Меню
Количка

Коледна украса

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Това красиво изкуствено коледно дърво има много реалистична форма и външен вид и ще създаде подходяща атмосфера за идващата Коледа. Реалистичното дърво има клончета с като истински живи иглички от РЕ, изработени чрез инжекционно формоване. То е леко, устойчиво на атмосферни влияния и издръжливо. Тов..
351.00 лв.
Без данък:351.00 лв.
Този комплект гигантски коледни снежни човеци, носещи ръкавици без пръсти, шапки и шалове, ще бъде впечатляващо допълнение към вашата коледна украса на открито. Снежните човеци са изработени от полиестерна тъкан, която е лека, устойчива на атмосферни влияния, водоустойчива и издръжлива. Надуваемата ..
169.00 лв.
Без данък:169.00 лв.
Украсете градината си с нашата уникална колекция коледна декорация за открито. Тази декорация, състояща се от елени и шейна, съчетана със златисто осветление, разкрива истинската красота на сезона! Изработени от мрежа около метална рамка, те са идеално устойчиви на атмосферни влияния през празничния..
89.00 лв.
Без данък:89.00 лв.
Впуснете се в прекрасния свят на Коледа с този комплект топки. Той ще украси красиво елхата, дома и офиса ви. Тези блестящи коледни топки се предлагат в три различни размера и ще украсят коледната ви елха със своя атрактивен дизайн. Те са снабдени със 150 LED лампички, които са енергийно ефективни и..
53.00 лв.
Без данък:53.00 лв.
Този надуваем снежен човек е чудесен избор, ако търсите впечатляваща украса за дома или градината си по време на Рождество. Той ще повиши празничното настроение и ще направи вашия дом различен! Този сладък снежен човек дори носи шапка и шал, за да добави усещане за зима. Лесно се надува с вградения ..
103.00 лв.
Без данък:103.00 лв.
Нашето впечатляващо светещо коледно осветление под формата на елен и шейна, изработени от мрежа със светодиоди, е перфектна декорация. Композицията е изработена от PVC и стоманена рамка. Лампичките излъчват нежни блещукащи светлинки през нощта, добавяйки елегантност на фигурата. Тази прекрасна колед..
123.00 лв.
Без данък:123.00 лв.
Нашето изкуствено коледно дърво с клонки, осеяни с прекрасни черешови цветове, създава приятна празнична атмосфера. Това дърво блещука с енергоспестяващи светодиоди, които осветяват стаята ви със студено бяла светлина и служат като индиректно осветление. Черешовите цветове са изработени от мек матер..
94.00 лв.
Без данък:94.00 лв.
Докарайте нашия надуваем снежен човек във вашия двор и създайте спомен за цял живот със семейството си! Този надуваем снежен човек е изработен от полиестерна тъкан и с водоустойчив клас на защита IP44, което го прави лек, устойчив на атмосферни влияния и издръжлив. Снежният човек се самонадува за се..
421.00 лв.
Без данък:421.00 лв.
Нашата изкуствена розова коледна елха ще бъде впечатляващ централен елемент на коледната ви декорация, създавайки уникална коледна атмосфера! Това красиво коледно дърво, изработено от PVC материал, е много реалистично по форма и външен вид. Стоманените крака допринасят за неговата стабилност. Коледн..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Този гирлянд от 200 лампички е едно чудесно решение за осветяване на вашата градина, веранда или алея. Има соларен панел, който се зарежда от слънчевата светлина и я складира в акумулаторната батерия. През нощта лампичките светват автоматично, използвайки натрупаната енергия. Само 6 часа слънчева св..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Нашето красиво изработено изкуствено коледно дърво с цветни светлини ще се превърне в поразителен център коледната ви украса, създавайки уникална коледна атмосфера! Тази прекрасна коледна елха, изработена от PVC и оптично влакно, е с много реалистична форма и вид. Стоманената стойка допринася за ней..
218.00 лв.
Без данък:218.00 лв.
Тази коледна елха, оригинално изработена с валящ сняг, топки и светлини ще оформи впечатляващия централен елемент на вашите коледни украси. Пресъздавайки автентична текстура, тази изкуствена коледна елха се характеризира с реалистични клони. Тя има весела мелодия, празнични декорации, светлини и изк..
348.00 лв.
Без данък:348.00 лв.
Това впечатляващо светещо коледно осветление във формата на 2 елена и шейна, изработено от мрежа със светодиоди, е перфектна декорация. Композицията е изработена от PVC и стоманена рамка, което я прави устойчива на атмосферни влияния и издръжлива. Лампичките излъчват нежни блещукащи светлинки през н..
161.00 лв.
Без данък:161.00 лв.
Това конусовидно коледно дърво е специално предназначено за декорация на вашия дом или градина и да създаде на най-подходящата атмосфера за вашата Коледа. Тази прекрасна коледна украса е водоустойчива и подходяща да се ползва както на закрито, така и отвън. Осветлението се състои от 84 светодиода и ..
67.00 лв.
Без данък:67.00 лв.
Тези светлини фойерверки са перфектната украса за Коледа, фестивали, рождени дни, сватби и т.н. Светлините тип метеорит, оборудвани с енергоспестяващи LED лампички, осигуряват ярко и мощно осветление за открито и закрито. Те имат 8 различни светлинни ефекта: комбинирано, вълни, последователно, бавно..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Украсете градината си с тази уникална колекция коледна декорация за открито. Тази украса, състояща се от елени и шейна, съчетана със студено бяла светлина, разкрива истинската красота на сезона! Изработени от мрежа с метална рамка, те са съвсем водоустойчиви за празничния сезон. Може да се използва ..
163.00 лв.
Без данък:163.00 лв.
Тази коледна елха, оригинално изработена с валящ сняг, топки и светлини ще оформи впечатляващия централен елемент на вашите коледни украси. Пресъздавайки автентична текстура, тази изкуствена коледна елха се характеризира с реалистични клони. Тя има весела мелодия, празнични декорации, светлини и изк..
299.00 лв.
Без данък:299.00 лв.
Тези LED светлини са специално предназначени за украса на вашето коледно дърво и създават приятна атмосфера. Лампичките се състоят от 300 светодиода, които са енергоспестяващи и излъчват топла бяла светлина. Тази прекрасна коледна украса е водоустойчива и подходяща както за вътрешна, така и за външн..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Нашата коледна надуваема декорация на Дядо Коледа със снежен човек е прекрасна украса за предстоящия празник! Изработена от плат, тази надуваема порта е лека, устойчива на атмосферни влияния, водоустойчива и издръжлива. От ляво и дясно на портата махат с ръка двама весели герои – Дядо Коледа и снеже..
154.00 лв.
Без данък:154.00 лв.
Нашата тънка коледна елха ще бъде впечатляващ централен елемент на коледната ви декорация, създавайки уникална коледна атмосфера! Това красиво коледно дърво с иглени клони, декоративни шишарки и бял сняг по клонките е много реалистично по своята форма и външен вид. Изработено от PVC, борово дърво ма..
119.00 лв.
Без данък:119.00 лв.
Нашата бляскава черна разгъваема изкуствена елха ще създаде приятна и уникална атмосфера през наближаващата Коледа. Това прекрасно коледно дърво, изработено от PET материал, е леко и може да се свие в малък размер за лесно съхранение. Празничната украса може да се използва наново всяка година, което..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Тези светещи фойерверки са перфектна украса за Коледа, фестивали, рождени дни, сватби и т.н. Светлините тип метеорит, оборудвани с енергоспестяващи LED лампички, осигуряват ярко и мощно осветление за открито и закрито. Светлините имат 8 различни светлинни ефекта: комбинирано, вълни, последователно, ..
52.00 лв.
Без данък:52.00 лв.
Със своите мощни светодиоди това атрактивно коледно осветление под формата на 3 елена е перфектно за декориране на градина, балкон или вътрешно жилищно пространство. Украсата е изработена от PVC и има стоманена рамка. Отличителният дизайн ще привлече вниманието на вашите гости и ще добави усещане за..
161.00 лв.
Без данък:161.00 лв.
Нашата коледна елха, оригинално изработена с валящ сняг, украси и светлини ще се превърне във впечатляващ централен елемент на вашите коледни украси. Това изкуствено коледно дърво, наподобяващо автентична текстура, се характеризира с реалистични клони. То включва весела мелодия, празнични орнаменти,..
308.00 лв.
Без данък:308.00 лв.
Нашето конусовидно коледно дърво е специално предназначено за декорация на вашия дом или градина и да създаде на най-подходящата атмосфера за вашата Коледа. Тази прекрасна коледна украса е водоустойчива и подходяща да се ползва както на закрито, така и отвън. Осветлението се състои от 752 светодиода..
354.00 лв.
Без данък:354.00 лв.
Създайте перфектна празнична атмосфера с нашата чудесна коледна арка! Тя ще изглежда фантастично, където и да я окачите. Тази красива арка, изработена от PVC материал, е подходяща за употреба както на закрито, така и на открито. Декорацията в златисто и LED светлини прави арката истински център на в..
74.00 лв.
Без данък:74.00 лв.
Този пищен плътен коледен гирлянд с топки и LED лампички е идеалното допълнение към вашия парапет, таван, камина или прозорци и ще създаде прекрасна атмосфера за настъпващата Коледа. Той ще изглежда невероятно, където и да го окачите. Зеленият гирлянд е изработен от PVC, което е устойчиво на атмосфе..
183.00 лв.
Без данък:183.00 лв.
Това красиво изкуствено коледно дърво има много реалистична форма и вид и ще създаде подходяща атмосфера за идващата Коледа. Имитирайки борче, това коледно дърво има реалистични заострени клонки с бял блясък по връхчетата, с което изглежда изключително гъсто. Тази прекрасна коледна елха е лека и изд..
180.00 лв.
Без данък:180.00 лв.
Тази красива изкуствена коледна елха със светодиоди и лампички от фибростъкло ще формира впечатляващия централен елемент на вашите коледни украси. Изработено от PVC и оптични влакна, изкуственото коледно дърво много наподобява на истинско по своята форма и външен вид. Коледната елха е снабдена с 2 р..
53.00 лв.
Без данък:53.00 лв.
Нашето конусовидно коледно дърво е специално предназначено за декорация на вашия дом или градина и да създаде на най-подходящата атмосфера за вашата Коледа. Тази прекрасна коледна украса е водоустойчива и подходяща да се ползва както на закрито, така и на открито. Осветлението се състои от 136 свето..
100.00 лв.
Без данък:100.00 лв.
Тази коледна елха, оригинално изработена с валящ сняг, топки и светлини ще оформи впечатляващия централен елемент на вашите коледни украси. Пресъздавайки автентична текстура, тази изкуствена коледна елха се характеризира с реалистични клони. Тя има весела мелодия, празнични декорации, светлини и изк..
393.00 лв.
Без данък:393.00 лв.
Украсете градината си с тази уникална колекция коледна декорация за открито. Тази декорация, състояща се от елени и шейна, съчетана с осветление с топла бяла светлина, разкрива истинската красота на сезона! Изработени от мрежа с метална рамка, те са съвсем водоустойчиви за празничния сезон. Може да ..
159.00 лв.
Без данък:159.00 лв.
Тези LED светлини са специално предназначени за украса на вашето коледно дърво и създават приятна атмосфера. Лампичките се състоят от 500 светодиода, които са енергоспестяващи и излъчват топла бяла светлина. Тази прекрасна коледна украса е водоустойчива и подходяща както за вътрешна, така и за външн..
57.00 лв.
Без данък:57.00 лв.
Този LED светещ стринг не само ще украси дома ви по време на коледните празници, но и ще се превърне в приятно осветително решение за вашата всекидневна, стълбище, градина или детската стая. Светещият стринг е снабден с 400 високоефективни светодиода, които са изключително енергийно ефективни и излъ..
42.00 лв.
Без данък:42.00 лв.
Нашата тънка коледна елха ще бъде впечатляващ централен елемент на коледната ви декорация, създавайки уникална коледна атмосфера! Това красиво коледно дърво с иглени клони и декоративни шишарки е много реалистично по своята форма и външен вид. Изработено от PVC, борово дърво масив и прахово боядисан..
109.00 лв.
Без данък:109.00 лв.
Нашата изкуствена коледна елха ще бъде впечатляващ централен елемент на коледната ви декорация, създавайки уникална коледна атмосфера! Това красиво коледно дърво, изработено от PVC материал, е много реалистично по форма и външен вид. То има изключително плътни клони, които правят елхата още по-реали..
86.00 лв.
Без данък:86.00 лв.
Тези светещи фойерверки са перфектна украса за Коледа, фестивали, рождени дни, сватби и т.н. Светлините тип метеорит, оборудвани с енергоспестяващи LED лампички, осигуряват ярко и мощно осветление за открито и закрито. Светлините имат 8 различни светлинни ефекта: комбинирано, вълни, последователно, ..
58.00 лв.
Без данък:58.00 лв.
Този LED светещ стринг не само ще украси дома ви по време на коледните празници, но и ще се превърне в приятно осветително решение за вашата всекидневна, стълбище, градина или детската стая. Светещият стринг е снабден с 400 високоефективни светодиода, които са изключително енергийно ефективни и излъ..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Тази изкуствена половин коледна елха ще бъде впечатляващ централен елемент на коледната ви декорация, създавайки уникална коледна атмосфера! Това красиво коледно дърво, изработено от PVC материал, е като истинско с формата и външния си вид. Стоманените крачета допринасят за неговата стабилност. Това..
92.00 лв.
Без данък:92.00 лв.
Това зашеметяващо плътно коледно дърво с 380 клончета създава уникална празнична атмосфера! Това коледно дърво ще бъде централният елемент на вашата коледна украса. Изработено от качествен PVC материал, то изглежда като истинско дърво. Елхата може да се използва наново всяка година, което я прави мн..
98.00 лв.
Без данък:98.00 лв.
Това красиво изкуствено коледно дърво е много реалистично по своята форма и външен вид, създавайки подходящата атмосфера за предстоящата Коледа. Реалистичното дърво има РЕ клонки с иглички досущ като истинските, изработени чрез инжекционно формоване. То е леко, устойчиво на атмосферни влияния и издр..
400.00 лв.
Без данък:400.00 лв.
Добавете светлина в дома си по време на тази Коледа с нашата светеща коледна украса. Тази декорация е с водоустойчив клас IP44. Северните елени с шейна са осветени от топли бели LED лампи за мека светлина, което ги прави идеална украса както за закрито, така и за открито. LED въжето е снабдено с 36 ..
126.00 лв.
Без данък:126.00 лв.
Тази красива обърната изкуствена коледна елха е много реалистична по своята форма и външен вид, създавайки подходящата атмосфера за Коледа. Тази коледна елха, изработена от PVC материал, е много реалистична по форма и външен вид. Благодарение на регулируемите клонки можете да оформите дървото, като ..
132.00 лв.
Без данък:132.00 лв.
Тази тънка коледна елха ще бъде впечатляващ централен елемент на коледната ви декорация, създавайки уникална коледна атмосфера! Това коледно дърво, изработено от PVC материал, е много реалистично по форма и външен вид. Благодарение на регулируемите клонки можете да оформите дървото, като му придадет..
63.00 лв.
Без данък:63.00 лв.
Тази изкуствена коледна елха ще бъде впечатляващ централен елемент на коледната ви декорация, създавайки уникална коледна атмосфера! Тази красива коледна елха, изработена от PET материал, е с много реалистична форма и външен вид. Клоните със специална форма са проектирани с бели върхове, което допри..
162.00 лв.
Без данък:162.00 лв.
Създайте перфектна празнична атмосфера с нашия чудесен коледен венец! Той изглежда фантастично, където и да го окачите. Този красив венец, изработен от PVC материал, е подходящ за употреба както на закрито, така и на открито. Декорацията с LED светлини прави венеца истински център на вниманието. Ког..
66.00 лв.
Без данък:66.00 лв.
Тази тънка коледна елха ще бъде впечатляващ централен елемент на коледната ви декорация, създавайки уникална коледна атмосфера! Това красиво коледно дърво с иглени клони и декоративни шишарки е много реалистично по своята форма и външен вид. Изработено от PVC, борово дърво масив и прахово боядисана ..
163.00 лв.
Без данък:163.00 лв.
Този коледен гирлянд ще изглежда впечатляващо, където и да го окачите. Той ще бъде перфектната коледна украса за вашето жилищно пространство. Този коледен гирлянд може лесно да се постави около перилата на стълби или прозорци, но също така ще изглежда добре, окачен на стената, врата или таван. С LED..
48.00 лв.
Без данък:48.00 лв.
Показани 1 от 48 | 1614 (34 Страници)