Меню
Количка

Самозащита

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Brand: Sorbe.bg
Кърпичка за неутрализиране на лютив спрей - пиперлив 1 бр., оказва незабавно облекчение.Дезактивираща кърпичка, напоена с безопасен агент, се използва за неутрализиране (смекчаване на ефекта) на:OC спрей с пиперCS сълзотворенСълзотворен газСълзотворен газ CN и други дразнещи химикалиПочистващата и у..
3.00 лв.
Без данък:3.00 лв.
Brand: Sorbe.bg
Лютив спрей за самозащита Sabre Red Clip 22.2 мл. е средство за самозащита от нападателни хора и животни на Американския производител на най – качествените средства за самозащита Sabre. Характеристики на спрей Sabre:Начин на ползване: Насочете и натиснете флакона, така че струята да отиде в лиц..
14.00 лв.
Без данък:14.00 лв.
Brand: Sorbe.bg
Ефективен препарат, който моментално премахва ефекта на лютив спрей OC , CS, сълзотворен газ CN и други дразнители.Течността съдържа естествен агент (растителен екстракт), който незабавно успокоява ефектите от лютив спрей . Течността за неутрализиране на лютив спрей не само носи облекчение, премахва..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Brand: Sorbe.bg
Това произведение на изкуството е изключително, изработено от висококачествен лят месинг и ви позволява да видите цялата му красота от всички страни. Това преспапие е уникално и чудесно за домашен декор или специален подарък.Характеристики:Размери (мм): 75 (Д) х 122 (Ш) х 7 (В)Тегло (г): 235Ръчно..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Brand: Sorbe.bg
Това произведение на изкуството е изключително, изработено от висококачествен лят месинг и ви позволява да видите цялата му красота от всички страни. Това преспапие е уникално и чудесно за домашен декор или специален подарък.Характеристики:Размери (мм): 75 (Д) х 122 (Ш) х 7 (В)Тегло (г): 265Ръчно..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Brand: Sorbe.bg
Това произведение на изкуството е изключително, изработено от висококачествен лят месинг и ви позволява да видите цялата му красота от всички страни. Това преспапие е уникално и чудесно за домашен декор или специален подарък.Характеристики:Размери (мм): 70 (Д) х 120 (Ш) х 7 (В)Тегло (г): 254Ръчно..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Brand: Bug-A-Salt
Пушка за насекоми Bug-A-Salt 3.0 ЖълтаПосрещни сезона на буболечките тактически подготвенПревърни досадната работа за изтребването им в истинско удоволствиеРазбий ги …с щипка солБъди звездата на барбекюто и сподели удоволствието с приятелите сиНаправи уникален и забавен подаръкBug-a-salt не е играчк..
99.00 лв.
Без данък:99.00 лв.
Brand: Bug-A-Salt
Пушка за насекоми Bug-A-Salt 3.0 РозоваПосрещни сезона на буболечките тактически подготвенПревърни досадната работа за изтребването им в истинско удоволствиеРазбий ги …с щипка солБъди звездата на барбекюто и сподели удоволствието с приятелите сиНаправи уникален и забавен подаръкBug-a-salt не е играч..
99.00 лв.
Без данък:99.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.