Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Парфюмни масла

Производител: Sorbe.bg Модел: Vip Female
Плодов флорален акорд, отварящ се с плодови нотки на маракуя и ром, последван от сърце на гардения и мускус със сладки базови нотки на ванилия и тонка.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество ..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Ориенталски дървесен акорд, отварящ се с лайм, грейпфрут, лимон, мента, черен пипер, галбанум и зелени листа, водещи до сърце от ябълка, джинджифил, водка, жасмин и лилия на база от кехлибар, Тонка боб, ванилия, дървесина и мускус.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла ..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Absolutely Guilty
Богат, чувствен дървесен аромат с велурена кожа, който преминава през композицията, роза Baies и аляски кедър, поддържани от кадифени гори, сандалово дърво, кедър, пачули и ветиверт, обогатени с кехлибар, мъх и скална роза.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно к..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Anna Anna
Романтичен и женствен парфюм с деликатен цветен аромат. В него има горски нотки, които включват зюмбюл, орлови нокти, галбан, бергамот, лимон и портокалов цвят. Има средни нотки на ирис, тубероза, марокански жасмин, лилия, роза и иланг-иланг и базови нотки от кедър, сандалово дърво, кехлибар и мускус.  Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати, &nbs..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Свеж зелен цветен аромат, отварящ се със свежа зелена ябълка, диня, касис и нотка на краставица, поддържани от сърце от роза, водна лилия, фрезия и виолетка. Всичко това почива на чувствена основа от мускус, бял кехлибар, сандалово дърво и свежи морски нотки.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго в..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Богат аромат на чувствен велур, съчетан със сандалово дърво, пачули, кадифе и тютюн. Те са хармонизирани с виолетово, ирис, мускус и жасмин.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетиват..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Bonfire
Спомнете си пръщенето и искрите на студените нощи с тези билкови и плодови горни нотки, фини средни нотки на роза и орхидея, изцяло върху изгорена дървесна основа с нотки на ванилия и кожа.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни ком..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Мъжествен ориенталски акорд отваря свежи изчистени нотки на лимон и ябълка, подправени с черен пипер и кориандър, кардамон и лавандула върху бяло флорално сърце, подкрепено от основа от пачули, ванилия и тамян, скална роза и дъб.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са ..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Cappuccino
Изживейте спомените за Италия с аромата на горчиво кафе, карамел, малц, покрити с кремообразна ванилия.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са от професионални пар..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Необичаен свеж цветен аромат, съчетан с нотки на гора и мускус.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са от професионални парфюмери по оригинални формули. Дори кога..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Cool Water
Ароматът е с морска вода, лавандула, мента, зелени нотки, розмарин, калон и кориандър. Средните нотки са съставени от сандалово дърво, жасмин, здравец и нероли, докато базовите нотки включват мускус, ветивер, кедър, тютюн и кехлибар.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла ..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Crede
Ароматен акорден отвор с горски нотки на бергамот, лимон, касис, тамян, розов пипер и хвойна. Средните нотки са съставени от жасмин, рок роза и кадифени гори, почиващи върху основа от амбра, мускус, мъх и пачули. Този сложен синтез включва етерични масла от мимоза, портокал, петитгрейн и пачули.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум п..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Dove
Кремообразна пяна с нотки на лилия, ветивер и ирис. Този аромат е подобен по стил и идентичност на добре познатия сапун.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени с..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Elle Sarb Now Girl
Сладък плодов ориенталски аромат, който започва с горни нотки на лимон, бергамот, ябълка, праскова и захар. Сърцето е смес от круши, ревен, кокос, виолетово, жасмин, роза, магнолия, анасон и балсами. В основата, кедрово дърво, сандалово дърво, мускус, ванилия и кехлибар за завършване на профила.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум п..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Flower Explosion
Експлозия на цветя, отваряща се с фини следи от бергамот и мандарина, водеща до сърце на изискана флорална експлозия, състояща се от жасмин самбак, фрезия, роза от центифолия и османтус. Дълбоко кехлибарени, дървесни и пачули нотки се комбинират с топла ванилия и пралине, за да завършат един наистина пристрастяващ аромат.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Fresh Bread
Нашият аромат Fresh Bread има меки нотки на масло и сладко тесто.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са от професионални парфюмери по оригинални формули. Дори ког..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Дръзък ориенталски дървесен аромат с канела, индийско орехче, кардамон и свежи цитрусови нотки на бергамот и портокал. Поддържа се от сърце от роза, жасмин, теменужка и карамфил, почиващи върху интензивна основа от пачули, мускус, кехлибар, хелиотроп, обогатени с балсамови нотки и ванилия.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продук..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Honeydew Melon
Сладки тропически плодове с кремообразен жасмин, смесени цветя, сладка захар и ванилия.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са от професионални парфюмери по оригин..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: I Adore
Модерен, изтънчен флорален аромат с горни нотки на цвете шампака, мандарина и бръшлян, водещи към сърце от жасмин, роза, виолетово и екзотична орхидея, почиващи върху основа от див мускус от слива и къпина.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и им..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Плодов шипров аромат със зелени горни нотки, включващ ябълка и фрезия, круша и слива върху флорално сърце от жасмин и орхидея с дървесна, мускусна, ванилова основа.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пи..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: John Paul Classic
Ориенталски кехлибарен отвор с плодови горски нотки, последвани от флорално букетно сърце, затоплено от джинджифил и канела, почиващо върху сладка дървесна мускусна основа.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се ..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Ориенталски канелен акорд с нотки на сандалово дърво, тонка, ванилия и сладък мускус.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са от професионални парфюмери по оригина..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Love Potion
Плодов цветен аромат, съчетаващ сладка праскова, подкрепена от кайсия, ягода и касис с флорално тяло и мускусен прахообразен фон.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведе..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Богат бленд от ябълков цвят, праскова, цвят на ананас, бели цветя, дива роза, мускус, пачули и ванилия.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са от професионални парфюмер..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Mademoiselle
Чаят и мандарината са последвани от наситени, пикантни флорални нотки на муге, жасмин, роза и гардения, почиващи върху топъл, чувствен акорд от пачули, ветивер, тонка, сандал и ванилия.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни компози..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Дървесен, пикантен аромат, отварящ се с грейпфрут, червен портокал, мандарина, лимон, лайм, бергамот и мента. Комбинира се с пикантно индийско орехче, кардамон, канела и карамфил със зелени листа, галбанум, зелена теменужка и плодови нотки на ябълка, касис и слива върху сърце от лилия, роза, гардения, фрезия, жасмин, виолетов и портокалов цвят. Завършен е с базови нотки от кедрово дърво, сандалово дърво, кехлибар, тонка, сладка ванилия и мускус.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизай..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Мiss Deor
Класически женствен шипър с горни нотки на гардения, лимон, бергамот и иланг със средни нотки на роза, жасмин и муге, почиващи върху основа от кехлибар, дъбов мъх, кожа, пачули, сандалово дърво и животински нотки.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрира..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: MOJITO Парфюмно масло
Ароматът започва с цитрусови горни нотки на лайм, лимон и грейпфрут. Сърцето е сладко ментово, а фонът е мускусен.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са от профе..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Obsessive
Ориенталски ароматен зелен акорд с отварящи се нотки на цитрус, нероли, елеми и розов пипер със сърце от лавандула, виолетово, градински чай и бели цветя, утаяващи се в основата на мускус, кехлибар, сандал и кедър.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрир..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Scandallous
Топъл опияняващ аромат, отварящ се със свежи цитрусови плодове, зелена мандарина, поръсена с праскова и кокос, водещи до контрастиращо сърце на гардения, иланг иланг и жасмин. Завършва със снизходителна гурманска пътека от златист мед, сладка ванилия и кехлибар с нотки на пачули, допълнени с пудрен мускус.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тез..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Екзотичен аромат, съчетаващ горни нотки на бергамот, портокал и нежна праскова, водещи до сърце от кокос, жасмин и мугует върху основа крем от кехлибар, ванилия и бадем.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се пр..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Swiss Milk Chocolate
Ароматът запалва водопад от спомени за разтопения деликатес, изпълващ устата ви с богато тъмно уникално сладко изживяване.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са о..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Този мъжки аромат се отваря с пикантен джинджифил, последван от сърце от чувствена лавандула, флорални нотки и плодове от манинка върху основа от аромат на кожа.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Връхни нотки на тропически плодове, кокос и портокал върху роза, флорални нотки и тропически орхидеи с долни нотки на ванилия и бял мускус.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Изискана и успокояваща комбинация от флорални тонове и фини плодови аромати.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са от професионални парфюмери по оригинални форму..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Този богат аромат има върхови нотки на цитрусови плодове и зеленина и почива върху ирис, жасмин и роза. Всичко това почива на дървесина, кехлибар и мускус.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пирше..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Свежото авокадо, зелената мента и нюансите на краставица са подсилени от ароматите на мента и нотки на зелени цветя.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са от проф..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Завладяващ плътен аромат на бира, подкрепен от нотки на мая и малц.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са от професионални парфюмери по оригинални формули. Дори ..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Невероятна комбинация от плодов цвят, гардения, розов цвят, жасмин, орхидея, дървесни нотки с карамфил, ванилия, бял мускус и анасон.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произ..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Крем от ванилия с нотка на глог.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са от професионални парфюмери по оригинални формули. Дори когато наподобяват налични на пазара прод..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Богат кремообразен аромат на кокос, оживен от свеж лайм и вербена.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са от професионални парфюмери по оригинални формули. Дори к..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Богата смес от плодов алкохол, момина сълза, жасмин, бели дървесини, кехлибар и мускус, завършващи с ванилия.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са от професионал..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Чувствен цветен аромат, разкриващ горните нотки на бергамот и нар, водещи до пълно цъфтящо сърце от божур, орхидея, жасмин и слива. Основата се състои от мускус, дървесина, кехлибар и сухи цветя.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни ко..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Свеж зелен билков аромат с лимон, босилек и мащерка, обогатен от зелени листа, поддържани от сърце от борови иглички, роза и лилия, почиващи върху чиста основа от сухи цветя и мускус.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиц..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Уловете свежестта на прането без гладене и сгъване. Връхни нотки на ягода и цитрусова коричка почиват на средни нотки от лилия, жасмин и виолетови листа. Това е допълнено от кедър, кехлибар, ванилия и включва етерично масло от евкалипт.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни ма..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Уловете свежестта на прането без гладене и сгъване. Връхни нотки на ягода и цитрусова коричка почиват на средни нотки от лилия, жасмин и виолетови листа. Това е допълнено от кедър, кехлибар, ванилия и включва етерично масло от евкалипт.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни ма..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Свежа ярка горна нотка от лимон, сладък портокал и мандарина, затоплени от кардамон, черен пипер и канела, водят до сърце от кедър, пачули и ветиверт, заобиколени от мускус, искрящ кехлибар и тютюн.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат компл..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Богат гурме акорд от гладък карамел с горчиво-солен ръб, нотки на шам фъстък и сладка ванилияДа добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време.Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетивата. Произведени са от професионални парфюмери по..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Можете да си представите вълните, които се разбиват над златните пясъци до аромата на плодов портокал, сметана, жасмин, момина сълза, тропически листа, глог и корени от ирис. Всичко това е допълнено с роза и дървесна ванилия. Просто затворете очи и сте там.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго вре..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Парфюмно масло
Пищни горни нотки на наситен богат шоколадов и портокал, сметана и сацума, фини средни тонове на орхидея и долни нотки на ванилия и кедър.Да добавиш капка лукс в ежедневието си с дизайнерските аромати е лесно. Стига капката да идва от изкушаващите парфюмни масла на Сорбе. Очаквано за любителите на изискани аромати,  тези премиум продукти доставят удоволствие дълго време. Нашите парфюмни масла са силно концентрирани и имат комплексни композиции за да се првърнат в пиршество за сетив..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Показани 1 от 50 | 54 (2 Страници)