Меню
Количка

Външно осветление

Богат асортимент от Коледна украса
Богат асортимент от Коледна украса
Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Този надежден градински контакт може да се използва за захранване на градинските ви уреди, като косачки, храсторези, пръскачки, езерни помпи, външното осветление и др. Произведен от висококачествени материали, контактът може да издържа на екстремни климатични условия и е изключително издръжлив. Меха..
79.00 лв.
Без данък:79.00 лв.
Тези соларни LED лампи, изработени от устойчива пластмаса, са снабдени с батерии тип АА, захранвани от слънчевата светлина. Могат да бъда т монтирани под покрива, фиксирани на оградата или на стената. С по три 0,2 W LED крушки всяка, лампата произвежда 0,6 W светлина. През деня преобразува дневна св..
76.00 лв.
Без данък:76.00 лв.
Контактите с часовниково управление могат да се използват за захранване на градинските ви уреди, като косачки, храсторези, спринклерни системи, езерни помпи, външно осветление и др. Произведени от висококачествени материали, контактите могат да издържат на екстремни климатични условия и са изключите..
97.00 лв.
Без данък:97.00 лв.
Този градински осветителен стълб с 3 фенера е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачественото осветително тяло е изработено от здрав алуминий с PVC ра..
301.00 лв.
Без данък:301.00 лв.
Нашата LED соларна лампа е снабдена с АА батерия, която се зарежда от слънчевата енергия през деня и се включва автоматично, когато се стъмни. Тя представлява идеално декоративно решение за осветяване на градини, дворове, пътеки, алеи и др. С трите си вградени светодиода от 0,06 W, соларната лампа м..
174.00 лв.
Без данък:174.00 лв.
Този комплект се състои от 12 LED осветителни лампи, с 16 светодиодни чипа, които ще бъдат съвършено, ненатрапчиво решение за осветлението на вашата градина. Тези вкопани лампи използват SMD LED технология и са много лесни за инсталиране. Те също така пестят енергия, тъй като имат ниска консумация и..
466.00 лв.
Без данък:466.00 лв.
Нашите спот лампи са подходящото решение там, където електричеството не е налично, например в двора, градината, ливадата и др. Моля, поставете лампите на място с максимален достъп на слънчева светлина, за да осигурите продължително осветяване. През деня соларният панел преобразува слънчевата светлин..
79.00 лв.
Без данък:79.00 лв.
Соларните панели преобразяват слънчевата светлина в електричество през деня и зареждат батерията. През нощта светлината се включва автоматично. Тъй като не са необходими кабели, монтирането на лампите е много лесно. Те могат да светят през почти цялата нощ, когато са напълно заредени.Автоматичният с..
52.00 лв.
Без данък:52.00 лв.
Тази надеждна колона с контакти е предназначена за градината или двора. С нея можете да захранвате градински инструменти като косачки, тримери за храсти, пръскачки, помпи, лампи и много други. Колоната разполага със здрав метален корпус, с който лошите атмосферни условия не представляват проблем. Ко..
81.00 лв.
Без данък:81.00 лв.
Тези комплекти соларни светещи сфери са перфектно допълнение към градини, вътрешни дворове, пътеки, дворове и балкони. LED сферичните лампи се предлагат в комплект с анкери за земя и соларен панел. Трябва да извършите единствено проста и лесна инсталация. Всяка соларна светеща сфера е изработена от ..
89.00 лв.
Без данък:89.00 лв.
Тази стенна лампа ще освети вашите алея или двор с приятна ярка светлина. Подходяща е за електрически крушки с максимална мощност от 60 вата. Изработена от неръждаема стомана и поликарбонат, лампата е устойчива на корозия и вода, което й гарантира дълъг живот на употреба. Монтира се лесно на стена. ..
56.00 лв.
Без данък:56.00 лв.
Тези LED соларни лампи са снабдени с АА батерия, която се зарежда от слънчевата светлина. Външните лампи могат да бъдат монтирани под покрива или фиксирани за ограда или стена. С трите си вградени светодиоди от 0,06 W, всяка соларна лампа може да осигури осветление от 0,18 W. През деня тези лампи пр..
211.00 лв.
Без данък:211.00 лв.
Този комплект от 3 броя плуващи LED лампи – сфери и соларен панел с клин за забиване в земята. Той е едно перфектно допълнение км вашите басейн, фонтан или декоративно езерце. Изисква само лесно и бързо инсталиране.Всяка соларна сфера е изработена от устойчива пластмаса, която гарантира дългогодишна..
56.00 лв.
Без данък:56.00 лв.
Подводните лампи за езерце MiniBright от Ubbink са специално проектирани за водоеми и водни съоръжения и ще създадат ефектна атмосфера, щом се стъмни. Комплектът съдържа три издръжливи подводни лампи с 8 енергоефективни LED крушки всяка и се доставя с прозрачна капачка и три допълнителни цветни капа..
131.00 лв.
Без данък:131.00 лв.
Този надежден градински разклонител може да се използва за захранване на вашите градински инструменти, като косачки, триони за жив плет, системи за поливане, езерни помпи, външно осветление и др. Корпусът на разклонителя и капачките са произведени от качествена пластмаса, която може да устои на екст..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Подводната лампа за езерце MiniBright от Ubbink е специално проектирана за водоеми и водни съоръжения и ще създаде ефектна атмосфера, щом се стъмни. Устойчивата подводна лампа съдържа 8 енергоефективни LED крушки и се доставя с прозрачна капачка и три допълнителни цветни капачки. С необходимия транс..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Комплектът от 12 кръгли осветителни тела за вграждане е чудесен за декориране на вашите градина, двор, басейн и т.н. Изработени са от неръждаема стомана и закалено стъкло. Тези кръгли градински спотове са екологично чисти и енергоспестяващи. Могат за бъдат използвани с GU10 крушки. Доставката включв..
358.00 лв.
Без данък:358.00 лв.
Този елегантен комплект LED аплици за открито се характеризира с модерен дизайн. Изработена от лят алуминий, тази стенна лампа ще подобри всяко открито пространство. Отличава се с интегриран опален поликарбонатен дифузер. Благодарение на вградените LED светодиоди, този стилен комплект лампи за стена..
82.00 лв.
Без данък:82.00 лв.
Този надежден градински разклонител може да се използва за захранване на вашите градински инструменти, като косачки, триони за жив плет, системи за поливане, езерни помпи, външно осветление и др. Произведен от висококачествени материали, този контакт може да издържи на екстремни атмосферни условия и..
123.00 лв.
Без данък:123.00 лв.
Нашата LED соларна стенна лампа е снабдена с АА батерия, която се зарежда от слънчевата светлина. Външната соларна лампа може да бъде монтирана под покрива или фиксирана за ограда. С двата си вградени светодиода от 0,06 W, соларната лампа може да осигури осветление от 0,12 W. През деня лампата превр..
93.00 лв.
Без данък:93.00 лв.
Нашата сферична LED соларна лампа е снабдена с ААА батерия, която се зарежда от слънчевата енергия през деня и включва лампата автоматично, когато се стъмни. Тя се характеризира с промяна на цвета на осветлението и представлява идеално декоративно решение за осветяване на градини, дворове, пътеки, а..
157.00 лв.
Без данък:157.00 лв.
Този комплект от лампи се състои от 6 светодиодни осветителни тела с 16 LED чипа и ще създаде перфектно, ненатрапчиво осветление за вашата градина. Тези вкопани лампи използват SMD LED технология и са много лесни за инсталиране. Те също така пестят енергия, тъй като имат ниска консумация и дълъг екс..
234.00 лв.
Без данък:234.00 лв.
Този комплект соларни светещи сфери е перфектно допълнение към градини, вътрешни дворове, пътеки, дворове и балкони. LED сферичните лампи се предлагат в комплект с анкери за земя и соларен панел. Инсталацията е проста и лесна.Всяка соларна светеща сфера е изработена от здрава пластмаса, която осигур..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Този градински осветителен стълб с 2 фенера е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачественото осветително тяло е изработено от здрав алуминий с PVC ра..
226.00 лв.
Без данък:226.00 лв.
Тези LED соларни лампи са снабдени с АА батерия, която се зарежда от слънчевата светлина. Външните лампи могат да бъдат монтирани под покрива или фиксирани за ограда или стена. С трите си вградени светодиоди от 0,06 W, всяка соларна лампа може да осигури осветление от 0,18 W. През деня тези лампи пр..
159.00 лв.
Без данък:159.00 лв.
Нашата външна стенна лампа е подходяща за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачественият градински фенер е изработен от здрав алуминий с PVC разсейвател, гаранти..
81.00 лв.
Без данък:81.00 лв.
Тази елегантна градинска LED лампа за пътеки се характеризира с модерен дизайн. Изработена от лят алуминий, тази градинска лампа ще подобри всяко открито пространство. Отличава се с интегриран опален поликарбонатен дифузер. Благодарение на вградените LED светодиоди, тази стилна лампа излъчва приятна..
97.00 лв.
Без данък:97.00 лв.
Този градински осветителен стълб е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачественото осветително тяло е изработено от здрав алуминий с PVC разсейвател, ..
97.00 лв.
Без данък:97.00 лв.
Тази 41-сантиметрова тъмнозелена градинска лампа е изработена от ясно стъкло и алуминий. Подходяща е за крушки с максимална мощност от 60 вата. Тя не само ще придаде приятна атмосфера на вашата градина или алея, но и ще ги превърнат в едно много по-сигурно място през тъмните нощни часове. Височина: ..
51.00 лв.
Без данък:51.00 лв.
Този комплект от 12 градински лампи за вграждане е проектиран да освети и декорира вашите градина, двор и др. Отличава се с ниска консумация на енергия, енергоспестяване и голяма продължителност на живота. Също така е лесен за употреба и инсталиране. Доставката включва 12 градински лампи за вграждан..
367.00 лв.
Без данък:367.00 лв.
Соларните панели преобразяват слънчевата светлина в електричество през деня и зареждат батерията. През нощта светлината се включва автоматично. Тъй като не са необходими кабели, монтирането на лампите е много лесно. Те могат да светят през почти цялата нощ, когато са напълно заредени.Автоматичният с..
59.00 лв.
Без данък:59.00 лв.
Тази соларна лампа е перфектното декоративно осветление за градината, двора или терасата. Монтира се лесно на стена или ограда. Снабдена е с батерия тип АА, зареждана от слънчевата светлина. През деня преобразува дневна светлина в електричество и батерията се презарежда. Има три 0,2 0,2 W LED крушки..
52.00 лв.
Без данък:52.00 лв.
Тази градинска соларна LED лампа се доставя с включени тръба, клин за забиване в земя и акумулаторна батерия. Инсталира се лесно и е перфектната декорация за градина, двор, алея или тераса.Соларната сферична е изработена от устойчива пластмаса и ще ви служи дълги години. С дванайсетте си 0,1 W свето..
221.00 лв.
Без данък:221.00 лв.
Тази стилна, полу-цилиндрична лампа за външна стена е не само е идеална за осветяване на вашата градина, алея или веранда през нощта, но също така ще разнообрази екстериора на вашето жилище. С изящни, минималистични линии и стъклен дифузьор, тази елегантна лампа за външна стена притежава и декоратив..
57.00 лв.
Без данък:57.00 лв.
Този надежден градински контакт може да се използва за захранване на градинските ви уреди, като косачки, храсторези, пръскачки, езерни помпи, външното осветление и др. Устойчивият корпус от неръждаема стомана не само го прави много здрав, но и способен да издържа на екстремни климатични условия. Защ..
74.00 лв.
Без данък:74.00 лв.
Тези 12 броя соларни лампи включва и тръби, клинове за забиване в земята и акумулаторни батерии. Той е перфектното декоративно осветление за градината, двора, алеята и др. Изработен от висококачествена пластмаса, комплектът може да бъде използван дълги години. Лампите се инсталират лесно. Снабдени с..
71.00 лв.
Без данък:71.00 лв.
Комплектът от 3 кръгли осветителни тела за вграждане е чудесен за декориране на вашите градина, двор, басейн и т.н. Изработени са от неръждаема стомана и закалено стъкло. Тези градински спотове са екологично чисти и енергоспестяващи. Отличават се с с дълъг живот и са подходящи за продължителна експл..
89.00 лв.
Без данък:89.00 лв.
Това подово LED осветление, включващо 6 крушки, може да бъде използвано за външна употреба като градински подове и стени. Също така е перфектен за вътрешно осветление. С дължина на кабела 1,8 м. този комплект от LED светлини е оптималното решение както за частни, така и за промишлени нужди.Всеки спо..
63.00 лв.
Без данък:63.00 лв.
Тази стенна LED лампа ще освети вашите алея или двор с приятна ярка светлина. Монтира се лесно на стена. Подходяща е за крушки с максимална мощност от 35 вата. Благодарение на ниската консумация на енергия, LED крушките не увреждат околната среда и спестяват от сметките за електроенергия. Стенната L..
61.00 лв.
Без данък:61.00 лв.
Този елегантен комплект аплици за външно осветление е с изчистен и модерен дизайн. Изработен от неръждаема стомана, този аплик ще подобри всяко външно пространство. Той се отличава с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Работи с 4 LED крушки (не са включени), за да излъчва приятна, топла бяла све..
116.00 лв.
Без данък:116.00 лв.
Тази стенна градинска лампа ще бъде идеалното устройство за осветяване на вашето външно жизнено пространство. Тази стенна лампа е с корпус от неръждаема стомана и е здрава и издръжлива. Благодарение на матираното стъкло, лампата ще освети с красивата и фина светлина. Детекторът за движение прави лам..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Този водоустойчив градински контакт с 4 гнезда има интересен дизайн под формата на атристичен бял камък. Контактът е водоустойчив, така че можете да го инсталирате в градината си, без да се притеснявате за безопасността. Той е идеален за съораженията на градинското осветление, косачки за трева, езер..
81.00 лв.
Без данък:81.00 лв.
Тази верижна преграда със соларно осветление е перфектната добавка към вашите градина или двор. Всяка лампа е изработена от устойчива пластмаса и ще ви служи дълги години. Лампите се включват автоматично, когато се стъмни. Продължителността на осветяване зависи от атмосферните условия. Обикновено то..
64.00 лв.
Без данък:64.00 лв.
Тази соларна LED лампа, изработена от устойчива пластмаса за дългогодишна употреба, е оборудвана с АА батерия, зареждаща се от слънчевата светлина. Може да бъде инсталирана под покрива, да бъде фиксирана върху оградата или стената. С по три 0,2 W светодиода вътре, всяка соларна лампа може да осигури..
152.00 лв.
Без данък:152.00 лв.
Този комплект от 6 броя градински осветителни стълбове е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачествените осветителни тела са изработени от здрав алуми..
299.00 лв.
Без данък:299.00 лв.
Този градински осветителен стълб с 2 фенера е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачественото осветително тяло е изработено от здрав алуминий с PVC ра..
226.00 лв.
Без данък:226.00 лв.
Тази модерна лампа с височина 220 см е идеална за осветяване на вашата градина, двор, алея или вход. Отличава се със стабилна конструкция, изработена от неръждаема стомана. Това е перфектната лампа, която ще освети приятно вашата градина. Състои се от 2 фенера с диаметър 25 см. Височина: 220 см.Цвят..
215.00 лв.
Без данък:215.00 лв.
Този елегантен външен комплект LED осветителни тела е с модерен дизайн. Изработено от алуминий с финиш наподобяващ неръждаема стомана, това осветление за стена ще подобри всяко външно пространство. Той разполага с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Благодарение на вградените LED светодиоди, тоз..
78.00 лв.
Без данък:78.00 лв.
Показани 1 от 48 | 98 (3 Страници)