, растението има изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации з..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена сансевиера. Сансевиерата е с височина 90 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 30 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вари..
155.00 лв.
Без данък:155.00 лв.
Този цветарник е отличен избор за поставяне и излагане на вашите растения и други декоративни предмети. Тази стойка за цветя е изработена от метал, който е здрав и издръжлив, гарантиращ години на работа. Цветарникът има 5 нива, осигуряващи удобно пространство за излагане на вашите прекрасни растения..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен антуриум. Антуриумът е с височина 90 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Със своите 9 листа и 3 цвята с перфектни детайли, растението има изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вари..
83.00 лв.
Без данък:83.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена драцена. Драцената е с височина 100 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 60 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации ..
100.00 лв.
Без данък:100.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена папрат. Папратът е с височина 60 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 32 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации за ..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена хортензия. Хортензията е с височина 60 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Със своите 51 листа и 5 цвята с перфектни детайли, растението има изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови ..
59.00 лв.
Без данък:59.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена стрелиция. Стрелицията е с височина 100 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Растението има листа и цветове с перфектни детайли, което му придава цялостен, реалистичен вид и то никога няма да изсъхне. Освен това листа..
107.00 лв.
Без данък:107.00 лв.
Това изкуствено дърво е с височина 120 см и е подходящо за украса на дома или офиса.Можете да го поставите навсякъде без да заема прекалено много място. Има 420 листа и 18 полиестерни клонки, които му придават още по-естествен вид. Дървото има изключително реалистичен вид и е много издръжливо. Идеал..
94.00 лв.
Без данък:94.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен фикус лирата. Фикус лиратата е с височина 90 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Палмата има листа с перфектни детайли, което ѝ придава цялостен, реалистичен вид и тя никога няма да изсъхне. Освен това листата имат ле..
77.00 лв.
Без данък:77.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен банан. Бананът е с височина 175 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 18 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации за ес..
247.00 лв.
Без данък:247.00 лв.
Добавете малко зеленина към вашия интериор с тази реалистична изкуствена финикова палма. Палмата е висока180-190 см, което зависи от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и н..
323.00 лв.
Без данък:323.00 лв.
Тази изкуствена трева с височина 20 мм може да се използва за създаване на тревна площ, която не изисква поддръжка и изглежда свежо зелена през цялата година. Освен това е практично, както и декоративно допълнение към вашия вътрешен двор, градина или балкон. Първокласен материал: Тази изключително п..
357.00 лв.
Без данък:357.00 лв.
Харесвате растения, но ви липсват умения или времето да се грижите за тях? В такъв случай това изкуствено растение хеликония от Emerald е идеално за декориране на вашата стая. То е изключително привлекателно с големите си листа и ще добави свеж, естествен щрих на вашия декор. Изкуствената хеликония ..
204.00 лв.
Без данък:204.00 лв.
Добавете зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен бор бонсай! Борът бонсай е с височина 70 см и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и никога не увяхва. Това декоративно изкуствено растение е и..
152.00 лв.
Без данък:152.00 лв.
Добавете малко зеленина към вашия интериор с тази реалистична изкуствена орхидея! Орхидеята е висока 75 см и ще бъде чудесен избор за интериора на вашия дом или офис. Със своите 9 листа и 43 цвята с перфектни детайли, растението има изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки ..
121.00 лв.
Без данък:121.00 лв.
Добавете зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен кипарис бонсай! Кипарисът бонсай е с височина 70 см и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и никога не увяхва. Това декоративно изкуствено раст..
137.00 лв.
Без данък:137.00 лв.
Това изкуствено дърво е с височина 120 см и е подходящо за украса на дома или офиса.Можете да го поставите навсякъде без да заема прекалено много място. Има 546 листа, които му придават още по-естествен вид. Дървото има изключително реалистичен вид и е много издръжливо. Идеално е за хора, които иска..
107.00 лв.
Без данък:107.00 лв.
Тази стойка за цветя с изчистени линии и класически дизайн ще се превърне в красиво допълнение към вашата спалня, всекидневна, вътрешен двор, коридор или сватбена зала. Можете да поставите любимите си цветя или саксийни растения върху голямата платформа на стълба. Конструкцията от МДФ прави стойката..
118.00 лв.
Без данък:118.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен бамбук. Бамбукът е с височина 120 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 552 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации за..
96.00 лв.
Без данък:96.00 лв.
Добавете малко зеленина към вашия интериор с това реалистично изкуствено бананово дъвро. Банановото дърво е високо 170-180 см, което зависи от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистич..
133.00 лв.
Без данък:133.00 лв.
Добавете зеленина към интериора си с това реалистично изкуствено лаврово дърво. Лавровото дърво е високо 90 см и ще бъде чудесен избор за интериора на вашия дом или офис. Палмата има листа с перфектни детайли, което ѝ придава цялостен, реалистичен вид и тя никога няма да изсъхне. Освен това листата ..
138.00 лв.
Без данък:138.00 лв.
Това изкуствено дърво е с височина 110 см и е подходящо за украса на дома или офиса. Можете да го поставите навсякъде без да заема прекалено много място. Има 504 зелени листа в различна цветова гама, които му придават още по-естествен вид. Дървото има изключително реалистичен вид и е много издръжлив..
92.00 лв.
Без данък:92.00 лв.
Тази реалистична пампаска трева от Emerald добавя повече зеленина към вашия интериор! Тази пампаска трева от Emerald е като истинска, добавяйки повече зеленина към вашия интериор с не по-малко от 7 зелени листа. Поставете я на желаното място или в саксия, която отговаря на вашия стил и можете да се ..
329.00 лв.
Без данък:329.00 лв.
Добавете зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен кипарис бонсай! Кипарисът бонсай е с височина 60 см и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и никога не увяхва. Това декоративно изкуствено раст..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Този цветарник е отличен избор за поставяне и излагане на вашите растения и други декоративни предмети. Тази стойка за цветя е изработена от метал, който е здрав и издръжлив, гарантиращ години експлоатация. Цветарникът осигурява удобно пространство за подреждане на вашите прекрасни растения. Също та..
109.00 лв.
Без данък:109.00 лв.
Добавете малко зеленина към вашия интериор с това реалистично изкуствено бананово дъвро. Банановото дърво е високо 290-300 см, което зависи от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистич..
428.00 лв.
Без данък:428.00 лв.
Този цветарник е отличен избор за поставяне и излагане на вашите растения и други декоративни предмети. Тази стойка за цветя е изработена от метал, който е здрав и издръжлив, гарантиращ години експлоатация. Цветарникът осигурява удобно пространство за подреждане на вашите прекрасни растения. Също та..
114.00 лв.
Без данък:114.00 лв.
Това изкуствено дърво е с височина 90 см и е подходящо за украса на дома или офиса. Можете да го поставите навсякъде без да заема прекалено много място. Има 420 зелени листа в различна цветова гама, които му придават още по-естествен вид. Дървото има изключително реалистичен вид и е много издръжливо..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена сагова палма с 3 стебла. Саговата палма е с височина 125 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Палмата има листа с перфектни детайли, което ѝ придава цялостен, реалистичен вид и тя никога няма да изсъхне. Освен това ли..
351.00 лв.
Без данък:351.00 лв.
Тази стойка за цветя с изчистени линии и класически дизайн ще се превърне в красиво допълнение към вашата спалня, всекидневна, вътрешен двор, коридор или сватбена зала. Можете да поставите любимите си цветя или саксийни растения върху голямата платформа на стълба. Конструкцията от МДФ прави стойката..
118.00 лв.
Без данък:118.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен трилистник. Трилистникът е с височина 45 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 12 листа с перфектни детайли, придаващи му истински, реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови ва..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Добавете малко зеленина към вашия интериор с тази реалистична изкуствена сагова палма. Палмата е висока 150-160 см, което зависи от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и ни..
151.00 лв.
Без данък:151.00 лв.
Харесвате растенията, но нямате опит или време да се грижите за тях? Тогава този изкуствен висящ храст от бръшлян Emerald е идеален избор за декорация на вашата стая! Изкуственият висящ храст бръшлян е много реалистичен и истински красив. Единственото, което трябва да направите, е да намерите хубаво..
106.00 лв.
Без данък:106.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен лавър. Лавърът е с височина 120 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 30 червени плода, 690 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цве..
125.00 лв.
Без данък:125.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен лавър. Лавърът е с височина 125 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 544 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации за е..
114.00 лв.
Без данък:114.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена кала. Лилията е с височина 85 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Със своите 9 листа и 3 цвята с перфектни детайли, растението има изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации з..
86.00 лв.
Без данък:86.00 лв.
Добавете зеленина към интериора си с това реалистично изкуствено лаврово дърво. Лавровото дърво е високо 40 см и ще бъде чудесен избор за интериора на вашия дом или офис. Палмата има листа с перфектни детайли, което ѝ придава цялостен, реалистичен вид и тя никога няма да изсъхне. Освен това листата ..
69.00 лв.
Без данък:69.00 лв.
Добавете малко зеленина към вашия интериор с тази реалистична изкуствена сагова палма. Палмата е висока 80-90 см, което зависи от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и нико..
125.00 лв.
Без данък:125.00 лв.
Добавете малко зеленина към вашия интериор с тази реалистична изкуствена финикова палма. Палмата е висока 295-305 см, което зависи от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и ..
408.00 лв.
Без данък:408.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен банан. Бананът е с височина 150 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 10 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации за ис..
172.00 лв.
Без данък:172.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена палма. Палмата е с височина 70 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Палмата има листа с перфектни детайли, което ѝ придава цялостен, реалистичен вид и тя никога няма да изсъхне. Освен това листата имат леки цветови ва..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен антуриум. Антуриумът е с височина 45 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Със своите 9 листа и 3 цвята с перфектни детайли, растението има изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вари..
51.00 лв.
Без данък:51.00 лв.
Показани 1 от 48 | 72 (2 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.