Меню
Количка

Снегопочистване

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
С нашия здрав снегорин можете лесно да отстраните снега и леда от пътища, тротоари и пътеки. Този снегорин с изчистен, но много практичен дизайн ще ви позволи да премахнете снега, като само го избутвате, вместо трудоемкото повдигане и хвърляне, като същевременно поддържате тялото си в спокойна ходещ..
252.00 лв.
Без данък:252.00 лв.
С този ръчен снегорин, загребването на снега и разчистването на пътеките/алеите ще бъде приятно и лесно! Снегоринът разполага със здраво гребло и две удобни колела, за да можете да разчиствате снега без особени усилия. Греблото е изработено от здрава галванизирана стомана и може да бъде регулирано в..
177.00 лв.
Без данък:177.00 лв.
С тази практична лопата за сняг уморителната работа по премахване на снега всяка година се превръща в лека работа. Ефективно изтласкване на сняг: Главата на лопатата е с размери 66 x 33 см, така че може ефективно да почисти голямо количество сняг с едно минаване, което значително спестява вашата ене..
157.00 лв.
Без данък:157.00 лв.
С тази практична лопата за сняг уморителната работа по премахване на снега всяка година се превръща в лека работа. Ефективно изтласкване на сняг: Главата на лопатата е с размери 61 x 29 см, така че може ефективно да почисти голямо количество сняг с едно минаване, което значително спестява вашата ене..
99.00 лв.
Без данък:99.00 лв.
Това гребло за снегорин е предназначено за бензинови снегорини. Идеално за почистване на снега от павирани повърхности, като алеи, тротоари и други пешеходни зони. Греблото е изработено от здрава стомана, може да бъде настроено в 5 различни ъгъла и има голяма товароподемност.Материал: СтоманаТегло: ..
448.00 лв.
Без данък:448.00 лв.
Този мултифункционален комплект снегорин/метач, включващ бензинозадвижван снегорин, здрава лопата за снегорин, прахоуловител и метла, ще се справи дори с най-предизвикателната задача за почистване на сняг. Стабилно работещата машина за почистване на сняг с 4-тактов бензинов двигател може да се изпо..
2,331.00 лв.
Без данък:2,331.00 лв.
Това гребло за сняг, което може да бъде монтирано на квадроцикъл, ATV или трактор, е идеално за лесно отстраняване на снега от павирани повърхности, като алеи и тротоари, както и други павирани повърхности на жилищни или търговски имоти. Този плуг за сняг има голям капацитет за натоварване и ще се с..
295.00 лв.
Без данък:295.00 лв.
С тази практична лопата за сняг с двоен ъгъл уморителната работа по премахване на сняг всяка година се превръща в лека работа. Ефективен двустранен снегопочиствач: V-образната глава на лопатата е с размери 77 x 21 см, така че може ефективно да почисти голямо количество сняг с едно минаване. Снегопоч..
191.00 лв.
Без данък:191.00 лв.
Почистването на снега е лесна задача с нашето гребло за сняг за трактор косачка! То е идеално за почистване на тротоари, пътеки и алеи, без необходимост да слизате от седалката на трактор косачката. Греблото за почистване на сняг е с просвет от 100 см. Изработено е от здрава стомана с прахово покрит..
525.00 лв.
Без данък:525.00 лв.
Този ръчен разпръсквач на сол не само ще ви помогне да обработвате със сол алеите и пешеходните пътеки през зимата, но може да се използва и при сеитба и прилагане на тор през пролетта и есента. Здравият разпръсквач има тръбна стоманена рамка, която е устойчива на корозия и издръжлива. Той също така..
147.00 лв.
Без данък:147.00 лв.
С тази практична лопата за сняг уморителната работа по премахване на снега всяка година се превръща в лека работа. Ефективно изтласкване на сняг: Главата на лопатата е с размери 96 x 33,5 см, така че може ефективно да почисти голямо количество сняг с едно минаване, което значително спестява вашата е..
181.00 лв.
Без данък:181.00 лв.
Този мощен бензинов снегорин с 6,5 к.с. е предназначен лесно да отстрани снега от пътища, тротоари и други павирани повърхности на жилищни или търговски обекти. Охлажданият с въздух 1-цилиндров двигател работи гладко и е проектиран така, че да издържа на ниски температури и да бъде икономичен в разх..
1,831.00 лв.
Без данък:1,831.00 лв.
Това гребло за снегорин е предназначено за бензинови снегорини. Идеално за почистване на снега от павирани повърхности, като алеи, тротоари и други пешеходни зони. Греблото е изработено от здрава стомана, може да бъде настроено в 5 различни ъгъла и има голяма товароподемност.Материал: СтоманаТегло: ..
463.00 лв.
Без данък:463.00 лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.