Меню
Количка

Градински Езера и фонтани

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Този винил за езеро е отлична основа за изграждане на вашата система за езерце в градината или на друго място в имота ви. Винилът за езеро е изработен от първокачествен PVC, изключително еластичен и устойчив на разкъсване. Подходящ е за проектиране на плитки и дълбоки водни зони и безвреден за расте..
226.00 лв.
Без данък:226.00 лв.
Този водопад със светодиоди е перфектно декоративно допълнение към вашето езерце или басейн. Можете да се насладите на релаксиращите звуци на водната функция и да усетите спокойствие и благополучие. Идеален е за градински езера, басейни и др. Изработен от първокласна неръждаема стомана 304, този вод..
241.00 лв.
Без данък:241.00 лв.
Този рустик комплект водна инсталация с деца Ubbink Acqua Arte Memphis 1387059 е функционален, готов за употреба и снабден с помпа. Със собствен воден резервоар, водната инсталация е подходяща както за градината, така и за терасата. Материал: ПолирезинПодходяща за градина и терасаС помпа и собствен ..
563.00 лв.
Без данък:563.00 лв.
Водната инсталация AcquaArte Amphora от Ubbink е филтърен съд, изработен от теракота. Комплектът включва помпа и филтри. Комплектът е подходящ за градински езера до 1500 л/3000 л (с риба/без риба). Съдът е снабден с капак, който улеснява проверката и почистването на филтрите. Доставката включва също..
497.00 лв.
Без данък:497.00 лв.
Този PVC AquaLiner настилков материал, 1331166, от Ubbink, е лесен за работа материал, който може да бъде оформен в желаната форма, благодарение на гъвкавия PVC, от който е изработен. Тази регулируема настилка за езерце е най-добрият начин да се създаде уникално езерце по вашите собствени спецификац..
145.00 лв.
Без данък:145.00 лв.
Този фонтан за басейн е декоративно допълнение към дворното езеро или вашия басейн, а релаксиращите звуци на падащата вода ще ви създадат усещане за спокойствие и благополучие. Фонтанът е специално проектиран, за да се гарантира постоянен и равномерен поток на водата. Изработен от висококачествена н..
179.00 лв.
Без данък:179.00 лв.
Този фонтан ще бъде декоративно допълнение към вашето езерце или басейн и ще ви позволи да се насладите на релаксиращите звуци на водата с усещането за спокойствие и благополучие. Фонтанът е специално проектиран, за да се гарантира постоянен и равномерен поток на водата. Изработен от висококачествен..
121.00 лв.
Без данък:121.00 лв.
Този градински фонтан ще се превърне в декоративно допълнение към вашето открито жилищно пространство, където да се наслаждавате на релаксиращите звуци на падащата вода, създаващи усещане за спокойствие и благополучие. Изработен от първокласна неръждаема стомана, извитият S-образен панел е устойчив ..
595.00 лв.
Без данък:595.00 лв.
Този винил за езеро е отлична основа за изграждане на вашата система за езерце в градината или на друго място в имота ви. Винилът за езеро е изработен от първокачествен PVC, изключително еластичен и устойчив на разкъсване. Подходящ е за проектиране на плитки и дълбоки водни зони и безвреден за расте..
138.00 лв.
Без данък:138.00 лв.
Подложката за езерце EPDM AquaFlexiLiner от Ubbink е лесна за обработка и оформяне според желаната форма, благодарение на гъвкавия EPDM. Това е вид гума, която прави настилката за езерце по-трайна, здрава и лесна за ползване, както и по-еластична. Тази регулируема подложка за езерце ще бъде чудесен ..
1,013.00 лв.
Без данък:1,013.00 лв.
Тази заострена улейна плоскост от неръждаема стомана от Ubbink с модерен дизайн е изключително атрактивна. Подходяща е за градински езера, потоци и други. Водопадът може лесно да се монтира на стената. Изработена от неръждаема стомана 304, осигуряваща дълъг живот и отлична издържливост, тази улейна ..
206.00 лв.
Без данък:206.00 лв.
Този комплект филтър и помпа за езерце Ubbink BioPressure 6000 PlusSet съдържа всичко необходимо за бързо избистряне на водата във вашето езеро. Филтрите BioPressure се предлагат в четири различни мощности, както като основни комплекти, съдържащи само филтъра, така и като комплекти с помпа. Този ком..
728.00 лв.
Без данък:728.00 лв.
Филтърът за езеро BioPressure 6000 на Ubbink с вградена UV-C лампа гарантира бързо избистряне на водата в езерцето (в комбинация с препоръчаната Ubbink помпа за езеро). Филтрите BioPressure се предлагат в четири различни мощности, както като основни комплекти, съдържащи само филтъра, така и като ком..
475.00 лв.
Без данък:475.00 лв.
Тази фино изтъкана и издръжлива покривна мрежа е много ефективна при поддържането на езерото чисто от листа и клони, през есента и предпазването на рибата от птици и други натрапници, през цялата година. Благодарение на предпазната мрежа ще се намали риска от растеж на водораслите през пролетта, ще ..
171.00 лв.
Без данък:171.00 лв.
UVC единицата 95000 AlgClear от Ubbink поддържа водата в езерцето ви чиста, като убива микробите с помощта на ултравиолетова светлина. Всички тези микроби са отговорни за нежелания растеж на водораслите. Тази UVC единица може да се използва в комбинация с езерни филтри (не са включени в доставката),..
654.00 лв.
Без данък:654.00 лв.
Този вътрешен фонтан с LED светлина е отличен избор за добавяне на естествена атмосфера към вашето жилище. Тази водна инсталация с каскадно преливане ще допълни всеки интериор. Тя има четиристепенен каскаден воден поток и е осветена с LED, който прави зашеметяващ визуален ефект, особено през нощта. ..
82.00 лв.
Без данък:82.00 лв.
Водната инсталация Ubbink Acqua Arte 1308280 върви в комплект с корито, помпа и метална решетка. Водната инсталация е във формата на антична ваза, която напомня за отминалите класически времена. Тя е подходяща за градината или терасата. Материал: ТеракотаВодна инсталация с ваза в античен видПълният ..
340.00 лв.
Без данък:340.00 лв.
Изработен от ABS, горната част на многопътния вентил разполага с 1,5 инчови (38 мм) конектори и ще работи гладко с вашия пясъчен филтър за басейн. Нашият вентил за филтриране на басейни разполага с лесна за използване ръкохватка с лост, която ви позволява да избирате измежду 6 функции на клапана/фил..
174.00 лв.
Без данък:174.00 лв.
Този комплект Ubbink Acqua Arte Basel 1387068 напомня класическа каменна скулптура на лъвска глава от която блика вода и е с LED осветление. Тя се доставя заедно с помпа и е готова за употреба. Със собствен воден резервоар, фонтанът е идеален за тераса. Материал: ПолирезинПодходяща за терасаКомплект..
622.00 лв.
Без данък:622.00 лв.
Този комплект филтър и помпа за езерце Ubbink BioPressure 3000 PlusSet съдържа всичко необходимо за бързо избистряне на водата във вашето езеро. Филтрите BioPressure се предлагат в четири различни мощности, както като основни комплекти, съдържащи само филтъра, така и като комплекти с помпа. Този ком..
657.00 лв.
Без данък:657.00 лв.
Този водопад със светодиоди е перфектно декоративно допълнение към вашето езерце или басейн. Можете да се насладите на релаксиращите звуци на водната функция и да усетите спокойствие и благополучие. Идеален е за градински езера, басейни и др. Изработен от първокласна неръждаема стомана 304, този вод..
162.00 лв.
Без данък:162.00 лв.
Водният декоративен елемент AcquaArte Montreux от Ubbink с нежния си воден поток представлява грациозен градински фонтан, който ще създаде спокойна атмосфера във вашата градина! Той има собствен резервоар за вода и затова е подходящ за градина или вътрешен двор. Тази водна инсталация с височина 86 с..
457.00 лв.
Без данък:457.00 лв.
Стойката за ръчна помпа ще пасне на повечето ръчни водни помпи с монтажни отвори 4 х 10 мм. С общата си височина от 67 см, тя може да направи съответстващата помпа много по-висока за по-удобна работна позиция. Изработена от висококачествен чугун, стойката за помпа е много издръжлива. Тя може лесно д..
202.00 лв.
Без данък:202.00 лв.
Това модерно водно съоръжение на две нива Acqua Arte Aveiro от Ubbink ще се превърне в чудесно допълнение към вашия дом или външно жилищно пространство. То има интегриран водопад с ширина 30 см, който е осветен от 20 сини светодиода. С облицовка от PVC фолио, това водно съоръжение на 2 етажа е снабд..
1,374.00 лв.
Без данък:1,374.00 лв.
PVC настилката за езерце AquaLiner с размери 4 x 3 м на Ubbink е благоприятна за околната среда, растенията и животните, тъй като е изработена от висококачествени и трайни материали, които почти никога не се разлагат, така че не отделят токсини в екосистемата на езерцето. Освен, че е подходяща за ри..
339.00 лв.
Без данък:339.00 лв.
Този вътрешен фонтан с LED светлина е отличен избор за добавяне на естествена атмосфера към вашето жилище. Тази водна инсталация с каскадно преливане ще допълни всеки интериор. Тя е с LED осветление, което създава впечатляващ визуален ефект, особено през нощта. Изработена от полирезин, тя е устойчив..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Помпите за езера Ubbink Elimax са висококачествен продукти, базирани на най-новите технологии. Помпите използват синхронна технология и са подходящи за използване в градински езера, фонтани, както и в комбинация с дюзи за фонтани и струйници. Тази помпа е многофункционална с дебит от 700 литра на ча..
126.00 лв.
Без данък:126.00 лв.
LED лентата 1312116 от Ubbink е предназначена да направи вашия водопад дори още по-релаксиращ и декоративен. LED лентата може да се използва като резервна лента за водопадите Ubbink Niagara и Nevada. Доставката включва клипсове връзки. Дължина на LED лентата: 60 смБрой светодиоди: 35Цвят на светодио..
156.00 лв.
Без данък:156.00 лв.
Тази рустик водна помпа Ubbink Acqua Arte комплект Las Vegas 1387064 е пълен, готов за употреба комплект, снабден с помпа. Със собствен воден резервоар, фонтанът е подходящ както за градината, така и за терасата. Материал: ПолирезинПодходящ за градина и терасаС декоративен дизайн на помпа с дръжка и..
451.00 лв.
Без данък:451.00 лв.
Добавете към моментите си във водата успокояващия водопад на Bestway – фантастичен многоцветен водопад, който носи вълна от спокойствие и релаксация! Този водопад е съвместим с всички системи за филтриране с дебит 2006-11355 л/ч (530-3000 gal./h). С невероятен набор от ярки светлини можете да се нас..
143.00 лв.
Без данък:143.00 лв.
Този фонтан за басейн е декоративно допълнение към дворното езеро или вашия басейн, а релаксиращите звуци на падащата вода ще ви създадат усещане за спокойствие и благополучие. Фонтанът е специално проектиран, за да се гарантира постоянен и равномерен поток на водата. Изработен от висококачествена н..
228.00 лв.
Без данък:228.00 лв.
Удължете плувния сезон с този екосъобразен соларен нагревател за басейн! Панелът за отопление на басейна е подходящ за надземни басейни и може да се използва със система за филтриране. Отоплителната система е проектирана с висококачествен материал, който ще предпази от често излагане на слънце и дру..
296.00 лв.
Без данък:296.00 лв.
Този фонтан ще бъде декоративно допълнение към вашето езерце или басейн и ще ви позволи да се насладите на релаксиращите звуци на водата с усещането за спокойствие и благополучие. Фонтанът е специално проектиран, за да се гарантира постоянен и равномерен поток на водата. Изработен от висококачествен..
100.00 лв.
Без данък:100.00 лв.
Този фонтан ще бъде декоративно допълнение към вашето езерце или басейн и ще ви позволи да се насладите на релаксиращите звуци на водата с усещането за спокойствие и благополучие. Фонтанът е специално проектиран, за да се гарантира постоянен и равномерен поток на водата. Изработен от висококачествен..
275.00 лв.
Без данък:275.00 лв.
Този водопад със светодиоди е перфектно декоративно допълнение към вашето езерце или басейн. Можете да се насладите на релаксиращите звуци на водната функция и да усетите спокойствие и благополучие. Идеален е за градински езера, басейни и др. Изработен от първокласна неръждаема стомана 304, този вод..
117.00 лв.
Без данък:117.00 лв.
Този фонтан за басейн с LED осветление е перфектно декоративно допълнение към вашето езерце или басейн, а релаксиращите звуци на падащата вода ще създадат усещането за спокойствие и благополучие. Той е идеален за градински езерца, басейни и др. Изработен от първокласна неръждаема стомана 304, той е ..
644.00 лв.
Без данък:644.00 лв.
Тази градинска бъчва Ubbink, снабдена с водна помпа, е идеална за градина, балкон, вътрешен двор и др. Със сигурност ще добави рустик щрих към вашата открита зона! Изработено от качествено дърво, това градинско буре е много издръжливо за дългогодишна употреба. В комплекта има дървена бъчва и водна п..
416.00 лв.
Без данък:416.00 лв.
Този LED водопад Ubbink Mamba е истински акцент във вашето езерце или басейн със своя елегантен и модерен дизайн. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчив на хлор и солена вода, той ви предлага дълъг експлоатационен живот. Отличаващ се с LED осветление, той създава уникален ефект п..
1,228.00 лв.
Без данък:1,228.00 лв.
Тази здрава и надеждна езерна помпа Cascademax 14000 от Ubbink е специално проектирана за задвижване на водопад или поток, но може да се използва и за управление на фонтан или филтър. Тази градинска помпа е оборудвана с много енергийно ефективен, мощен и надежден мотор с мощност 120 W, който има кер..
734.00 лв.
Без данък:734.00 лв.
Нашият триъгълен градински фонтан от неръждаема стомана е оборудван с LED лампа в горната част на водопада и помпата. Той превръща вашата градина или тераса в място за отдих за очите и ушите. Градинският водопад е проектиран да гарантира постоянен, равномерен поток вода. Той се доставя с основа от н..
1,129.00 лв.
Без данък:1,129.00 лв.
Тази ландшафтна лампа със сигурност ще направи езерото ви привлекателно през дългите летни вечери. Този накрайник с 24 светодиода има връзка с външна резба 1". Благодарение на ниското топлоотдаване и ниската консумация на енергия тази LED крушка е екологична и спестява огромните ви сметки за електро..
169.00 лв.
Без данък:169.00 лв.
Тази високоефективна помпа е езерна помпа, проектирана за непрекъсната работа със скорост на подаване 16000 л/ч, която може да се използва универсално като езерна помпа, помпа за воден поток или за циркулация на водата. Идеална е за използване в големи водоеми и за изпомпване на големи количества во..
383.00 лв.
Без данък:383.00 лв.
Този винил за езеро е отлична основа за изграждане на вашата система за езерце в градината или на друго място в имота ви. Винилът за езеро е изработен от първокачествен PVC, изключително еластичен и устойчив на разкъсване. Подходящ е за проектиране на плитки и дълбоки водни зони и безвреден за расте..
113.00 лв.
Без данък:113.00 лв.
Този LED вътрешен фонтан е идеален избор за добавяне на естествена атмосфера към вашето жизнено пространство.Тази тънкоструйна водна скулптура ще допълни всеки интериор. Тя е осветена със светодиоди, което прави един зашеметяващ визуален ефект, особено през нощта. Изработен от полиестерна смола, фон..
186.00 лв.
Без данък:186.00 лв.
Тази PVC AquaLiner настилка за езерце 1331950 от Ubbink е лесна за работа и за образуване на желаната от вас форма, благодарение на гъвкавата PVC, от което е направена. Тази регулируема настилка за езерце е най-добрият начин да се създаде уникално езерце по вашите собствени спецификации. Материал: П..
280.00 лв.
Без данък:280.00 лв.
Помпите за езера Ubbink Xtra са висококачествени, надеждни продукти, които използват проверени и изпитани технологии. Помпите разполагат със синхронна технология и са предназначени за използване в градински езера, фонтани и в комбинация с елементи като дюзи за фонтани и струйници. Тази здрава фонтан..
113.00 лв.
Без данък:113.00 лв.
Този градински водопад Ubbink, окомплектован с водна помпа, е перфектен за градина, тераса, вътрешен двор и др. Блестящи водопади се спускат надолу от чучур на чучур през трите бурета, наредени едно върху друго. Този фонтан със сигурност ще добави приятна рустик атмосфера към външното ви пространств..
507.00 лв.
Без данък:507.00 лв.
Този водопад е перфектно декоративно допълнение към вашето езерце или басейн. Можете да се насладите на релаксиращите звуци на водната функция и да усетите спокойствие и благополучие. Идеален е за градински езера, басейни и др. Изработен от първокласна неръждаема стомана 304, този водопад е устойчив..
115.00 лв.
Без данък:115.00 лв.
Показани 1 от 48 | 202 (5 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.