Меню
Количка

Външно осветление

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Този надежден градински контакт може да се използва за захранване на градинските ви уреди, като косачки, храсторези, пръскачки, езерни помпи, външното осветление и др. Произведен от висококачествени материали, контактът може да издържа на екстремни климатични условия и е изключително издръжлив. Меха..
95.00 лв.
Без данък:95.00 лв.
Тези соларни LED лампи, изработени от устойчива пластмаса, са снабдени с батерии тип АА, захранвани от слънчевата светлина. Могат да бъда т монтирани под покрива, фиксирани на оградата или на стената. С по три 0,2 W LED крушки всяка, лампата произвежда 0,6 W светлина. През деня преобразува дневна св..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Контактите с часовниково управление могат да се използват за захранване на градинските ви уреди, като косачки, храсторези, спринклерни системи, езерни помпи, външно осветление и др. Произведени от висококачествени материали, контактите могат да издържат на екстремни климатични условия и са изключите..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Този градински осветителен стълб с 3 фенера е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачественото осветително тяло е изработено от здрав алуминий с PVC ра..
333.00 лв.
Без данък:333.00 лв.
Не би ли било хубаво да се прибирате у дома ежедневно, виждайки този великолепен осветителен стълб Smartwares CLAS5000.035? С изключителния си класически дизайн, този ретро осветителен стълб ще добави винтидж докосване във вашата градина, вътрешен двор или пътека. Състоящ се от алуминиева рамка и ст..
153.00 лв.
Без данък:153.00 лв.
Нашата LED соларна лампа е снабдена с АА батерия, която се зарежда от слънчевата енергия през деня и се включва автоматично, когато се стъмни. Тя представлява идеално декоративно решение за осветяване на градини, дворове, пътеки, алеи и др. С трите си вградени светодиода от 0,06 W, соларната лампа м..
154.00 лв.
Без данък:154.00 лв.
Този комплект се състои от 12 LED осветителни лампи, с 16 светодиодни чипа, които ще бъдат съвършено, ненатрапчиво решение за осветлението на вашата градина. Тези вкопани лампи използват SMD LED технология и са много лесни за инсталиране. Те също така пестят енергия, тъй като имат ниска консумация и..
362.00 лв.
Без данък:362.00 лв.
Нашите спот лампи са подходящото решение там, където електричеството не е налично, например в двора, градината, ливадата и др. Моля, поставете лампите на място с максимален достъп на слънчева светлина, за да осигурите продължително осветяване. През деня соларният панел преобразува слънчевата светлин..
94.00 лв.
Без данък:94.00 лв.
Тази надеждна колона с контакти е предназначена за градината или двора. С нея можете да захранвате градински инструменти като косачки, тримери за храсти, пръскачки, помпи, лампи и много други. Колоната разполага със здрав метален корпус, с който лошите атмосферни условия не представляват проблем. Ко..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Тези комплекти соларни светещи сфери са перфектно допълнение към градини, вътрешни дворове, пътеки, дворове и балкони. LED сферичните лампи се предлагат в комплект с анкери за земя и соларен панел. Трябва да извършите единствено проста и лесна инсталация. Всяка соларна светеща сфера е изработена от ..
80.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Тази стенна лампа ще освети вашите алея или двор с приятна ярка светлина. Подходяща е за електрически крушки с максимална мощност от 60 вата. Изработена от неръждаема стомана и поликарбонат, лампата е устойчива на корозия и вода, което й гарантира дълъг живот на употреба. Монтира се лесно на стена. ..
48.00 лв.
Без данък:48.00 лв.
Нашата LED соларна стенна лампа е снабдена с АА батерия, която се зарежда от слънчевата светлина. Външната соларна лампа може да бъде монтирана под покрива или фиксирана за ограда. С двата си вградени светодиода от 0,06 W, соларната лампа може да осигури осветление от 0,12 W. През деня лампата превр..
94.00 лв.
Без данък:94.00 лв.
Този елегантен комплект LED аплици за открито се характеризира с модерен дизайн. Изработена от лят алуминий, тази стенна лампа ще подобри всяко открито пространство. Отличаващи се с интегриран опален поликарбонатен дифузер, те могат да се използват и за стълбищно осветление. Благодарение на вградени..
73.00 лв.
Без данък:73.00 лв.
Тези LED соларни лампи са снабдени с АА батерия, която се зарежда от слънчевата светлина. Външните лампи могат да бъдат монтирани под покрива или фиксирани за ограда или стена. С трите си вградени светодиоди от 0,06 W, всяка соларна лампа може да осигури осветление от 0,18 W. През деня тези лампи пр..
221.00 лв.
Без данък:221.00 лв.
Този комплект от 3 броя плуващи LED лампи – сфери и соларен панел с клин за забиване в земята. Той е едно перфектно допълнение км вашите басейн, фонтан или декоративно езерце. Изисква само лесно и бързо инсталиране.Всяка соларна сфера е изработена от устойчива пластмаса, която гарантира дългогодишна..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Този надежден градински разклонител може да се използва за захранване на вашите градински инструменти, като косачки, триони за жив плет, системи за поливане, езерни помпи, външно осветление и др. Корпусът на разклонителя и капачките са произведени от качествена пластмаса, която може да устои на екст..
95.00 лв.
Без данък:95.00 лв.
Подводната лампа за езерце MiniBright от Ubbink е специално проектирана за водоеми и водни съоръжения и ще създаде ефектна атмосфера, щом се стъмни. Устойчивата подводна лампа съдържа 8 енергоефективни LED крушки и се доставя с прозрачна капачка и три допълнителни цветни капачки. С необходимия транс..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Тази елегантна градинска LED лампа за пътеки се характеризира с модерен дизайн. Изработена от лят алуминий, тази градинска лампа ще подобри всяко открито пространство. Отличава се с интегриран опален поликарбонатен дифузер. Благодарение на вградените LED светодиоди, тази стилна лампа излъчва приятна..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Комплектът от 12 кръгли осветителни тела за вграждане е чудесен за декориране на вашите градина, двор, басейн и т.н. Изработени са от неръждаема стомана и закалено стъкло. Тези кръгли градински спотове са екологично чисти и енергоспестяващи. Могат за бъдат използвани с GU10 крушки. Доставката включв..
295.00 лв.
Без данък:295.00 лв.
Този елегантен комплект аплици за открито се характеризира с модерен дизайн. Изработена от лят алуминий, тази стенна лампа ще подобри всяко открито пространство. Отличава се с интегриран опален поликарбонатен дифузер. Този стилен комплект стенни лампи излъчва приятна светлина, насочена надолу. Със с..
74.00 лв.
Без данък:74.00 лв.
Този надежден градински разклонител може да се използва за захранване на вашите градински инструменти, като косачки, триони за жив плет, системи за поливане, езерни помпи, външно осветление и др. Произведен от висококачествени материали, този контакт може да издържи на екстремни атмосферни условия и..
167.00 лв.
Без данък:167.00 лв.
Нашата LED соларна стенна лампа е снабдена с АА батерия, която се зарежда от слънчевата светлина. Външната соларна лампа може да бъде монтирана под покрива или фиксирана за ограда. С двата си вградени светодиода от 0,06 W, соларната лампа може да осигури осветление от 0,12 W. През деня лампата превр..
99.00 лв.
Без данък:99.00 лв.
Нашата сферична LED соларна лампа е снабдена с ААА батерия, която се зарежда от слънчевата енергия през деня и включва лампата автоматично, когато се стъмни. Тя се характеризира с промяна на цвета на осветлението и представлява идеално декоративно решение за осветяване на градини, дворове, пътеки, а..
158.00 лв.
Без данък:158.00 лв.
Този комплект от лампи се състои от 6 светодиодни осветителни тела с 16 LED чипа и ще създаде перфектно, ненатрапчиво осветление за вашата градина. Тези вкопани лампи използват SMD LED технология и са много лесни за инсталиране. Те също така пестят енергия, тъй като имат ниска консумация и дълъг екс..
188.00 лв.
Без данък:188.00 лв.
Този комплект соларни светещи сфери е перфектно допълнение към градини, вътрешни дворове, пътеки, дворове и балкони. LED сферичните лампи се предлагат в комплект с анкери за земя и соларен панел. Инсталацията е проста и лесна.Всяка соларна светеща сфера е изработена от здрава пластмаса, която осигур..
51.00 лв.
Без данък:51.00 лв.
Тези LED соларни лампи са снабдени с АА батерия, която се зарежда от слънчевата светлина. Външните лампи могат да бъдат монтирани под покрива или фиксирани за ограда или стена. С трите си вградени светодиоди от 0,06 W, всяка соларна лампа може да осигури осветление от 0,18 W. През деня тези лампи пр..
140.00 лв.
Без данък:140.00 лв.
Този градински осветителен стълб е подходящ за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, безопасно и създаващо приятна атмосфера осветление и за когото качеството и издръжливостта са от значение. Висококачественото осветително тяло е изработено от здрав алуминий с PVC разсейвател, ..
104.00 лв.
Без данък:104.00 лв.
Тези LED соларни лампи са изработени от устойчива пластмаса и ще ви служат дълги години. Снабдени са с АА батерия, зареждана от слънчевите лъчи. Могат да бъдат монтирани под покрива, на оградата или на стената. С по три 0,2 W светодиода вътре, всяка соларна лампа може да произведе 0,6 W осветление. ..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Този комплект от 12 градински лампи за вграждане е проектиран да освети и декорира вашите градина, двор и др. Отличава се с ниска консумация на енергия, енергоспестяване и голяма продължителност на живота. Също така е лесен за употреба и инсталиране. Доставката включва 12 градински лампи за вграждан..
299.00 лв.
Без данък:299.00 лв.
Тази соларна лампа е перфектното декоративно осветление за градината, двора или терасата. Монтира се лесно на стена или ограда. Снабдена е с батерия тип АА, зареждана от слънчевата светлина. През деня преобразува дневна светлина в електричество и батерията се презарежда. Има три 0,2 0,2 W LED крушки..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Този комплект LED соларна лампа се предлага в комплект с тръба, заземителен шип и акумулаторна батерия и е лесен за инсталиране. Това е перфектно декоративно осветление за градини, вътрешни дворове, пътеки, дворове и балкони.Тази соларна сфера е изработена от издръжлива пластмаса за дългогодишна упо..
220.00 лв.
Без данък:220.00 лв.
Тази стилна, полу-цилиндрична лампа за външна стена е не само е идеална за осветяване на вашата градина, алея или веранда през нощта, но също така ще разнообрази екстериора на вашето жилище. С изящни, минималистични линии и стъклен дифузьор, тази елегантна лампа за външна стена притежава и декоратив..
51.00 лв.
Без данък:51.00 лв.
Този надежден градински контакт може да се използва за захранване на градинските ви уреди, като косачки, храсторези, пръскачки, езерни помпи, външното осветление и др. Устойчивият корпус от неръждаема стомана не само го прави много здрав, но и способен да издържа на екстремни климатични условия. Защ..
103.00 лв.
Без данък:103.00 лв.
Тези 12 броя соларни лампи включва и тръби, клинове за забиване в земята и акумулаторни батерии. Той е перфектното декоративно осветление за градината, двора, алеята и др. Изработен от висококачествена пластмаса, комплектът може да бъде използван дълги години. Лампите се инсталират лесно. Снабдени с..
84.00 лв.
Без данък:84.00 лв.
Комплектът от 3 кръгли осветителни тела за вграждане е чудесен за декориране на вашите градина, двор, басейн и т.н. Изработени са от неръждаема стомана и закалено стъкло. Тези градински спотове са екологично чисти и енергоспестяващи. Отличават се с с дълъг живот и са подходящи за продължителна експл..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Тази стенна LED лампа ще освети вашите алея или двор с приятна ярка светлина. Монтира се лесно на стена. Подходяща е за крушки с максимална мощност от 35 вата. Благодарение на ниската консумация на енергия, LED крушките не увреждат околната среда и спестяват от сметките за електроенергия. Стенната L..
88.00 лв.
Без данък:88.00 лв.
Този елегантен комплект аплици за външно осветление е с изчистен и модерен дизайн. Изработен от неръждаема стомана, този аплик ще подобри всяко външно пространство. Той се отличава с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Работи с 4 LED крушки (не са включени), за да излъчва приятна, топла бяла све..
77.00 лв.
Без данък:77.00 лв.
Този елегантен комплект аплици за открито се характеризира с модерен дизайн. Изработена от лят алуминий, тази стенна лампа ще подобри всяко открито пространство. Отличава се с интегриран опален поликарбонатен дифузер. Този стилен комплект стенни лампи излъчва приятна светлина, насочена надолу. Със с..
82.00 лв.
Без данък:82.00 лв.
Тази стенна градинска лампа ще бъде идеалното устройство за осветяване на вашето външно жизнено пространство. Тази стенна лампа е с корпус от неръждаема стомана и е здрава и издръжлива. Благодарение на матираното стъкло, лампата ще освети с красивата и фина светлина. Детекторът за движение прави лам..
61.00 лв.
Без данък:61.00 лв.
Този комплект се състои от 12 LED стълбищни лампи за вграждане с 12 LED чипа, които ще бъдат чудесно решение за осветление на вашето стълбище. Осветителните тела са оборудвани със SMD LED технология и се монтират много лесно. Те могат да се използват и като дискретни стенни или декинг лампи. Те имат..
362.00 лв.
Без данък:362.00 лв.
Този водоустойчив градински контакт с 4 гнезда има интересен дизайн под формата на атристичен бял камък. Контактът е водоустойчив, така че можете да го инсталирате в градината си, без да се притеснявате за безопасността. Той е идеален за съораженията на градинското осветление, косачки за трева, езер..
87.00 лв.
Без данък:87.00 лв.
Тази верижна преграда със соларно осветление е перфектната добавка към вашите градина или двор. Всяка лампа е изработена от устойчива пластмаса и ще ви служи дълги години. Лампите се включват автоматично, когато се стъмни. Продължителността на осветяване зависи от атмосферните условия. Обикновено то..
99.00 лв.
Без данък:99.00 лв.
Тази соларна LED лампа, изработена от устойчива пластмаса за дългогодишна употреба, е оборудвана с АА батерия, зареждаща се от слънчевата светлина. Може да бъде инсталирана под покрива, да бъде фиксирана върху оградата или стената. С по три 0,2 W светодиода вътре, всяка соларна лампа може да осигури..
151.00 лв.
Без данък:151.00 лв.
Този модерен стълб за лампа е 220 см на височина, което го прави идеален за осветяване на вашата градина, двор, алея или вход. Лампата е със здрава конструкция и е изработена от неръждаема стомана. Перфектен стълб за лампа за приятно осветяване на вашата градина. Този стълб за градинска лампа има 2 ..
257.00 лв.
Без данък:257.00 лв.
Този елегантен външен комплект LED осветителни тела е с модерен дизайн. Изработено от алуминий с финиш наподобяващ неръждаема стомана, това осветление за стена ще подобри всяко външно пространство. Той разполага с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Благодарение на вградените LED светодиоди, тоз..
71.00 лв.
Без данък:71.00 лв.
Този елегантен външен комплект LED осветителни тела е с модерен дизайн. Изработено от неръждаема стомана, това осветление за стена ще подобри всяко външно пространство. Той разполага с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Благодарение на вградените LED светодиоди, този стилен комплект лампи за ст..
104.00 лв.
Без данък:104.00 лв.
Този елегантен комплект аплици за открито се характеризира с модерен дизайн. Изработена от неръждаема стомана, тази стенна лампа ще подобри всяко външно пространство. Отличава се с интегриран опален поликарбонатен дифузер. Този стилен комплект стенни лампи излъчва приятна светлина, насочена надолу. ..
79.00 лв.
Без данък:79.00 лв.
Този комплект от 2 стенни осветителни тела има минималистичен, модерен дизайн. Изработен от алуминий създаващ ефект на неръждаема стомана, този елегантен набор от стенни осветителни тела ще подобри всяко външно пространство. Интегрираният стъклен дифузьор добавя към цялостната външна визия на компле..
81.00 лв.
Без данък:81.00 лв.
Показани 1 от 48 | 87 (2 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.