Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Лед фенери и аксесоари

За първи път в България - серията Dulоtеc Convоу Shооtеr, специално проектирани пoдцeвни фенери с максимална мощност без ограничения!

Вижте ги, определено ни станаха любими:

  Мощен пoдцевен фенер Dulotec L21B Shooter 1200 м далекобойност

  Мощен пoдцевен фенер Dulotec C8+ Shooter 950 м далекобойност

  Мощен далекобоен фенер Convoy 4x18 SBT90.2 в комплект с 4 батерии

Всичко свързано с лед фенерите е наше любимо хоби от много години и знаем отлично какво търсят и харесват нашите клиенти. Обичаме да ги тестваме в различни условия, да ги модифицираме и разбира се да ги ползваме по предназначение и за забавление. Този наш опит ни направи професионалисти в тази сфера и с радост даваме своите съвети и препоръки за максимално добър избор.


Какви видове лед фенери предлагаме

Разполагаме с голямо разнообразие от лед фенери, както професионални, така и любителски. Според предназначението и характеристиките си, фенерите се класифицират като:

  • професионални фенери;
  • любителски и ежедневни фенери;
  • мощни лед фенери;
  • далекобойни фенери;
  • фенери за лов;
  • тактически фенери и полицейски фенери.


Внасяме само маркови фенери, които отговарят на критерии за високо качество и са на достъпни цени. В допълнение предлагаме и модифицирани по наша спецификация фенери Convoy, които настройваме предварително по Ваше желание. Голямата полза в това е, че те са силни като модифицираните, но на цена на заводските! В допълнение ще откриете и различни аксесоари – батериимагнитна стойка за фенерзарядни и дистанционни спусъци за ловни фенери.


Какви марки фенери внасяме

За момента внасяме почти цялата гама Фенери Convoy и Rovyvon. Смятаме, че те са най-разумния избор в съотношение цена-качество на българския пазар. Подходящи са за двора и градината, за лов, за работа, за ремонт или за разходка на домашни любимци. Мощните модели фенери са изключително предпочитани от полицаи, военни служители, ловци, моряци и фермери.


Насоки за избор на точния модел за вас

Ако търсите по-малък далекобоен фенер, разгледайте моделите Convoy C8 или C8+, също и Convoy M21A. В момента Convoy не предлага по-далекобоен фенер от тези. Предлага се и модел Convoy L2, който работи с батерия 26650 и има избор между една или 2 батерии. Той предлага същата далекобойност, но с по-малко лумени и по-продължителна автономна работа (двойно по-голяма, ако се ползва с 2 батерии). Convoy L2 има и мигащ режим, който Convoy L21A не предлага. За още информация, не се колебайте да ни потърсите на ☎️ 024 744 604.


Защо да поръчате LED фенер от Sorbe.bg

Ние сме директен вносител на фенери и утвърден търговец с история на българския пазар. Член сме на Българска Е-комерс Асоциация (БЕА). Предлагаме безплатна доставка за всички артикули на стойност над 50 лв. в София и до всяка точка на България. След всяка направена заявка онлайн, наш специалист се свързва с Вас за потвърждение на поръчката и консултация. Това гарантира информиран избор от Ваша страна и удоволствие от пазаруването.


Поръчайте още сега подходящия за Вас фенер на изгодна цена и се радвайте на дълготрайна употреба по време на работа или в свободното време! Не пропускайте да се похвалите и да ни изпратите снимки.

Производител: Sorbe.bg Модел: Convoy 4x18
Гаранция: 24 месецаПосочената цена е за комплект фенер с 4 батерии по 3000мач. Зарежда се чрез вградения USB-C порт чрез зарядно за телефон.Convoy 4x18 е идеален за продължително осветяване на големи разстояния (до около 500 м използваема светлина), като свети със силен и широк лъч. Захранва се от 4 батерии 18650 (в комплекта), които му дават достатъчно енергия за продължителна работа. Има и вграден USB-C порт за зареждане на батериите със зарядно за телефон. Управлението е изключително опростен..
240.00лв.
Без данък:240.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: L7 SBT90.2
Мощен далекобоен фенер Convoy L7 SBT90.2 в комплект с 2 батерии и бързо зарядно XTAR SC2Посочената цена е за комплект фенер с 2 батерии 5500мач и бързо зарядно XTAR SC2Гаранция: 24 месецаConvoy L7 е масивен фенер с увеличена сила на светене и автономна работа. Работи с две батерии размер 26650 за максимална автономна работа. Големият размер и масата на фенера позволяват да осветява до 1280м с 5000 лумена.Лъчът осветява широк периметър с 5300 лумена като същевременно осигурява г..
290.00лв.
Без данък:290.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Dulotec C8+ Shooter
Посочената цена е за комплект фенер с батерия 3000мач и зарядно за нея.Гаранция:24 месецаDulotec C8+ Shooter използва познатата платформа на Конвой С8+ към която добавихме драйвер, който е оптимизиран за ловни и тактически цели. С8+ Shooter е масивен фенер с увеличена далекобойност и намалено тегло, изключително подходящ за подцевен фенер. Фенерът достига 950 м далекобойност и 1500 лумена сила, като драйверът няма термо контрол, който да намаля силата на светене. Препоръчва се да се ползва макси..
95.00лв.
Без данък:95.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Dulotec L21B Shooter
Посочената цена е за комплект фенер с батерия 5000мач и зарядно за нея.Гаранция:24 месецаDulotec L21B Shooter използва новата платформа на Конвой към която добавихме драйвер, който е оптимизиран за ловни и тактически цели. L21B Shooter е масивен фенер с увеличена далекобойност и намалено тегло, изключително подходящ за подцевен фенер. Фенерът достига 1200 м далекобойност и 1500 лумена сила, като драйверът няма термо контрол, който да намаля силата на светене. Препоръчва се да се ползва максимум ..
120.00лв.
Без данък:120.00лв.
Производител: RovyVon Модел: ROVYVON AURORA A2
Мощно презареждаемо фенерче за ключодържател, което ще е винаги с Вас и ще достави много светлина когато се нуждаете от нея.Може да достави до 650 лумена и 100 метра осветеност за кратко или пък да свети до 30 часа с 2 лумена. Бутонът е защитен, за да не се включва в джоба без да се налага електронно заключване. С устойчив корпус от неръждаема стомана, бързо презареждаема батерия от 260 мач, ниско тегло и възможност за закачане на козирка с клипса от комплекта, Aurora A2 ще е верен и ненатр..
85.00лв.
Без данък:85.00лв.
Производител: RovyVon Модел: ROVYVON AURORA A28
Мощно презареждаемо фенерче за ключодържател, което ще е винаги с Вас и ще достави много светлина когато се нуждаете от нея.Може да достави до 1000 лумена и 90 метра осветеност за кратко или пък да свети до 9.5 часа с 30 лумена. Бутонът е защитен за да не се включва в джоба без да се налага електронно заключване. С устойчив поликарбонатен корпус, който позволява UV светлината да бъде видимо. Страничната бяла светлина за четене също е неутрално бяла. Бързо презареждаема батерия от 600 мач, ниско ..
110.00лв.
Без данък:110.00лв.
Производител: RovyVon Модел: ROVYVON AURORA A33
Мощно презареждаемо фенерче, което ще е винаги с Вас и ще достави много светлина когато се нуждаете от нея.Aurora A33 е фенер със заден бутон за включване, който прави използването му лесно и бързо с една ръка. Може да достави до 200 лумена и 100 метра осветеност за кратко или пък да свети до 56 часа с 0.8 лумена. Бутонът е защитен, за да не се включва в джоба без да се налага електронно заключване. С устойчив алуминиев корпус, бързо презареждаема батерия от 600 мач. Aurora A33 ще е верен и нена..
60.00лв.
Без данък:60.00лв.
Производител: RovyVon Модел: ФЕНЕРЧЕ ROVYVON AURORA A8Х
Мощно презареждаемо фенерче за ключодържател, което ще е винаги с Вас и ще достави много светлина когато се нуждаете от нея.Може да достави до 650 лумена и 100 метра осветеност за кратко или пък да свети до 66 часа с 3 лумена. Бутонът е защитен за да не се включва в джоба без да се налага електронно заключване. Благодарение на оптимизирания драйвер, PWM не се забелязва при употреба. С устойчив поликарбонатен корпус, бързо презареждаема батерия от 330 мач, ниско тегло. Aurora A8X ще е верен и нен..
90.00лв.
Без данък:90.00лв.
Производител: RovyVon Модел: ROVYVON AURORA A9 Pro
Мощно презареждаемо фенерче за ключодържател, което ще е винаги с Вас и ще достави много светлина когато се нуждаете от нея.Може да достави до 700 лумена и 90 метра осветеност за кратко или пък да свети до 35 часа с 2 лумена. Бутонът е защитен за да не се включва в джоба без да се налага електронно заключване. А9 Pro има LOP рефлектор,за по-добър фокус и по-плавен лъч. С устойчив меден корпус, бързо презареждаема батерия от 330 мач, ниско тегло и възможност за закачане на козирка с клипса от ком..
105.00лв.
Без данък:105.00лв.
Производител: Convoy Модел: C8 Osram
Заводски модифициран фенер Dulotec Convoy C8 OSRAM 720 м с батерия и USB зарядно устройство Фенерът е произведен от производителя по наша спецификация с цел максимална далекобойност и прогодност за лов и охрана. Гаранция: 24 месеца. Фенерът има 40% по-голяма далекобойност от стандартния модел с XPL-HI диод и същите лумени. Освен това драйверът е с 12 групи, за да може да се настройва според желанието на потребителя (например само един режим, или с 3/5/8 режима). При поръчка се обаждам..
75.00лв.
Без данък:75.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Convoy C8 Osram и Dulotec BH1
Заводски модифициран фенер Dulotec Convoy C8 OSRAM 720 м с батерия и USB зарядно устройство Фенерът е произведен от производителя по наша спецификация с цел максимална далекобойност и прогодност за лов и охрана. Гаранция: 24 месеца.Фенерът има 40% по-голяма далекобойност от стандартния модел с XPL-HI диод и същите лумени. Освен това драйверът е с 12 групи, за да може да се настройва според желанието на потребителя (например само един режим, или с 3/5/8 режима). При поръчка се об..
95.00лв.
Без данък:95.00лв.
Производител: Convoy Модел: Convoy C8+ Turbo
Цената е за комплект фенер, зарядно и батерия. Фенерът е произведен от производителя по наши спецификации с подсилен драйвер за постигане на по-голяма далекобойност и сила на светлината. Гаранция - 24 месеца.Фенерът има 15% по-голяма далекобойност и сила на светене от модела ни С8 със същия диод, а в сравнение със стандартния модел с XPL-Hi диод - около 60% по-висока далекобойност. Лъчът е тесен и концентриран в точка с висок интензитет, поради което е особено подходящ за монтиране на карабина. ..
95.00лв.
Без данък:95.00лв.
Производител: Convoy Модел: Dulotec Convoy C8+ за гладкоцевно
Фенерът е произведен от производителя по наши спецификации с подсилен драйвер за постигане на по-голяма далекобойност и сила на светлината.Гаранция - 24 месеца.Цената е за комплект фенер, зарядно и батерия.Фенерът свети с широка точка с 1700 лумена на 515 м (далекобойност като на стандартния модел с XPL-Hi диод, но с много по-широк лъч и повече светлина). При ползване на 100-150 м покрива 3-4 м поле с точката и позволява лесно подвеждане. Предлагам и друг вариант на този фенер, който е по-..
95.00лв.
Без данък:95.00лв.
Производител: Convoy Модел: Convoy C8+ Зелен диод
Фенерът е произведен от производителя по наши спецификации с подсилен драйвер за постигане на по-голяма далекобойност и сила на светлината. Цената е за комплект фенер, зарядно и батерия.Гаранция - 24 месеца.Лъчът е тесен и концентриран в точка с висок интензитет, диодът свети зелена светлина. Имам налични и други два варианта на същия фенер с бяла светлина : 840 м/1000м за карабина и 1700 лумена/520 м за гладкоцевно.С8+ Турбо генерира доста топлина поради високата си мощност, но има вграден..
95.00лв.
Без данък:95.00лв.
Производител: Convoy Модел: CONVOY C8+ С KR CSLNM1.23 ЧЕРВЕН ДИОД
Лъчът е тесен и концентриран в точка с висок интензитет, диодът свети червена светлина. Имам налични и други два варианта на същия фенер с бяла светлина : 840 м/1000лм за карабина и 1700 лумена/520 м за гладкоцевно и зелена светлина.Фенерът е идеален за ловни и тактически  приложения и този драйвер работи перфектно със заводския спусък за пушка. Батерията издържа над 1 час на най-високия режим. Настойката на режимите е лесна.Драйверът е с 5 групи, за да може да се настройва според желанието..
95.00лв.
Без данък:95.00лв.
Производител: Convoy Модел: Dulotec Convoy C8+ червен диод BH1R
Лъчът е тесен и концентриран в точка с висок интензитет, диодът свети червена светлина. Имам налични и други два варианта на същия фенер с бяла светлина : 840 м/1000лм за карабина и 1700 лумена/520 м за гладкоцевно и зелена светлина.Фенерът е идеален за ловни и тактически  приложения и този драйвер работи перфектно със заводския спусък за пушка. Батерията издържа над 1 час на най-високия режим. Настойката на режимите е лесна.Драйверът е с 5 групи, за да може да се настройва според желанието..
85.00лв. 115.00лв.
Без данък:85.00лв.
Производител: Convoy Модел: CONVOY S2 + OSRAM
Заводски модифициран фенер Convoy S2+ OSRAM  с батерия и зарядноЦената е за комплект фенер, зарядно и батерия. Фенерът е произведен от производителя по наши спецификации с подсилен драйвер за постигане на по-голяма далекобойност и сила на светлината. Гаранция - 24 месеца.Фенерът има по-голяма далекобойност и малко по- тесен лъч от модела ни S2+ SST40. Този модел има възможност за работа с дистанционен спусък, което го прави подходящ и за закачане на оръжие, когато се търси компактност и C8 ..
70.00лв.
Без данък:70.00лв.
Производител: Convoy Модел: L21А Osram
Посочената цена е за комплект фенер с батерия Molicel P42 4200мач и зарядно за нея. Гаранция:24 месецаConvoy L21А Osram е масивен фенер с увеличена далекобойност и автономна работа. Работи с една батерия размер 21700 и осветява до 1200 м разстояние (ANSI) с 1500 лумена. Този вариант е по-далекобойният, а имам и вариант с SST диод: 2300 лумена и 800 м далекобойност, който е с по-широк лъч и осветява по-силно набизо. Лъчът е концентриран в точка с голям интензитет. Този профил на све..
140.00лв.
Без данък:140.00лв.
Модел: CONVOY M21A OSRAM
Далекобоен компактен фенер Convoy M21A OSRAM, батерия 5000 mAh и зарядно устройствоConvoy M21A OSRAM е компактен многофункционален фенер, благодарение на батерията 21700. Размерът му го прави достатъчно малък, за да се побере в джоб на яке или да се носи удобно на кръста, като в същото време може да освети на средно големи разстояния.Cоnvoy M21A OSRAM e по-далекобоен, с по - тесен лъч (светлината е концентрирана в точка ). Фенерът е изключително надежден, използва проста конструкция и станд..
95.00лв. 105.00лв.
Без данък:95.00лв.
Производител: Convoy Модел:
Позволява удобно моментно управление на фенерът когато е монтиран на пушка. Само спусък, фенерът се продава отделно...
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Модел: Vapcell Q1
Vapcell Q1 е бюджетно USB зарядно зa зареждане на литиево йонни батерии. Препоръчително е да се включи към адаптер за телефон, независимо дали е за 220В или за автомобил. Максимална мощност –  1А. Може да зарежда 10440/14500/14650/16340/16650/18350/18500/18650/10650/22650/25500/26650/20700/21700 размери. Моля имайте предвид, че зарядното не поддържа други видове батерии освен литиево йонни (със защита и/или пъпка).Допълнителни характеристики:Защита от обратно поставяне на бат..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Модел: Vapcell Q2
 Vapcell Q2 е бюджетно USB зарядно за едновременно зареждане на една или две литиево йонни батерии. Препоръчително е да се включи към адаптер за телефон, независимо дали е за 220В или за автомобил. Зарядното настройва автоматично 0.5А или 1А според вида на батерията и показва с чертички приблизителния заряд. Максимална мощност – 2 батерии по 1А. Може да зарежда 16340/18350/10440/14500/18650/26650 размери. Моля имайте предвид, че зарядното не поддържа други видове батерии освен литиево..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Модел: Vapcell S4 Plus
Vapcell S4 Plus е едно от най-добрите зарядни, които са налични на пазара в момента и се отличава със следните предимства:      Налично бързо зареждане до 3А на всеки от слотовете, т.е. 12А общо      Универсално – зарежда всякакви Литиево йонни (Li ion), Никел метал хидридни (Ni-Mh), и Никел Кадмиви (Ni-Cd) батерии. Може без проблем да побира батерии с диаметър от 10 до 26 мм и дължина от 34 до 75 мм      Автоматично – разпознава химията на бат..
100.00лв.
Без данък:100.00лв.
Модел: Vapcell U2
Vapcell U2 е едно от най-добрите универсални USB зарядни за едновременно зареждане на една или две батерии. Може без проблем да побира батерии с диаметър от 10 до 26 мм и дължина от 34 до 75 мм.  Препоръчително е да се включи към адаптер за телефон, независимо дали е за 220В или за автомобил. Зарядното може да зарежда с 0.5А или 1А две батерии едновременно и с до 2А една батерия. В допълнение зарядното може да зарежда други устройства с до 1А с вградения USB порт.  Показва с черт..
28.00лв.
Без данък:28.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: DM1
Магнитна стойка за Convoy C8 за пушка DM1 ниска: до 27 мм тяло на фенера и 50 мм глава - 50 лв, идеална за Convoy C8 и всякакви други фенери с 18650 батерия с глава до 50 мм диаметър..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Производител: Convoy Модел: Convoy L21A SST40
Посочената цена е за комплект фенер с батерия Molicel P42 4200мач и зарядно за нея. Гаранция:24 месецаConvoy L21А SST е масивен фенер с увеличена далекобойност и автономна работа. Работи с една батерия размер 21700 и осветява до 800 м разстояние с 2300 лумена. Този вариант е с по-широко осветяване, а имам и вариант с Osram: 1500 лумена и 1200 м далекобойност, който е с по-тесен лъч, но осветява доста по-далеч. Лъчът е концентриран в точка с голям интензитет, но в същото време освет..
130.00лв.
Без данък:130.00лв.
Производител: Convoy Модел:
Здрава и удобна стойка от алуминий, която позволява стабилно закрепване на фенер върху цев или оптика без инструменти (оптиката трябва да е с 25 мм тяло). С нея можете да монтирате както популярни фенери като Конвой С8, Convoy C8+ и други с 18650 батерии, така и някои модели с 21700 батерии с дебелина на тялото до 28 мм. Стойката се развива и завива на ръка и има финално заключване на палеца за пристягане. Отвътре е гумирана за да не наранява повърхностите. Има допълнително добавен..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Производител: Convoy Модел: Convoy L6
Мощен фенер Convoy L6 с 2 батерии и зарядноConvoy L6 е масивен фенер с увеличена сила на светене и автономна работа. Работи с две батерии 26650 или 18650 размер за максимална автономна работа. Големият размер и масата на фенера позволяват да осветява до 2 часа до 400 м разстояние без да намали силата на светлината. Фенерът не трябва да се оставя без надзор в работещо положение, за да се контролира температурата му докато се държи. Лъчът осветява широк периметър с 3300 лумена. Този п..
200.00лв.
Без данък:200.00лв.
Производител: Convoy Модел: Convoy L2
Convoy L2 е масивен фенер с увеличена далекобойност и автономна работа. Има възможност за работа с една или две батерии, които могат да са както 26650 размер за максимална автономна работа, така и 18650, които са по-разпространени. Големият размер и масата на фенера позволяват да осветява до 3 часа до 700 м разстояние без да загрее или намали силата на светлината. Лъчът е концентриран в точка с голям интензитет, но в същото време осветява и в краката. Този профил на светлината и ра..
145.00лв.
Без данък:145.00лв.
Производител: RovyVon Модел: RS10 верижка от титанова стомана
Деликатна верижка с класическа плетка изработено от титанова стомана. Закопчалката е достатъчно стабилна и издръжлива,ако решите да добавите висулка като допълнение към верижката.Характеристики:                                               Материал: титанова стоманаО..
60.00лв.
Без данък:60.00лв.
Производител: Convoy Модел: Convoy M21A SST40
Далекобоен компактен фенер Convoy M21A, батерия 5000 mAh и зарядно устройствоConvoy M21A е компактен многофункционален фенер с увеличена далекобойност и автономна работа, благодарение на батерията 21700. Размерът му го прави достатъчно малък за да се побере в джоб на яке или да се носи удобно на кръста, като в същото време може да освети на средно големи разстояния.Лъчът е концентриран в точка с голям интензитет, но в същото време осветява добре и в краката. Този профил на светлината и раз..
95.00лв. 105.00лв.
Без данък:95.00лв.
Производител: Convoy Модел: Convoy S2+ Турбо
Заводски модифициран фенер Convoy S2+. Фенерите са изработени в завода на Convoy по наша спецификация за да постигнат съвременни параметри и удобство на ползване.Това е един от най-балансираните фенери за ежедневно ползване/универсална употреба. За разлика от стандартния модел, драйверът на този модел е усилен и фенерът свети с 1300 лумена на най-силния режим. Също така има 12 групи от режими, за да може да се настройва според желанието на потребителя (например група само с един режи..
70.00лв.
Без данък:70.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: DM2
Магнитни стойки за закачане на фенер на пушка DM2Висока: до 27 мм тяло на фенера и 70 мм глава - 40 лв - подходяща за фенери с голяма глава и 18650 батерии като Olight M2X, M3X..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: DM3
Магнитни стойки за закачане на фенер на пушка DM3висока и усилена с трети магнит: до 30мм тяло на фенера и 70 мм глава - 50 лв, идеална за големи фенери с 21700 батерия като Convoy L21A, Olight Javelot Pro. Стойката е с 3 магнита за стабилно закрепване и на по-тежките фенери. Скобата е за диаметър на тялото 27-30мм...
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Dulotec BLR1
Dulotec BLR1 е малка презареждаема мултифункционална лампа, която може да е винаги с Вас и да освети средно голямо помещение когато е необходимо.С мини размерите си (6.5х5х2.5 см) и тегло само 58 г, тя е удобна за носене навсякъде и може да осветява със силния режим над 3.5 часа. Вградената батерия от 1000 мач се зарежда за 1.5 часа през Micro USB порт. Лампата може да бъде поставена на равна повърхност, закачена на вграденото телено приспособление или залепена чрез вградения магнит ..
30.00лв.
Без данък:30.00лв.
Производител: Convoy Модел: Convoy M4U
Многофункционален фенер Convoy M4U с USB зареждане и батерия 5000 mahConvoy M4U е компактен многофункционален фенер със средна далекобойност, увеличена автономна работа и вграден Micro USB порт за зареждане. Размерът му го прави достатъчно малък за да се побере в джоб на яке, като в същото време може да освети на средно големи разстояния. Лъчът е концентриран в точка с голям интензитет, но в същото време осветява и в краката. Този профил на светлината и размер го правят особено подходящ за..
125.00лв.
Без данък:125.00лв.
Производител: RovyVon Модел: Aurora A23 черен Cree XP-G3 - 6500К
Мощен презареждаем фенер за джоба, който успешно може да замести доста по-големи фенери в ежедневните задачи.Може да достави до 1000 лумена и 150 метра осветеност за кратко или пък да свети до 70 часа с 1 лумен. Бутонът е защитен за да не се включва в джоба без да се налага електронно заключване. С устойчив алуминиев корпус, бързо презареждаема батерия от 600 мач, ниско тегло и голяма моментна мощност, Aurora A23 ще е верен и ненатрапчив спътник в ежедневието. Батерията може да бъде подм..
105.00лв.
Без данък:105.00лв.
Производител: RovyVon Модел: Aurora A23 черен Nichia 219C
Мощен презареждаем фенер за джоба, който успешно може да замести доста по-големи фенери в ежедневните задачи.Може да достави до 1000 лумена и 150 метра осветеност за кратко или пък да свети до 70 часа с 1 лумен. Бутонът е защитен за да не се включва в джоба без да се налага електронно заключване. С устойчив алуминиев корпус, бързо презареждаема батерия от 600 мач, ниско тегло и голяма моментна мощност, Aurora A23 ще е верен и ненатрапчив спътник в ежедневието. Батерията може да бъде подм..
105.00лв.
Без данък:105.00лв.
Производител: Convoy Модел: Convoy S21A SST40
Мощен компактен фенер Convoy S21A с батерия и зарядно за ежедневна употребаКомплект мощен EDC (Every Day Carry) фенер Convoy S21A, батерия 5000 mAh и зарядно. Гаранция 24 месеца.Ако търсите компактен EDC фенер, който работи изключително дълго време с една батерия и има възможност да свети с 1900 лумена, то Convoy S21A е точният избор. Леко уголемена версия на Convoy S2+, за да побере по-голямата 21700 батерия, но също така е вграден и нов драйвер с 6А ток, който има и интелигентна температур..
70.00лв. 80.00лв.
Без данък:70.00лв.
Производител: Convoy Модел: Convoy M3
Мощен фенер Convoy M3 с батерия и зарядноConvoy M3 е сравнително компактен мощен фенер с увеличена сила на светене за кратко време (3000 лумена турбо за 3-5 минути) и увеличена автономна работа на средните и ниски режими (около 8 часа с 350 лумена и около 2 часа с 1200 лумена). Особено е подходящ за обща употреба, където се търси баланс между широчината на осветяване и далекобойността. Примерни приложения са широко осветяване на голямо пространство/двор, обща употреба в къмпинг, в къ..
135.00лв.
Без данък:135.00лв.
Производител: RovyVon Модел: Angel Eyes E200S
Rovyvon Angel Eyes E200S не е просто луксозен фенер с правоъгълна форма.Той е проектиран да бъде швейцарското ножче при фенерите и да е максимално полезен в ежедневието. Ето защо:Мощност в изобилие: Предните диоди доставят до 1650 лумена за ежедневни задачи като разходка или проверка на тъмни места. Страничните диоди са с максимум 1000 лумена с равномерна неутрална светлина за да превърнат фенера в мощна работна или къмпинг лампа. Цитираните цифри са Турбо режим, след 45 секунди фенерът н..
170.00лв.
Без данък:170.00лв.
Производител: RovyVon Модел: Aurora A1 черен
Мощно презареждаемо фенерче за ключодържател, което ще е винаги с Вас и ще достави много светлина когато се нуждаете от нея. Може да достави до 650 лумена и 100 метра осветеност за кратко или пък да свети до 30 часа с 2 лумена. Бутонът е защитен механично за да не се включва в джоба без да се налага електронно заключване. С устойчив и лек полиамиден корпус, бързо презареждаема батерия от 330 мач, ниско тегло и възможност за закачане на козирка с клипса от комплекта, Aurora A1x ще е в..
60.00лв.
Без данък:60.00лв.
Производител: RovyVon Модел: Aurora A3 Nichia 219C черен
Мощно презареждаемо фенерче за ключодържател, което ще е винаги с Вас и ще достави много светлина когато се нуждаете от нея. Може да достави до 650 лумена и 100 метра осветеност за кратко или пък да свети до 30 часа с 2 лумена. Бутонът е защитен за да не се включва в джоба без да се налага електронно заключване. С устойчив алуминиев корпус, бързо презареждаема батерия от 260 мач, ниско тегло и възможност за закачане на козирка с клипса от комплекта, Aurora A3 ще е верен и ненатрапчив спът..
65.00лв.
Без данък:65.00лв.
Производител: RovyVon Модел: Aurora A3 Nichia 219C червен
Мощно презареждаемо фенерче за ключодържател, което ще е винаги с Вас и ще достави много светлина когато се нуждаете от нея. Може да достави до 650 лумена и 100 метра осветеност за кратко или пък да свети до 30 часа с 2 лумена. Бутонът е защитен за да не се включва в джоба без да се налага електронно заключване. С устойчив алуминиев корпус, бързо презареждаема батерия от 260 мач, ниско тегло и възможност за закачане на козирка с клипса от комплекта, Aurora A3 ще е верен и ненатрапчив спът..
65.00лв.
Без данък:65.00лв.
Производител: RovyVon Модел: Aurora A3 червен, Cree XP-G3
Мощно презареждаемо фенерче за ключодържател, което ще е винаги с Вас и ще достави много светлина когато се нуждаете от нея. Може да достави до 650 лумена и 100 метра осветеност за кратко или пък да свети до 30 часа с 2 лумена. Бутонът е защитен за да не се включва в джоба без да се налага електронно заключване. С устойчив алуминиев корпус, бързо презареждаема батерия от 260 мач, ниско тегло и възможност за закачане на козирка с клипса от комплекта, Aurora A3 ще е верен и ненатрапчив спът..
65.00лв.
Без данък:65.00лв.
Производител: RovyVon Модел: Aurora A9 Мед Nichia 219C 90 CRI
Мощно презареждаемо фенерче за ключодържател, което ще е винаги с Вас и ще достави много светлина когато се нуждаете от нея. Може да достави до 450 лумена и 90 метра осветеност за кратко или пък да свети до 32 часа с 2 лумена. Бутонът е защитен за да не се включва в джоба без да се налага електронно заключване. С устойчив меден корпус, бързо презареждаема батерия от 260 мач, ниско тегло и възможност за закачане на козирка с клипса от комплекта, Aurora A9 ще е верен и ненатрапчив спътник в..
105.00лв.
Без данък:105.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Dulotec BF1R
Dulotec BF1R е лек мултифункционален презареждаем фенер и работна лампа, подходящ за дома или колата.Изработен изцяло от пластмаса, той е лек и с жълтия цвят се намира лесно. Като фенер осветява до 100м във фокусирана точка, а като работна лампа използва вграденият в дръжката COBдиод за неутрална дифузна светлина за осветяване на помещението или работното пространство. Вградената батерия от 1000 мач осветява над 3.5 часа, и се презарежда за 3.5 часа през Micro USB порт.Управлението е р..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Производител: Convoy Модел: Convoy C8 и спусък
Заводски модифициран фенер Dulotec Convoy C8 OSRAM 720 м с батерия и USB зарядно устройство Фенерът е произведен от производителя по наша спецификация с цел максимална далекобойност и прогодност за лов и охрана. Гаранция: 24 месеца.Фенерът има 40% по-голяма далекобойност от стандартния модел с XPL-HI диод и същите лумени. Освен това драйверът е с 12 групи, за да може да се настройва според желанието на потребителя (например само един режим, или с 3/5/8 режима). При поръчка се об..
95.00лв.
Без данък:95.00лв.
Производител: Convoy Модел: Dulotec Convoy C8+ Osram и достанционен спусък
Цената е за комплект фенер, зарядно и батерия и достанционен спусък. Фенерът е произведен от производителя по наши спецификации с подсилен драйвер за постигане на по-голяма далекобойност и сила на светлината. Гаранция - 24 месеца.Фенерът има 15% по-голяма далекобойност и сила на светене от модела ни С8 със същия диод, а в сравнение със стандартния модел с XPL-Hi диод - около 60% по-висока далекобойност. Лъчът е тесен и концентриран в точка с висок интензитет, поради което е особено..
115.00лв.
Без данък:115.00лв.
Показани 1 от 50 | 122 (3 Страници)