Меню
Количка

Самозащита

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Brand: Sorbe.bg
Кърпичка за неутрализиране на лютив спрей - пиперлив 1 бр., оказва незабавно облекчение.Дезактивираща кърпичка, напоена с безопасен агент, се използва за неутрализиране (смекчаване на ефекта) на:OC спрей с пиперCS сълзотворенСълзотворен газСълзотворен газ CN и други дразнещи химикалиПочистващата и у..
3.00 лв.
Без данък:3.00 лв.
Brand: Sorbe.bg
Лютив спрей за самозащита Sabre Red Clip 22.2 мл. е средство за самозащита от нападателни хора и животни на Американския производител на най – качествените средства за самозащита Sabre. Характеристики на спрей Sabre:Начин на ползване: Насочете и натиснете флакона, така че струята да отиде в лиц..
14.00 лв.
Без данък:14.00 лв.
Brand: Sorbe.bg
Ефективен препарат, който моментално премахва ефекта на лютив спрей OC , CS, сълзотворен газ CN и други дразнители.Течността съдържа естествен агент (растителен екстракт), който незабавно успокоява ефектите от лютив спрей . Течността за неутрализиране на лютив спрей не само носи облекчение, премахва..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Brand: Sorbe.bg
Това произведение на изкуството е изключително, изработено от висококачествен лят месинг и ви позволява да видите цялата му красота от всички страни. Това преспапие е уникално и чудесно за домашен декор или специален подарък.Характеристики:Размери (мм): 75 (Д) х 122 (Ш) х 7 (В)Тегло (г): 235Ръчно..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Brand: Sorbe.bg
Това произведение на изкуството е изключително, изработено от висококачествен лят месинг и ви позволява да видите цялата му красота от всички страни. Това преспапие е уникално и чудесно за домашен декор или специален подарък.Характеристики:Размери (мм): 75 (Д) х 122 (Ш) х 7 (В)Тегло (г): 265Ръчно..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Brand: Sorbe.bg
Това произведение на изкуството е изключително, изработено от висококачествен лят месинг и ви позволява да видите цялата му красота от всички страни. Това преспапие е уникално и чудесно за домашен декор или специален подарък.Характеристики:Размери (мм): 70 (Д) х 120 (Ш) х 7 (В)Тегло (г): 254Ръчно..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Brand: Sorbe.bg
Спрей за защита от агресивни кучета.Спрей за защита от агресивни кучета се използва за ефективна самозащита срещу нападащи агресивни кучета. Когато става въпрос за спрей за защита от агресивни кучета, има много недоразумения и още повече въпроси от страна на загрижени родители и съседи. Но и собстве..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.