Меню
Количка

Градински Езера и фонтани

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Този винил за езеро е отлична основа за изграждане на вашата система за езерце в градината или на друго място в имота ви. Винилът за езеро е изработен от първокачествен PVC, изключително еластичен и устойчив на разкъсване. Подходящ е за проектиране на плитки и дълбоки водни зони и безвреден за расте..
214.00 лв.
Без данък:214.00 лв.
Този водопад със светодиоди е перфектно декоративно допълнение към вашето езерце или басейн. Можете да се насладите на релаксиращите звуци на водната функция и да усетите спокойствие и благополучие. Идеален е за градински езера, басейни и др. Изработен от първокласна неръждаема стомана 304, този вод..
231.00 лв.
Без данък:231.00 лв.
Този рустик комплект водна инсталация с деца Ubbink Acqua Arte Memphis 1387059 е функционален, готов за употреба и снабден с помпа. Със собствен воден резервоар, водната инсталация е подходяща както за градината, така и за терасата. Материал: ПолирезинПодходяща за градина и терасаС помпа и собствен ..
445.00 лв.
Без данък:445.00 лв.
Водната инсталация AcquaArte Amphora от Ubbink е филтърен съд, изработен от теракота. Комплектът включва помпа и филтри. Комплектът е подходящ за градински езера до 1500 л/3000 л (с риба/без риба). Съдът е снабден с капак, който улеснява проверката и почистването на филтрите. Доставката включва също..
483.00 лв.
Без данък:483.00 лв.
Този PVC AquaLiner настилков материал, 1331166, от Ubbink, е лесен за работа материал, който може да бъде оформен в желаната форма, благодарение на гъвкавия PVC, от който е изработен. Тази регулируема настилка за езерце е най-добрият начин да се създаде уникално езерце по вашите собствени спецификац..
146.00 лв.
Без данък:146.00 лв.
Този фонтан за басейн е декоративно допълнение към дворното езеро или вашия басейн, а релаксиращите звуци на падащата вода ще ви създадат усещане за спокойствие и благополучие. Фонтанът е специално проектиран, за да се гарантира постоянен и равномерен поток на водата. Изработен от висококачествена н..
184.00 лв.
Без данък:184.00 лв.
Този фонтан ще бъде декоративно допълнение към вашето езерце или басейн и ще ви позволи да се насладите на релаксиращите звуци на водата с усещането за спокойствие и благополучие. Фонтанът е специално проектиран, за да се гарантира постоянен и равномерен поток на водата. Изработен от висококачествен..
111.00 лв.
Без данък:111.00 лв.
Този градински фонтан ще се превърне в декоративно допълнение към вашето открито жилищно пространство, където да се наслаждавате на релаксиращите звуци на падащата вода, създаващи усещане за спокойствие и благополучие. Изработен от първокласна неръждаема стомана, извитият S-образен панел е устойчив ..
684.00 лв.
Без данък:684.00 лв.
Този винил за езеро е отлична основа за изграждане на вашата система за езерце в градината или на друго място в имота ви. Винилът за езеро е изработен от първокачествен PVC, изключително еластичен и устойчив на разкъсване. Подходящ е за проектиране на плитки и дълбоки водни зони и безвреден за расте..
114.00 лв.
Без данък:114.00 лв.
Подложката за езерце EPDM AquaFlexiLiner от Ubbink е лесна за обработка и оформяне според желаната форма, благодарение на гъвкавия EPDM. Това е вид гума, която прави настилката за езерце по-трайна, здрава и лесна за ползване, както и по-еластична. Тази регулируема подложка за езерце ще бъде чудесен ..
723.00 лв.
Без данък:723.00 лв.
С помпата за аерация Ubbink Air Solar 600 вашето езерце ще се снабди с необходимото количество кислород за флората и фауната. Тази соларно задвижвана помпа се управлява от включения соларен панел, без необходимостта енергията първо да се съхранява в батерия. Системата започва да работи, когато солар..
279.00 лв.
Без данък:279.00 лв.
Тази заострена улейна плоскост от неръждаема стомана от Ubbink с модерен дизайн е изключително атрактивна. Подходяща е за градински езера, потоци и други. Водопадът може лесно да се монтира на стената. Изработена от неръждаема стомана 304, осигуряваща дълъг живот и отлична издържливост, тази улейна ..
183.00 лв.
Без данък:183.00 лв.
Този комплект филтър и помпа за езерце Ubbink BioPressure 6000 PlusSet съдържа всичко необходимо за бързо избистряне на водата във вашето езеро. Филтрите BioPressure се предлагат в четири различни мощности, както като основни комплекти, съдържащи само филтъра, така и като комплекти с помпа. Този ком..
619.00 лв.
Без данък:619.00 лв.
Филтърът за езеро BioPressure 6000 на Ubbink с вградена UV-C лампа гарантира бързо избистряне на водата в езерцето (в комбинация с препоръчаната Ubbink помпа за езеро). Филтрите BioPressure се предлагат в четири различни мощности, както като основни комплекти, съдържащи само филтъра, така и като ком..
400.00 лв.
Без данък:400.00 лв.
Тази фино изтъкана и издръжлива покривна мрежа е много ефективна при поддържането на езерото чисто от листа и клони, през есента и предпазването на рибата от птици и други натрапници, през цялата година. Благодарение на предпазната мрежа ще се намали риска от растеж на водораслите през пролетта, ще ..
154.00 лв.
Без данък:154.00 лв.
UVC единицата 95000 AlgClear от Ubbink поддържа водата в езерцето ви чиста, като убива микробите с помощта на ултравиолетова светлина. Всички тези микроби са отговорни за нежелания растеж на водораслите. Тази UVC единица може да се използва в комбинация с езерни филтри (не са включени в доставката),..
560.00 лв.
Без данък:560.00 лв.
Този вътрешен фонтан с LED светлина е отличен избор за добавяне на естествена атмосфера към вашето жилище. Тази водна инсталация с каскадно преливане ще допълни всеки интериор. Тя има четиристепенен каскаден воден поток и е осветена с LED, който прави зашеметяващ визуален ефект, особено през нощта. ..
66.00 лв.
Без данък:66.00 лв.
Водната инсталация Ubbink Acqua Arte 1308280 върви в комплект с корито, помпа и метална решетка. Водната инсталация е във формата на антична ваза, която напомня за отминалите класически времена. Тя е подходяща за градината или терасата. Материал: ТеракотаВодна инсталация с ваза в античен видПълният ..
347.00 лв.
Без данък:347.00 лв.
Изработен от ABS, горната част на многопътния вентил разполага с 1,5 инчови (38 мм) конектори и ще работи гладко с вашия пясъчен филтър за басейн. Нашият вентил за филтриране на басейни разполага с лесна за използване ръкохватка с лост, която ви позволява да избирате измежду 6 функции на клапана/фил..
175.00 лв.
Без данък:175.00 лв.
Този комплект Ubbink Acqua Arte Basel 1387068 напомня класическа каменна скулптура на лъвска глава от която блика вода и е с LED осветление. Тя се доставя заедно с помпа и е готова за употреба. Със собствен воден резервоар, фонтанът е идеален за тераса. Материал: ПолирезинПодходяща за терасаКомплект..
419.00 лв.
Без данък:419.00 лв.
Комплектът AlgClear UVC 7000 от Ubbink поддържа водата в езерцето чиста, като убива микробите, отговорни за нежелания растеж на водораслите, с помощта на ултравиолетово лъчение. AlgClear UVC 7000 може да се използва в комбинация с езерни филтри (не са включени в доставката), които абсорбират натрупа..
194.00 лв.
Без данък:194.00 лв.
Този водопад със светодиоди е перфектно декоративно допълнение към вашето езерце или басейн. Можете да се насладите на релаксиращите звуци на водната функция и да усетите спокойствие и благополучие. Идеален е за градински езера, басейни и др. Изработен от първокласна неръждаема стомана 304, този вод..
165.00 лв.
Без данък:165.00 лв.
Водният декоративен елемент AcquaArte Montreux от Ubbink с нежния си воден поток представлява грациозен градински фонтан, който ще създаде спокойна атмосфера във вашата градина! Той има собствен резервоар за вода и затова е подходящ за градина или вътрешен двор. Тази водна инсталация с височина 86 с..
377.00 лв.
Без данък:377.00 лв.
Градинският поток на Velda ще ви помогне да изградите натурален пейзаж във вашата градина или заден двор. С речно корито с размер 105 см, този впечатляващ поток е нечуплив и изключително устойчив на замръзване. Можете да инсталирате няколко елемента декоративни потоци един над друг и да създадете ва..
548.00 лв.
Без данък:548.00 лв.
Стойката за ръчна помпа ще пасне на повечето ръчни водни помпи с монтажни отвори 4 х 10 мм. С общата си височина от 67 см, тя може да направи съответстващата помпа много по-висока за по-удобна работна позиция. Изработена от висококачествен чугун, стойката за помпа е много издръжлива. Тя може лесно д..
191.00 лв.
Без данък:191.00 лв.
Това модерно водно съоръжение на две нива Acqua Arte Aveiro от Ubbink ще се превърне в чудесно допълнение към вашия дом или външно жилищно пространство. То има интегриран водопад с ширина 30 см, който е осветен от 20 сини светодиода. С облицовка от PVC фолио, това водно съоръжение на 2 етажа е снабд..
1,095.00 лв.
Без данък:1,095.00 лв.
PVC настилката за езерце AquaLiner с размери 4 x 3 м на Ubbink е благоприятна за околната среда, растенията и животните, тъй като е изработена от висококачествени и трайни материали, които почти никога не се разлагат, така че не отделят токсини в екосистемата на езерцето. Освен, че е подходяща за ри..
299.00 лв.
Без данък:299.00 лв.
Този вътрешен фонтан с LED светлина е отличен избор за добавяне на естествена атмосфера към вашето жилище. Тази водна инсталация с каскадно преливане ще допълни всеки интериор. Тя е с LED осветление, което създава впечатляващ визуален ефект, особено през нощта. Изработена от полирезин, тя е устойчив..
53.00 лв.
Без данък:53.00 лв.
Помпите за езера Ubbink Elimax са висококачествен продукти, базирани на най-новите технологии. Помпите използват синхронна технология и са подходящи за използване в градински езера, фонтани, както и в комбинация с дюзи за фонтани и струйници. Тази помпа е многофункционална с дебит от 700 литра на ча..
111.00 лв.
Без данък:111.00 лв.
LED лентата 1312116 от Ubbink е предназначена да направи вашия водопад дори още по-релаксиращ и декоративен. LED лентата може да се използва като резервна лента за водопадите Ubbink Niagara и Nevada. Доставката включва клипсове връзки. Дължина на LED лентата: 60 смБрой светодиоди: 35Цвят на светодио..
146.00 лв.
Без данък:146.00 лв.
Тази рустик водна помпа Ubbink Acqua Arte комплект Las Vegas 1387064 е пълен, готов за употреба комплект, снабден с помпа. Със собствен воден резервоар, фонтанът е подходящ както за градината, така и за терасата. Материал: ПолирезинПодходящ за градина и терасаС декоративен дизайн на помпа с дръжка и..
367.00 лв.
Без данък:367.00 лв.
Този фонтан за басейн е декоративно допълнение към дворното езеро или вашия басейн, а релаксиращите звуци на падащата вода ще ви създадат усещане за спокойствие и благополучие. Фонтанът е специално проектиран, за да се гарантира постоянен и равномерен поток на водата. Изработен от висококачествена н..
235.00 лв.
Без данък:235.00 лв.
Удължете плувния сезон с този екосъобразен соларен нагревател за басейн! Панелът за отопление на басейна е подходящ за надземни басейни и може да се използва със система за филтриране. Отоплителната система е проектирана с висококачествен материал, който ще предпази от често излагане на слънце и дру..
304.00 лв.
Без данък:304.00 лв.
Този фонтан ще бъде декоративно допълнение към вашето езерце или басейн и ще ви позволи да се насладите на релаксиращите звуци на водата с усещането за спокойствие и благополучие. Фонтанът е специално проектиран, за да се гарантира постоянен и равномерен поток на водата. Изработен от висококачествен..
91.00 лв.
Без данък:91.00 лв.
Този фонтан ще бъде декоративно допълнение към вашето езерце или басейн и ще ви позволи да се насладите на релаксиращите звуци на водата с усещането за спокойствие и благополучие. Фонтанът е специално проектиран, за да се гарантира постоянен и равномерен поток на водата. Изработен от висококачествен..
242.00 лв.
Без данък:242.00 лв.
Този водопад със светодиоди е перфектно декоративно допълнение към вашето езерце или басейн. Можете да се насладите на релаксиращите звуци на водната функция и да усетите спокойствие и благополучие. Идеален е за градински езера, басейни и др. Изработен от първокласна неръждаема стомана 304, този вод..
119.00 лв.
Без данък:119.00 лв.
С тази Velda VT мрежа за покриване на езера ще държите падащите листа и други отпадъци, както и чапли и други хищници далеч от езерото ви. VT покривалото за езеро е изработено от здрав фино тъкан найлон. Мрежата е с дължина 10 метра и ширина 6 метра, като са включени и колчета за земя. Материал: Най..
97.00 лв.
Без данък:97.00 лв.
Този фонтан за басейн с LED осветление е перфектно декоративно допълнение към вашето езерце или басейн, а релаксиращите звуци на падащата вода ще създадат усещането за спокойствие и благополучие. Той е идеален за градински езерца, басейни и др. Изработен от първокласна неръждаема стомана 304, той е ..
554.00 лв.
Без данък:554.00 лв.
Тази градинска бъчва Ubbink, снабдена с водна помпа, е идеална за градина, балкон, вътрешен двор и др. Със сигурност ще добави рустик щрих към вашата открита зона! Изработено от качествено дърво, това градинско буре е много издръжливо за дългогодишна употреба. В комплекта има дървена бъчва и водна п..
349.00 лв.
Без данък:349.00 лв.
Този LED водопад Ubbink Mamba е истински акцент във вашето езерце или басейн със своя елегантен и модерен дизайн. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчив на хлор и солена вода, той ви предлага дълъг експлоатационен живот. Отличаващ се с LED осветление, той създава уникален ефект п..
1,202.00 лв.
Без данък:1,202.00 лв.
Тази здрава и надеждна езерна помпа Cascademax 14000 от Ubbink е специално проектирана за задвижване на водопад или поток, но може да се използва и за управление на фонтан или филтър. Тази градинска помпа е оборудвана с много енергийно ефективен, мощен и надежден мотор с мощност 120 W, който има кер..
609.00 лв.
Без данък:609.00 лв.
Нашият триъгълен градински фонтан от неръждаема стомана е оборудван с LED лампа в горната част на водопада и помпата. Той превръща вашата градина или тераса в място за отдих за очите и ушите. Градинският водопад е проектиран да гарантира постоянен, равномерен поток вода. Той се доставя с основа от н..
912.00 лв.
Без данък:912.00 лв.
Тази ландшафтна лампа със сигурност ще направи езерото ви привлекателно през дългите летни вечери. Този накрайник с 24 светодиода има връзка с външна резба 1". Благодарение на ниското топлоотдаване и ниската консумация на енергия тази LED крушка е екологична и спестява огромните ви сметки за електро..
145.00 лв.
Без данък:145.00 лв.
Тази високоефективна помпа е езерна помпа, проектирана за непрекъсната работа със скорост на подаване 16000 л/ч, която може да се използва универсално като езерна помпа, помпа за воден поток или за циркулация на водата. Идеална е за използване в големи водоеми и за изпомпване на големи количества во..
333.00 лв.
Без данък:333.00 лв.
Нашата потопяема помпа с капацитет 1000 литра на час е идеален избор за напояване на обработваема земя, отводняване на руднични води, контрол на наводненията и др. Помпата за езеро е оборудвана с енергийно ефективен мотор, който има голям капацитет с нисък разход на енергия. Максималната височина, к..
104.00 лв.
Без данък:104.00 лв.
Градинският поток от Velda ще ви помогне да изградите натурален пейзаж във вашата градина или заден двор. С речно корито с размер 80 см, този впечатляващ поток е нечуплив и изключително устойчив на замръзване. Можете да инсталирате няколко елемента декоративни потоци един над друг и да създадете ваш..
448.00 лв.
Без данък:448.00 лв.
Този винил за езеро е отлична основа за изграждане на вашата система за езерце в градината или на друго място в имота ви. Винилът за езеро е изработен от първокачествен PVC, изключително еластичен и устойчив на разкъсване. Подходящ е за проектиране на плитки и дълбоки водни зони и безвреден за расте..
128.00 лв.
Без данък:128.00 лв.
Този LED вътрешен фонтан е идеален избор за добавяне на естествена атмосфера към вашето жизнено пространство.Тази тънкоструйна водна скулптура ще допълни всеки интериор. Тя е осветена със светодиоди, което прави един зашеметяващ визуален ефект, особено през нощта. Изработен от полиестерна смола, фон..
176.00 лв.
Без данък:176.00 лв.
Показани 1 от 48 | 213 (5 Страници)