Меню
Количка

Туристически и бушкрафт

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Brand: Dulotec
Dulotec K103 е масивен ловен нож с удобна дръжка изработена от G10. Размера и структурата на ножа са направени за по-удобно и силно захващане и за по-силови дейности. Острието е изработено от неръждаема стомана 3Cr13MoV закалена на 55 HRC, за да поддържа своя ряз по-дълго време. Скоса е вд..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Brand: Ruike
Ruike Jager F118 е средно голям масивен нож, който е подходящ за лов, туризъм и къмпинг. С масивното острие може да се обработи животно, да се нацепят дърва за огъня или да се нареже храна. Стоманата е Sandvik 14C28N с криогенна обработка, закалена на 58-60 HRC. В резултат се постига оптималнот..
150.00 лв.
Без данък:150.00 лв.
Brand: Ruike
Ruike Hornet F815-J, Гладко острие 85мм 14C28N, Скелетонизирана Черна дръжка от G-10Късото и масивно острие дава голяма стабилност, докато скелетонизираната дръжка (без средна част) значително намалява общото тегло. Текстурираният G10 на дръжката спомага за отличното представяне на ножа във всяка си..
115.00 лв.
Без данък:115.00 лв.
Brand: Ruike
Ruike Hornet F815-J, Гладко острие 85мм 14C28N, Скелетонизирана Оранжевадръжка от G-10Късото и масивно острие дава голяма стабилност, докато скелетонизираната дръжка (без средна част) значително намалява общото тегло. Текстурираният G10 на дръжката спомага за отличното представяне на ножа във всяка ..
115.00 лв.
Без данък:115.00 лв.
Brand: Benchmade
Тръгнете ли на излет или в гората с 539GY ANONIMUS® на бедрото си и бъдете подготвени за всичко. Този нож с фиксирано острие е идеален за работа или за оцеляване сред природата, благодарение на острието си от съвременна прахова стомана CPM-CruWear® с много добро запазване на режещият ръб. Острието е..
599.00 лв.
Без данък:599.00 лв.
Brand: DHunt
Dhunt са груби и здрави ножове подходящи за тези хора, който не се страхуват да ги използват в гората, на лов, къмпинг или други задачи и дейностите на открито. Този нож е произведен от висококачествена неръждаема стомана 4116, закалена на 55-56 HRC твърдост, с високата якост и отлична антикороз..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Brand: DHunt
Dhunt са груби и здрави ножове подходящи за тези хора, който не се страхуват да ги използват в гората, на лов, къмпинг или други задачи и дейностите на открито. Този нож е произведен от висококачествена неръждаема стомана 4116, закалена на 55-56 HRC твърдост, с високата якост и отлична антикороз..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Brand: Dulotec
Dulotec K101 е масивен ловен нож с удобна дръжка изработена от дърво. Острието е full tang и е изработено от неръждаема стомана 3Cr13MoV, закалена на 55 HRC, за да поддържа своя ряз по-дълго време. Скоса е вдлъбнат и е допълно изтънен на режещия ръб за по-лесно рязане.Dulotec K101 е добър избор за н..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Brand: Dulotec
Dulotec K102 е масивен ловен нож с удобна дръжка изработена от дърво. Размера и структурата на ножа са направени за по-удобно и силно захващане и за по-силови дейности. Острието е изработено от неръждаема стомана 3Cr13MoV закалена на 55 HRC, за да поддържа своя ряз по-дълго време. Скоса е вдлъбнат и..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Brand: Dulotec
Нож Dulotec K106 Pine е лек и удобен нож, който ще е винаги подръка сред природата, в колата или чантата. Малкия размер и ниското тегло позволяват да се носи без да тежи или пречи до момента, в който Ви потрябва. Гумираната дръжка и дълбоко текстурираната кания подпомагат стабилния захват ..
15.00 лв.
Без данък:15.00 лв.
Brand: Olight
Fortitude е солиден и здрав нож, създаден за хардкор дейности на открито. Подходящ за лов, риболов, туризъм, къмпинг, EDC, армия, полиция и др. Острието му е изработено от D2 стомана с фул танг дизайн, осигуряващ страхотно задържане на ръбовете, висока твърдост и изключителна издръжливост. Остр..
215.00 лв.
Без данък:215.00 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Универсален инструмент за безброй приложения

Когато се впускате сред природата, носенето на надежден туристически нож е силно препоръчително. Едни от най-важните елементи за оцеляване са огънят и подслонът. Ще Ви трябва известна изобретателност, за да постигнете и двете, но добрият туристически нож ще Ви гарантира,че работата ще бъде много по-лесно постижима.

Изграждането на подслон и запалването на огън включва манипулиране на дърво, така че ще Ви е нужен здрав нож. И тъй като здравината е толкова важна – обикновено препоръчваме нож за оцеляване с фиксирано острие. Нож Full tang е най-добрият и за практикуване на бушкрафт. Ножове Bushcraft и туристическите ножове са изключително подходящи за активни хора, които прекарват много време сред природата.

Качественият туристически нож не може да липсва в основната екипировка, защото той ще облекчи и опрости усилията Ви в много ситуации. По-малките модели са практични и могат да се носят в калъф на колана или на презрамката на раницата, където да са винаги под ръка. По-големите варианти са малко по-тежки за носене, но при по-трудоемка работа на открито, те са незаменим спътник.

Всеки един туристически нож от нашата селекция е направен от качествени материали с прецизност и внимание към детайла! Един от най-важните артикули във Вашия комплект за оцеляване!

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.