Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Външно осветление

Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект се състои от 12 LED осветителни лампи, с 16 светодиодни чипа, които ще бъдат съвършено, ненатрапчиво решение за осветлението на вашата градина. Тези вкопани лампи използват SMD LED технология и са много лесни за инсталиране. Те също така пестят енергия, тъй като имат ниска консумация и дълъг експлоатационен живот. Тези LED светлини за градина имат рейтинг IP67, така че те са подходящи за използване на открито. Доставката включва 12 LED осветителни тела за вкопаване. Размери: 100 х ..
365.50лв.
Без данък:365.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект от лампи се състои от 6 светодиодни осветителни тела с 16 LED чипа и ще създаде перфектно, ненатрапчиво осветление за вашата градина. Тези вкопани лампи използват SMD LED технология и са много лесни за инсталиране. Те също така пестят енергия, тъй като имат ниска консумация и дълъг експлоатационен живот. Тези LED светлини за градина имат рейтинг IP67, така че те са подходящи за използване на открито. Доставката включва 6 LED наземни светлинни тела. Размери: 100 х 100 х 68 мм (Ш х Д..
203.40лв.
Без данък:203.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този захранван със слънчева енергия комплект градински лампи, състоящ се от 6 LED светлинни тела, ще бъде перфектното декоративно осветително решение за вашата градина, балкон или тераса, а дори може да се използва, за да очертае пътеката в градината ви. Слънчевите панели превръщат слънчевата светлина в електричество през деня. Светлините се включват по здрач и излъчват светлина в различни цветове. Тъй като те са захранвани от слънчевата енергия, тези светлинни тела са енергийно ефективни и щадя..
58.60лв.
Без данък:58.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този водоустойчив градински контакт с 4 гнезда има интересен дизайн под формата на атристичен бял камък. Контактът е водоустойчив, така че можете да го инсталирате в градината си, без да се притеснявате за безопасността. Той е идеален за съораженията на градинското осветление, косачки за трева, езерни помпи и др. Доставката включва един контакт с 4 Schuko електрически гнезда. Има също така 1,5 м висококачествен каучуков захранващ кабел с безопасен щепсел. Максимална обща натовареност (за 4 гнезд..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стенна лампа е изработена от неръждаема стомана и може лесно да бъде монтирана на стена или ограда. Благодарение на матираното стъкло, тази лампа ще освети с нежна светлина, която не заслепява. Лампата е подходяща за електрически крушки и енергоспестяващи електрически крушки с цокъл E27. Брой лампи: 1Материал: неръждаема стомана и пластмасаСензор за движение: неМакс. мощност: 60 WНорма водоустойчивост: IP44Цокъл: E27Размер: 11 х 35 см. (Ш х В)Напрежение:220-240V~, 50 Hz..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази външна лампа на стойка от неръждаема стомана със сигурност ще украси вашите градина, двор или алея. Подходяща е за електрически крушки с максимална мощност от 60 вата. Изработена от неръждаема стомана и поликарбонат, лампата е устойчива на корозия и вода, което й гарантира дълъг живот на употреба. Монтира се лесно в земята. Моля, отбележете, че крушката не е включена в доставката. Общи размери: 10,1 х 80 см (Ф х В)Материал тяло: неръждаема стоманаМатериал фенер: поликарбонат (РС)Мощност: кр..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този елегантен външен комплект LED осветителни тела е с модерен дизайн. Изработено от алуминий с финиш наподобяващ неръждаема стомана, това осветление за стена ще подобри всяко външно пространство. Той разполага с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Благодарение на вградените LED светодиоди, този стилен комплект лампи за стена излъчва приятна, топла бяла светлина, насочена нагоре и надолу. С клас на защита IP44, тези прожектори за стена са устойчиви на атмосферни влияния и издръжливи. Ето за..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази елегантна градинска LED лампа за пътеки се характеризира с модерен дизайн. Изработена от лят алуминий, тази градинска лампа ще подобри всяко открито пространство. Отличава се с интегриран опален поликарбонатен дифузер. Благодарение на вградените LED светодиоди, тази стилна лампа излъчва приятна светлина, насочена надолу. С клас на защита IP54, това осветително тяло е устойчиво на атмосферни влияния и издръжливо. Ето защо е изключително подходящо за използване на открито. Цвят: ЧеренРазмери:..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази верижна преграда със соларно осветление е перфектната добавка към вашите градина или двор. Всяка лампа е изработена от устойчива пластмаса и ще ви служи дълги години. Лампите се включват автоматично, когато се стъмни. Продължителността на осветяване зависи от атмосферните условия. Обикновено то продължава 8 часа при 3-часова слънчева радиация.Тъй като батерията се зарежда от слънчевата енергия, светлината не замърсява околната среда. И понеже не е необходимо да използвате кабели за зареждан..
71.00лв.
Без данък:71.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този надежден градински контакт може да се използва за захранване на градинските ви уреди, като косачки, храсторези, пръскачки, езерни помпи, външното осветление и др. Устойчивият корпус от неръждаема стомана не само го прави много здрав, но и способен да издържа на екстремни климатични условия. Защитните капаци с пружини са удобни и безопасни. Като допълнителна функция, външната колона с контакт е оборудвана с вградена лампа. Висококачествената крушка от 5 W изразходва минимално количество енер..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази тъмнозелена градинска лампа е изработена от алуминий и е висока 215 см. Състои се от 2 фенера с ясно стъкло и е подходяща за крушки с максимална мощност от 60 вата. Фенерите не само ще придадат приятна атмосфера на Вашата градина или алея, но и ще ги превърнат в едно много по-сигурно място през тъмните нощни часове. Височина: 215 см.Цвят: ТъмнозеленБрой на фенери: 2Материал: АлуминийМатериал фенери: СтъклоТип на стъклото: ЯсноФасунга: E27Макс. мощност: 60WНапрежение: 50Hz, 220-240V~IP44Елек..
277.00лв.
Без данък:277.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази модерна лампа с височина 220 см е идеална за осветяване на вашата градина, двор, алея или вход. Отличава се със стабилна конструкция, изработена от неръждаема стомана. Това е перфектната лампа, която ще освети приятно вашата градина. Състои се от 2 фенера с диаметър 25 см. Височина: 220 см.Цвят: бялМатериал стълб: Неръждаема стоманаМатериал фенер: РММАДиаметър на фенер: 25 см.Брой фенери: 2Напрежение: 50Hz, 220-240V~IP44Фасунга: E27Крушки: Maкс. 60W (GLS), 11W(CFL)..
213.70лв.
Без данък:213.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази модерна градинска лампа с височина 220 см. е идеалното осветление за Вашата градина, двор, алея или вход. Лампата има солидна конструкция, изработена от неръждаема стомана. Перфектна е, за да освети приятно Вашата градина. Съставена е от 3 фенера, всеки с диаметър 25 см. Височина: 220 см.Цвят: БялМатериал стълб: Неръждаема стоманаМатериал фенер: РММАДиаметър на фенер: 25 см.Брой фенери: 3Напрежение: 50Hz, 220-240V~IP44Фасунга: E27Крушки: Maкс. 60W (GLS), 11W(CFL)..
264.30лв.
Без данък:264.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази тъмно зелена градинска лампа е изработена от алуминий и прозрачно стъкло. Подходяща е за крушки с максимална мощност от 60 вата. Тя не само създава приятна атмосфера във вашата градина, но и прави разходката пеша по тъмно в градината или алеята много по-безопасна. Цвят: ТъмнозеленМатериал: Алуминий + стъклоОбща височина: 105 смВисочина на стълба: 80 смДиаметър на основата: 23 смЗахранване: 220-240 V~, 50 HzМаксимална мощност на крушката: 60 W (не е включена)Фасунга: E27Брой фенер: 1Клас на ..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази 41-сантиметрова тъмнозелена градинска лампа е изработена от ясно стъкло и алуминий. Подходяща е за крушки с максимална мощност от 60 вата. Тя не само ще придаде приятна атмосфера на вашата градина или алея, но и ще ги превърнат в едно много по-сигурно място през тъмните нощни часове. Височина: 41 см.Цвят: ТъмнозеленБрой на фенери: 1Материал: АлуминийМатериал фенер: СтъклоФасунга: E27Макс. мощност: 60WНапрежение: 50Hz, 220-240V~IP44..
62.40лв.
Без данък:62.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази модерна стенна лампа с височина 32 см е идеална за осветяване на вашата градина, двор, алея или вход. Отличава се със стабилна конструкция, изработена от неръждаема стомана, a aбажурът от здрава пластмаса. Това е перфектната лампа, която ще освети приятно вашата градина. Състои се от 1 фенер с диаметър 25 см. Може лесно да бъде монтирана на всеки вид стена. Височина: 32 см.Цвят: бялМатериал: неръждаема стомана и пластмасаДиаметър на фенер: 25 см.Брой фенери: 1Напрежение: 50Hz, 220-240V~IP44..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект от 3 LED вградени наземни светлинни тела е идеален за осветяване и украса на градини, задни дворове, външни пространства. Изработени от неръждаема стомана и алуминий, наземните лампи ще подобрят всяко външно пространство. Те разполагат с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Благодарение на вградените светодиоди, този комплект прожектори излъчва приятна, топла бяла светлина и е екологичен, и икономичен. Със своя IP 67 рейтинг този комплект наземна светлина е устойчив на атмосферн..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект от 3 LED вградени наземни светлинни тела е идеален за осветяване и украса на градини, задни дворове, външни пространства. Изработени от неръждаема стомана и алуминий, наземните лампи ще подобрят всяко външно пространство. Те разполагат с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Благодарение на вградените светодиоди, този комплект прожектори излъчва приятна, топла бяла светлина и е екологичен, и икономичен. Със своя IP 67 рейтинг този комплект наземна светлина е устойчив на атмосферн..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект от 12 градински лампи за вграждане е проектиран да освети и декорира вашите градина, двор и др. Отличава се с ниска консумация на енергия, енергоспестяване и голяма продължителност на живота. Също така е лесен за употреба и инсталиране. Доставката включва 12 градински лампи за вграждане в земя. Цвят: Черен и сребристМатериал: Лят алуминиев корпус + капак от неръждаема стомана + пластмасов корпус + разсейвател от закалено стъклоРазмери: 10,8 x 10,8 x 15 см (Д x Ш x В)Диаметър (на дъ..
327.60лв.
Без данък:327.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект градински осветителни тела е идеален за декориране на градината, двора, басейна и др. Комплектът осветителя за вграждане в земя е изработен от неръждаема стомана и алуминий, като всяко осветително тяло разполага с разсейвател от закалено стъкло. Тези луни за вграждане в земя могат лесно да бъдат сглобени. Моля, имайте предвид, че крушките не са включени в доставката. Цвят: Черен и сребристМатериал: Лят алуминиев корпус + капак от неръждаема стомана + пластмасов корпус + разсейвател..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашата LED соларна лампа е снабдена с АА батерия, която се зарежда от слънчевата енергия през деня и се включва автоматично, когато се стъмни. Тя представлява идеално декоративно решение за осветяване на градини, дворове, пътеки, алеи и др. С трите си вградени светодиода от 0,06 W, соларната лампа може да осигури осветление от 0,18 W. През деня лампата превръща дневната светлина в електричество и презарежда батерията. Привечер тя се включва автоматично и работи с електричеството, акумулирано ден..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашата LED соларна стенна лампа е снабдена с АА батерия, която се зарежда от слънчевата светлина. Външната соларна лампа може да бъде монтирана под покрива или фиксирана за ограда. С двата си вградени светодиода от 0,06 W, соларната лампа може да осигури осветление от 0,12 W. През деня лампата превръща дневната светлина в електричество и презарежда батерията. Привечер тя се включва автоматично и работи с електричеството, акумулирано денем. Продължителността на осветление зависи от количеството с..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашата LED соларна стенна лампа е снабдена с АА батерия, която се зарежда от слънчевата светлина. Външната соларна лампа може да бъде монтирана под покрива или фиксирана за ограда. С двата си вградени светодиода от 0,06 W, соларната лампа може да осигури осветление от 0,12 W. През деня лампата превръща дневната светлина в електричество и презарежда батерията. Привечер тя се включва автоматично и работи с електричеството, акумулирано денем. Продължителността на осветление зависи от количеството с..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този надежден градински стълб за ел. контакти може да се използва за захранване на градинските инструменти като косачки, триони за жив плет, системи за поливане, езерни помпи, външно осветление и др. Произведен от висококачествени материали, този стълб за ел. контакти може да издържи на екстремни климатични условия и е много издръжлив. Механичният таймер автоматично изключва електрическите уреди. Пружинните, предпазни капачки на контактите са много удобни и безопасни. Брой на контактите: 2Механи..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този градински осветителен стълб с 2 фенера е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачественото осветително тяло е изработено от здрав алуминий с PVC разсейвател, гарантиращ години употреба. Градинският фенер разполага с 2 фасунги E27. Моля, имайте предвид, че крушките не са включени в доставката. Цвят: БронзМатериал: Алуминиева рамка + PVC разсейват..
251.70лв.
Без данък:251.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този градински осветителен стълб с 2 фенера е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачественото осветително тяло е изработено от здрав алуминий с PVC разсейвател, гарантиращ години употреба. Градинският фенер разполага с 2 фасунги E27. Моля, имайте предвид, че крушките не са включени в доставката. Цвят: БялМатериал: Алуминиева рамка + PVC разсейвател..
239.00лв.
Без данък:239.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този градински осветителен стълб с 2 фенера е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачественото осветително тяло е изработено от здрав алуминий с PVC разсейвател, гарантиращ години употреба. Градинският фенер разполага с 2 фасунги E27. Моля, имайте предвид, че крушките не са включени в доставката. Цвят: ТъмнозеленМатериал: Алуминиева рамка + PVC разс..
251.70лв.
Без данък:251.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този градински осветителен стълб с 3 фенера е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачественото осветително тяло е изработено от здрав алуминий с PVC разсейвател, гарантиращ години употреба. Градинският фенер разполага с 3 фасунги E27. Моля, имайте предвид, че крушките не са включени в доставката. Цвят: БронзМатериал: Алуминиева рамка + PVC разсейват..
340.20лв.
Без данък:340.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този градински осветителен стълб с 3 фенера е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачественото осветително тяло е изработено от здрав алуминий с PVC разсейвател, гарантиращ години употреба. Градинският фенер разполага с 3 фасунги E27. Моля, имайте предвид, че крушките не са включени в доставката. Цвят: БялМатериал: Алуминиева рамка + PVC разсейвател..
340.20лв.
Без данък:340.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този градински осветителен стълб с 3 фенера е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачественото осветително тяло е изработено от здрав алуминий с PVC разсейвател, гарантиращ години употреба. Градинският фенер разполага с 3 фасунги E27. Моля, имайте предвид, че крушките не са включени в доставката. Цвят: ТъмнозеленМатериал: Алуминиева рамка + PVC разс..
340.20лв.
Без данък:340.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект от 6 броя градински осветителни стълбове е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачествените осветителни тела са изработени от здрав алуминий с PVC разсейвател, гарантиращи години употреба. Градинските фенери разполагат с E27 фасунги. Доставката включва 6 броя градински лампи. Моля, имайте предвид, че крушките не са включени в доставкат..
327.60лв.
Без данък:327.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект от 6 броя градински осветителни стълбове е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачествените осветителни тела са изработени от здрав алуминий с PVC разсейвател, гарантиращи години употреба. Градинските фенери разполагат с E27 фасунги. Доставката включва 6 броя градински лампи. Моля, имайте предвид, че крушките не са включени в доставкат..
314.90лв.
Без данък:314.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект от 6 броя градински осветителни стълбове е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачествените осветителни тела са изработени от здрав алуминий с PVC разсейвател, гарантиращи години употреба. Градинските фенери разполагат с E27 фасунги. Доставката включва 6 броя градински лампи. Моля, имайте предвид, че крушките не са включени в доставкат..
302.30лв.
Без данък:302.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази градинска лампа има височина от 230 см и е перфектно декоративно осветление за градини, дворове, пътеки и паркове. Тя е подходяща за крушки с максимална мощност от 100 W. Дизайнът с 2 фенера не само ще добави приятна атмосфера към вашата градина, но и ще направи ходенето по градинската ви пътека много по-лесно в тъмното. Лампите имат E27 фасунги и се монтират лесно. Моля, обърнете внимание, че крушките не са включени в доставката. Височина: 230 смЦвят: Тъмнозелен + черенБрой фенери: 2Матери..
314.90лв.
Без данък:314.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Комплектът от 3 кръгли осветителни тела за вграждане е чудесен за декориране на вашите градина, двор, басейн и т.н. Изработени са от неръждаема стомана и закалено стъкло. Тези градински спотове са екологично чисти и енергоспестяващи. Отличават се с с дълъг живот и са подходящи за продължителна експлоатация. Също така се монтират лесно. Моля, имайте предвид, че крушките не са включени. Брой лампи: 3 Електрически крушки (не са включени): Max 20 W, GU10 Височина: 12,5 см Диаметър на повърхността: 1..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази надеждна колона с контакти е предназначена за градината или двора. С нея можете да захранвате градински инструменти като косачки, тримери за храсти, пръскачки, помпи, лампи и много други. Колоната разполага със здрав метален корпус, с който лошите атмосферни условия не представляват проблем. Контактите са с капачета, за да бъдат безопасни. Цвят: ЧеренБрой контакти: 4Мощност: 220-240 V~, 16 AЗащитен клас: IP44Размери: 15,5 x 15,5 x 40,5 см (Д x Ш x В)Размер на горната плоча: 11 x 11смРазмер ..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази надеждна колона с контакти е предназначена за градината или двора. С нея можете да захранвате градински инструменти като косачки, тримери за храсти, пръскачки, помпи, лампи и много други. Колоната разполага със здрав метален корпус, с който лошите атмосферни условия не представляват проблем. Контактите са с капачета, за да бъдат безопасни. Брой контакти: 4Мощност: 220-240 V~, 16 AЗащитен клас: IP44Размери: 15,5 x 15,5 x 40,5 см (Д x Ш x В)Размер на горната плоча: 11 x 11 смРазмер на основна..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
При поставянето на този комплект лампи, Вие можете да експериментирате благодарение на различната им височина. Можете да ги групирате заедно или пък всяка една - на различно място. Като светлинен източник могат да бъдат използвани (икономични) крушки за фасунга E27. Лампите са изработени от нерънждаема стомана, водоустойчиви са и лесни за поддръжка. Брой лампи: 3Материал: нерънждаема стомана и пластмасаСензор за движение: неMaкс. мощност: 60 WattВодоустойчив: IP44Напрежение:220-240V~, 50 HzФасун..
135.10лв.
Без данък:135.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този уред е снабден с 4 LED светлини и е лесен за монтиране. Не се нуждае от пряко електричество, за да работи. Подходящ за кухненски шкафове, лавици за книги и други. Отделя минимално количество топлина при работа. С включено дистанционно управление. Комплектът включва: Вълшебен цвят:С помощта на RGB LED регулатора и IR дистанционното управление, които са включени в комплекта, можете да избирате между това да светят няколко цвята светлини или само една. Това устройство има два режима на работа:..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тези LED соларни лампи са изработени от устойчива пластмаса и ще ви служат дълги години. Снабдени са с АА батерия, зареждана от слънчевите лъчи. Могат да бъдат монтирани под покрива, на оградата или на стената. С по три 0,2 W светодиода вътре, всяка соларна лампа може да произведе 0,6 W осветление. През деня те преобразуват слънчевата светлина в електричество и захранват батерията. При падане на здрача светлината се включва автоматично и работи, благодарение на електричеството, съхранено през де..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тези соларни LED лампи, изработени от устойчива пластмаса, са снабдени с батерии тип АА, захранвани от слънчевата светлина. Могат да бъда т монтирани под покрива, фиксирани на оградата или на стената. С по три 0,2 W LED крушки всяка, лампата произвежда 0,6 W светлина. През деня преобразува дневна светлина в електричество и батерията се презарежда. Когато се стъмни, лампите светват автоматично, благодарение на електроенергията, акумулирана през деня. Колко дълго ще светят, зависи от количеството ..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тези 12 броя соларни лампи включва и тръби, клинове за забиване в земята и акумулаторни батерии. Той е перфектното декоративно осветление за градината, двора, алеята и др. Изработен от висококачествена пластмаса, комплектът може да бъде използван дълги години. Лампите се инсталират лесно. Снабдени със сензор, те се включват автоматично, когато се стъмни. Продължителността на светене зависи от атмосферните условия. Обикновено е около 3-5 часа при наличието на 8 часа слънчева светлина през деня. Т..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тези контакти могат да се използват за захранване на градинските ви уреди, като косачки, храсторези, спринклерни системи, езерни помпи, външно осветление и др. Произведени от висококачествени материали, контактите могат да издържат на екстремни климатични условия и са изключително устойчиви. Четирите контакта са скрити в корпус от каменна смола, като всеки един от контактите се управлява индивидуално от дистанционно управление. Защитният капак, задвижван с пружини и магнитната врата са много удо..
162.40лв.
Без данък:162.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Контактите с часовниково управление могат да се използват за захранване на градинските ви уреди, като косачки, храсторези, спринклерни системи, езерни помпи, външно осветление и др. Произведени от висококачествени материали, контактите могат да издържат на екстремни климатични условия и са изключително устойчиви. Продуктът се състои от две гнезда и механичен таймер, скрит в корпус от изкуствен камък. Механичният таймер автоматично изключва електрическите уреди. Защитният капак, задвижван с пружи..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стилна, полу-цилиндрична лампа за външна стена е не само е идеална за осветяване на вашата градина, алея или веранда през нощта, но също така ще разнообрази екстериора на вашето жилище. С изящни, минималистични линии и стъклен дифузьор, тази елегантна лампа за външна стена притежава и декоративна стойност. Благодарение на своя корпус от неръждаема стомана с рейтинг IP44, тази стенна лампа е устойчива на атмосферни влияния, здрава и издръжлива, и затова е изключително подходяща за използване..
58.60лв.
Без данък:58.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стенна лампа е изработена от неръждаема стомана и може лесно да бъде монтирана на стена или ограда. Благодарение на матираното стъкло, тази лампа ще освети с нежна светлина, която не заслепява. Подходяща е за електрически крушки и енергоспестяващи електрически крушки с цокъл E27. Брой лампи: 1Материал: неръждаема стомана и пластмасаСензор за движение: неМакс. мощност: 60 WНорма водоустойчивост: IP44Напрежение:220-240V~, 50 HzЦокъл: E27Размер: 6 х 36 см. (Ш х В)..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стенна лампа е изработена от неръждаема стомана и може лесно да бъде монтирана на стена или ограда. Благодарение на матираното стъкло, тази лампа ще освети с нежна светлина, която не заслепява. Подходяща е за електрически крушки и енергоспестяващи електрически крушки с цокъл E27.Лампата се включва автоматично, щом сензорът за движение отчете движение. Брой лампи: 1Материал: неръждаема стомана и пластмасаСензор за движение: даМакс. мощност: 60 WНорма водоустойчивост: IP44Напрежение:220-240V~..
67.50лв.
Без данък:67.50лв.
Модел: фасадна
Лед лампа соларна фасадна за балкон или градина. През деня се зарежда от слънчева светлина, когато се смрачи светва автоматично. Има и ключ за изклюване. Свети до 8 часа според заряда на батерията. Материал: неръждаема стомана. Размер 8.9х11.5х13 см...
14.97лв.
Без данък:14.97лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект от 3 броя плуващи LED лампи – сфери и соларен панел с клин за забиване в земята. Той е едно перфектно допълнение км вашите басейн, фонтан или декоративно езерце. Изисква само лесно и бързо инсталиране.Всяка соларна сфера е изработена от устойчива пластмаса, която гарантира дългогодишна употреба. Лампите светват автоматично, когато се стъмни. Продължителността на светене зависи от атмосферните условия. Обикновено е около 8 часа при наличието на 3 часа слънчева светлина през деня.Зах..
67.50лв.
Без данък:67.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това подово LED осветление, включващо 6 крушки, може да бъде използвано за външна употреба като градински подове и стени. Също така е перфектен за вътрешно осветление. С дължина на кабела 1,8 м. този комплект от LED светлини е оптималното решение както за частни, така и за промишлени нужди.Всеки спот има два кабела с размер 1 м., така че максималната дължина между два спота може да бъде 2 метра. Изработен от неръждаема стомана с качествено прахово боядисано покритие, комплектът е устойчив на кор..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Показани 1 от 50 | 111 (3 Страници)