Меню
Количка

Мивки и санитария

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Използвайте този смесител за мивка CORNWALL със спирална пружина и двойна струя от SCHÜTTE, за да имате прекрасен ръчен душ, който ще ви е полезен при почистване! Изработен от месингов материал, този смесител за мивка има дълъг експлоатационен живот. Отличаващ се с гъвкав метален дизайн със свързващ..
244.00 лв.
Без данък:244.00 лв.
Тази кухненска мивка от гранит представлява класическо допълнение към вашия кухненски декор. Тя се отличава с екстра дълбоко корито, малко корито и елегантен дизайн. Мивката е изработена от гранит, което я прави устойчива на топлина, драскотини и удари, както и лесна за почистване. Включена е и цедк..
320.00 лв.
Без данък:320.00 лв.
Изработена от керамика, тази овална мивка ще бъде изискано и непреходно допълнение към всяка баня, тоалетна, гримьорна или дамска тоалетна. Умивалникът може да служи не само като аксесоар за ежедневна употреба, но и за украса на жилището ви. Благодарение на модерния и съвременен дизайн, тази мивка о..
281.00 лв.
Без данък:281.00 лв.
Този комплект от окачена тоалетна чиния и скрито казанче с уникален и класически дизайн е прекрасно допълнение към всяка баня. Тази тоалетна се отличава със система за плавно затваряне, която позволява капакът да се затваря автоматично и леко само с едно докосване. Състоейки се от керамична тоалетна..
592.00 лв.
Без данък:592.00 лв.
Този смесител за биде се отличава с модерен стил и е подходящ за биде за баня. В комплект с маркучи за топла и студена вода, както и с монтажни части, той е лесен за инсталиране. Този смесител за биде е проектиран за дълготрайна и надеждна ежедневна употреба, тъй като се отличава с тяло и дръжка от ..
67.00 лв.
Без данък:67.00 лв.
Нашата правоъгълна мивка, изработена от керамика, ще бъде перфектно стилно и непреходно допълнение към вашата баня, тоалетна, гримьорна или дамска тоалетна. Мивката за тоалетна служи за ежедневна употреба, но при това ще украси вашето жилищно пространство. Тази мивка може да се постави върху конзола..
154.00 лв.
Без данък:154.00 лв.
Керамичната мивка и елегантният смесител ще бъдат стилно допълнение към всяка баня, тоалетна или гримьорна. Керамичната мивка е не просто практичен съд за ежедневна употреба, но и украшение за вашето жилищно пространство. Нейният гланцов финиш придава на банята модерен, елегантен вид, който ще подхо..
222.00 лв.
Без данък:222.00 лв.
Тази мраморна мивка е с модерно излъчване и ще бъде истински акцент във вашата баня или тоалетна. Тази поразителна мивка от естествен камък е не само удобна за ежедневна употреба, но е и украшение за вашето жилищно пространство. Изцяло ръчно изработен от изящен мрамор, този правоъгълен умивалник е и..
240.00 лв.
Без данък:240.00 лв.
Тази овална мивка, изработена от висококачествена керамика, ще бъде едно стилно допълнение към всяка баня или тоалетна. Нейното силно гланцирано покритие допринася за модерния и елегантен дизайн на продукта и я превръща в нещо повече от практично пособие. Артистичният й облик я прави подходяща за вс..
112.00 лв.
Без данък:112.00 лв.
С това водоспестяващо скрито казанче, предназначено за окачени на стена тоалетни, можете да подобрите банята си, като скриете от видимост резервоара за вода. Скритото казанче е с добра звукоизолация, благодарение на плочите от стиропор. Казанчето е снабдено с 2 бутона за двойната система за промиван..
288.00 лв.
Без данък:288.00 лв.
Тази правоъгълна мивка, изработена от висококачествена керамика, ще бъде едно стилно допълнение към всяка баня или тоалетна. Нейното силно гланцирано покритие допринася за модерния и елегантен дизайн на продукта. Артистичният ѝ облик я прави не само практична за употреба, но и подходяща за всеки вид..
233.00 лв.
Без данък:233.00 лв.
Насладете се на предимството на тази кухненска мивка с изчистен съвременен дизайн. Коритото с копринено гладко сатенено покритие ще излъчва класа и изтънченост, които ще обогатят всеки кухненски декор! С перфектната комбинация между функционалност и дизайн, тази мивка е ръчно изработена от неръждаем..
227.00 лв.
Без данък:227.00 лв.
Нашата квадратна мивка, изработена от високачествена керамика, ще бъде стилно допълнение към всяка баня, тоалетна или гримьорна. Матовото ѝ покритие и луксозният дизайн придават модерен и елегантен вид. Тази артистична керамична мивка не е просто практичен аксесоар за ежедневна употреба. Тя ще служи..
204.00 лв.
Без данък:204.00 лв.
Този смесител се доставя с маркучи за топла и студена вода, както и части за монтаж. Той е идеален избор за смяна на повредения кран в кухнята или банята. Този смесител за умивалник е проектиран за дълготрайна и надеждна ежедневна употреба, с тяло и дръжка от цинкова сплав и патрон с керамичен диск...
51.00 лв.
Без данък:51.00 лв.
Качествената кухненска мивка ще бъде перфектен избор за професионални кухни на обществени места, като ресторанти, хотели, училища, предприятия и други. Изработена от първокласна неръждаема стомана, тази кухненска мивка е устойчива на надраскване и удари, изключително издръжлива и подходяща за контак..
331.00 лв.
Без данък:331.00 лв.
Този линеен дренажен канал е с модерен, елегантен дизайн и ще добави стилно докосване до всяка баня. Нашият линеен дренажен канал за душ се доставя с водоустойчива кърпа за лесно почистване. Благодарение на високия капацитет на оттичане от 40 л / мин, този линеен дренажен канал позволява непрекъснат..
126.00 лв.
Без данък:126.00 лв.
Това стоящо биде с уникален дизайн предлага комфорт на най-високо ниво и се съчетава удачно с най-разнообразни типове интериорен дизайн на банята. То е перфектният избор за почистване на тялото. Изработено от качествена керамика, ще ви служи дълги години. Забележка: Крановете не са включени в достав..
338.00 лв.
Без данък:338.00 лв.
Нашата модерна врата за душ внася усещане за семпла естетика във вашата баня! Тя предлага изискан дизайн с първокласни материали, за да създаде минималистичен параван за баня, добавящ красота и практичност. Нашата врата за баня се отличава с 5 мм безопасно стъкло, поддържано от издръжлива алуминиева..
411.00 лв.
Без данък:411.00 лв.
Тази правоъгълна мивка, изработена от висококачествена керамика, ще бъде едно стилно допълнение към всяка баня или тоалетна. Нейното силно гланцирано покритие допринася за модерния и елегантен дизайн на продукта. Артистичният й облик я прави не само практична за употреба, но и подходяща за всеки вид..
256.00 лв.
Без данък:256.00 лв.
Изработена от керамика, тази мивка ще бъде изискано и класическо допълнение към всяка баня, тоалетна, гримьорна или дамска тоалетна. Мивката може да служи не само като аксесоар за ежедневна употреба, но и за украса на жилището ви. Благодарение на своя модерен и съвременен дизайн, този умивалник опре..
316.00 лв.
Без данък:316.00 лв.
Тази мивка с минерална отливка ще бъде изискано и непреходно допълнение към всяка баня, тоалетна, гримьорна или мокро помещение. Този умивалник за тоалетна може да служи не само като съд за ежедневна употреба, но и като украса във вашето жилищно пространство. Благодарение на своя модерен и поразител..
774.00 лв.
Без данък:774.00 лв.
Нашата мивка за баня върху плот добавя съвременен нюанс на декора на всяка баня. Тя е подходяща и за гримьорна, кухня, гараж или работно помещение. Може да се монтира върху плот или да се постави в горната част на конзолата за баня. Качествената керамика с матова повърхност се почиства лесно. Без да..
122.00 лв.
Без данък:122.00 лв.
Този висококачествен керамичен писоар за окачване на стена се характеризира с изчистен дизайн, който ще подхожда идеално на всяка баня! Този писоар се доставя с промивен кран и отводнителна тръба. Неговата система за обливане под ръба ще почисти цялата вътрешност на писоара. Освен това дълбоката ова..
189.00 лв.
Без данък:189.00 лв.
Тази окачена тоалетна чиния с уникален и класически дизайн може лесно да модернизира всяка баня. Предназначена е да пести място и да ви осигури по-чиста баня. Тази тоалетна без рамка с функция за отмиване има особено устойчива и лесна за почистване керамична повърхност, която гарантира дълги години ..
386.00 лв.
Без данък:386.00 лв.
Тази мивка, изработена от висококачествена керамика, би била стилно допълнение към всяка баня или гримьорна. Тази атрактивна керамична мивка е не просто практична придобивка за ежедневна употреба, но и ще украсява вашата баня. Гланцираната керамика и модерният и елегантен дизайн подхождат на всеки д..
265.00 лв.
Без данък:265.00 лв.
Насладете се на предимството на нашата мивка от висок клас с изчистен съвременен дизайн. Правоъгълното корито с копринено гладко сатенено покритие ще излъчва класа и изтънченост, които ще обогатят всеки кухненски декор! С перфектната комбинация между функционалност и дизайн, тази мивка с едно корито..
246.00 лв.
Без данък:246.00 лв.
Насладете се на предимството на нашата мивка от висок клас с изчистен съвременен дизайн. Квадратното корито с копринено гладко сатенено покритие ще излъчва класа и изтънченост, които ще обогатят всеки кухненски декор! С перфектната комбинация между функционалност и дизайн, тази мивка с едно корито е..
228.00 лв.
Без данък:228.00 лв.
Насладете се на предимството на нашата мивка от висок клас с изчистен съвременен дизайн. Правоъгълното корито с копринено гладко сатенено покритие ще излъчва класа и изтънченост, които ще обогатят всеки кухненски декор! С перфектната комбинация между функционалност и дизайн, тази мивка с едно корито..
160.00 лв.
Без данък:160.00 лв.
Този умивалник, изработен от премиум керамика, ще бъде стилно допълнение към всяка баня, тоалетна или стая за гримиране. Силното му гланцово покритие внася модерен и елегантен акцент. Артистичният й облик я прави не само практична за употреба, но и подходяща за всеки вид интериорен дизайн. В допълне..
103.00 лв.
Без данък:103.00 лв.
Нашата правоъгълна мивка, изработена от керамика, ще бъде перфектно стилно и непреходно допълнение към вашата баня, тоалетна, гримьорна или дамска тоалетна. Мивката за тоалетна служи за ежедневна употреба, но при това ще украси вашето жилищно пространство. Тази мивка може да се постави върху конзола..
166.00 лв.
Без данък:166.00 лв.
Нашата овална мивка, изработена от качествена керамика, ще бъде стилно допълнение към всяка баня, тоалетна или гримьорна. Матовото ѝ покритие и луксозният дизайн придават модерен и елегантен вид. Тази артистична керамична мивка не е просто практичен аксесоар за ежедневна употреба. Тя ще служи за укр..
231.00 лв.
Без данък:231.00 лв.
Изработена от керамика, тази ъглова мивка ще бъде изискано и непреходно допълнение към всяка баня, тоалетна, гримьорна или дамска тоалетна. Умивалникът може да служи не само като аксесоар за ежедневна употреба, но и за украса на жилището ви. Благодарение на модерния и съвременен дизайн с бял лъскав ..
144.00 лв.
Без данък:144.00 лв.
Тази кръгла мивка, изработена от естествен мрамор, ще направи стилно допълнение към всяка баня или тоалетна. Този артистичен умивалник от естествен камък е не само практична мивка за ежедневна употреба, но и украшение за вашето жизнено пространство. Грубо оформената външна повърхност с вградени деко..
253.00 лв.
Без данък:253.00 лв.
Нашата кухненска мивка от гранит ще бъде едновременно удобно и непреходно допълнение към вашия кухненски декор. Тя се отличава с екстра дълбоко корито и е с елегантен дизайн. Висококачественият гранит прави мивката изключително устойчива на температура, надраскване и удари, както и лесна за почиства..
389.00 лв.
Без данък:389.00 лв.
Изработена от керамика, тази мивка ще бъде изискано и класическо допълнение към всяка баня, тоалетна, гримьорна или дамска тоалетна. Мивката може да служи не само като аксесоар за ежедневна употреба, но и за украса на жилището ви. Благодарение на своя модерен и съвременен дизайн, този умивалник опре..
242.00 лв.
Без данък:242.00 лв.
Нашата кръгла мивка, изработена от керамика, ще бъде стилно и непреходно допълнение към вашата баня, тоалетна, гримьорна или дамска тоалетна. Мивката за баня служи за ежедневна употреба, но също така ще украси вашето жилищно пространство. Тази мивка може да се постави върху конзола в банята, както и..
142.00 лв.
Без данък:142.00 лв.
Тази мраморна мивка носи модерен чар, който наистина ще привлича вниманието във вашата баня или тоалетна. Тази впечатляваща мивка от естествен камък е не само удобна мивка за ежедневна употреба, но и украшение за вашето жилищно пространство. Изцяло ръчно изработена от грациозен мрамор, тази кръгла м..
276.00 лв.
Без данък:276.00 лв.
Този умивалник, изработен от премиум керамика, ще бъде стилно допълнение към всяка баня, тоалетна или стая за гримиране. Силното му гланцово покритие внася модерен и елегантен акцент. Този артистичен керамичен умивалник е нещо повече от практичен съд за ежедневна употреба, но ще бъде и украшение за ..
126.00 лв.
Без данък:126.00 лв.
Нашата кухненска мивка от гранит ще бъде едновременно удобно и непреходно допълнение към вашия кухненски декор. Тя се отличава с екстра дълбоко корито и е с елегантен дизайн. Висококачественият гранит прави мивката изключително устойчива на температура, надраскване и удари, както и лесна за почиства..
488.00 лв.
Без данък:488.00 лв.
Този душ комплект с две глави е перфектното решение за луксозно изживяване по време на къпане с душ пита и ръчен душ. Елегантният дизайн, изчистените линии и блестящият външен вид спомагат да се впише перфектно в декора на вашата баня. Изработен от месинг и неръждаема стомана, този душ комплект е из..
387.00 лв.
Без данък:387.00 лв.
Нашата мивка за баня върху плот добавя съвременен нюанс на декора на всяка баня. Тя е подходяща и за гримьорна, кухня, гараж или работно помещение. Може да се монтира върху плот или да се постави в горната част на конзолата за баня. Качествената керамика с матова повърхност се почиства лесно. Без да..
112.00 лв.
Без данък:112.00 лв.
Изработена от керамика, тази кръгла мивка ще бъде изискано и непреходно допълнение към всяка баня, тоалетна, гримьорна или дамска тоалетна. Умивалникът може да служи не само като аксесоар за ежедневна употреба, но и за украса на жилището ви. Благодарение на модерния и съвременен дизайн, тази мивка о..
198.00 лв.
Без данък:198.00 лв.
Насладете се на удобно измиване на ръцете с този хромиран смесител за мивка с висок чучур CORNWALL от SCHÜTTE! Изработен от месинг, кранът за мивка има дълъг експлоатационен живот. Снабден с гъвкав метален свързващ маркуч, въртящ се чучур, странична метална дръжка, керамични дискове, ниско ниво на ш..
186.00 лв.
Без данък:186.00 лв.
Тази качествена кухненска мивка разполага с голямо корито с широк отцедник отстрани. Доставя се с включена цедка и сифон и ще бъде чудесен избор за вашата кухня. Отцедникът ще бъде много полезен не само при миене на съдове на ръка, но и като допълнително място за рязане на зеленчуци. Правоъгълната м..
161.00 лв.
Без данък:161.00 лв.
Изработена от керамика, тази мивка ще бъде изискано и непреходно допълнение към всяка баня, тоалетна, гримьорна или дамска тоалетна. Умивалникът може да служи не само като аксесоар за ежедневна употреба, но и за украса на жилището ви. Благодарение на модерния и съвременен дизайн със сребрист лъскав ..
209.00 лв.
Без данък:209.00 лв.
Изработена от керамика, тази мивка във формата на купа ще бъде изискано и непреходно допълнение към всяка баня, тоалетна, гримьорна или дамска тоалетна. Умивалникът може да служи не само като аксесоар за ежедневна употреба, но и за украса на жилището ви. Благодарение на модерния и съвременен дизайн,..
147.00 лв.
Без данък:147.00 лв.
Нашата овална мивка, изработена от високачествена керамика, ще бъде стилно допълнение към всяка баня, тоалетна или гримьорна. Матовото ѝ покритие и луксозният дизайн придават модерен и елегантен вид. Тази артистична керамична мивка не е просто практичен аксесоар за ежедневна употреба. Тя ще служи за..
138.00 лв.
Без данък:138.00 лв.
Тази кръгла мивка, изработена от качествена керамика, ще бъде перфектно стилно допълнение към всяка баня, тоалетна или гримьорна. Матовото ѝ покритие и луксозният дизайн придават на мивката модерен и елегантен дизайн. Артистичната керамична мивка не е просто практичен аксесоар за ежедневна употреба...
124.00 лв.
Без данък:124.00 лв.
Показани 1 от 48 | 551 (12 Страници)

Богато разнообразие от мивки и санитария за Вашата кухня, баня и тоалетна. Качество и супер цени от Sorbe.bg.

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.