ClickCease
Menu
Количка

Лодки и каравани

Производител: Haba Netherlands Модел:
Изработени от висококачествена поцинкована стомана, тези опорни тръби и валове са устойчиви на ръжда и здрави. Валовете са снабдени с гумена дръжка за по-лесно маневриране. Просто завъртете по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка, за да отворите или затворите вала. Подложката се използва предимно за допълнителна стабилност. Доставката включва 2 здрави подпорни тръби и 2 вала, подходящи за използване с опорно колело с диаметър на тръбата 48 мм. Материал: Поцинкован..
121.90лв.
Без данък:121.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази надуваема лодка Hydro-Force Treck x2 Set от Bestway е идеална за развлекателно плаване в басейна или в тихо езеро. Лодката е подходяща за 2-ма възрастни и 1 дете и е с максимална товароносимост до 225 кг. Тази надуваема рафтинг лодка е изработена от стабилен и траен PVC материал, което я прави здрава и издръжлива. Салът е построен за удобство и е снабден със здрави ключалки и закопчалки за греблата. След като сте готови да изследвате водата, надуваемите под и възглавници за седалки осигуряв..
225.90лв.
Без данък:225.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този надуваем надуваем падълборд Hydro-Force Kahawai Set на Bestway е идеален за развлекателно каране в басейна или в спокойно езеро. Можете лесно да надуете дъската с включената ръчна помпа. Той е идеален за дълго и безопасно плаване по водата. Материалът със здрави шевове е преносим и лесен за съхранение, със здравината на твърда дъска и предлага несравнима стабилност и издръжливост. Той има най-добрата форма за по-дълго каране и може да се използва върху равна вода или река. Кикбордът спомага..
990.00лв.
Без данък:990.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Надуваемият SUP Bestway Hydro-Force Freesoul Tech Convertible Set се различава от класическите твърди дъски. Това е надуваем модел, който е готов за употреба за няколко минути и следователно е лесен за транспортиране, за да гребете върху всякаква водна повърхност. Тази дъска има идеалната форма за безопасно и многофункционално каране в почти всякакви водни условия. Можете да правите йога упражнения във водата, тъй като неплъзгащата се тягова подложка спомага да запазите баланса си, докато правит..
1,145.00лв.
Без данък:1,145.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Насладете се на удоволствието да релаксирате цял ден в приятната лятна вода с този рекреационен каяк Hydro-Force от Bestway. Той е идеален за гребци, които искат да се насладят на стабилно и релаксиращо изживяване с каяк през топлия сезон в езерото или в спокойната река. Също така е перфектен за риболов, къмпинг или просто за круизи! Издръжливата PVC конструкция осигурява трайна защита от пробив, а винтовият предпазен клапан гарантира липсата на течове. Този каяк е лек и лесен за пренасяне с отв..
340.60лв.
Без данък:340.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Отдайте се на следващото си водно приключение с тази лесна за пренасяне надуваема дъска за сърф Hydro Force от Bestway! Тя е подходяща за всяко ниво на умения (от начинаещи до професионалисти) и е чудесна за сърфиране в езера, язовири, в океана или на друго водно място, където искате да се забавлявате! Дъската за плаване е изработена от материала Tritech с конструкция капков бод, която осигурява превъзходна здравина, стабилност и издръжливост. SUP бордът е с максимален капацитет от 90 кг, стабил..
656.50лв.
Без данък:656.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази надуваема лодка Hydro-Force Treck X1 61064 на Bestway ще бъде идеална за отдих в басейна или в спокойно езеро. Подходяща е за 2-ма души и има максимална товароносимост от 170 кг. Изработена от стабилен винил, тази надуваема лодка е много здрава и издръжлива. Тя има 3 въздушни камери за допълнителна безопасност. Надуваемият под прави лодката по-удобна. Лодката е снабдена и с опасващо въже за захващане, което улеснява нейното транспортиране. В доставката е включена също ремонтна пластира. Цвя..
135.20лв.
Без данък:135.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази надуваема лодка Bestway Hydro-Force 61083 е с дължина 228 см. Лесна е за надуване и идеална за плитки води. Лодката е изработена от висококачествени материали, което я прави здрава и издръжлива. Надуваемият под образува равна повърхност, която придава стабилност във водата. Лодката е снабдена с блокиращи клапани за бързо надуване и спускане. Надуваемата лодка е подходяща за двама възрастни с максимално общо тегло от 170 кг. Доставката включва 1 надуваема лодка, 2 гребла, 1 крачна помпа и 1 ..
190.50лв.
Без данък:190.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази рафтинг лодка Hydro-Force Treck X3 от Bestway е идеална за развлекателно пътуване в басейна или в тихо езеро. Лодката е подходяща за 3-ма възрастни и 1 дете и е с максимална товароносимост от 270 кг. Тази надуваема рафтинг лодка е изработена от стабилен и издръжлив PVC материал, което я прави здрава и издръжлива. Салът е построен за удобство и е снабден със здрави ключалки и закопчалки за греблата. След като сте готови да изследвате водата, надуваемите под и възглавници за седалки осигурява..
301.80лв.
Без данък:301.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този каяк Hydro-Force Ventura от Bestway е идеален за развлекателно пътуване в басейна или по езерото. Създадено за най-запаления авантюрист, първокласното найлоново покритие на каяка Ventura издържа на някои от най-суровите елементи. Платът е устойчив на масло, водоустойчив и може да издържи и на интензивните UV лъчи. Качественото найлоново покритие също е устойчиво на пробиване и е предназначено да издържи на грубите и често скалисти речни води. С този стабилен каяк можете да маневрирате по кр..
720.00лв.
Без данък:720.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Поканете приятелите си да се отпуснат със стил на нашия надуваем остров Bestway Sunny Lounge! Той може да се надува и изпуска бързо. Този надуваем дюшек е с просторна площ, побираща до 5 души с максимална товароносимост 450 кг. Можете да потопите пръстите на краката си във водата в средната мрежеста зона. Дюшекът включва подвижен сенник, за да можете да останете на сянка в горещите летни дни, като навесът блокира повечето вредни лъчи. Островът е проектиран с 5 държача за чаши за съхранение на на..
517.10лв.
Без данък:517.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тези закрепващи колани с тресчотен механизъм имат автоматичен механизъм на прибиране. Коланът има бутон за освобождаване. С двете изключително здрави S-образни куки, коланите са предназначени за безопасна и сигурна работа. Дължина: 180 см / 6 'Ширина: 5 см / 2 "Капацитет: 750 кг.2 кукиАвтоприбиращи се..
63.10лв.
Без данък:63.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този мощен влекач за ремаркета е проектиран да ви помогне в преместването на вашата каравана, лодка, или конно ремарке. Този компактен и преносим влекач за ремаркета е изключително маневрен и подходящ за използване в затворени пространства като дворове, навеси, пътища, паркинги за каравани и др. Благодарение на здравата конструкция и мощният мотор от 350 W, този влекач за ремаркета е с капацитет до 2270 кг и ви позволява без усилие да насочвате ремаркето. Този усъвършенстван влекач разполага с а..
744.70лв.
Без данък:744.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 137 см този навес за лодка може да се разпъва до 140 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилнос..
352.90лв.
Без данък:352.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 137 см този навес за лодка може да се разпъва до 160 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилнос..
365.30лв.
Без данък:365.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 137 см този навес за лодка може да се разпъва до 180 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилнос..
365.30лв.
Без данък:365.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 137 см този навес за лодка може да се разпъва до 196 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилнос..
377.60лв.
Без данък:377.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 140 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
340.60лв.
Без данък:340.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 160 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
340.60лв.
Без данък:340.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 180 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
340.60лв.
Без данък:340.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 196 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
340.60лв.
Без данък:340.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 140 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
340.60лв.
Без данък:340.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 160 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
340.60лв.
Без данък:340.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 180 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
352.90лв.
Без данък:352.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 196 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
352.90лв.
Без данък:352.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 137 см този навес за лодка може да се разпъва до 180 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилнос..
492.40лв.
Без данък:492.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 137 см този навес за лодка може да се разпъва до 196 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилнос..
529.40лв.
Без данък:529.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 137 см този навес за лодка може да се разпъва до 210 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилнос..
517.10лв.
Без данък:517.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 117 см, този навес за лодка може да се разпъва до 180 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
428.80лв.
Без данък:428.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 117 см, този навес за лодка може да се разпъва до 196 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
453.50лв.
Без данък:453.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 117 см, този навес за лодка може да се разпъва до 210 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
441.20лв.
Без данък:441.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 117 см, този навес за лодка може да се разпъва до 180 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
492.40лв.
Без данък:492.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 117 см, този навес за лодка може да се разпъва до 196 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
480.00лв.
Без данък:480.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 117 см, този навес за лодка може да се разпъва до 210 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
529.40лв.
Без данък:529.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това въже от юта е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване в селското стопанство и корабоплаването, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Това въже е изцяло екологично и рециклируемо, тъй като е направено от 100% натурална юта. Също така има добра устойчивост на скъсване и износване, поради което е много издръжливо. Въжето от юта има атрактивен вид и е меко н..
175.20лв.
Без данък:175.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това въже от юта е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване в селското стопанство и корабоплаването, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Това въже е изцяло екологично и рециклируемо, тъй като е направено от 100% натурална юта. Също така има добра устойчивост на скъсване и износване, поради което е много издръжливо. Въжето от юта има атрактивен вид и е меко н..
175.20лв.
Без данък:175.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това въже от юта е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване в селското стопанство и корабоплаването, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Това въже е изцяло екологично и рециклируемо, тъй като е направено от 100% натурална юта. Също така има добра устойчивост на скъсване и износване, поради което е много издръжливо. Въжето от юта има атрактивен вид и е меко н..
264.70лв.
Без данък:264.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това въже от юта е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване в селското стопанство и корабоплаването, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Това въже е изцяло екологично и рециклируемо, тъй като е направено от 100% натурална юта. Също така има добра устойчивост на скъсване и износване, поради което е много издръжливо. Въжето от юта има атрактивен вид и е меко н..
301.80лв.
Без данък:301.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това въже от юта е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване в селското стопанство и корабоплаването, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Това въже е изцяло екологично и рециклируемо, тъй като е направено от 100% натурална юта. Също така има добра устойчивост на скъсване и износване, поради което е много издръжливо. Въжето от юта има атрактивен вид и е меко н..
480.00лв.
Без данък:480.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това въже от юта е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване в селското стопанство и корабоплаването, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Това въже е изцяло екологично и рециклируемо, тъй като е направено от 100% натурална юта. Също така има добра устойчивост на скъсване и износване, поради което е много издръжливо. Въжето от юта има атрактивен вид и е меко н..
289.40лв.
Без данък:289.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този стандартен въртящ се механизъм е създаден за нашите седалки за лодки, но също така има и по-широко приложение като например при автобуси, камиони, трактори, кемпери и др. Този диск дава възможност за пробиване на допълнителни дупки, за да пасне на почти всички видове седалки. Прахово покритата стомана, от която и е изработен този механизъм ви гарантира дълги години експлоатационен живот. Цвят: черенРазмери: 160 х 160 х 2,5 ммМатериал: прахово покрита стоманаВъртене на 360°..
50.30лв.
Без данък:50.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този стандартен въртящ се механизъм е предназначен да фиксира вашите седалки към лодка, но е универсален и подходящ за много търговски приложения, като автобуси, камиони, трактори, каравани и др. Този въртящ се елемент може да бъде пробит за създаването на допълнителни отвори, които да пасват на повечето седалки.Този въртящ се механизъм от прахово боядисана стомана е устойчив на корозия и на UV лъчи, което осигурява дългогодишна употреба в открити лодки. Доставката включва 2 въртящи се механизма..
80.30лв.
Без данък:80.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Плаването е екологично, по-спокойно и безопасно. Моторът е почти напълно безшумен и не отделя замърсители. Все повече райони допускат само лодки с електрически мотори, затова електрическият двигател е най-добрият вариант. Този безшумен извънбордов мотор има тяга 86 lbs и дължина на вала на 101,6 см. Той лесно може да бъде прикрепен към лодката и свързан с батерия (не е включена). Препоръчваме 2 бр. 12V / 80A (автомобилен акумулатор), подходящи за 3-4 часово плаване. Моторът разполага със светлин..
580.60лв.
Без данък:580.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Плаването с лодка е екологично, спокойно и безопасно. Този мотор за тролинг е почти напълно безшумен и не отделя замърсители. Все повече райони допускат само лодки с електрически мотори, затова електрическият двигател е най-добрият вариант. Този безшумен мотор има тяга от 16 кг и дължина на вала на 76 см. Той лесно може да бъде прикрепен към лодката и свързан с батерия (не е включена). Препоръчваме 12V / 80A (автомобилен акумулатор), който ще е подходяща за 3-4 часово плаване. Моторът разполага ..
340.60лв.
Без данък:340.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Плаването с лодка е екологично, спокойно и безопасно. Този мотор за тролинг е почти напълно безшумен и не отделя замърсители. Все повече райони допускат само лодки с електрически мотори, затова електрическият двигател е най-добрият вариант. Този безшумен мотор има тяга от 20,9 кг и дължина на вала на 91,4 см. Той лесно може да бъде прикрепен към лодката и свързан с батерия (не е включена). Препоръчваме 12V / 80A (автомобилен акумулатор), който ще е подходяща за 3-4 часово плаване. Моторът разпол..
416.50лв.
Без данък:416.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Плаването с лодка е екологично, спокойно и безопасно. Този мотор за тролинг е почти напълно безшумен и не отделя замърсители. Все повече райони допускат само лодки с електрически мотори, затова електрическият двигател е най-добрият вариант. Този безшумен мотор има тяга от 25 кг и дължина на вала на 91,4 см. Той лесно може да бъде прикрепен към лодката и свързан с батерия (не е включена). Препоръчваме 12V / 80A (автомобилен акумулатор), който ще е подходяща за 3-4 часово плаване. Моторът разполаг..
465.90лв.
Без данък:465.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Плаването е екологично, спокойно и безопасно. Този тролинг двигател е почти безшумен и не отделя никакви замърсявания. В повече зони се допускат само лодки с електрически двигатели, поради което този електрически мотор е най-добрият вариант. Този тих тролинг двигател е с тяга 26 либри и дължина на вала 72 см. Той може лесно да се прикрепи към лодката и да се свърже към батерия (не е включена). Препоръчваме 12V/80A (гел или акумулатор за автомобил), който е подходящ за 3-4 часа тролинг. Двигателя..
340.60лв.
Без данък:340.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашето кокосово въже е идеално за връзване на дървета, храсти, клони и цветя в градината или цветната леха. Кокосовата връв е добита от влакната на кокосовия орех и е естествено здрава, издръжлива и биоразградима. Използвайте градинското въже като естествено решение за всичките ви направи-си-сам проекти! Моля, обърнете внимание: Нашето въже се доставя на връзка от 100 метра. Материал: КокосДължина: 100 мДиаметър: 8-10 ммУстойчиво на атмосферни влияния и разкъсванеБиоразградимоДоставката включва ..
80.00лв.
Без данък:80.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашето кокосово въже е идеално за връзване на дървета, храсти, клони и цветя в градината или цветната леха. Кокосовата връв е добита от влакната на кокосовия орех и е естествено здрава, издръжлива и биоразградима. Използвайте градинското въже като естествено решение за всичките ви направи-си-сам проекти! Моля, обърнете внимание: Нашето въже се доставя на връзки от по 100 метра всяка. Доставката включва 5 връзки въжета. Материал: КокосДължина: 5 х 100 мДиаметър: 8-10 ммУстойчиво на атмосферни вли..
225.90лв.
Без данък:225.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тези стойки за стабилизиране от ProPlus са чудесно решение за осигуряване стабилността на ремаркето или караваната ви докато сте на къмпинг или за друг по-дълъг престой. Височината на подпорите може да се регулира от 280 до 430 мм. Доставката включва 4 броя алуминиеви стойки. Материал: висококачествен алуминийРегулируеми на височина: 280-430 ммМаксимално натоварване: 900 кг за една стойкаЛесни за работа..
137.10лв.
Без данък:137.10лв.
Показани 1 от 50 | 147 (3 Страници)