Меню
Количка

Медицински изделия

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Burmeier е пазарния лидер за легла за домашна грижа в Германия иманно с високо технологичната серия Dali:Ергономия:  регулируема височина на леглото, максимално тегло на лежащия: 185 кгПерфектна обработка на металните части за максимална дълготрайност и хигиенаЕфикасни - отлично съотн..
1,680.00 лв.
Без данък:1,680.00 лв.
Brand: Kid Man
Kuba е висококачествен и удобен матрак е изработен от пяна с висока плътност и еластичност и е предназначен за хора с риск от болезненост. Нарязва се на "кубчета", разделя се на части от главата, краката и торса. Разрезите в матрака осигуряват свободна циркулация на въздуха, така че влагата не се на..
210.00 лв.
Без данък:210.00 лв.
Brand: Kid Man
Този медицински матрак е изключително удобен и е изработен от дунапрен (25kg/m3 плътност). Той е снабден с медицински калъф, който плътно покрива всички страни. Материята е изработена от водоустойчив, дишащ и хигиенен материал. Свойствата на тъканта предотвратяват развиването на бактерии, а покритие..
189.00 лв.
Без данък:189.00 лв.
Комбинирайки дизайн с функционалност, тази домашна аптечка за стена от неръждаема стомана със стъклена врата и ключалка от HI ще бъде модерен и просторен шкаф за съхранение на вашите хигиенни продукти, тоалетни принадлежности и лекарства на една ръка разстояние. С тази удобна домашна аптечка за стен..
117.00 лв.
Без данък:117.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)