Меню
Количка

Коледна украса

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Този комплект гигантски коледни снежни човеци, носещи ръкавици без пръсти, шапки и шалове, ще бъде впечатляващо допълнение към вашата коледна украса на открито. Снежните човеци са изработени от полиестерна тъкан, която е лека, устойчива на атмосферни влияния, водоустойчива и издръжлива. Надуваемата ..
146.00 лв.
Без данък:146.00 лв.
Потопете се в прекрасния свят на Коледа с този комплект топки. Той ще украси красиво елхата, дома и офиса ви. Тези блестящи коледни топки се предлагат в три различни размера и ще украсят коледната ви елха със своя атрактивен дизайн. Те са снабдени със 150 LED лампички, които са енергийно ефективни и..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Този надуваем снежен човек е чудесен избор, ако търсите впечатляваща украса за дома или градината си по време на Рождество. Той ще повиши празничното настроение и ще направи вашия дом различен! Този сладък снежен човек дори носи шапка и шал, за да добави усещане за зима. Лесно се надува с вградения ..
129.00 лв.
Без данък:129.00 лв.
Нашето впечатляващо светещо коледно осветление под формата на елен и шейна, изработени от мрежа със светодиоди, е перфектна декорация. Композицията е изработена от PVC и стоманена рамка. Лампичките излъчват нежни блещукащи светлинки през нощта, добавяйки елегантност на фигурата. Тази прекрасна колед..
87.00 лв.
Без данък:87.00 лв.
Нашето изкуствено коледно дърво с клонки, осеяни с прекрасни черешови цветове, създава приятна празнична атмосфера. Това дърво блещука с енергоспестяващи светодиоди, които осветяват стаята ви със студено бяла светлина и служат като индиректно осветление. Черешовите цветове са изработени от мек матер..
109.00 лв.
Без данък:109.00 лв.
Докарайте нашия надуваем снежен човек във вашия двор и създайте спомен за цял живот със семейството си! Този надуваем снежен човек е изработен от полиестерна тъкан и с водоустойчив клас на защита IP44, което го прави лек, устойчив на атмосферни влияния и издръжлив. Снежният човек се самонадува за се..
436.00 лв.
Без данък:436.00 лв.
Това впечатляващо светещо коледно осветление във формата на 2 елена и шейна, изработено от мрежа със светодиоди, е перфектна декорация. Композицията е изработена от PVC и стоманена рамка, което я прави устойчива на атмосферни влияния и издръжлива. Лампичките излъчват нежни блещукащи светлинки през ..
136.00 лв.
Без данък:136.00 лв.
Това конусовидно коледно дърво е специално предназначено за декорация на вашия дом или градина и да създаде на най-подходящата атмосфера за вашата Коледа. Тази прекрасна коледна украса е водоустойчива и подходяща да се ползва както на закрито, така и на защитено открито пространство. Осветлението се..
97.00 лв.
Без данък:97.00 лв.
Украсете градината си с тази уникална колекция от коледна декорация за открито. Тази декорация с елен и шейна, съчетана със студено бяло осветление, носи истинската красота за празниците! Изработени от мрежа около метална рамка, те са идеално устойчиви на атмосферни влияния през празничния сезон...
136.00 лв.
Без данък:136.00 лв.
Тези LED светлини са специално предназначени за украса на вашето коледно дърво и създават приятна атмосфера. Лампичките се състоят от 300 светодиода, които са енергоспестяващи и излъчват топла бяла светлина. Тази прекрасна коледна украса е водоустойчива и подходяща както за вътрешна, така и за външн..
41.00 лв.
Без данък:41.00 лв.
Нашата коледна надуваема декорация на Дядо Коледа със снежен човек е прекрасна украса за предстоящия празник! Изработена от плат, тази надуваема порта е лека, устойчива на атмосферни влияния, водоустойчива и издръжлива. От ляво и дясно на портата махат с ръка двама весели герои – Дядо Коледа и снеже..
251.00 лв.
Без данък:251.00 лв.
Със своите мощни светодиоди това атрактивно коледно осветление под формата на 3 елена е перфектно за декориране на градина, балкон или вътрешно жилищно пространство. Украсата е изработена от PVC и има стоманена рамка. Отличителният дизайн ще привлече вниманието на вашите гости и ще добави усещане за..
102.00 лв.
Без данък:102.00 лв.
Това красиво изкуствено коледно дърво има много реалистична форма и вид и ще създаде подходяща атмосфера за идващата Коледа. Имитирайки борче, това коледно дърво има реалистични заострени клонки с бял блясък по връхчетата, с което изглежда изключително гъсто. Тази прекрасна коледна елха е лека и изд..
185.00 лв.
Без данък:185.00 лв.
Нашето конусовидно коледно дърво е специално предназначено за декорация на вашия дом или градина и да създаде на най-подходящата атмосфера за вашата Коледа. Тази прекрасна коледна украса е водоустойчива и подходяща да се ползва както на закрито, така и на защитено открито пространство. Лампичките се..
180.00 лв.
Без данък:180.00 лв.
Тези LED светлини са специално предназначени за украса на вашето коледно дърво и създават приятна атмосфера. Лампичките се състоят от 500 светодиода, които са енергоспестяващи и излъчват топла бяла светлина. Тази прекрасна коледна украса е водоустойчива и подходяща както за вътрешна, така и за външн..
73.00 лв.
Без данък:73.00 лв.
Този LED светещ стринг не само ще украси дома ви по време на коледните празници, но и ще се превърне в приятно осветително решение за вашата всекидневна, стълбище, градина или детската стая. Светещият стринг е снабден с 400 високоефективни светодиода, които са изключително енергийно ефективни и излъ..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Този LED светещ стринг не само ще украси дома ви по време на коледните празници, но и ще се превърне в приятно осветително решение за вашата всекидневна, стълбище, градина или детската стая. Светещият стринг е снабден с 400 високоефективни светодиода, които са изключително енергийно ефективни и излъ..
32.00 лв.
Без данък:32.00 лв.
Тази изкуствена половина коледна елха формира удивителния център на вашата коледна украса, създавайки уникална коледна атмосфера! Тази красива коледна елха, изработена от PVC материал, е много реалистична като форма и външен вид. Стоманените крачета допринасят за нейната стабилност. Това изкуствен..
86.00 лв.
Без данък:86.00 лв.
Тази невероятно гъста коледна елха с 380 върха на клоните създава уникална празнична атмосфера! Това коледно дърво ще оформи впечатляващия център на вашата коледна украса. Изработено от качествен PVC материал, то изглежда като истинско дърво. Елхата може да се използва отново всяка година, което..
101.00 лв.
Без данък:101.00 лв.
Това красиво изкуствено коледно дърво има много реалистична форма и външен вид, създавайки подходяща атмосфера за предстоящата Коледа. Реалистичното дърво има реалистични клончета с иглички от РЕ, изработени чрез инжекционно формоване. То е олекотено, устойчиво на атмосферни влияния и издръжливо...
412.00 лв.
Без данък:412.00 лв.
Добавете светлина в дома си по време на тази Коледа с нашата светеща коледна украса. Тази декорация е с водоустойчив клас IP44. Северните елени с шейна са осветени от топли бели LED лампи за мека светлина, което ги прави идеална украса както за закрито, така и за открито. LED въжето е снабдено с 36 ..
77.00 лв.
Без данък:77.00 лв.
Това коледно дърво е специално създадено да декорирате вашия дом и ще създаде точно подходящата атмосфера за вашата Коледа. Това светещо дърво от върбови клони има визията на естествено дърво. Оборудвано с енергоспестяващи светодиоди, то осигурява ярко и мощно осветление. Красивите клони на дървото ..
104.00 лв.
Без данък:104.00 лв.
Тази коледна елха създава усещане като за истинска елха. Може да се сглоби бързо и лесно. Коледната елха има повече от 910 клонки, като всички те могат да се регулират индивидуално. Няколко от клоните имат бели връхчета. Включените шишарки и бели връхчета правят това дръвче изключително атрактив..
191.00 лв.
Без данък:191.00 лв.
Украсете коледната си елха лесно с тази LED светеща мрежа! Тя е предназначена да привлича вниманието, особено вечер. Приказните лампички се състоят от 544 светодиода, които са много енергийно ефективни и излъчват ярка светлина. Проектирана с 8 различни светлинни ефекта: комбинация от всички ефекти, ..
100.00 лв.
Без данък:100.00 лв.
Изкуствената елха изглежда реалистично и се сглобява много лесно. Тя се състои от повече от 380 клона, които могат да се огъват във всички посоки. Някои от клоните имат „заскрежени“ бели върхове и заедно с шишарките създават прекрасна, уютна атмосфера. Елхата се предлага със солидна стойка, която ос..
118.00 лв.
Без данък:118.00 лв.
Това красиво изкуствено коледно дърво има много реалистична форма и външен вид и ще създаде подходяща атмосфера за предстоящата Коледа. Реалистичното дърво има реалистични клончета с иглички от РЕ, изработени чрез инжекционно формоване. То е леко, устойчиво на атмосферни влияния и издръжливо. Тази п..
594.00 лв.
Без данък:594.00 лв.
Тази черна изкуствена коледна елха формира удивителния център на вашата коледна украса, създавайки уникална коледна атмосфера! Тази коледна елха, изработена от PVC материал, е много реалистична по форма и външен вид. Стоманените крачета допринасят за нейната стабилност. Коледното дърво може да се из..
136.00 лв.
Без данък:136.00 лв.
Този коледен костюм веднага ще ви превърне в Дядо Коледа, така че можете да изненадате децата с подаръци, забавление и радост на всяко коледно парти. Изработена от висококачествен полиестерен филц, коледната мантия е удобна и приятна за носене. Костюмът е с един размер, който най-масово се използва...
31.00 лв.
Без данък:31.00 лв.
Тази предварително осветена коледна елха с шарнирни клонки е идеално допълнение към всяко пространство, нуждаещо се от дух на коледно веселие. Тази красива коледна елха е с клони от PVC и PE. Клоните на дърветата са прикрепени към централния стълб с помощта на система от панти. Благодарение на панти..
537.00 лв.
Без данък:537.00 лв.
Тази бяла изкуствена коледна елха формира удивителния център на вашата коледна украса, създавайки уникална коледна атмосфера! Тази красива коледна елха, изработена от PVC материал, е много реалистична като форма и външен вид. Тя има изключително гъсти клонки, които правят елхата още по-реалистична...
264.00 лв.
Без данък:264.00 лв.
С този комплект LED светещи елхи конуси можете да създадете уютна и фестивална атмосфера за вашите коледни празници, както на закрито, така и на открито. Комплектът съдържа 3 броя светещи елхи конуси с различна височина. Корпусът на декоративния светещ конус е изработен от акрил, който придава луксо..
246.00 лв.
Без данък:246.00 лв.
Този LED светещ стринг е перфектен за декорация на дома ви през коледните празници и същевременно ще се превърне в приятно осветително решение за вашата всекидневна, стълбище, градина или детската стая. Светещият стринг, снабден с 2000 високоефективни светодиода, е изключително енергийно ефективен и..
237.00 лв.
Без данък:237.00 лв.
Това красиво изкуствено коледно дърво има много реалистична форма и вид и ще създаде подходящата атмосфера за тази Коледа. Коледната елха има заострени клони с бял сняг по върховете, поради което изглежда изключително гъста. Клоните и включените шишарки могат да бъдат подредени във всякаква форма...
296.00 лв.
Без данък:296.00 лв.
Тази изкуствена половина коледна елха формира удивителния център на вашата коледна украса, създавайки уникална коледна атмосфера! Тази красива коледна елха, изработена от PVC материал, е много реалистична като форма и външен вид. Стоманените крачета допринасят за нейната стабилност. Това изкуствен..
116.00 лв.
Без данък:116.00 лв.
Това конусовидно коледно дърво е специално създадено да декорирате вашата коледна елха и ще създаде точно подходящата атмосфера за вашата Коледа. Лампичките се състоят от 200 високоефективни светодиода, които са енергоспестяващи и излъчват ярка светлина. Проектирана с 8 различни светлинни ефекта: к..
104.00 лв.
Без данък:104.00 лв.
Това невероятно гъсто коледно дърво с 1300 върха на клонките и 10 слоя притежава естествена красота и грация и ще бъде чудесно допълнение към вашата празнична декорация. Равномерно разположените клони по дължината на ствола предоставят много място за вашата коледна украса, което улеснява окачването ..
205.00 лв.
Без данък:205.00 лв.
Украсете коледната си елха лесно с тази LED светеща мрежа! Тя е предназначена да привлича вниманието, особено вечер. Приказните лампички се състоят от 306 светодиода, които са много енергийно ефективни и излъчват ярка светлина. Проектирана с 8 различни светлинни ефекта: комбинация от всички ефекти, ..
66.00 лв.
Без данък:66.00 лв.
Тази завеса от ледени висулки е идеална за употреба като допълнително осветление към всякакви проекти за украса. Подходяща е за Коледа, партита, сватби и други празници. Светещата завеса е снабдена с 400 енергоспестяващи светодиода, създаващи вълшебно осветление. Те имат 8 различни светлинни ефекта:..
57.00 лв.
Без данък:57.00 лв.
Това LED дърво е специално проектирано за декориране на вашето коледно парти и създаване на приятна атмосфера. Осветеното дърво се състои от 500 енергоспестяващи светодиода, излъчващи ярка светлина. Дебелият метален стълб осигурява неговата стабилност. Тази коледна елха има LED стрингове, свързани е..
265.00 лв.
Без данък:265.00 лв.
Тази блестяща златиста изкуствена коледна елха формира удивителния център на вашата коледна украса, създавайки уникална коледна атмосфера! Тази красива коледна елха, изработена от PET материал, е много реалистична като форма и външен вид. Стоманените крачета допринасят за нейната стабилност. Коледно..
97.00 лв.
Без данък:97.00 лв.
Тази розова изкуствена коледна елха формира удивителния център на вашата коледна украса, създавайки уникална коледна атмосфера! Тази красива коледна елха, изработена от PVC материал, е много реалистична като форма и външен вид. Стоманените крачета допринасят за нейната стабилност. Коледното дърво мо..
114.00 лв.
Без данък:114.00 лв.
Украсете вашата градина, къща или апартамент с тази уникална коледна декорация. Тази украса от стоящ елен, съчетан с топло бяла светлина, разкрива истинската красота на коледния празник! Изработена от акрил, тази празнична украса придава луксозен, леден и лъскав вид, който озарява района около нея. ..
138.00 лв.
Без данък:138.00 лв.
С този комплект LED светещи елхи конуси можете да създадете уютна и фестивална атмосфера за вашите коледни празници, както на закрито, така и на открито. Комплектът съдържа 3 броя светещи елхи конуси с различна височина. Корпусът на декоративния светещ конус е изработен от акрил, който придава луксо..
244.00 лв.
Без данък:244.00 лв.
Този LED светещ стринг не само ще украси дома ви по време на коледните празници, но и ще се превърне в приятно осветително решение за вашата всекидневна, стълбище, градина или детската стая. Светещият стринг е снабден с 1000 високоефективни светодиода, които са изключително енергийно ефективни и изл..
112.00 лв.
Без данък:112.00 лв.
Това красиво изкуствено коледно дърво със саксия има много реалистична форма и външен вид и ще създаде подходяща атмосфера за предстоящата Коледа. Реалистичното дърво има реалистични клончета с иглички от РЕ, изработени чрез инжекционно формоване. То е леко, устойчиво на атмосферни влияния и издръжл..
147.00 лв.
Без данък:147.00 лв.
С тази LED светеща елха конус можете да създадете уютна и фестивална атмосфера за коледния празник, както на закрито, така и на открито. Корпусът на този декоративен светещ конус е изработен от акрил, който се грижи за луксозен, леден, блестящ вид, който озарява пространството около него. Оборудван ..
79.00 лв.
Без данък:79.00 лв.
Тази изкуствена половина коледна елха формира удивителния център на вашата коледна украса, създавайки уникална коледна атмосфера! Тази красива коледна елха, изработена от PVC материал, е много реалистична като форма и външен вид. Стоманените крачета допринасят за нейната стабилност. Това изкуствен..
118.00 лв.
Без данък:118.00 лв.
Тази коледна елха създава усещане като за истинска елха. Може да се сглоби бързо и лесно. Коледната елха има повече от 540 отделни клонки, като всички те могат да се регулират индивидуално. Няколко от клоните имат бели връхчета. Включените шишарки и бели връхчета правят това дръвче изключително атра..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Показани 1 от 48 | 777 (17 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.