Меню
Количка

Ратанови люлки и шезлонги

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Шезлонг с шалте за двама, полиратан, сив Шезлонг с шалте за двама, полиратан, сив
*до -5% -5 %
Този комфортен 2-местен шезлонг съчетава стил и функционалност и е перфектен за отпускане в близост до басейна, на балкона, във вътрешния двор или на къмпинга по време на вашата отпуска или в свободното ви време. Този шезлонг се поддържа от прахово боядисана стоманена рамка, което го прави стабилен ..
973.00 лв. 1,024.00 лв.
Без данък:973.00 лв.
Шезлонг с шалте, полиратан, сив Шезлонг с шалте, полиратан, сив
*до -5% -5 %
Седнете, отпуснете се и се насладете на прекрасно релаксиращо време с нашия комфортен шезлонг! Този качествен шезлонг от полиратан представлява перфектна комбинация от стил и функционалност и е идеален за релакс в близост до басейна, на вашия балкон, във вътрешния двор или в къмпинга по време на ваш..
400.00 лв. 421.00 лв.
Без данък:400.00 лв.
Шезлонг с шалте и навес, кафяв полиратан Шезлонг с шалте и навес, кафяв полиратан
*до -5% -5 %
Нашият полиратанов шезлонг комбинира в себе си перфектното съотношение между стил и функционалност, което предоставя идеални условия за отпускане в близост до басейна, на вашия балкон, във вътрешния двор или на къмпинг по време на вашата отпуска или свободно време. Изработен от устойчив на атмосфер..
378.00 лв. 398.00 лв.
Без данък:378.00 лв.
Шезлонг с възглавница, черен полиратан Шезлонг с възглавница, черен полиратан
*до -5% -5 %
Този качествен комплект комбинира стил и функционалност. Изработен от PE ратан, той е създаден за целогодишна употреба на открито. Металната рамка е издръжлива, здрава и същевременно лека. Освен това има отблъскващо ръждата покритие. Атрактивният текстил е износоустойчив и прави шезлонга едновременн..
216.00 лв. 227.00 лв.
Без данък:216.00 лв.
Полиратановият стол Акапулко е перфектно съчетание от стил и функционалност. Той ще ви донесе както забавление, така и комфорт във вашата градина или вътрешен двор! Благодарение на седалката от полиратан, столът тип "Луна" е водоустойчив и лесно се почиства. Прахово боядисаната стоманена рамка осигу..
166.00 лв.
Без данък:166.00 лв.
Шезлонг с шалте и колелца, черен полиратан Шезлонг с шалте и колелца, черен полиратан
*до -5% -5 %
Този висококачествен ратанов шезлонг съчетава стил и функционалност и ще се превърне във фокусната точка на вашата градина или вътрешен двор. Благодарение на устойчивия на атмосферни влияния и водоустойчив PE ратан, шезлонгът е лесен за почистване, издръжлив и подходящ за ежедневна употреба. Този ше..
270.00 лв. 284.00 лв.
Без данък:270.00 лв.
Шезлонги с маса, полиратан, черни Шезлонги с маса, полиратан, черни
*до -5% -5 %
Този висококачествен комплект от 2 шезлонга и 1 маса съчетава стил и функционалност и ще се превърне във фокусната точка на вашата градина или вътрешен двор. Благодарение на устойчивия на атмосферни влияния и водоустойчив PE ратан, комплектът шезлонги е лесен за почистване, издръжлив и подходящ за е..
609.00 лв. 641.00 лв.
Без данък:609.00 лв.
Шезлонг с шалте, акациево дърво масив Шезлонг с шалте, акациево дърво масив
*до -5% -5 %
Този класически дървен градински шезлонг има атрактивен дизайн на летви и ще добави нотка рустик чар към вашата градина, вътрешен двор, тераса за басейн или друго външно жилищно пространство. Това легло е изработено от издръжливо, масивно акациево дърво, което е покрито с естествено маслено покритие..
671.00 лв. 706.00 лв.
Без данък:671.00 лв.
Плажна шатра със завеси, полиратан, черна Плажна шатра със завеси, полиратан, черна
*до -5% -5 %
Този висококачествен ратанов шезлонг за двама е перфектна комбинация от стил и функционалност. Градинското легло е изработено от устойчив на атмосферни влияния и водоустойчив ратан, което го прави подходящо за употреба на открито през цялата година. Благодарение на прахово боядисаните стоманени рамк..
928.00 лв. 977.00 лв.
Без данък:928.00 лв.
Шезлонг с шалте, полиратан, черен Шезлонг с шалте, полиратан, черен
*до -5% -5 %
Седнете, отпуснете се и се насладете на прекрасно релаксиращо време с нашия комфортен шезлонг! Този качествен шезлонг от полиратан представлява перфектна комбинация от стил и функционалност и е идеален за релакс в близост до басейна, на вашия балкон, във вътрешния двор или в къмпинга по време на ваш..
441.00 лв. 464.00 лв.
Без данък:441.00 лв.
Шезлонг с шалте, черен полиратан Шезлонг с шалте, черен полиратан
*до -5% -5 %
Нашият полиратанов шезлонг съчетава стил и функционалност и ще се превърне в централна точка във вашата градина или вътрешен двор. Благодарение на водоустойчивия PE ратан, шезлонгът се почиства лесно, износоустойчив е и подходящ за ежедневна употреба. Шезлонгът е със здрава, прахово боядисана стоман..
312.00 лв. 328.00 лв.
Без данък:312.00 лв.
Шезлонг с навес, полиратан, антрацит Шезлонг с навес, полиратан, антрацит
*до -5% -5 %
Този шезлонг е идеален за отдих, почивка и забавление в близост до басейна, в градината, на верандата и т.н. Шезлонгът ви дава възможност да покажете, че цените елегантната атмосфера и модерния начин на живот. Изработен от издръжлив PE ратан, той е устойчив на вода и атмосферни влияния, UV светлина,..
946.00 лв. 996.00 лв.
Без данък:946.00 лв.
Трансформиращ се шезлонг с шалте, полиратан, черен Трансформиращ се шезлонг с шалте, полиратан, черен
*до -5% -5 %
Насладете се на свободния си следобед във външното си жилищно пространство с нашия луксозен 2-в-1 трансформиращ се шезлонг/диван от полиратан. Нашият шезлонг е изработен от PE ратан, който е лек, водоустойчив, лесен за почистване и предназначен за целогодишно ползване на открито. Прахово боядисанат..
662.00 лв. 697.00 лв.
Без данък:662.00 лв.
Шезлонг с колелца и шалте, черен полиратан Шезлонг с колелца и шалте, черен полиратан
*до -5% -5 %
Насладете се на слънчевите лъчи с нашия полиратанов шезлонг! Нашият градински шезлонг е идеалното място за слънчеви бани, отдих или просто лека дрямка в градината, вътрешния двор или на балкона. Благодарение на водоустойчивия PE ратан, шезлонгът е лесен за почистване и издръжлив. Прахово боядисаната..
270.00 лв. 284.00 лв.
Без данък:270.00 лв.
Градински шезлонги с маса за чай, 3 части, полиратан, бели Градински шезлонги с маса за чай, 3 части, полиратан, бели
*до -5% -5 %
Създайте атрактивна и отпускаща зона за почивка, за която винаги сте мечтали с този стилен комплект шезлонги и масичка за чай. Можете да се насладите на релаксиращ слънчев следобед заедно с приятел, отпускайки се на комплекта! Изработен от устойчив на атмосферни влияния PE ратан, шезлонгът е лесен з..
730.00 лв. 768.00 лв.
Без данък:730.00 лв.
Шезлонг с шалте, сив полиратан Шезлонг с шалте, сив полиратан
*до -5% -5 %
Седнете и се насладете на прекрасно релаксиращо време с този удобен шезлонг! Този шезлонг е изработен от устойчив на атмосферни влияния PE ратан, който е лесен за почистване, износоустойчив и подходящ за ежедневна употреба. Той се отличава със здрава стоманена рамка с прахово боядисване, което прави..
292.00 лв. 307.00 лв.
Без данък:292.00 лв.
Шезлонг с шалте, черен полиратан Шезлонг с шалте, черен полиратан
*до -5% -5 %
Този стилен и изключително комфортен шезлонг ще се превърне в централна точка на вашата градина или вътрешен двор! Благодарение на устойчивия на атмосферни влияния PE ратан, шезлонгът е лесен за почистване, износоустойчив и подходящ за ежедневна употреба на открито. Стоманените рамки с прахово покри..
640.00 лв. 674.00 лв.
Без данък:640.00 лв.
Шезлонг с шалте, полиратан, сив Шезлонг с шалте, полиратан, сив
*до -5% -5 %
Този висококачествен полиратанов шезлонг комбинира стил и функционалност и ще се превърне в централния елемент на вашата градина или двор. Благодарение на водоустойчивия полиетиленов ратан, шезлонгът е лесен за почистване, издръжлив и подходящ за ежедневна употреба. Шезлонгът има здрава стоманена ра..
259.00 лв. 273.00 лв.
Без данък:259.00 лв.
Градинско лаундж легло с чадър, полиратан, сиво Градинско лаундж легло с чадър, полиратан, сиво
*до -5% -5 %
Нашият висококачествен шезлонг за 2-ма души е перфектна комбинация от стил и функционалност. Градинското легло е изработено от устойчив на атмосферни влияния и водоустойчив ратан, което го прави подходящо за употреба на открито през цялата година. Благодарение на прахово боядисаните стоманени рамки,..
744.00 лв. 783.00 лв.
Без данък:744.00 лв.
Шезлонг с шалте за двама, черен полиратан Шезлонг с шалте за двама, черен полиратан
*до -5% -5 %
Седнете, отпуснете се и се насладете на прекрасно релаксиращо време с нашия комфортен шезлонг за двама! Този качествен шезлонг от полиратан представлява перфектна комбинация от стил и функционалност и е идеален за релакс в близост до басейна, на вашия балкон, във вътрешния двор или в къмпинга по вре..
676.00 лв. 712.00 лв.
Без данък:676.00 лв.
Шезлонг с шалте, кафяв полиратан Шезлонг с шалте, кафяв полиратан
*до -5% -5 %
Този висококачествен ратанов шезлонг съчетава стил и функционалност и ще се превърне във фокусната точка на вашата градина или вътрешен двор. Благодарение на устойчивия на атмосферни влияния и водоустойчив полиетиленов ратан, шезлонгът е лесен за почистване, издръжлив и е подходящ за ежедневна употр..
279.00 лв. 294.00 лв.
Без данък:279.00 лв.
Шезлонг с шалте, полиратан, антрацит Шезлонг с шалте, полиратан, антрацит
*до -5% -5 %
Полиратановият шезлонг съчетава стил и функционалност и ще се превърне в централна точка във вашата градина или вътрешен двор. Благодарение на устойчивия на атмосферни влияния и водоустойчив полиетиленов ратан, шезлонгът е лесен за почистване, издръжлив и е подходящ за ежедневна употреба. Леглото на..
278.00 лв. 293.00 лв.
Без данък:278.00 лв.
Шезлонги с маса, полиратан, кафяви Шезлонги с маса, полиратан, кафяви
*до -5% -5 %
Този комплект от два шезлонга и една маса съчетава стил и функционалност и ще се превърне във фокусната точка на вашата градина или вътрешен двор. Благодарение на устойчивия на атмосферни влияния и водоустойчив PE ратан, комплектът шезлонги е лесен за почистване, издръжлив и е подходящ за ежедневна ..
510.00 лв. 537.00 лв.
Без данък:510.00 лв.
Шезлонг с шалте за двама, полиратан, сив Шезлонг с шалте за двама, полиратан, сив
*до -5% -5 %
Седнете, отпуснете се и се насладете на прекрасно релаксиращо време с нашия комфортен шезлонг за двама! Този качествен шезлонг от полиратан представлява перфектна комбинация от стил и функционалност и е идеален за релакс в близост до басейна, на вашия балкон, във вътрешния двор или в къмпинга по вре..
697.00 лв. 734.00 лв.
Без данък:697.00 лв.
Двоен шезлонг с шалте, полиратан, кафяв Двоен шезлонг с шалте, полиратан, кафяв
*до -5% -5 %
Този висококачествен ратанов шезлонг за 2-ма души комбинира стил и функционалност и ще се превърне в централния елемент на вашата градина или двор. Благодарение на устойчивия на атмосферни влияния и водоустойчив PE ратан, шезлонгът е лесен за почистване, издръжлив и подходящ за ежедневна употреба. Р..
571.00 лв. 601.00 лв.
Без данък:571.00 лв.
2-местен шезлонг с възглавници, черен, полиратан 2-местен шезлонг с възглавници, черен, полиратан
*до -5% -5 %
Този 2-местен шезлонг с възглавници е идеален за релакс близо до плувния басейн, на вашия балкон или в къмпинга по време на вашата почивка или свободно време. Издръжлив материал: Шезлонгът е изработен от PE ратан, който е устойчив на атмосферни влияния и лесен за почистване. Той остава красив отвън ..
500.00 лв. 526.00 лв.
Без данък:500.00 лв.
Шезлонг с колела, полиратан, антрацит Шезлонг с колела, полиратан, антрацит
*до -5% -5 %
Нашият шезлонг от ратан с регулируема облегалка и 2 колелца е перфектен избор за пълноценна почивка и наслаждаване на времето навън – в градината, на вътрешния двор или край басейна. Градинският шезлонг има здрава стоманена рамка, която го прави изключително издръжлив. Благодарение на устойчивия на ..
397.00 лв. 418.00 лв.
Без данък:397.00 лв.
Шезлонг с шалте, полиратан, кафяв Шезлонг с шалте, полиратан, кафяв
*до -5% -5 %
Нашият удобен полиратанов шезлонг съчетава стил и функционалност и ще се превърне във фокусна точка на вашата градина или вътрешен двор. Благодарение на водоустойчивия PE ратан, леглото на открито се почиства лесно, устойчиво е на износване и подходящо за ежедневна употреба. Лаундж леглото е със здр..
473.00 лв. 498.00 лв.
Без данък:473.00 лв.
Шезлонг с подлакътници, полиратан, сив Шезлонг с подлакътници, полиратан, сив
*до -5% -5 %
Този удобен полиратанов шезлонг представлява перфектната комбинация от стил и функционалност. Той предоставя идеални условия за отпускане в близост до басейна, на вашия балкон, във вътрешния двор или на къмпинг по време на вашата отпуска или свободно време. Нашият шезлонг е изработен от PE ратан, ко..
228.00 лв. 240.00 лв.
Без данък:228.00 лв.
Шезлонг, полиратан, кафяво и кремавобяло Шезлонг, полиратан, кафяво и кремавобяло
*до -5% -5 %
Този шезлонг е подходящ за слънчеви бани и релакс в близост до басейна и дори във вътрешния двор или градината. Шезлонгът е изработен от РЕ ратан и прахово боядисана стомана, което го прави устойчив на атмосферни влияния, стабилен и подходящ за ежедневна употреба на открито. Дебело подплатеното шалт..
447.00 лв. 471.00 лв.
Без данък:447.00 лв.
Трансформиращ се шезлонг с възглавници, полиратан, черен Трансформиращ се шезлонг с възглавници, полиратан, черен
*до -5% -5 %
Този трансформиращ се шезлонг/диван от полиратан 2-в-1 е перфектна комбинация от стил и функционалност. Той е идеален за почивка в близост до басейна, на балкона ви, в двора или на къмпинг по време на почивка или в свободното ви време. Висококачествен материал: Шезлонгът е изработен от PE ратан, кой..
672.00 лв. 707.00 лв.
Без данък:672.00 лв.
Шезлонг с шалте и маса за чай, полиратан, кремавобял Шезлонг с шалте и маса за чай, полиратан, кремавобял
*до -5% -5 %
Нашият полиратанов шезлонг комбинира в себе си перфектното съотношение между стил и функционалност, което предоставя идеални условия за отпускане в близост до басейна, на вашия балкон, във вътрешния двор или на къмпинг по време на вашата отпуска или свободно време. Изработен от устойчив на атмосфер..
367.00 лв. 386.00 лв.
Без данък:367.00 лв.
Шезлонг с шалте и маса за чай, бял полиратан Шезлонг с шалте и маса за чай, бял полиратан
*до -5% -5 %
Нашият полиратанов шезлонг комбинира в себе си перфектното съотношение между стил и функционалност, което предоставя идеални условия за отпускане в близост до басейна, на вашия балкон, във вътрешния двор или на къмпинг по време на вашата отпуска или свободно време. Изработен от устойчив на атмосфер..
395.00 лв. 416.00 лв.
Без данък:395.00 лв.
Шезлонг с шалте, полиратан, сив Шезлонг с шалте, полиратан, сив
*до -5% -5 %
Този полиратанов шезлонг е с елегантен извит дизайн и е идеален за почивка край басейна, във вътрешния двор или в градината. Изработен от устойчив на атмосферни влияния PE ратан, шезлонгът е лесен за почистване, издръжлив и подходящ за ежедневна употреба. Лаундж леглото е изработено от здрава прахов..
446.00 лв. 469.00 лв.
Без данък:446.00 лв.
Шезлонги, 2 бр, с масичка, полиратан, кафяви Шезлонги, 2 бр, с масичка, полиратан, кафяви
*до -5% -5 %
Отпуснете се и се насладете на живота на открито в тези удобни градински столове с масичка! Ратановият лаундж комплект е достатъчно издръжлив, за да се използва на открито целогодишно. Може да се използва като 2 стола с маса или шезлонг с маса. Благодарение на устойчивия на атмосферни влияния и водо..
322.00 лв. 339.00 лв.
Без данък:322.00 лв.
Шезлонг с шалте, полиратан, сив Шезлонг с шалте, полиратан, сив
*до -5% -5 %
Седнете и се насладете на прекрасно релаксиращо време с този удобен шезлонг! Този шезлонг е изработен от устойчив на атмосферни влияния PE ратан, който е лесен за почистване, износоустойчив и подходящ за ежедневна употреба. Той се отличава със здрава стоманена рамка с прахово боядисване, което прави..
289.00 лв. 304.00 лв.
Без данък:289.00 лв.
Шезлонг с колелца, полиратан, кафяв Шезлонг с колелца, полиратан, кафяв
*до -5% -5 %
Насладете се на слънцето на нашия полиратанов шезлонг! Нашият шезлонг е идеалното място за слънчеви бани, излежаване или просто дрямка във всяка градина, патио или балкон. Благодарение на водоустойчивия PE ратан, шезлонгът е лесен за почистване и издръжлив. Прахово боядисаната стоманена рамка също п..
181.00 лв. 191.00 лв.
Без данък:181.00 лв.
Шезлонг с маса, полиратан и масивна акациева дървесина Шезлонг с маса, полиратан и масивна акациева дървесина
*до -5% -5 %
Този комплект за слънчеви бани, състоящ се от 1 шезлонг и 1 сгъваема маса, ще бъде идеален за слънчеви бани и отдих в близост до плувния басейн, във вътрешния двор или градината. Седалката и облегалката са изработени от водоустойчив PE ратан, което прави шезлонга лесен за почистване, износоустойчив ..
513.00 лв. 540.00 лв.
Без данък:513.00 лв.
Шезлонг с шалте и колелца, полиратан, кафяв Шезлонг с шалте и колелца, полиратан, кафяв
*до -5% -5 %
Този шезлонг ви дава възможност да покажете, че цените елегантната атмосфера и модерния начин на живот. Стоманената рамка прави шезлонга стабилен и здрав, като същевременно конструкцията е лека и лесна за местене. Дебелото 6 см шалте е подвижно и може да се пере на 30 градуса. Белият цвят добавя сти..
378.00 лв. 398.00 лв.
Без данък:378.00 лв.
Градинско легло с балдахин, кафяво, 190x130 см, полиратан Градинско легло с балдахин, кафяво, 190x130 см, полиратан
*до -5% -5 %
Това двойно ратаново дневно легло с балдахин за двама души комбинира стил и функционалност и е идеално за релаксиране и наслада на слънцето във вашата градина или вътрешен двор. Двойният шезлонг разполага с подвижна маса за чай, на която можете да поставите храна, напитки или други предмети. Включен..
989.00 лв. 1,041.00 лв.
Без данък:989.00 лв.
Шезлонг с шалте, кафяв полиратан Шезлонг с шалте, кафяв полиратан
*до -5% -5 %
Седнете, отпуснете се и се насладете на прекрасно релаксиращо време с нашия комфортен шезлонг! Този качествен шезлонг от полиратан представлява перфектна комбинация от стил и функционалност и е идеален за релакс в близост до басейна, на вашия балкон, във вътрешния двор или в къмпинга по време на ваш..
400.00 лв. 421.00 лв.
Без данък:400.00 лв.
Градински шезлонги с маса за чай, 3 части, полиратан, черни Градински шезлонги с маса за чай, 3 части, полиратан, черни
*до -5% -5 %
Създайте атрактивна и отпускаща зона за почивка, за която винаги сте мечтали с този стилен комплект шезлонги и масичка за чай. Можете да се насладите на релаксиращ слънчев следобед заедно с приятел, отпускайки се на комплекта! Изработен от устойчив на атмосферни влияния PE ратан, шезлонгът е лесен з..
675.00 лв. 711.00 лв.
Без данък:675.00 лв.
Градински комплект с възглавници, 4 части, кафяв полиратан Градински комплект с възглавници, 4 части, кафяв полиратан
*до -5% -5 %
Този ратанов комплект за отдих на открито, включващ стол с 2 места и 2 подложки за крака, е естетически и ергономично проектиран, за да привлича вниманието в градината ви. Този лаундж комплект е ръчно изтъкан от качествен PE ратан и покрит с гладка, мека на допир кремавобяла тапицерия. PE материалът..
499.00 лв. 525.00 лв.
Без данък:499.00 лв.
Шезлонги, 2 бр, с масичка, полиратан, кафяви Шезлонги, 2 бр, с масичка, полиратан, кафяви
*до -5% -5 %
Този висококачествен комплект шезлонги е идеален за прекарване на релаксиращ следобед в градината или на плажа. Изработен от водоустойчив и устойчив на атмосферни влияния PE ратан, този комплект шезлонги е лесен за почистване, издръжлив и подходящ за ежедневна употреба. Шезлонгите и масата са израбо..
664.00 лв. 699.00 лв.
Без данък:664.00 лв.
Насладете се на комфортно време за отдих във вашето външно пространство с приятелите или семейството си на тези дървени шезлонги! Градинският шезлонг е изработен от масивна акациева дървесина – твърда дървесина с плътни влакна. Този красиво проектиран градински шезлонг е стабилен, издръжлив и впечат..
849.00 лв.
Без данък:849.00 лв.
Шезлонги, 2 бр, с маса, полиратан и акациева дървесина масив Шезлонги, 2 бр, с маса, полиратан и акациева дървесина масив
*до -5% -5 %
Този комплект шезлонги ще бъде идеален за слънчеви бани и почивка близо до басейна, на вътрешния двор или в градината. Седалката и облегалката са изработени от водоустойчив PE ратан, което прави шезлонга лесен за почистване, издръжлив и подходящ за ежедневна употреба на открито. Рамката на шезлонга ..
943.00 лв. 993.00 лв.
Без данък:943.00 лв.
2-местно градинско легло с възглавници, полиратан, черно 2-местно градинско легло с възглавници, полиратан, черно
*до -5% -5 %
Потънете в пълен релакс с нашето легло за двама! Това 2-местно легло за отдих ще бъде идеално място за отдих и наслада на свободното време в близост до басейна, в градината, във вашия вътрешен двор и т.н. Изработен от прахово боядисана стоманена рамка, покрита с устойчив на атмосферни влияния PE рат..
1,186.00 лв. 1,248.00 лв.
Без данък:1,186.00 лв.
Шезлонг с шалте и маса за чай, полиратан, сив Шезлонг с шалте и маса за чай, полиратан, сив
*до -5% -5 %
Нашият полиратанов шезлонг комбинира в себе си перфектното съотношение между стил и функционалност, което предоставя идеални условия за отпускане в близост до басейна, на вашия балкон, във вътрешния двор или на къмпинг по време на вашата отпуска или свободно време. Изработен от устойчив на атмосфер..
403.00 лв. 424.00 лв.
Без данък:403.00 лв.
Показани 1 от 48 | 152 (4 Страници)

Ратанови люлки и шезлонги за качествена почивка в двора и градината под дебела сянка или на припек за супер летен тен. Знаете, че люлките са любими както на деца, така и на възрастни и тяхната покупка винаги си заслужава инвестицията.

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.