Меню
Количка

Поправка на вдлъбнатини

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Този комплект от 7 инструмента за ремонт на автомобилно тяло е идеален за премахване на вдлъбнатини и оформяне на метални листове на автомобилен корпус. Този комплект за отстраняване на вдлъбнатини е подходящ за всички работилници, за страстни любители на автомобили и автомобилни майстори, занимаващ..
81.00 лв.
Без данък:81.00 лв.
Този пневматичен инструмент за отстраняване на вдлъбнатини е подходящ за всякакви превозни средства. Поставяте вендузата върху вдлъбнътината и използвате вградения инструмент за издърпването ѝ. Инструментът създава изключително силен вакуум, който премахва безпроблемно вдлъбнатините. Инструментът мо..
116.00 лв.
Без данък:116.00 лв.
Този лесен за ползване комплект за поправяне на вдлъбнатини по колата е перфектният избор за премахване на вдлъбнатини и проблемни зони по вашето превозно средство, без да се повреди боята. Можете да изберете от 12-те лепенки и алуминиеви приставки с различни размери и форми, да нанесете лепилото въ..
79.00 лв.
Без данък:79.00 лв.
Тези повдигачи за отстраняване на вдлъбнатини от автомобили са супер здрави и идеални за поправяне на драскотини и големи вдлъбнатини. Тези повдигачи са лесни за използване, като ги закачите на всяко повредено място. Включени са 6 комплекта (общо 36 повдигача), които осигуряват дълготрайна употреба...
18.00 лв.
Без данък:18.00 лв.
Тези лепилни пръчки за отстраняване на вдлъбнатини по автомобила притежават изключителна сила при разтегливост и са много еластични. Комплектът се състои от общо 12 пръчки, за да ви стигне за дълго време. Комплектът включва:12 x Жълти лепилни пръчки..
24.00 лв.
Без данък:24.00 лв.
Нашият лесен за ползване комплект за поправяне на вдлъбнатини ще премахне вдлъбнатините и проблемните зони по вашия автомобил, без да повреди боята. Използвайки този комплект инструменти за поправка на вдлъбнатини, няма да повредите автомобила си като при други методи. Вдлъбнатините се отстраняват о..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Нашият комплект от неръждаема стомана за поправяне на вдлъбнатини ще премахне вдлъбнатините и проблемните зони по вашия автомобил, без да повреди боята. Използвайки този комплект инструменти за поправка на вдлъбнатини, няма да повредите автомобила си като при други методи. Вдлъбнатините се отстраняв..
209.00 лв.
Без данък:209.00 лв.
Нашият комплект от неръждаема стомана за поправяне на вдлъбнатини ще премахне вдлъбнатините и проблемните зони от автомобила ви, без да повреди боята. Използването на този комплект от инструменти за отстраняване на вдлъбнатини без боя няма да повреди автомобила ви като други методи. Вдлъбнатините се..
536.00 лв.
Без данък:536.00 лв.
Този пълен комплект за отстраняване на вдлъбнатини в автомобила съдържа всичко необходимо за премахване на вдлъбнатини без боя. Този комплект за поправяне на вдлъбнатини включва всички основни инструменти за отстраняване на вдлъбнатини: линейна дъска, комплект пистолет за лепило, комплект за изтегля..
275.00 лв.
Без данък:275.00 лв.
Нашият комплект от неръждаема стомана за поправяне на вдлъбнатини ще премахне вдлъбнатините и проблемните зони от автомобила ви, без да повреди боята. Използването на този комплект от инструменти за отстраняване на вдлъбнатини без боя няма да повреди автомобила ви като други методи. Вдлъбнатините се..
440.00 лв.
Без данък:440.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.