Меню
Количка

Снегопочистване

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
С нашия здрав снегорин можете лесно да отстраните снега и леда от пътища, тротоари и пътеки. Този снегорин с изчистен, но много практичен дизайн ще ви позволи да премахнете снега, като само го избутвате, вместо трудоемкото повдигане и хвърляне, като същевременно поддържате тялото си в спокойна ходещ..
249.00 лв.
Без данък:249.00 лв.
С този ръчен снегорин, загребването на снега и разчистването на пътеките/алеите ще бъде приятно и лесно! Снегоринът разполага със здраво гребло и две удобни колела, за да можете да разчиствате снега без особени усилия. Греблото е изработено от здрава галванизирана стомана и може да бъде регулирано в..
176.00 лв.
Без данък:176.00 лв.
Това гребло за снегорин е предназначено за бензинови снегорини. Идеално за почистване на снега от павирани повърхности, като алеи, тротоари и други пешеходни зони. Греблото е изработено от здрава стомана, може да бъде настроено в 5 различни ъгъла и има голяма товароподемност. Материал: СтоманаТегло:..
353.00 лв.
Без данък:353.00 лв.
Този мултифункционален комплект снегорин/метач, включващ бензинозадвижван снегорин, здрава лопата за снегорин, прахоуловител и метла, ще се справи дори с най-предизвикателната задача за почистване на сняг. Стабилно работещата машина за почистване на сняг с 4-тактов бензинов двигател може да се изпол..
2,321.00 лв.
Без данък:2,321.00 лв.
Този снегорин и метач 4 в 1 е идеален за бързо и ефективно почистване на градини и пътеки в сурови зимни условия. Няколко скорости: Можете да изберете скорост измежду 5 варианта за движение напред и 2 назад, за да ви помогне да свършите работата ефективно и бързо.Двустепенен снегорин: Този снегорин ..
3,149.00 лв.
Без данък:3,149.00 лв.
Това гребло за сняг, което може да бъде монтирано на квадроцикъл, ATV или трактор, е идеално за лесно отстраняване на снега от павирани повърхности, като алеи и тротоари, както и други павирани повърхности на жилищни или търговски имоти. Този плуг за сняг има голям капацитет за натоварване и ще се с..
283.00 лв.
Без данък:283.00 лв.
Снежният плуг е проектиран да се монтира на мотокар, за да ви помогне лесно и бързо да почистите алеите, тротоарите и пътеките от сняг и лед. Издръжлив материал: Изработен от прахово боядисана стомана и гума, снежният плуг е издръжлив и здрав. Той може да издържи изпитанието на времето.Регулируеми ъ..
1,201.00 лв.
Без данък:1,201.00 лв.
Този ръчен разпръсквач на сол не само ще ви помогне да обработвате със сол алеите и пешеходните пътеки през зимата, но може да се използва и при сеитба и прилагане на тор през пролетта и есента. Здравият разпръсквач има тръбна стоманена рамка, която е устойчива на корозия и издръжлива. Той също така..
185.00 лв.
Без данък:185.00 лв.
Този мощен бензинов снегорин с 6,5 к.с. е предназначен лесно да отстрани снега от пътища, тротоари и други павирани повърхности на жилищни или търговски обекти. Охлажданият с въздух 1-цилиндров двигател работи гладко и е проектиран така, че да издържа на ниски температури и да бъде икономичен в разх..
1,732.00 лв.
Без данък:1,732.00 лв.
Това гребло за снегорин е предназначено за бензинови снегорини. Идеално за почистване на снега от павирани повърхности, като алеи, тротоари и други пешеходни зони. Греблото е изработено от здрава стомана, може да бъде настроено в 5 различни ъгъла и има голяма товароподемност. Материал: СтоманаТегло:..
381.00 лв.
Без данък:381.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.