Menu
Количка

Лодки и каравани

Производител: Haba Netherlands Модел:
Изработени от висококачествена поцинкована стомана, тези опорни тръби и валове са устойчиви на ръжда и здрави. Валовете са снабдени с гумена дръжка за по-лесно маневриране. Просто завъртете по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка, за да отворите или затворите вала. Подложката се използва предимно за допълнителна стабилност. Доставката включва 2 здрави подпорни тръби и 2 вала, подходящи за използване с опорно колело с диаметър на тръбата 48 мм. Материал: Поцинкован..
131.40лв.
Ex Tax:131.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази надуваема лодка Hydro-Force Treck x2 Set от Bestway е идеална за развлекателно плаване в басейна или в тихо езеро. Лодката е подходяща за 2-ма възрастни и 1 дете и е с максимална товароносимост до 225 кг. Тази надуваема рафтинг лодка е изработена от стабилен и траен PVC материал, което я прави здрава и издръжлива. Салът е построен за удобство и е снабден със здрави ключалки и закопчалки за греблата. След като сте готови да изследвате водата, надуваемите под и възглавници за седалки осигуряв..
262.90лв.
Ex Tax:262.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази електрическа помпа Bestway Hydro-Force Auto-Air обещава бързо и лесно надуване в рамките на минути. Тя може да се използва за надуване на стоящи SUP бордове или всякакви други надуваеми елементи с клапан за високо налягане. Лесните за използване бутони и ясният LCD дисплей улесняват регулирането на желаното налягане и оставят помпата да свърши останалото. Функцията за автоматично изключване се задейства при достигане на предварително определеното налягане. Тази помпа се включва директно към..
188.60лв.
Ex Tax:188.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този надуваем надуваем падълборд Hydro-Force Kahawai Set на Bestway е идеален за развлекателно каране в басейна или в спокойно езеро. Можете лесно да надуете дъската с включената ръчна помпа. Той е идеален за дълго и безопасно плаване по водата. Материалът със здрави шевове е преносим и лесен за съхранение, със здравината на твърда дъска и предлага несравнима стабилност и издръжливост. Той има най-добрата форма за по-дълго каране и може да се използва върху равна вода или река. Кикбордът спомага..
965.00лв.
Ex Tax:965.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Надуваемият SUP Bestway Hydro-Force Freesoul Tech Convertible Set се различава от класическите твърди дъски. Това е надуваем модел, който е готов за употреба за няколко минути и следователно е лесен за транспортиране, за да гребете върху всякаква водна повърхност. Тази дъска има идеалната форма за безопасно и многофункционално каране в почти всякакви водни условия. Можете да правите йога упражнения във водата, тъй като неплъзгащата се тягова подложка спомага да запазите баланса си, докато правит..
1,065.00лв.
Ex Tax:1,065.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Насладете се на удоволствието да релаксирате цял ден в приятната лятна вода с този рекреационен каяк Hydro-Force от Bestway. Той е идеален за гребци, които искат да се насладят на стабилно и релаксиращо изживяване с каяк през топлия сезон в езерото или в спокойната река. Също така е перфектен за риболов, къмпинг или просто за круизи! Издръжливата PVC конструкция осигурява трайна защита от пробив, а винтовият предпазен клапан гарантира липсата на течове. Този каяк е лек и лесен за пренасяне с отв..
315.90лв.
Ex Tax:315.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Отдайте се на следващото си водно приключение с тази лесна за пренасяне надуваема дъска за сърф Hydro Force от Bestway! Тя е подходяща за всяко ниво на умения (от начинаещи до професионалисти) и е чудесна за сърфиране в езера, язовири, в океана или на друго водно място, където искате да се забавлявате! Дъската за плаване е изработена от материала Tritech с конструкция капков бод, която осигурява превъзходна здравина, стабилност и издръжливост. SUP бордът е с максимален капацитет от 90 кг, стабил..
668.80лв.
Ex Tax:668.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази рафтинг лодка Hydro-Force Treck X3 от Bestway е идеална за развлекателно пътуване в басейна или в тихо езеро. Лодката е подходяща за 3-ма възрастни и 1 дете и е с максимална товароносимост от 270 кг. Тази надуваема рафтинг лодка е изработена от стабилен и издръжлив PVC материал, което я прави здрава и издръжлива. Салът е построен за удобство и е снабден със здрави ключалки и закопчалки за греблата. След като сте готови да изследвате водата, надуваемите под и възглавници за седалки осигурява..
315.90лв.
Ex Tax:315.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този каяк Hydro-Force Ventura X2 от Bestway е отличен за рекреационно пътешествие в басейна или по езерото. Първокласното найлоново покритие на каяка Ventura, специално създадено за най-издръжливите авантюристи, издържа на някои от най-суровите условия и е устойчиво на слънце, масло и морска вода. Премиум найлоновото покритие също така е устойчиво на пробиване и е създадено да издържа на бурните и често каменисти речни води. Този издръжлив каяк може да ви преведе по криволичещи реки, езера, какт..
815.00лв.
Ex Tax:815.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този каяк Hydro-Force Ventura от Bestway е идеален за развлекателно пътуване в басейна или по езерото. Създадено за най-запаления авантюрист, първокласното найлоново покритие на каяка Ventura издържа на някои от най-суровите елементи. Платът е устойчив на масло, водоустойчив и може да издържи и на интензивните UV лъчи. Качественото найлоново покритие също е устойчиво на пробиване и е предназначено да издържи на грубите и често скалисти речни води. С този стабилен каяк можете да маневрирате по кр..
721.80лв.
Ex Tax:721.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Поканете приятелите си да се отпуснат със стил на нашия надуваем остров Bestway Sunny Lounge! Той може да се надува и изпуска бързо. Този надуваем дюшек е с просторна площ, побираща до 5 души с максимална товароносимост 450 кг. Можете да потопите пръстите на краката си във водата в средната мрежеста зона. Дюшекът включва подвижен сенник, за да можете да останете на сянка в горещите летни дни, като навесът блокира повечето вредни лъчи. Островът е проектиран с 5 държача за чаши за съхранение на на..
562.90лв.
Ex Tax:562.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този мощен влекач за ремаркета е проектиран да ви помогне в преместването на вашата каравана, лодка, или конно ремарке. Този компактен и преносим влекач за ремаркета е изключително маневрен и подходящ за използване в затворени пространства като дворове, навеси, пътища, паркинги за каравани и др. Благодарение на здравата конструкция и мощният мотор от 350 W, този влекач за ремаркета е с капацитет до 2270 кг и ви позволява без усилие да насочвате ремаркето. Този усъвършенстван влекач разполага с а..
721.80лв.
Ex Tax:721.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 137 см този навес за лодка може да се разпъва до 140 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилнос..
368.80лв.
Ex Tax:368.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 137 см този навес за лодка може да се разпъва до 160 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилнос..
368.80лв.
Ex Tax:368.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 137 см този навес за лодка може да се разпъва до 180 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилнос..
386.50лв.
Ex Tax:386.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 137 см този навес за лодка може да се разпъва до 196 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилнос..
404.10лв.
Ex Tax:404.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 140 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
368.80лв.
Ex Tax:368.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 160 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
368.80лв.
Ex Tax:368.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 180 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
386.50лв.
Ex Tax:386.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 140 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
368.80лв.
Ex Tax:368.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 160 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
386.50лв.
Ex Tax:386.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 180 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
386.50лв.
Ex Tax:386.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 3 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 140 см, този навес за лодка може да се разпъва до 196 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
404.10лв.
Ex Tax:404.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 137 см този навес за лодка може да се разпъва до 180 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилнос..
545.30лв.
Ex Tax:545.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 137 см този навес за лодка може да се разпъва до 196 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилнос..
545.30лв.
Ex Tax:545.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 137 см този навес за лодка може да се разпъва до 210 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилнос..
562.90лв.
Ex Tax:562.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 117 см, този навес за лодка може да се разпъва до 180 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
474.70лв.
Ex Tax:474.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 117 см, този навес за лодка може да се разпъва до 196 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
492.40лв.
Ex Tax:492.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 117 см, този навес за лодка може да се разпъва до 210 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
492.40лв.
Ex Tax:492.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 117 см, този навес за лодка може да се разпъва до 180 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
492.40лв.
Ex Tax:492.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 117 см, този навес за лодка може да се разпъва до 196 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
527.60лв.
Ex Tax:527.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този качествен бимини топ с дизайн на рамката с 4 дъги ще ви предпазва ефективно от преките слънчеви лъчи и сурови климатични условия, като градушка и дъжд. С височина от 117 см, този навес за лодка може да се разпъва до 210 см ширина, осигурявайки ви много голямо пространство, докато се наслаждавате на вашите пътувания с лодка. Изработен от 100% полиестер с PU покритие, той е устойчив на UV лъчи и влага и издържа на дългогодишна експлоатация. Анодизираната алуминиева рамка допринася за стабилно..
545.30лв.
Ex Tax:545.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това въже от юта е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване в селското стопанство и корабоплаването, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Това въже е изцяло екологично и рециклируемо, тъй като е направено от 100% натурална юта. Също така има добра устойчивост на скъсване и износване, поради което е много издръжливо. Въжето от юта има атрактивен вид и е меко н..
188.60лв.
Ex Tax:188.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това въже от юта е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване в селското стопанство и корабоплаването, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Това въже е изцяло екологично и рециклируемо, тъй като е направено от 100% натурална юта. Също така има добра устойчивост на скъсване и износване, поради което е много издръжливо. Въжето от юта има атрактивен вид и е меко н..
169.50лв.
Ex Tax:169.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това въже от юта е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване в селското стопанство и корабоплаването, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Това въже е изцяло екологично и рециклируемо, тъй като е направено от 100% натурална юта. Също така има добра устойчивост на скъсване и износване, поради което е много издръжливо. Въжето от юта има атрактивен вид и е меко н..
245.30лв.
Ex Tax:245.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това въже от юта е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване в селското стопанство и корабоплаването, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Това въже е изцяло екологично и рециклируемо, тъй като е направено от 100% натурална юта. Също така има добра устойчивост на скъсване и износване, поради което е много издръжливо. Въжето от юта има атрактивен вид и е меко н..
245.30лв.
Ex Tax:245.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това въже от юта е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване в селското стопанство и корабоплаването, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Това въже е изцяло екологично и рециклируемо, тъй като е направено от 100% натурална юта. Също така има добра устойчивост на скъсване и износване, поради което е много издръжливо. Въжето от юта има атрактивен вид и е меко н..
351.20лв.
Ex Tax:351.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това въже от юта е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване в селското стопанство и корабоплаването, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Това въже е изцяло екологично и рециклируемо, тъй като е направено от 100% натурална юта. Също така има добра устойчивост на скъсване и износване, поради което е много издръжливо. Въжето от юта има атрактивен вид и е меко н..
931.70лв.
Ex Tax:931.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това въже от юта е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване в селското стопанство и корабоплаването, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Това въже е изцяло екологично и рециклируемо, тъй като е направено от 100% натурална юта. Също така има добра устойчивост на скъсване и износване, поради което е много издръжливо. Въжето от юта има атрактивен вид и е меко н..
207.60лв.
Ex Tax:207.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това въже от юта е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване в селското стопанство и корабоплаването, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Това въже е изцяло екологично и рециклируемо, тъй като е направено от 100% натурална юта. Също така има добра устойчивост на скъсване и износване, поради което е много издръжливо. Въжето от юта има атрактивен вид и е меко н..
315.90лв.
Ex Tax:315.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този стандартен въртящ се механизъм е създаден за нашите седалки за лодки, но също така има и по-широко приложение като например при автобуси, камиони, трактори, кемпери и др. Този диск дава възможност за пробиване на допълнителни дупки, за да пасне на почти всички видове седалки. Прахово покритата стомана, от която и е изработен този механизъм ви гарантира дълги години експлоатационен живот. Цвят: черенРазмери: 160 х 160 х 2,5 ммМатериал: прахово покрита стоманаВъртене на 360°..
59.90лв.
Ex Tax:59.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този стандартен въртящ се механизъм е предназначен да фиксира вашите седалки към лодка, но е универсален и подходящ за много търговски приложения, като автобуси, камиони, трактори, каравани и др. Този въртящ се елемент може да бъде пробит за създаването на допълнителни отвори, които да пасват на повечето седалки.Този въртящ се механизъм от прахово боядисана стомана е устойчив на корозия и на UV лъчи, което осигурява дългогодишна употреба в открити лодки. Доставката включва 2 въртящи се механизма..
93.30лв.
Ex Tax:93.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Плаването е екологично, по-спокойно и безопасно. Моторът е почти напълно безшумен и не отделя замърсители. Все повече райони допускат само лодки с електрически мотори, затова електрическият двигател е най-добрият вариант. Този безшумен извънбордов мотор има тяга 86 lbs и дължина на вала на 101,6 см. Той лесно може да бъде прикрепен към лодката и свързан с батерия (не е включена). Препоръчваме 2 бр. 12V / 80A (автомобилен акумулатор), подходящи за 3-4 часово плаване. Моторът разполага със светлин..
598.20лв.
Ex Tax:598.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Плаването с лодка е екологично, спокойно и безопасно. Този мотор за тролинг е почти напълно безшумен и не отделя замърсители. Все повече райони допускат само лодки с електрически мотори, затова електрическият двигател е най-добрият вариант. Този безшумен мотор има тяга от 16 кг и дължина на вала на 76 см. Той лесно може да бъде прикрепен към лодката и свързан с батерия (не е включена). Препоръчваме 12V / 80A (автомобилен акумулатор), който ще е подходяща за 3-4 часово плаване. Моторът разполага ..
368.80лв.
Ex Tax:368.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Плаването с лодка е екологично, спокойно и безопасно. Този мотор за тролинг е почти напълно безшумен и не отделя замърсители. Все повече райони допускат само лодки с електрически мотори, затова електрическият двигател е най-добрият вариант. Този безшумен мотор има тяга от 20,9 кг и дължина на вала на 91,4 см. Той лесно може да бъде прикрепен към лодката и свързан с батерия (не е включена). Препоръчваме 12V / 80A (автомобилен акумулатор), който ще е подходяща за 3-4 часово плаване. Моторът разпол..
439.40лв.
Ex Tax:439.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Плаването с лодка е екологично, спокойно и безопасно. Този мотор за тролинг е почти напълно безшумен и не отделя замърсители. Все повече райони допускат само лодки с електрически мотори, затова електрическият двигател е най-добрият вариант. Този безшумен мотор има тяга от 25 кг и дължина на вала на 91,4 см. Той лесно може да бъде прикрепен към лодката и свързан с батерия (не е включена). Препоръчваме 12V / 80A (автомобилен акумулатор), който ще е подходяща за 3-4 часово плаване. Моторът разполаг..
492.40лв.
Ex Tax:492.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Плаването е екологично, спокойно и безопасно. Този тролинг двигател е почти безшумен и не отделя никакви замърсявания. В повече зони се допускат само лодки с електрически двигатели, поради което този електрически мотор е най-добрият вариант. Този тих тролинг двигател е с тяга 26 либри и дължина на вала 72 см. Той може лесно да се прикрепи към лодката и да се свърже към батерия (не е включена). Препоръчваме 12V/80A (гел или акумулатор за автомобил), който е подходящ за 3-4 часа тролинг. Двигателя..
351.20лв.
Ex Tax:351.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този заслон за трекинг ще задоволи всичките ви нужди, когато бивакувате на открито! Можете да го ползвате като преносим в раницата навес за палатка, подслон при дъжд, навес за сянка на плажа/парка, навес над хамак, постелка за пикник и др. Палатката за къмпинг е изработена от полиестерна материя 180 Т с водоотблъскващо PA покритие, което предпазва вас и вашите вещи при дъжд и блокира най-вредните лъчи на слънцето. Ясно видимият шев ви позволява да отворите директно и след това да използвате въже..
131.40лв.
Ex Tax:131.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тези стойки за стабилизиране от ProPlus са чудесно решение за осигуряване стабилността на ремаркето или караваната ви докато сте на къмпинг или за друг по-дълъг престой. Височината на подпорите може да се регулира от 280 до 430 мм. Доставката включва 4 броя алуминиеви стойки. Материал: висококачествен алуминийРегулируеми на височина: 280-430 ммМаксимално натоварване: 900 кг за една стойкаЛесни за работа..
207.60лв.
Ex Tax:207.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
SUP бордът е идеален за учене, развлекателно гребане и каране върху малки вълни с комфорт и стабилност. Може да се използва и като падълборд или каяк от начинаещи до напреднали гребци. Този SUP борд е проектиран с перфектна крива, която повишава неговата устойчивост за по-стабилна езда. Тази дъска се плъзга без усилия по равните води и се носи плавно в прибоя. Надуваемата SUP дъска е устойчива на пробиване и UV лъчи. Оборудван със специални винтови клапани за високо налягане, тя лесно и бързо се..
562.90лв.
Ex Tax:562.90лв.
Показани 1 от 50 | 162 (4 Страници)