Menu
Количка

Стелажи и Стойки за вино

Глобус бар за плот стойка за вино, евкалиптово дърво Глобус бар за плот стойка за вино, евкалиптово дърво
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Вътрешността на този мини бар с форма на глобус предоставя място за съхранение на бутилки и високи чаши. Отворете глобуса, ако желаете да покажете вашата колекция от напитки или го затворете, за да я скриете. Външният слой на бар глобуса е облицован с реплика на морска карта от 16-ти век, а вътрешният – с уникални антични фрески. Това е едно произведение на изкуството, което ще украси вашия дом или офис. Този настолен мини бар с форма на глобус е перфектното съчетание между практичност и естетик..
188.60лв.
Ex Tax:188.60лв.
Глобус бар стойка за вино, евкалиптово дърво Глобус бар стойка за вино, евкалиптово дърво
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този елегантен глобус бар е идеален за съхраняване на няколко бутилки и чаши. Изработен от масивна дървесина, той може да се използва в дома, в офиса или навсякъде, където бихте искали да посрещате гости по уникален начин. Този глобус бар е на колела, така че е лесен за преместване. Разполага с древна карта на света. С държач за бутилки и чаши, той е перфектен за съхранението на няколко бутилки и чаши. Моля, обърнете внимание, че бутилките и чашите не са включени. Материал: Масивна евкалиптова д..
315.90лв.
Ex Tax:315.90лв.
Стойка за вино за 77 бутилки, борова дървесина Стойка за вино за 77 бутилки, борова дървесина
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Съхранявайте, оставете да отлежава и покажете вашето вино по стилен начин с тази стойка за вино от масивна дървесина! Нейният изчистен минималистичен дизайн придава усещане за рустик чар на вашето жизнено пространство. Стойката за вино побира до 77 бутилки вино. Изработена от масивен бор, тя е изключително издръжлива! Можете да запазите естествения ѝ цвят или да добавите слой боя или друго покритие в любимия ви цвят. Благодарение на включените монтажни материали, нашата стойка за вино е лесна за..
150.50лв.
Ex Tax:150.50лв.
Стойка за вино за 56 бутилки, борова дървесина Стойка за вино за 56 бутилки, борова дървесина
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Съхранявайте, оставете да отлежава и покажете вашето вино по стилен начин с тази стойка за вино от масивна дървесина! Нейният семпъл и изчистен дизайн придава усещане за рустик чар на вашето жизнено пространство. Стойката за вино побира до 56 бутилки вино. Изработена от масивен бор, тя е изключително издръжлива! Можете да запазите естествения ѝ цвят или да добавите слой боя или друго покритие в любимия ви цвят. Благодарение на включените монтажни материали, нашата стойка за вино е лесна за сглоб..
112.40лв.
Ex Tax:112.40лв.
Метална стойка за вино с табла и поставки за чаши - 9 бутилки Метална стойка за вино с табла и поставки за чаши - 9 бутилки
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино се поставя на пода и ще прикове погледите, където и да я поставите. Изработена от ковано желязо, тя е с прахово покритие за предпазване от ръжда и ще ви радва дълги години! Тази стойка може да побере 9 бутилки. Тя идва с табла, която служи като маса. Няколко куки под таблата ви позволяват да поставите винени чаши във висяща позиция. Затова тази стойка за вино със сигурност ще бъде идеално допълнение към вашата трапезна маса. Класическият и елегантен стил придава романтично ус..
131.40лв.
Ex Tax:131.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Съхранявайте, оставете да отлежава и показвайте вашето вино със стил чрез тази модерна дървена стойка за вино! Тя ще преобрази вашия декор, придавайки му изключителна привлекателност. Този стелаж за вино побира до 12 бутилки вино. Неговият семпъл и изчистен дизайн придава усещане за рустик чар на вашето жизнено пространство. Освен това ще бъде страхотен подарък за любители и познавачи на вино. В допълнение, изработен от поцинкована стомана и масивна дървесина, той е изключително издръжлив! Благо..
74.30лв.
Ex Tax:74.30лв.
Шкаф за вино Abreu, бял Шкаф за вино Abreu, бял
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този висококачествен стелаж за вино в бяло е подходящ за жизнената ви среда и можете да го поставите в хола, в трапезарията или в коридора. Този открит шкаф за вино предоставя достатъчно пространство за съхраняване на винени бутилки. Четирите рафта имат капацитет за подреждане на 24 бутилки вино. Най-горният рафт може да се използва като място за съхранение на чаши за вино, тирбушони и други предмети. Този семпъл, но стилен шкаф за подреждане на винени бутилки е задължителен аксесоар за всеки лю..
227.60лв.
Ex Tax:227.60лв.
Глобус бар стойка за вино, евкалиптово дърво, син  Глобус бар стойка за вино, евкалиптово дърво, син
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този елегантен глобус бар е идеален за съхраняване на няколко бутилки и чаши. Изработен от масивна дървесина, той може да се използва в дома, в офиса или навсякъде, където бихте искали да посрещате гости по уникален начин. Този глобус бар е на колела, така че е лесен за преместване. Отличава се с древна карта на света. С държач за бутилки и чаши, той е перфектен за съхранението на няколко бутилки и чаши. Моля, обърнете внимание, че бутилките и чашите не са включени. Цвят: Синьо и бялоМатериал: М..
315.90лв.
Ex Tax:315.90лв.
Стойка за вино за 12 бутилки, стенен монтаж, черна, желязо Стойка за вино за 12 бутилки, стенен монтаж, черна, желязо
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино със стенен монтаж ще ви помогне да съхранявате и организирате любимите си вина, като междувременно ще придадете изисканост от висок клас на вашия декор! Тази стойка за вино побира до 12 бутилки вино. Нейният семпъл, но стилен дизайн добавя модерно усещане към вашето жизнено пространство. Тя е също страхотен подарък за любители и познавачи на вино. Изработен от прахово боядисано желязо, рафтът за бутилки е изключително издръжлив! Освен това стойката за вино може лесно да се пр..
112.40лв.
Ex Tax:112.40лв.
Метална стойка за вино, за 8 бутилки Метална стойка за вино, за 8 бутилки
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино се поставя на пода и ще прикове погледите, където и да я поставите. Изработена от ковано желязо, тя е с прахово покритие за предпазване от ръжда и ще ви радва дълги години! Тази стойка за вино е идеална за съхраняване на до 8 бутилки вино. Класическият, елегантин дизайн допринася за романтичното настроение. Тя ще бъде страхотен подарък за вашите приятели и познати, които са любители на виното. Вземете тази шикозна стойка за вино вкъщи и се наслаждавайте на живота си със стил!..
112.40лв.
Ex Tax:112.40лв.
Стойка за вино за 72 бутилки, масивна борова дървесина Стойка за вино за 72 бутилки, масивна борова дървесина
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Съхранявайте, оставете да отлежава и показвайте вашето вино със стил чрез тази модерна дървена стойка за вино! Тя ще преобрази вашия декор, придавайки му изключителна привлекателност. Този стелаж за вино побира до 72 бутилки вино. Неговият семпъл и изчистен дизайн придава усещане за рустик чар на вашето жизнено пространство. Освен това ще бъде страхотен подарък за любители и познавачи на вино. В допълнение, изработен от поцинкована стомана и масивна дървесина, той е изключително издръжлив! Благо..
262.90лв.
Ex Tax:262.90лв.
Стойки за вино за 12 бутилки стенен монтаж 2 бр черни желязо Стойки за вино за 12 бутилки стенен монтаж 2 бр черни желязо
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино със стенен монтаж ще ви помогне да съхранявате и организирате любимите си вина, като междувременно ще придадете изисканост от висок клас на вашия декор! Тези две стойки за вино побират до 24 бутилки вино. Техният семпъл, но стилен дизайн добавя модерно усещане към вашето жизнено пространство. Те са също страхотен подарък за любители и познавачи на вино. Изработени от прахово боядисано желязо, рафтовете за бутилки са изключително издръжливи! Освен това стойката за вино може ле..
188.60лв.
Ex Tax:188.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Съхранявайте, оставете да отлежава и покажете вашето вино по стилен начин с тази стойка за вино от масивна дървесина! Нейният семпъл и изчистен дизайн придава усещане за рустик чар на вашето жизнено пространство. Стойката за вино побира до 12 бутилки вино. Изработена от масивен бор, тя е изключително издръжлива! Можете да запазите естествения ѝ цвят или да добавите слой боя или друго покритие в любимия ви цвят. Благодарение на включените монтажни материали, нашата стойка за вино е лесна за сглоб..
60.10лв.
Ex Tax:60.10лв.
Алуминиев стелаж за вино за 15 бутилки, сребрист Алуминиев стелаж за вино за 15 бутилки, сребрист
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този стелаж за вино ще ви помогне да съхранявате и подреждате любимите си вина. Той ще бъде декоративно и практично допълнение към вашата стая. Този стелаж за вино може да побере до 15 бутилки вино. Неговият уникален дизайн ще добави нотка на модерен стил към вашето жилище. Той може да бъде и страхотен подарък за вашите приятели или познати, ценители на виното. Изработен е от висококачествен алуминий с полирано покритие, което го прави изключително издръжлив и служещ на поколения. Вземете този м..
131.40лв.
Ex Tax:131.40лв.
Стойка за вино, масивна регенерирана дървесина, 55х23х85 см Стойка за вино, масивна регенерирана дървесина, 55х23х85 см
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино ще бъде класически аксесоар за вашия дом и идеална за колекционерите на вино. Поставката за вино е изработена от твърдо регенерирано дърво, което съдържа характеристиките на различна дървесина като махагон, тиково дърво, твърда дървесина, мангово дърво, акация и др. Вероятно ще откриете кухини и драскотини, оставени от нокти, винтове, болтове, както и други несъвършенства, подчертаващи автентичността на дървото. Тези несъвършенства носят история от миналото и не са направени ..
298.20лв.
Ex Tax:298.20лв.
Стойка за вино за 120 бутилки, масивна борова дървесина Стойка за вино за 120 бутилки, масивна борова дървесина
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Съхранявайте, оставете да отлежава и показвайте вашето вино със стил чрез тази модерна дървена стойка за вино! Тя ще преобрази вашия декор, придавайки му изключителна привлекателност. Този стелаж за вино побира до 120 бутилки вино. Неговият семпъл и изчистен дизайн придава усещане за рустик чар на вашето жизнено пространство. Освен това ще бъде страхотен подарък за любители и познавачи на вино. В допълнение, изработен от поцинкована стомана и масивна дървесина, той е изключително издръжлив! Благ..
421.80лв.
Ex Tax:421.80лв.
Метална стойка за вино, за 45 бутилки Метална стойка за вино, за 45 бутилки
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино се поставя на пода и ще прикове погледите, където и да я поставите. Изработена от ковано желязо, тя е с прахово покритие за предпазване от ръжда и ще ви радва дълги години! Стойката може да побере 45 бутилки зад затварящата се с резе врата. Класическият й елегантен стил придава романтичен характер. Прекрасен подарък за вашите приятели - любители на виното и красив аксесоар за вашия дом! Вземете тази шикозна стойка за вино вкъщи и се наслаждавайте на живота си със стил! Матери..
280.60лв.
Ex Tax:280.60лв.
Стойка за вино за 42 бутилки, масивна борова дървесина Стойка за вино за 42 бутилки, масивна борова дървесина
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Съхранявайте, оставете да отлежава и показвайте вашето вино със стил чрез тази модерна дървена стойка за вино! Тя ще преобрази вашия декор, придавайки му изключителна привлекателност. Този стелаж за вино побира до 42 бутилки вино. Неговият семпъл и изчистен дизайн придава усещане за рустик чар на вашето жизнено пространство. Освен това ще бъде страхотен подарък за любители и познавачи на вино. В допълнение, изработен от поцинкована стомана и масивна дървесина, той е изключително издръжлив! Благо..
169.50лв.
Ex Tax:169.50лв.
Дървен шкаф за вино със стойка за 9 бутилки Дървен шкаф за вино със стойка за 9 бутилки
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това е перфектният шкаф за вино за любителите на виното. Елегантният му вид го прави подходящ за вашата кухня, всекидневна или в което и място да го поставите. Със пространство за 9 бутилки, отделение за съхранение и чекмедже за принадлежности, шкафът за вино има всичко необходимо за приготвяне и наслада на чаша вино. Раклата има закопчалка в предната част, а чекмеджето се издърпва леко, осигурявайки ви лесно отваряне и затваряне. Изработен е от качествена слоеста дървесина, което го гарантира д..
280.60лв.
Ex Tax:280.60лв.
Глобус бар за плот стойка за вино, евкалипт, зелен Глобус бар за плот стойка за вино, евкалипт, зелен
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Вътрешността на този дървен бар с форма на глобус предоставя място за съхранение на бутилки и високи чаши. Отворете глобуса, ако желаете да покажете вашата колекция от напитки или го затворете, за да я скриете. Външният слой на бар глобуса е облицован с реплика на морска карта от 16-ти век, а вътрешният – с уникални антични фрески. Това е едно произведение на изкуството, което ще украси вашия дом или офис. Този настолен мини бар с форма на глобус е перфектното съчетание между практичност и естет..
226.70лв.
Ex Tax:226.70лв.
Метална стойка за вино, за 108 бутилки Метална стойка за вино, за 108 бутилки
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Стойката за бутилки вино ще хваща окото във всяка стая, в която я поставите. Изработена е от ковано желязо. С прахово покритие против ръжда. Стойката побира до 108 бутилки. Притежава класически елегантен дизайн. Този продукт би бил отличен подарък за ваш приятел или познат. С включени принадлежости за монтиране на стена, можете да монтирате стойката на стената, за по-голяма стабилност. Материал: Ковано желязоПрахово боядисана в черноОбщ размер: 65 x 24 x 191 см (Ш x Д x В)Тегло: 9,3 кгКапацитет:..
315.90лв.
Ex Tax:315.90лв.
Стойка за вино за 5 бутилки, регенерирана дървесина масив Стойка за вино за 5 бутилки, регенерирана дървесина масив
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Все още търсите особено стилен и необичаен начин да съхранявате любимото си вино? Тази дървена поставка за вино е точно правилният избор тук. Поставката за вино е изработена от регенерирана дървесина масив, получена от греди, подове и подпорни греди от стари разрушени сгради. В допълнение, тя може да се състои от различни видове дървесина като тиково дърво, твърда дървесина, тропическо дърво, палисандър, мангово дърво, розово дърво и др. Това означава, че регенерираната дървесина запазва характе..
112.40лв.
Ex Tax:112.40лв.
Метална стойка за вино за 28 бутилки Метална стойка за вино за 28 бутилки
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино се поставя на пода и ще прикове погледите, където и да я поставите. Изработена от ковано желязо, тя е с прахово покритие за предпазване от ръжда и ще ви радва дълги години! Тази стойка за вино е идеална за съхранение на до 28 бутилки вино. Тя също така осигурява допълнително място в дъното, където можете да поставите повече бутилки или други предмети. Класическият и елегантен стил на тази стойка създава романтично настроение. Тя също ще бъде страхотен подарък за вашите прияте..
169.50лв.
Ex Tax:169.50лв.
Стойки за вино за 20 бутилки стенен монтаж 2 бр черни метал Стойки за вино за 20 бутилки стенен монтаж 2 бр черни метал
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино за стенен монтаж със своя семпъл, но стилен дизайн придава нотка модерна класа към вашето жизнено пространство. Доставката включва 2 стелажа за вино, които могат да поберат до 20 бутилки вино. Изработени са от прахово боядисан метал, което ги прави изключително издръжливи и лесни за поддръжка. Те са идеален избор за подарък на вашите приятели и познати любители на виното. В допълнение, тази стойка за вино може лесно да се прикрепи за стената с включените монтажни материали. О..
245.30лв.
Ex Tax:245.30лв.
Метална стойка за вино с врата за 28 бутилки Метална стойка за вино с врата за 28 бутилки
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино се поставя на пода и ще прикове погледите, където и да я поставите. Изработена от ковано желязо, тя е с прахово покритие за предпазване от ръжда и ще ви радва дълги години! Стойката може да побере 28 бутилки зад затварящата се с резе врата. Класическият й елегантен стил придава романтичен характер. Прекрасен подарък за вашите приятели - любители на виното и красив аксесоар за вашия дом! Вземете тази шикозна стойка за вино вкъщи и се наслаждавайте на живота си със стил! Матери..
245.30лв.
Ex Tax:245.30лв.
Стойка за вино за 13 бутилки, акациева дървесина масив  Стойка за вино за 13 бутилки, акациева дървесина масив
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази дървена етажерка за вино е красиво произведена и представлява елегантен начин за съхраняване и излагане на вашата колекция от вина. Също така ще се превърне в акцент в дома ви. Стойката за вино има четири нива и може да побере до 13 бутилки. Бутилките се съхраняват хоризонтално, така че корковите тапи да останат влажни и набъбнали, което предпазва виното от нежелан контакт с въздуха, помагайки му да съхрани вкуса си. Шкафът за съхранение на вино е изграден от масивна акациева дървесина с ма..
227.60лв.
Ex Tax:227.60лв.
Стойка за вино за 48 бутилки, черна, метал Стойка за вино за 48 бутилки, черна, метал
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино със своя семпъл, но стилен дизайн придава нотка модерна класа към вашето жизнено пространство. Стелажът за вино побира до 48 бутилки вино. Изработен е от прахово боядисан метал, което го прави изключително издръжлив и лесен за поддръжка. Той е идеален избор за подарък за вашите приятели и познати любители на виното. В допълнение, бутилките вино могат да бъдат подредени в тази стойка за вино. Освен това се сглобява лесно. Моля, обърнете внимание, че бутилките с вино не са вклю..
188.60лв.
Ex Tax:188.60лв.
Стойка за вино за 42 бутилки, черна, масивна борова дървесина Стойка за вино за 42 бутилки, черна, масивна борова дървесина
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази дървена стойка за вино е идеална за съхранение и показване на вашето вино, което я прави чудесно допълнение към настоящия ви домашен декор. Този шкаф за вино побира до 42 бутилки вино. Неговият семпъл и елегантен дизайн придава усещане за рустик чар на вашето жилищно пространство. Освен това той ще бъде страхотен подарък за вашите приятели, които са любители и познавачи на виното. В допълнение, изработен от поцинкована стомана и масивна борова дървесина, този стелаж за вино е изключително с..
188.60лв.
Ex Tax:188.60лв.
Шкаф за вино Шкаф за вино
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този шкаф за вино "трактор" е идеален за любители на виното. Той ще послужи като идеално решение за съхраняване на вашите вина добре подредени. Този шкаф за вино е изработен от масивно мангово дърво – твърда дървесина с плътни шарки. Грубото мангово дърво не само има силата да понесе тежестта, но също така издържа на износване във времето. В допълнение, този шкаф "трактор" разполага с 2 рафта и 9 поставки за бутилки, осигуряващи просторно място за съхранение на вашите вина, както и различни друг..
739.40лв.
Ex Tax:739.40лв.
Стойка за вино за 36 бутилки, черна, желязна Стойка за вино за 36 бутилки, черна, желязна
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино може да се използва за съхранение и показване на вашето вино и ще бъде чудесно допълнение към вашия домашен декор. Виненият шкаф побира до 36 бутилки вино. Неговият прост и изчистен дизайн добавя нотка на индустриален чар към вашето жилищно пространство. Също така той може да бъде чудесен подарък за вашите приятели и познати – любители на виното. Изработен от здраво желязо, този стелаж за вино е изключително стабилен и издръжлив. Моля, обърнете внимание, че бутилките с вино н..
169.50лв.
Ex Tax:169.50лв.
Алуминиев стелаж за вино за 11 бутилки, сребрист Алуминиев стелаж за вино за 11 бутилки, сребрист
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този стелаж за вино ще ви помогне да съхранявате и подреждате любимите си вина. Той ще бъде декоративно и практично допълнение към вашата стая. Този стелаж за вино може да съхранява до 11 бутилки вино. Неговият уникален дизайн във формата на пламък добавя докосване на модерен стил към вашето жилище. Той също така може да бъде страхотен подарък за любимите ви приятели или познати. Изработен е от висококачествен алуминий с полирано покритие, което го прави изключително издръжлив и служещ на поколе..
207.60лв.
Ex Tax:207.60лв.
Бар шкаф, шишамово дърво масив, 85x40x95 cм Бар шкаф, шишамово дърво масив, 85x40x95 cм
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашият домашен бар шкаф от шишамово дърво масив разполага с винен стелаж, чекмедже, удобни странични рафтове и голямо горно отделение, което при отваряне се удвоява като обслужваща зона. Предлага идеално решение за поддържане на добре подредени бутилки вино, спиртни напитки, чаши и други предмети. Този стилен бар шкаф ще бъде неостаряващо допълнение към домашния ви декор, благодарение на неговия рустик дизайн. Бар шкафът разполага с вграден винен стелаж, който може да побере 15 бутилки вино, а у..
931.70лв.
Ex Tax:931.70лв.
Винен алуминиев стелаж, форма на пламък, сребрист, за 9 бутилки Винен алуминиев стелаж, форма на пламък, сребрист, за 9 бутилки
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този стелаж за вино ще ви помогне да съхранявате и подреждате любимите си вина. Той ще бъде декоративно и практично допълнение към вашата стая. Този стелаж за вино може да съхранява до 9 бутилки вино. Неговият уникален дизайн, във формата на пламък, добавя докосване на модерен стил към вашето жилище. Той също така може да бъде страхотен подарък за любимите ви приятели или познати. Изработен е от висококачествен алуминий с полирано покритие, което го прави изключително издръжлив! Моля, обърнете в..
280.60лв.
Ex Tax:280.60лв.
Метална стойка за вино, за 35 бутилки Метална стойка за вино, за 35 бутилки
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино се поставя на пода и ще прикове погледите, където и да я поставите. Изработена от ковано желязо, тя е с прахово покритие за предпазване от ръжда и ще ви радва дълги години! Стойката може да побере 35 бутилки зад затварящата се с резе врата. Класическият й елегантен стил придава романтичен характер. Прекрасен подарък за вашите приятели - любители на виното и красив аксесоар за вашия дом! Вземете тази шикозна стойка за вино вкъщи и се наслаждавайте на живота си със стил! Матери..
207.60лв.
Ex Tax:207.60лв.
Свободностоящ глобус бар стойка за вино, евкалипт, зелен Свободностоящ глобус бар стойка за вино, евкалипт, зелен
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Дървеният глобус се отваря, за да се разкрие голям бар с място за бутилки вино, спиртни и други напитки, както и стъклени чаши със столче, като по този начин ще имате възможност да държите вашите бутилки и чаши скрити и в същото време подръка. Снабден с удължена маса и долна основа, можете също така да поставяте бутилките и чашите върху тях. Външната повърхност на глобуса бар представлява стара морска карта, а на масата, основата и във вътрешността на глобуса са изрисувани ренесансови картини, п..
368.80лв.
Ex Tax:368.80лв.
Свободностоящ глобус бар стойка за вино, евкалипт, зелен Свободностоящ глобус бар стойка за вино, евкалипт, зелен
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Дървеният глобус се отваря, за да се разкрие голям бар с място за бутилки вино, спиртни и други напитки, както и стъклени чаши със столче, като по този начин ще имате възможност да държите вашите бутилки и чаши скрити и в същото време подръка. Снабден с удължена маса и долна основа, можете също така да поставяте бутилките и чашите върху тях. Външната повърхност на глобуса бар представлява стара морска карта, а на масата, основата и във вътрешността на глобуса са изрисувани ренесансови картини, п..
368.80лв.
Ex Tax:368.80лв.
Стелаж за вино, акация масив, Стелаж за вино, акация масив,
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази дървена стойка за вино излъчва рустик чар и ще бъде чудесно допълнение към вашия интериор. Шкафът за вино е изработен от акациево дърво масив, което е красиво обработено чрез полиране и лакиране, за да придобие изискан вид. Стойката е изцяло ръчна изработка, а красивите дървени шарки правят всяка мебел уникална и малко по-различна от останалите. "Живите" ръбове следват естествените шарки на дървото и допринасят за красотата на шкафа. Този шкаф за вино включва 6 отделения за бутилки, 2 откри..
598.20лв.
Ex Tax:598.20лв.
Стелаж за вино, алумининий, сребрист, за 27 бутилки Стелаж за вино, алумининий, сребрист, за 27 бутилки
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този стелаж за вино ще ви помогне да съхранявате и подреждате любимите си вина. Той ще бъде декоративно и практично допълнение към вашата стая. Този стелаж за вино може да държи до 27 бутилки вино. Неговият семпъл, но стилен дизайн добавя докосване на модерния стил към вашето жилище. Той също така може да бъде страхотен подарък за любимите ви приятели или познати. Той е изработен от висококачествен алуминий с полирано покритие, което го прави изключително издръжлив! Моля, обърнете внимание, че б..
386.50лв.
Ex Tax:386.50лв.
Стойка за вино за 10 бутилки, масивна регенерирана дървесина Стойка за вино за 10 бутилки, масивна регенерирана дървесина
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази дървена стойка за вино в старинен стил е идеална за любителите на виното. Елегантната етажерка за вино ще добави докосване на винтидж чар в кухнята, трапезарията или хола. С място за 10 бутилки и удобно чекмедже за съхранение на аксесоари, етажерката има всичко необходимо за сервиране на чаша вино. Изработена от регенерирана дървесина, тази стойка за вино е солидна, издръжлива и красива. Тя притежава характеристиките на различните дървесини, като тиково дърво, мангово дърво, акация, регенер..
527.60лв.
Ex Tax:527.60лв.
Стойка за вино за 10 бутилки, стенен монтаж, черна, метал Стойка за вино за 10 бутилки, стенен монтаж, черна, метал
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино за стенен монтаж със своя семпъл, но стилен дизайн придава нотка модерна класа към вашето жизнено пространство. Стелажът за вино побира до 10 бутилки вино. Изработен е от прахово боядисан метал, което я прави изключително издръжлива и лесна за поддръжка. Тя е идеален избор за подарък за вашите приятели и познати любители на виното. В допълнение, тази стойка за вино може лесно да се прикрепи към стената с включените монтажни материали. Освен това се сглобява лесно. Моля, обърн..
112.40лв.
Ex Tax:112.40лв.
Стойка за вино за 12 бутилки, 47x21x36 см, дъбов масив Стойка за вино за 12 бутилки, 47x21x36 см, дъбов масив
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашата дървена стойка за вино, отличаваща се с рустик дизайн, служи като перфектно решение за лесно организиране и съхранение на вашите вина. Тази етажерка за вино може да побере до 12 винени бутилки. Изработена е от дъбово дърво масив с естествен финиш, което я прави доста стабилна и лесна за поддръжка. Поставката за вино е самостояща, така че може да се постави на всяко място, което предпочитате по ваше усмотрение. Тя е идеалният избор за подарък на вашите приятели и познати – любители на вино..
112.40лв.
Ex Tax:112.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази дървена стойка за вино е идеална за съхранение и показване на вашето вино, което я прави чудесно допълнение към настоящия ви домашен декор. Този шкаф за вино побира до 12 бутилки вино. Неговият семпъл и елегантен дизайн придава усещане за рустик чар на вашето жилищно пространство. Освен това той ще бъде страхотен подарък за вашите приятели, които са любители и познавачи на виното. В допълнение, изработен от поцинкована стомана и масивна борова дървесина, този стелаж за вино е изключително с..
76.40лв.
Ex Tax:76.40лв.
Стойка за вино за 120 бутилки, черна, масивна борова дървесина Стойка за вино за 120 бутилки, черна, масивна борова дървесина
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази дървена стойка за вино е идеална за съхранение и показване на вашето вино, което я прави чудесно допълнение към настоящия ви домашен декор. Този шкаф за вино побира до 120 бутилки вино. Неговият семпъл и елегантен дизайн придава усещане за рустик чар на вашето жилищно пространство. Освен това той ще бъде страхотен подарък за вашите приятели, които са любители и познавачи на виното. В допълнение, изработен от поцинкована стомана и масивна борова дървесина, този стелаж за вино е изключително ..
492.40лв.
Ex Tax:492.40лв.
Стойка за вино за 16 бутилки, регенерирана дървесина масив Стойка за вино за 16 бутилки, регенерирана дървесина масив
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази дървена стойка за вино в индустриален стил е идеална за любителите на виното. Впечатляващата етажерка за вино ще добави промишлен чар във вашите кухня, трапезария или хол. С място за 16 бутилки и 2 удобни чекмеджета за съхранение на аксесоари, етажерката предоставя всичко необходимо за сервиране на чаша вино. Този бар шкаф е изработен от рециклирана дървесина, която е здрава, издръжлива и красива и има характеристиките на различни дървесини като тиково дърво, мангово дърво, акация и т.н. Вс..
474.70лв.
Ex Tax:474.70лв.
Стойка за вино за 20 бутилки, масивна борова дървесина Стойка за вино за 20 бутилки, масивна борова дървесина
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Съхранявайте, оставете да отлежава и показвайте вашето вино със стил чрез тази модерна дървена стойка за вино! Тя ще преобрази вашия декор, придавайки му изключителна привлекателност. Този стелаж за вино побира до 20 бутилки вино. Неговият семпъл и изчистен дизайн придава усещане за рустик чар на вашето жизнено пространство. Освен това ще бъде страхотен подарък за любители и познавачи на вино. В допълнение, изработен от поцинкована стомана и масивна дървесина, той е изключително издръжлив! Благо..
112.40лв.
Ex Tax:112.40лв.
Стойка за вино за 20 бутилки, черна, масивна борова дървесина Стойка за вино за 20 бутилки, черна, масивна борова дървесина
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази дървена стойка за вино е идеална за съхранение и показване на вашето вино, което я прави чудесно допълнение към настоящия ви домашен декор. Този шкаф за вино побира до 20 бутилки вино. Неговият семпъл и елегантен дизайн придава усещане за рустик чар на вашето жилищно пространство. Освен това той ще бъде страхотен подарък за вашите приятели, които са любители и познавачи на виното. В допълнение, изработен от поцинкована стомана и масивна борова дървесина, този стелаж за вино е изключително с..
131.40лв.
Ex Tax:131.40лв.
Стойка за вино за 25 бутилки, ела масив Стойка за вино за 25 бутилки, ела масив
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този дървен стелаж за вино е идеален избор за любителите на виното, за да покажат своята колекция от вина. Тъй като е изработен от масивна дървесина, стелажът е екологично чист и ще ви служи дълги години. Натуралното дърво също така ви позволява да го боядисате или лакирате по ваше желание, за да се съчетае с всеки декор. Стелажът е подходящ за 25 бутилки вино. Материал: Ела масивОбщи размери: 50 x 24,7 x 87,5 см (Д x Ш x В)Подходяща за 25 бутилки виноСглобяването е много лесно..
150.50лв.
Ex Tax:150.50лв.
Стойка за вино за 25 бутилки, орех масив, 63x25x73 см Стойка за вино за 25 бутилки, орех масив, 63x25x73 см
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино с 5 рафта, изработена от масивна орехова дървесина и шперплат, ще внесе нотка на естествен стил в дома ви и ще осигури идеално решение за съхранение на вашите бутилки вино. Стойката за съхранение на вино има пет стелажа и може да побере до 25 бутилки вино. Страниците ѝ са оформени от красивата рамка, която поддържа виното вентилирано, но също така придава на стойката за вино елегантен вид. Компактният, стилен шкаф за бутилки ще се впише перфектно към вашия интериорен декор. С..
150.50лв.
Ex Tax:150.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за вино може да се използва за съхранение и показване на вашето вино и ще бъде чудесно допълнение към вашия домашен декор. Поставката за вино побира до 5 бутилки вино. Нейният прост и изчистен дизайн добавя нотка на индустриален чар към вашето жилищно пространство. Също така тя може да бъде чудесен подарък за вашите приятели и познати – любители на виното. В допълнение, изработеният от здраво желязо стелаж за вино със стенен монтаж е изключително стабилен и издръжлив. Моля, обърнете ..
75.40лв.
Ex Tax:75.40лв.
Стойка за вино за 6 бутилки, 35x35x100 см, тиково дърво масив Стойка за вино за 6 бутилки, 35x35x100 см, тиково дърво масив
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашата дървена стойка за вино поддържа колекцията ви от вина организирани и подредени, като същевременно добавя винтидж стил към вашия дом. Тази подова поставка за бутилки е изработена от подбрано тиково дърво, осигуряващо стабилна опора на основата. Железните пръти поддържат по-добре бутилките. Комбинацията от естествено дърво и метал носи ретро щрих. Тя побира 6 бутилки вино със стандартни размери и изглежда красиво във всяка кухня или хол. Материал: Тиково дърво масив и железни прътиОбщи разм..
351.20лв.
Ex Tax:351.20лв.
Показани 1 от 50 | 68 (2 Страници)

Стелажи и стойки за вино за истински ценители

Само ги разгледайте и веднага ще пожелаете специална колекция вина във Вашия дом. Стелажите за вино са каприз, който си струва да задоволите… като младото божуле.

Виното е една от най-древните напитки, която нашите предшественици са наричали „божествена“. Днес то е широко разпространено и ценено както у нас, така и по целия свят. Ако сте любител на виното със сигурност имате няколко бутилки у дома.

Чрез винени стелажи и стойки може да ги презентирате по един изключително изискан начин, а любимото вино винаги ще Ви е под ръка. Продуктите в тази категория са оригинален и стилен подарък за роднини или приятели. Подходящи са също така за търговски площи като магазини, изложения, супермаркети и др. Изборът на стойки за вино е почти неограничен – имате възможност да подберете дизайн, материал и размер според Вашите лични предпочитания и нужди.


Какви стелажи и стойки за вино предлагаме

Категорията включва широка гама от функционални и красиви предложения с различни размери, които елегантно ще допълнят Вашия интериор. Според материалите и типа, при нас ще намерите следните видове:

  • стойки за вино от дърво;
  • дървени и метални етажерки за вино;
  • стойки за вино от алуминий;
  • метални стойки за вино;
  • стойки за вино за стена;
  • стойки тип минибар;
  • специализирани шкафове за вино.


Защо да поръчате от онлайн магазин Sorbe.bg

Ние сме утвърден търговец с история на българския пазар и член на Българска Е-комерс Асоциация (БЕА). Предлагаме безплатна доставка за всички стелажи и стойки за вино до цяла България. След всяка направена заявка онлайн се обаждаме за потвърждение на поръчката и консултация, което гарантира информиран избор от Ваша страна. Можете да ни потърсите и предварително на ☎️ 024 744 604. Ще Ви очакваме!


Поръчайте още сега Вашите нови етажерки за вино и се насладете на чаша хубаво вино! Не пропускайте да се похвалите и да ни изпратите снимки.