Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

За стена

Производител: Haba Netherlands Модел:
Класически и същевременно модерен, този интересен контраст е най-добрият начин да се опишат 3D стените на WallArt с дизайна "Cullinans". Каквато и да е останалата част от вашия интериор, стенните панели "Cullinans" ще се адаптират към този стил безпроблемно. Нашият 3D стенен декор е с размери 50 на 50 см и можете лесно да го инсталирате сами. Доставката включва 12 броя 3D стенни панели за декорация, покриващи обща площ 3 м². Цвят: БялМатериал: Формовани естествени растителни влакнаРазмери на пан..
120.10лв.
Без данък:120.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите 3D стенни панели на WallArt с дизайн "Gaps" са сред най-забележителните в нашата колекция. Артистичният лабиринт от вдлъбнатини и връзки по някакъв начин наподобява вътрешността на пчелен кошер и неговите медни пити. Нашата 3D стенна декорация е с размери 50 на 50 см и можете лесно да я монтирате сами. Доставката включва 12 броя 3D стенни панели за декорация, покриващи обща площ 3 м². Цвят: БялМатериал: Формовани естествени растителни влакнаРазмери на панела: 50 x 50 x 1,75 см (Д x Ш x В)..
120.10лв.
Без данък:120.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Природата никога не излиза от мода, така че този дизайн "Maxwell" от WallArt е идеален избор. Плавните линии напомнят на вълните на тропическо море. Оставете се да бъдете пометени от нашите великолепни 3D панели за стени! Те са чудесна опция за всеки, който харесва динамиката. Нашата 3D стенна декорация е с размери 50 на 50 см и можете лесно да я инсталирате сами. Доставката включва 12 броя 3D стенни панели за декорация, покриващи обща площ 3 м². Цвят: БялМатериал: Формовани естествени растителн..
120.10лв.
Без данък:120.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Придайте нов вид на интериора си с дизайна "Oberon" от гамата 3D стенни панели на WallArt! Панелите придава на стаята ви интересен контраст, който ангажира сетивата. Нашият 3D стенен декор е с размери 50 на 50 см и лесно можете да ги инсталирате сами. Доставката включва 12 броя 3D стенни панели за декорация, покриващи обща площ 3 м². Цвят: БялМатериал: Формовани естествени растителни влакнаРазмери на панела: 50 x 50 x 1,75 см (Д x Ш x В)Количество: 12 панела (за 3 м² стена)Екологично..
120.10лв.
Без данък:120.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Дизайнът "Valeria" на нашите WallArt 3D стенни панели ще запълни стаята ви и определено ще привлече вниманието на всички. Ако изберете "Valeria" за вашия интериор, ще можете да го съчетаете с останалата декорация в стаята ви. Нашият 3D стенен декор е с размери 50 на 50 см и можете лесно да ги инсталирате сами. Доставката включва 12 броя 3D стенни панели за декорация, покриващи обща площ 3 м². Цвят: БялМатериал: Формовани естествени растителни влакнаРазмери на панела: 50 x 50 x 1,75 см (Д x Ш x В..
120.10лв.
Без данък:120.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Женствени дъги и фини извивки - тези думи описват най-добре мотива "Vaults" на нашите 3D стенни панели. Панелите са съ дизайн, от който ви спира дъха и кара всяка стена да оживее по уникален начин, независимо дали е у дома или част от търговски интериор! Нашият 3D декор за стена е с размери 50 на 50 см и лесно можете да го инсталирате сами. Доставката включва 12 броя 3D стенни панели за декорация, покриващи обща площ 3 м². Цвят: БялМатериал: Формовани естествени растителни влакнаРазмери на панел..
120.10лв.
Без данък:120.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Оставете се да бъдете зашеметени от дизайна "Waves" на нашите великолепни 3D стенни панели. Увитите линии с различни дебелини имитират плавните вълни на морето. Това е чудесна придобивка за всеки, който обича артистичната динамика. Нашата 3D стенна декорация е с размери 50 на 50 см и можете лесно да я инсталирате сами. Доставката включва 12 броя 3D стенни панели за декорация, покриващи обща площ 3 м². Цвят: БялМатериал: Формовани естествени растителни влакнаРазмери на панела: 50 x 50 x 1,75 см (..
120.10лв.
Без данък:120.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашият античен стенен часовник ще бъде чудесно допълнение към декора на вашия дом! Часовникът има здрава конструкция, изработена от метал и МДФ и е изключително издръжлив. Снабден с висококачествен кварцов механизъм, часовникът е изключително точен. Римските цифри допълват винтидж стила на часовника. Може лесно да се закачи на стената. Цвят: МногоцветенМатериал: Метал + МДФОбщ диаметър: 60 смИзисква 1 AA батерия (не е включена)..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашият античен стенен часовник ще бъде чудесно допълнение към декора на вашия дом! Часовникът има здрава метална рамка и е безкрайно издръжлив. Снабден с висококачествен кварцов механизъм, часовникът е изключително точен. Римските цифри допълват винтидж стила на часовника. Може лесно да се закачи на стената. Часовникът ще придаде изчистен и подреден стил на вашия интериор. Цвят: ЧеренМатериал: Метална рамкаОбщ диаметър: 60 смИзисква 1 AA батерия (не е включена)..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този красив двустранен стенен часовник ще добави нотка на ретро стил в дома ви със своята изящна, висококачествена изработка. Този часовник може лесно да се монтира на стената, благодарение на стабилната скоба. Стенният часовник е под формата на американски часовник с надпис "GRAND CENTRAL TERMINAL NEW YORK". Часовникът разполага с циферблати от двете страни с две часови зони, така че можете да зададете две различни времена. Цвят: Черен (корпус) и крем (циферблат)Размери: 34 x 9 x 33 см (Ш х Д х..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази декорация за стена във формата на череп е перфектна за добавяне на отличителен личен стил към всяка стая. Изработен от висококачествен алуминий, този орнамент е устойчив на загниване и окисляване, лек и издръжлив, което го прави подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба. Декорацията се монтира лесно на стена. Всеки детайл е внимателно изработен. Тази декорация за стена във формата на глава на бик, със сигурност ще придаде стилно докосване на вашия вътрешен или външен интериор. Ц..
239.00лв.
Без данък:239.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази уникална алуминиева глава на бик има красиви рога и ще направи зашеметяващ ефект към вашия интериор, чрез едно докосване на детайл от лова. Изработена от висококачествен алуминий с полировка, тази стилизирана бикова глава има здрава структура. Тя е доста голяма, има ширина 72 см и височина 31 см. Превърнете вашата стена в стилен кът с тази майсторски изработена декоративна статуя. Тя може лесно да се монтира. Използвайте декоративната бикова глава, за да украсите вашата вила, кабина или дор..
62.20лв.
Без данък:62.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази декоративна глава на елен за монтаж на стена е перфектна за добавяне на отличителен личен стил към всяка стая. Изработен от висококачествен алуминий, този орнамент е устойчив на загниване и окисляване, лек и издръжлив, което го прави подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба. Декорацията се монтира лесно на стена. Всеки детайл е внимателно изработен. Тази декорация за стена във формата на глава на елен със сигурност ще придаде стилно докосване на вашия вътрешен или външен интери..
352.90лв.
Без данък:352.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Home Sweet Home му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 с..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с известната Айфелова кула му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Беседка на плажа му придава тропически характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 ..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с Буда му придава мистичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (едно), 4..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с Венеция му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (едн..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Гора му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (едно), 4..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът със зебри му придава екзотичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (едно..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с карта на света му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 ..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с кленово дърво му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 с..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Лебед му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (едно), ..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с известния Биг Бен му придава модерен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 ..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с Ню Йорк му придава модерен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (едно),..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с Ню Йорк му придава модерен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (едно),..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с Ню Йорк му придава модерен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (едно),..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Орхидея му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (едно)..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Плаж с палмово дърво му придава тропически характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x ..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Плаж с хамак му придава тропически характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Плаж му придава тропически характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (едно), 4..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Полета му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (едно),..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът със слонове му придава екзотичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (ед..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Слънчоглед му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (ед..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с уиски и пура му придава изискан характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (е..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Многоцветният дизайн му придава свеж характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (едно), ..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Черешов цвят му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:40 x 100 см (..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с известния Бруклински мост му придава модерен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда от допълнително поставяне на рамка. Комплект от 5 отпечатани върху канава панаМатериал: дървена рамка + водоустойчива канаваОбщ размер: 200 х 100 см (Ш х В)Размери на всяко пано:4..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Модел: птичка, цвете, къщичка
Декорация стенна 8 см птичка, цвете, къщичка..
1.00лв.
Без данък:1.00лв.
Модел: Тропик
Декорация стенна текстил Тропик..
5.97лв.
Без данък:5.97лв.
Модел: welcome to cuba
Декорация стенна джапанки 34х17 см welcome to cuba..
2.47лв.
Без данък:2.47лв.
Модел: Miami beach
Декорация стенна джапанки 34х17 см Miami beach..
2.47лв.
Без данък:2.47лв.
Модел: At the beach
Декорация стенна джапанки 34х17 см At the beach..
2.47лв.
Без данък:2.47лв.
Модел: очила 30 см зелени
Рамка за 2 снимки във формата на очила.Може да бъде поставяна на плоска повърхност. Ширина 30 сантиметра. Цвят: зелен...
2.97лв.
Без данък:2.97лв.
Модел: очила 30 см жълти
Рамка за 2 снимки във формата на очила. Може да бъде поставяна на плоска повърхност. Ширина 30 сантиметра. Цвят: жълт...
2.97лв.
Без данък:2.97лв.
Модел: очила 30 см червени
Рамка за 2 снимки във формата на очила. Може да бъде поставяна на плоска повърхност. Ширина 30 сантиметра. Цвят: червен...
2.97лв.
Без данък:2.97лв.
Модел: очила 30 см сини
Рамка за 2 снимки във формата на очила. Може да бъде поставяна на плоска повърхност. Ширина 30 сантиметра. Цвят: син...
2.97лв.
Без данък:2.97лв.
Модел: очила 30 см оранжеви
Рамка за 2 снимки във формата на очила. Може да бъде поставяна на плоска повърхност. Ширина 30 сантиметра. Цвят: оранжев...
2.97лв.
Без данък:2.97лв.
Модел: дървена 18 см листо
Рамка за снимка във форма на листо.Обща височина 18 сантиметра.Мястото за снимката е във формата на овал с височина 11 сантиметра и ширина 8 сантиметра.Материал: дърво...
1.97лв.
Без данък:1.97лв.
Показани 1 от 50 | 178 (4 Страници)