Меню
Количка

Други

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Би било много приятно да се гмурнете във вълните с този сърф! Основната част на сърфборда е изработено от мек XPE, което позволява чудесна абсорбция на удара и има висока плътност, осигуряваща добра плаваемост за начинаещи. Леката сърцевина от пенопласт EPS допринася за твърдостта и здравината на ця..
260.00 лв.
Без данък:260.00 лв.
Играйте и тренирайте навсякъде и по всяко време с нашата незаменима сгъваема футболна врата. Това е перфектна преносима врата за всички футболисти. Футболната врата се сглобява и разглобява за минути без инструменти. Здравата ѝ стоманена рамка и издръжлива полиестерна мрежа издържат и на най-силните..
249.00 лв.
Без данък:249.00 лв.
Нашата футболна врата, отличаваща се със здрава рамка и стилен вид, е идеален избор както за възрастни, така и за деца, за забавление или за състезание.Издръжлива и здрава рамка: Качествената стоманена рамка носи супер стабилност и осигурява на футболната врата дълъг експлоатационен живот и отлична ..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Тази падаща мишена е чудесно помощно средство за обучение за подобряване на вашите умения и точност на стрелба. Нашата висококачествена падаща мишена има диаметър на целта 28 мм. Трябва само да издърпате кабела, за да нулирате целта. Изработена е от устойчива стомана, която е здрава и издръжлива. Та..
93.00 лв.
Без данък:93.00 лв.
Напълнете колчана си с тези висококачествени стрели, изработени от здрав, но лек карбон. С максимална сила на изпращане 18 кг, стрелите могат да се използват от най-различни стрелци. Доставката включва 12 карбонови стрели.Материал: карбонОбща дължина: 76,2 смДиаметър на оста: 0,76 смМаксимална сила ..
139.00 лв.
Без данък:139.00 лв.
Тази развлекателна бадминтон мрежа ще ви предостави забавлението на класическите игри в задния ви двор! Здравата мрежа може да бъде сглобена за минути без инструменти. Също така е лесна за разглобяване и може да се съхранява удобно във включената в чанта от 420D полиестер, заедно с всички аксесоари...
127.00 лв.
Без данък:127.00 лв.
Създайте своя собствена стена за катерене за вашия малък екип в задния двор с тези цветни камъни за катерене! Тъй като скалното катерене е чудесен спорт за всички възрасти, особено за деца и тийнейджъри, вашите деца ще се упражняват и ще повишат своята сила, издръжливост, баланс и увереност. Използв..
84.00 лв.
Без данък:84.00 лв.
Този прекрасен комплект за игра Куб (Kubb) е перфектната игра за барбекю, къмпинг или всяко събитие на открито. Включете цялото семейство в тази забавна игра на Куб (Kubb)! Масивно борово дърво: Изработен от масивно борово дърво, нашият висококачествен комплект Kubb е много издръжлив.Игра за много и..
69.00 лв.
Без данък:69.00 лв.
Този SUP борд с платна е създаден, за да ви доставя удоволствие, докато сте във водата. Отличен избор за гребци, комбиниращ супер здравина и устойчивост за перфектното каране. Значителната му ширина и дебелина гарантират комфортен и стабилен падълинг. Издръжлив материал: Надуваемата SUP дъска е усто..
386.00 лв.
Без данък:386.00 лв.
SUP бордът с платна е идеален за учене, гребане за релаксация и каране по ниски вълни с комфорт и стабилност. Оборудван със специални вентили с високо налягане, той лесно и бързо се надува и изпуска. Двете фиксирани финки и тази, която може да се сваля, са издръжливи, за да устоят на натиска при пад..
527.00 лв.
Без данък:527.00 лв.
Тези футболни врати със здрави греди и компактни мрежи са предназначени за игра и участие в турнири както за възрастни, така и за деца. Качествените стоманени рамки осигуряват изключителна стабилност и гарантират на футболните врати дълъг експлоатационен живот и чудесна издръжливост, благодарение на..
191.00 лв.
Без данък:191.00 лв.
Този компаунд лък с дължина на дъгата от 35 инча (88 см) и сила на опън от 40-50 lbs (22 кг), е изработен специално за възрастни. Прецизен дизайн: Уникален детайл на този лък е, че той е прецизно проектиран, като както дължината на изтегляне, така и теглото на изтегляне могат да се регулират. Предла..
523.00 лв.
Без данък:523.00 лв.
Възстановете еластичността на вашия батут с тази качествена резервна отскачаща повърхност за батут! Нашата отскачаща повърхност за батут е изработена от здрав полипропиленов текстил, който е устойчив на UV лъчи, вода и гарантира дългогодишна експлоатация. Тя е идеална за употреба на открито в градин..
198.00 лв.
Без данък:198.00 лв.
Би било много приятно да се гмурнете във вълните с този сърф! Основната част на сърфборда е изработено от мек XPE, което позволява чудесна абсорбция на удара и има висока плътност, осигуряваща добра плаваемост за начинаещи. Леката сърцевина от пенопласт EPS допринася за твърдостта и здравината на ця..
257.00 лв.
Без данък:257.00 лв.
Дъската за сърф е универсална и лека, което я прави идеална за начинаещи, които искат да уловят първите си вълни. Твърд материал: Основното тяло на дъската за сърф е изработено от мек XPE, което позволява голяма абсорбция на удари и има висока плътност, която осигурява добра плаваемост за начинаещи...
267.00 лв.
Без данък:267.00 лв.
Тази магнитна мишена за стрелба с 4 + 1 падащи цели ще бъде чудесно средство за трениране на стрелба по мишена. Тя е идеална за малки оръжия, като въздушни пушки, пистолети и BB оръжия. Магнитната система за падащи цели е идеална за състезания или трениране с цели, като първо трябва да уцелите всяко..
118.00 лв.
Без данък:118.00 лв.
Този комплект от 2 врати за мини футбол е специално предназначен за забавление на децата или за провеждане на състезание. Благодарение на устойчивите на атмосферни влияния материали, той е издръжлив за години на употреба. Издръжлив материал: Стълбовете са изработени от качествена пластмаса, а мрежат..
53.00 лв.
Без данък:53.00 лв.
Тази футболна врата е идеален избор както за възрастни, така и за деца, за да се забавляват или да организират състезание. Благодарение на устойчивите на атмосферни влияния материали, той е издръжлив за години на употреба. Издръжлив материал: Качествената метална рамка носи супер стабилност и отличн..
213.00 лв.
Без данък:213.00 лв.
Дъската за сърф е универсална и лека, което я прави идеална за начинаещи, които искат да уловят първите си вълни. Твърд материал: Основното тяло на дъската за сърф е изработено от мек XPE, което позволява голяма абсорбция на удари и има висока плътност, която осигурява добра плаваемост за начинаещи...
244.00 лв.
Без данък:244.00 лв.
Тези футболни врати със здрави греди и компактни мрежи са предназначени за игра и участие в турнири, както за възрастни, така и за деца. Качествените стоманени рамки осигуряват изключителна стабилност и гарантират на футболните врати дълъг експлоатационен живот и чудесна издръжливост, благодарение н..
122.00 лв.
Без данък:122.00 лв.
Играйте и тренирайте навсякъде и по всяко време с нашата незаменима сгъваема футболна врата. Това е перфектна преносима врата за всички футболисти.Лесна настройка: Футболната врата се сглобява и разглобява за минути без инструменти.Здрав и издръжлив материал: Здравата ѝ стоманена рамка и издръжлива ..
154.00 лв.
Без данък:154.00 лв.
SUP бордът е идеален за учене, гребане за релаксация и каране по ниски вълни с комфорт и стабилност. Оборудван със специални вентили с високо налягане, той лесно и бързо се надува и изпуска. Двете фиксирани финки и тази, която може да се сваля, са издръжливи, за да устоят на натиска при падълинг. За..
396.00 лв.
Без данък:396.00 лв.
Тази бадминтон мрежа ще ви предостави забавлението на класическите игри в задния ви двор! Тази мрежа за бадминтон на открито разполага със стоманена рамка, което я прави здрава и издръжлива за дългосрочна употреба. Повърхността на тръбите е боядисана в черно, което предпазва метала отдолу, следовате..
94.00 лв.
Без данък:94.00 лв.
Тази сензационна електрическа тротинетка е подходяща за деца над 6 години. Максималната товароносимост е 50 кг. Има мотор с мощност 120 W, който може да развива до 12 км/ч. Снабдена с мотор, тази електрическа тротинетка работи гладко и тихо. Разполага с мощна батерия, която работи до 30 минути (в за..
286.00 лв.
Без данък:286.00 лв.
Този висококачествен извит лък ще бъде много подходящ за възрастни, които искат да навлязат в стрелбата с лък. Изработен от дърво, този извит лък е комбинация от стилен външен вид и високо качество. Наистина ще се впечатлите от този прецизно изработен извит лък, ако обичате стрелбата с лък. Моля, им..
271.00 лв.
Без данък:271.00 лв.
Изживяването с този сърфборд по вълните ще бъде много приятно! С този пълен комплект ще сте готови да се гмурнете във вълните! Издръжлив материал: Основното тяло на дъската за сърф е изработено от мек XPE, което позволява голяма абсорбция на удари и има висока плътност, която осигурява добра плавае..
241.00 лв.
Без данък:241.00 лв.
Изживяването с този сърфборд по вълните ще бъде много приятно! Основното тяло на дъската за сърф е изработено от мек XPE, което позволява голяма амортизация и има висока плътност, която осигурява добра плаваемост, подходяща за начинаещи. Лекото ядро с ​​EPS пяна увеличава твърдостта и здравината на ..
267.00 лв.
Без данък:267.00 лв.
Тази сгъваема дървена шейна ви предлага вълнуващо изживяване през тази зима. Издръжливите метални плъзгачи с пълна дължина предлагат гладко возене дори и при най-стръмното спускане. Здрав материал: Шейната е изработена от дърво, така че е лека, но здрава, което е важно, когато я дърпате обратно наго..
143.00 лв.
Без данък:143.00 лв.
Упражнявайте забивките си или предизвикайте приятелите си на мач с това баскетболно табло! Издръжлив материал: Това табло е изработено от поликарбонат, което го прави изключително издръжливо и здраво, както и устойчиво на атмосферни влияния и лесно за почистване. Класическият стоманен баскетболен ко..
281.00 лв.
Без данък:281.00 лв.
Възстановете еластичността на вашия батут с тази качествена резервна отскачаща повърхност за батут! Нашата отскачаща повърхност за батут е изработена от здрав полипропиленов текстил, който е устойчив на UV лъчи, вода и гарантира дългогодишна експлоатация. Тя е идеална за употреба на открито в градин..
129.00 лв.
Без данък:129.00 лв.
Упражнявайте забивките си или предизвикайте приятелите си на мач с това баскетболно табло! Издръжлив материал: Това табло е изработено от полиетилен. Полиетиленът е най-широко използваният пластмасов материал. Той предлага практичност, тъй като е устойчив на UV лъчи, лек и лесен за поддръжка. Класич..
227.00 лв.
Без данък:227.00 лв.
Висококачественият извит лък е много подходящ за юноши, които искат да се занимават със стрелба с лък. Изработен от найлон, извитият лък е комбинация от стилен външен дизайн и високо качество. Ако обичате стрелбата с лък, ще останете удивени от точната центровка на този лък! Комплектът включва лък, ..
128.00 лв.
Без данък:128.00 лв.
Възстановете еластичността на вашия батут с тази качествена резервна отскачаща повърхност за батут! Нашата отскачаща повърхност за батут е изработена от здрав полипропиленов текстил, който е устойчив на UV лъчи, вода и гарантира дългогодишна експлоатация. Тя е идеална за употреба на открито в градин..
103.00 лв.
Без данък:103.00 лв.
Упражнявайте забивките си или предизвикайте приятелите си на мач с това баскетболно табло! Издръжлив материал: Това табло е изработено от полиетилен. Полиетиленът е най-широко използваният пластмасов материал. Той предлага практичност, тъй като е устойчив на UV лъчи, лек и лесен за поддръжка. Класич..
153.00 лв.
Без данък:153.00 лв.
Този SUP борд е създаден, за да ви доставя удоволствие, докато сте във водата. Отличен избор за гребци, комбиниращ супер здравина и устойчивост за перфектното каране. Значителната му ширина и дебелина гарантират комфортен и стабилен падълинг. Практичен дизайн: Две предварително фиксирани перки и едн..
326.00 лв.
Без данък:326.00 лв.
Тази футболна врата, отличаваща се със здрава рамка и стилен вид, е идеален избор както за възрастни, така и за деца, за забавление или за състезание. Благодарение на устойчивите на атмосферни влияния материали, той е издръжлив за години на употреба. Издръжлив материал: Качествените стоманени рамки ..
102.00 лв.
Без данък:102.00 лв.
Тази бейзболна мрежа е перфектна за играчи с всякакви способности - за тренировка на батиране, хвърляне, филдинг, хващане и използване на бекстоп. Издръжлив материал: Мрежата без възли е изработена от полиестер. Полиестерът е синтетичен материал, известен със своята UV устойчивост и якост на опън. П..
154.00 лв.
Без данък:154.00 лв.
Искате ли да се насладите на игра на баскетбол с приятелите си навсякъде и по всяко време? Тогава тази регулируема баскетболна стойка е перфектният избор! Издръжлив материал: Баскетболната стойка е изработена от полиетилен. Полиетиленът е най-широко използваният пластмасов материал. Той предлага пра..
378.00 лв.
Без данък:378.00 лв.
Тази машинка за изстрелване на панички ще свърши страхотна работа при тренировки за практикуване на стрелба по мишени и състезания с приятелите и семейството. Благодарение на устойчивата стоманена конструкция, машинката за панички е проектирана да издържи дълго време. Тъй като се откроява с регулиру..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Тази футболна врата с масивни стълбове и компактна мрежа е предназначена за възрастни и деца, за да играят или да провеждат състезания. Качествената прахово боядисана стоманена рамка носи супер стабилност и отлична издръжливост, като гарантира дълъг експлоатационен живот на футболната врата. А мрежа..
193.00 лв.
Без данък:193.00 лв.
Тази футболна врата, отличаваща се със здрава рамка и стилен вид, е идеален избор както за възрастни, така и за деца, за забавление или за състезание. Здрава и стабилна: Стоманената рамка впечатлява със своята здравина, издръжливост и устойчивост на корозия, което я прави идеален избор за различни п..
111.00 лв.
Без данък:111.00 лв.
Тази футболна мрежа рикошет е подходяща за ритане, удряне, хвърляне и защита, което я прави идеална за използване на открито. Издръжлив материал: Полиестерът и PE тъканта са едновременно устойчиви на UV лъчи и имат якост на опън. Полиестерът е водоустойчив, което го прави идеалният избор за влажни и..
132.00 лв.
Без данък:132.00 лв.
Напълнете колчана си с тези висококачествени стрели, изработени от здраво, но леко фибростъкло. Висококачествен материал: Тези стрели са изработени от фибростъкло за отлична издръжливост, без да добавят твърде много тегло.Широки приложения: С максимално теглене от 40lbs, тези стрели са подходящи за ..
82.00 лв.
Без данък:82.00 лв.
Искате ли да се насладите на игра на баскетбол с приятелите си навсякъде и по всяко време? Тогава тази регулируема баскетболна стойка е перфектният избор! Издръжлив материал: Баскетболната стойка е изработена от полиетилен. Полиетиленът е най-широко използваният пластмасов материал. Той предлага пра..
215.00 лв.
Без данък:215.00 лв.
Искате ли да се насладите на игра на баскетбол с приятелите си навсякъде и по всяко време? Тогава тази регулируема баскетболна стойка е перфектният избор! Издръжлив материал: Баскетболната стойка е изработена от полиетилен. Полиетиленът е най-широко използваният пластмасов материал. Той предлага пра..
393.00 лв.
Без данък:393.00 лв.
Нашият детски комплект за стрелба с лък, включващ мишена, лък и 3 стрели, ще донесе безкрайно забавление на децата и в същото време е безопасен за използване. Лъкът е нечуплив, а тетивата му е еластична и добра за изстрелване на стрели. Мишената има цветни шарки и цифри, за да се вижда ясно колко то..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Дъската за сърф е универсална и лека, което я прави идеална за начинаещи, които искат да уловят първите си вълни. Лек материал с висока плътнос: Основното тяло на дъската за сърф е изработено от мек XPE, което позволява голяма абсорбция на удари и има висока плътност, която осигурява добра плаваемос..
283.00 лв.
Без данък:283.00 лв.
Подобрете футболните си умения с нашия футболен рикошет, който има четири регулируеми ъгъла. Издръжлив и лек: Изработен от висококачествена прахово боядисана стомана, ребаундърът е стабилен и здрав, но изненадващо лек. Лесно съхранение: Когато не го използвате, той се сгъва бързо за лесно съхранение..
81.00 лв.
Без данък:81.00 лв.
Показани 1 от 48 | 85 (2 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.