Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Бюфети, шкафове

Място за съхранение, което да допълва интериора винаги не ни достига. Разгледайте нашите стилни и функционални предложения.

Производител: Comfortino Модел:
Кардекс Comfortino CR-1230 L е компактен и функционален метален шкаф с две чекмеджета, заключващи се централно. Специален механизъм предотвратява едновременното им отваряне. Колекцията мебели от метал на Carmen включва разнообразие от офис контейнери, метални гардероби, метални контейнери, метални шкафове за документи, кардекс, метални сейфове, метални бюра и метални стелажи. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Хар..
187.00лв. 200.00лв.
Без данък:187.00лв.
Производител: Comfortino Модел:
Comfortino CR-1277 J е част от серията метални гардероби Carmen. Моделът е изработен от прахово боядисан метал и разполага с 24 шкафчета със заключващ механизъм и вентилационен отвор на вратите. Колекцията метални шкафове Carmen включва разнообразие от офис контейнери, метални гардероби, метални шкафове за документи, кардекс, метални сейфове и метални стелажи. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Характеристики:Тип ..
625.00лв.
Без данък:625.00лв.
Производител: Comfortino Модел:
Металният шкаф за документи Comfortino CR-1233 Е  е модел със заключване и един рафт с регулируема височина и възможност за максимално натоварване до 40 кг. Размери: ш. 90 см / д. 40 см / в.90 см. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".   Характеристики:Тип шкаф: За документиМатериал: Прахово боядисан металПлътни врати: даПокритие: ГладкоЦвят: Светло сив (RAL 7035)Заключване: даБрой рафтове: 1 бр.Регулируема височ..
206.00лв.
Без данък:206.00лв.
Производител: Comfortino Модел:
Металният шкаф за документи Comfortino CR-1233 Е SAND е модел със заключване и един рафт с регулируема височина и възможност за максимално натоварване до 40 кг. Размери: ш. 90 см / д. 40 см / в.90 см. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация"...
201.00лв.
Без данък:201.00лв.
Производител: Comfortino Модел:
Металният шкаф Comfortino CR-1234 Е е идеално решение за съхранение на документи в офиса. Моделът с 2 врати, които се заключват и 2 рафта с регулируема височина, всеки от които има товароносимост до 40 кг. Размери: ш. 90 см /  д. 40 см / в.130 см. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Характеристики:Тип шкаф: За документиМатериал: Прахово боядисан металПлътни врати: даПокритие: ГладкоЦвят: Светло сив (RAL 7035)За..
239.00лв.
Без данък:239.00лв.
Производител: Comfortino Модел:
Металният шкаф Comfortino CR-1235 E е подходящ за офиси с голям обем документация. Моделът е със заключване и 4 рафта с регулируема височина. Размери: ш. 90 см / д. 40 см / в. 185 см. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Характеристики:Тип шкаф: За документиМатериал: Прахово боядисан металПлътни врати: даПокритие: ГладкоЦвят: Светло сив (RAL 7035)Заключване: даБрой рафтове: 4 бр.Регулируема височина на рафтове: ..
345.00лв.
Без данък:345.00лв.
Производител: Comfortino Модел:
Металният шкаф за документи Comfortino CR-1237 Е SAND е модел с плътни врати със заключване и 4 рафта с регулируема височина. Размери: ш. 115 см / д. 40 см / в. 185 см. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Характеристики:Тип шкаф: За документиМатериал: Прахово боядисан металПлътни врати: даПокритие: ПясъчноЦвят: Графит (RAL 7016)Заключване: даБрой рафтове: 4 бр.Регулируема височина на рафтове: даМаксимална товар..
493.00лв.
Без данък:493.00лв.
Производител: Comfortino Модел:
Comfortino CR-1241 E е компактен шкаф за документи с една заключваща се врата и 4 рафта с регулируема височина. Изработен е от прахово боядисан метал с гладко покритие. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Характеристики:Тип шкаф: За документиМатериал: Прахово боядисан металПлътни врати: даПокритие: ГладкоЦвят: Светло сив (RAL 7035)Заключване: даБрой рафтове: 4 бр.Регулируема височина на рафтове: даМаксимална то..
225.00лв.
Без данък:225.00лв.
Производител: Comfortino Модел:
Comfortino CR-1242 E SAND е гардероб, изработен от прахово боядисан метал. Моделът е с 3 отделения, всяко от което има лост за закачалки и един рафт с товароносимост до 40 кг. Вратите на шкафчетата са със заключване, вентилационен отвор и място за етикет.  Размери: ш. 90 см / д. 45 см / в. 185 см. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Характеристики:Тип шкаф: ГардеробМатериал: Прахово боядисан металПокритие: Пясъч..
369.00лв.
Без данък:369.00лв.
Производител: Comfortino Модел:
Металният шкаф Comfortino CR-1242-1 E SAND е компактен единичен гардероб със заключване. Той разполага с лост за закачалки и един рафт с максимална товароносимост 40 кг, а на вратата му има вентилационен отвор и място за етикет. Размери: ш. 30 см / д. 45 см / в. 185 см. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Характеристики:Тип шкаф: ГардеробМатериал: Прахово боядисан металПокритие: ПясъчноЦвят: Светло сив (RAL 703..
176.00лв.
Без данък:176.00лв.
Производител: Comfortino Модел:
Металният шкаф за документи Comfortino CR-1278 E е практичен модел голям шкаф със стъклени врати и 2 рафта, един по-малък шкаф с 1 рафт и 4 чекмеджета. Всички отделения се заключват, а височината на рафтовете може да се регулира. Размери: ш. 90 см / д. 40 см / в. 185 см. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Характеристики:Тип шкаф: За документиМатериал: Прахово боядисан металКомбинирани врати (стъклени/плътни): да..
421.00лв.
Без данък:421.00лв.
Производител: Comfortino Модел:
Comfortino CR-1278 E SAND е практичен метален шкаф за документи със заключване и удобно разпределение, включващо: 1 голям шкаф със стъклени врати и 2 рафта, един по-малък шкаф с 1 рафт и 4 чекмеджета. Размери: ш. 90 см / д. 45 см / в. 185 см. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Характеристики:Тип шкаф: За документиМатериал: Прахово боядисан металКомбинирани врати (стъклени/плътни): даПокритие: ПясъчноЦвят: Граф..
421.00лв.
Без данък:421.00лв.
Производител: Comfortino Модел:
Comfortino CR-1282 E е голям метален шкаф за документи с плътни врати и 4 рафта с регулируема височина. Размери: ш. 90 см / д. 40 см / в. 185 см. Шкафът е с електронно заключване и се отключва чрез парола за по-голяма сигурност на важната документация. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Характеристики:Тип шкаф: За документиМатериал: Прахово боядисан металПлътни врати: даПокритие: ГладкоЦвят: Светло сив (RAL 70..
434.00лв.
Без данък:434.00лв.
Производител: Comfortino Модел:
Ъгловият метален стелаж STAR CORNER е модел с пет регулируеми рафта, изработени от МДФ материал. Всеки от тях е с товароносимост до 250 кг. Той се сглобява бързо и лесно по система с безболтов монтаж. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация".Характеристики:Тип шкаф: СтелажМатериал: Прахово боядисан металМатериал рафт: МДФБрой рафтове: 5 бр.Регулируема височина на рафтове: даМаксимална товаропоносимост на един рафт: 2..
176.00лв.
Без данък:176.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Добавете рустик чар към вашия интериор с нашето бюро-бюфет от масивна дървесина! Може да използва и като скрин, който ще бъде чудесно допълнение към вашата всекидневна, трапезария, кабинет и т.н. Този високофункционален шкаф е изкусно изработен от здрава масивна дъбова дървесина. Неговите 2 рафта с врати и 1 отделение осигуряват достатъчно място за съхранение на посудата във вашата кухня или за нареждане на рамки за снимки, орнаменти или колекционерски предмети във вашия кабинет или в хола ви. Б..
605.80лв.
Без данък:605.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този бюфет с класически, ориенталски дизайн е идеален за подреждане и съхранение на предмети от бита. Идеален е за употреба като поставка за телевизор, конзолна маса, шкафче и т.н. Този уникален бюфет е страхотен аксесоар за вашата спалня, кабинет, или коридор. Този бюфет има 4 чекмеджета и 3 шкафа за съхранение на различни предмети. Този бюфет е направен от висококачествено, масивно дърво, боядисано в бяло и е много здрав. Цвят: БялМатериал: Масивно дървоРазмери: 95 x 24 x 91 см (Д x Ш x В)С 4 ..
390.80лв.
Без данък:390.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашият висококачествен дървен бюфет е с рустик дизайн и ще бъде едно чудесно допълнение към вашия хол, трапезария, коридор и т.н. Бюфетът е майсторски изработен от издръжлива масивна дъбова дървесина и е изключително функционален. Разполага с три чекмеджета и два шкафа, където има достатъчно място да наредите посудата си в кухнята или документите ви в офиса. Сглобяването е много лесно. Материал: Дъб, МДФ фурнир, шперплатЦвят: КафявРазмери: 110 x 33,5 x 70 см (Ш x Д x В)3 чекмеджета и 2 шкафаЧекм..
782.90лв.
Без данък:782.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този бюфет ще бъде идеалното допълнение към вашата всекидневна или всяка друга стая в дома ви със своя шикозен дизайн и чисто бяла боя. Може да се използва и като шкаф или висок скрин. Бюфетът за кухня е изработен от МДФ и декориран с метални дръжки на вратите и чекмеджетата. Горните 3 витрини са идеални за подреждане на съдове и прибори за хранене, но могат да се използват и за съхраняване на голям брой книги, списания, CD, папки и др. Пластмасовите врати ви осигуряват видимост към предметите, ..
942.40лв.
Без данък:942.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашият бюфет, с класическия си външен вид, ще направи чудесно допълнение към вашата всекидневна, трапезария, коридор и др. Бюфета има четири гладко плъзгащи се чекмеджета с дръжки, които предлагат достатъчно пространство за съхранение на личните ви вещи и помага да поддържате стаята си подредена. Може да изложите някои предмети като снимки, книги и саксийни растения в горната част на шкафа. Изработен от висококачествени ПДЧ и МДФ, шкафът е здрав и лесен за почистване. Доставката включва и монтаж..
217.00лв.
Без данък:217.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашият бюфет, с класическия си външен вид, ще направи чудесно допълнение към вашата всекидневна, трапезария, коридор и др. Бюфета има четири гладко плъзгащи се чекмеджета с дръжки, които предлагат достатъчно пространство за съхранение на личните ви вещи и помага да поддържате стаята си подредена. Може да изложите някои предмети като снимки, книги и саксийни растения в горната част на шкафа. Изработен от висококачествени ПДЧ и МДФ, шкафът е здрав и лесен за почистване. Доставката включва и монтаж..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този висококачествен дървен бюфет представлява мебел в мексиканския стил "Корона". Ваксираният бор излъчва рустикален мексикански чар, който ще направи бюфета с витрината чудесно допълнение към всекидневната ви. Този траен и здрав кухненски шкаф е изработен от масивна дървесина. Деветте горни отделения са идеални за показване на стъклария или кухненски съдове, но могат да се използват и за подреждане и доброто организиране на книги, списания, компактдискове, файлове и т.н. Стъклените врати ви по..
1,336.60лв.
Без данък:1,336.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този висококачествен дървен бюфет представлява мебел в мексиканския стил Корона. Боровото дърво с восъчно покритие излъчва рустик мексикански чар, който ще направи бюфета с витрина чудесно допълнение към всекидневната ви. Този стабилен и здрав кухненски шкаф е изработен от масивна дървесина. Деветте горни отделения са идеални за подреждане на стъклария или кухненски съдове, но могат да се използват и за организиране на книги, списания, компактдискове, файлове и т.н. Стъклените врати ви позволява..
1,169.40лв.
Без данък:1,169.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този висококачествен дървен бюфет представлява мебел в мексиканския стил Корона. Боровото дърво с восъчно покритие излъчва рустик мексикански чар, който ще направи бюфета с витрина чудесно допълнение към всекидневната ви. Този стабилен и здрав кухненски шкаф е изработен от масивна дървесина. Деветте горни отделения са идеални за подреждане на стъклария или кухненски съдове, но могат да се използват и за организиране на книги, списания, компактдискове, файлове и т.н. Стъклените врати ви позволява..
1,217.10лв.
Без данък:1,217.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този уникален бюфет ще добави цвят, с което декорът на вашия хол определено ще се освежи. Бюфетът е ръчно изработен от мангово дърво, което е едновременно издръжливо и красиво, а майсторската изработка допринася за впечатляващия му ретро стил. Всяка стъпка от процеса на изработка е извършена с най-голямо внимание, било то полиране, боядисване или лакиране. Бюфетът предлага богати ръчно рисувани декоративни детайли, което създава топъл и пищен ефект. Този шкаф има 3 чекмеджета и 1 рафт за подрежд..
529.90лв.
Без данък:529.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този уникален бюфет ще добави цвят, с което декорът на вашия хол определено ще се освежи. Бюфетът е ръчно изработен от мангово дърво, което е едновременно издръжливо и красиво, а майсторската изработка допринася за впечатляващия му ретро стил. Всяка стъпка от процеса на изработка е извършена с най-голямо внимание, било то полиране, боядисване или лакиране. Бюфетът предлага богати ръчно рисувани декоративни детайли, което създава топъл и пищен ефект. Този шкаф има 3 чекмеджета и 1 рафт за подрежд..
492.00лв.
Без данък:492.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този бюфет-камион излъчва рустик и индустриален стил, който ще добави винтидж чар към вашия домашен декор, както и в пъб с античен интериор, бар, кафене и др. С плот от мангова дървесина масив и здрава стоманена рамка, този бюфет е здрав и издръжлив. Видът на истинска кабинка на камион и стоманената конструкция допринасят за винтидж чара на бюфета. Всяка стъпка от процеса на изработка се извършва с най-голяма прецизност – било то полиране, боядисване или лакиране. Бюфетът се сглобява лесно. Дост..
542.60лв.
Без данък:542.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този бюфет-камион излъчва рустик, индустриален стил и ще бъде чудесно допълнение към домашния ви декор! С плот от мангова дървесина масив и здрава стоманена рамка, този бюфет е здрав и издръжлив. Видът на истинска кабинка на камион и стоманената конструкция допринасят за винтидж чара на бюфета. Всяка стъпка от процеса на изработка се извършва с най-голяма прецизност – било то полиране, боядисване или лакиране. Бюфетът се сглобява лесно. Доставката включва 1 бюфет, съставен от 2 части. Важна забе..
567.80лв.
Без данък:567.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този бюфет излъчва отличителен чар, с което ще добави впечатляващ акцент към декора на вашия дом. Шкафът е изработен от масивна шишамова дървесина, която е позната още като розово дърво или палисандър и представлява тропическа твърда дървесина, известна със своите естествени шарки и гладка текстура. В допълнение, тя не се изкривява и нацепва и се отличава с естествена устойчивост на гниене. Следователно този красиво проектиран ТВ шкаф е изключително стабилен, издръжлив и очарователен. Перфектнат..
542.60лв.
Без данък:542.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Ако търсите семпъл рустик и индустриален чар, който да добавите към вашия интериор, нашият бюфет от масивна мангова дървесина ще подходи идеално за целта. Снабден с множество отделения с вратички и 2 чекмеджета за различни предмети, този страничен шкаф несъмнено ще бъде практично и привличащо вниманието допълнение във вашия дом. Шкафът за съхранение е изработен от масивна дървесина от манго с нанесен красив финиш чрез полиране и лакиране, което придава изискан вид. Изящната изработка и красивите..
1,396.30лв.
Без данък:1,396.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашият висококачествен дървен бюфет е с рустик дизайн и ще бъде чудесно допълнение към вашия хол, трапезария, коридор и т.н. Този бюфет е майсторски изработен от издръжлива дъбова и акациева дървесина масив. Изчистените краища и полираните метални дръжки допълват модерния "кънтри" стил. Правоъгълният плот е идеален за поставяне на телефон или за декоративни предмети, като снимки, или саксийни растения. Трите чекмеджета и двете шкафчета осигуряват просторно място за съхранение на прибори в кухнят..
542.60лв.
Без данък:542.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашият удобен за употреба бюфет с ретро вид със сигурност ще се превърне в акцента на вашия дом. Този страничен шкаф е изработен от масивно акациево дърво с покритие в цвят на тъмен пчелен мед, което го прави значително стабилен и устойчив. Всяка стъпка от процеса се извършва с най-голямо внимание, било то полиране, боядисване или лакиране. Изработката и естетически приятните дървесни шарки правят всяка мебел уникална и малко по-различна от следващата. Благодарение на 4-те чекмеджета и 2-те шкаф..
775.20лв.
Без данък:775.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Внесете в дома си лукса на дизайн, вдъхновен от средата на века с този бюфет от масивна шишамова дървесина! Този страничен шкаф е изработен от масивна шишамова дървесина. Шишамът, познат още като розово дърво или палисандър, е тропическа твърда дървесина, известна с богатите си шарки. Изисканата изработка и красивите дървесни шарки правят всяка мебел уникална и малко по-различна от останалите. Този скрин има здрав плот, върху който можете да поставяте декоративни предмети като купи за плодове ил..
782.90лв.
Без данък:782.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този бюфет излъчва класически чар, с който ще бъде истинско впечатляващо допълнение към вашия дом. Този винтидж шкаф е изработен от масивно дърво от манго – твърда дървесина с плътни шарки. Грубото мангово дърво не само има силата да понесе тежестта, но също така издържа на износването на времето. В резултат на това тази странична маса е изключително стабилна, издръжлива и атрактивна. Изящната изработка и елегантните шарки на дървото правят всяка мебел отличителна и малко по-различна от следваща..
517.30лв.
Без данък:517.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този бюфет излъчва класически чар, с който ще бъде истинско впечатляващо допълнение към вашия дом. Този винтидж шкаф е изработен от масивно дърво от манго – твърда дървесина с плътни шарки. Грубото мангово дърво не само има силата да понесе тежестта, но също така издържа на износването на времето. В резултат на това тази странична маса е изключително стабилна, издръжлива и атрактивна. Изящната изработка и елегантните шарки на дървото правят всяка мебел отличителна и малко по-различна от следваща..
517.30лв.
Без данък:517.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този шкаф в античен стил излъчва винтидж чар и ще бъде класическо допълнение към вашия интериор. Тази конзолна маса е изработена от масивно дърво от манго, което представлява твърда дървесина с плътни шарки. Грубото дърво от манго не само има силата да понесе теглото, но също така издържа на износване във времето. Затова тази красиво проектирана холна маса е стабилна, трайна и привличаща вниманието. Перфектната изработка гарантира, че всяка стъпка от процеса се извършва с най-голяма грижа, било ..
416.10лв.
Без данък:416.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този бюфет излъчва класически чар, с който ще бъде впечатляващо допълнение към вашия дом. Тази ретро конзолна маса е изработена от масивно мангово дърво – твърда дървесина с плътни шарки. Грубото мангово дърво не само има силата да понесе тежестта, но също така издържа на износване във времето. В резултат на това тази странична маса е много стабилна, издръжлива и привличаща вниманието. Висококачествената изработка и елегантните дървесни шарки правят всяка от нашите холни маси отличителна и малко..
618.40лв.
Без данък:618.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Бюфетът ще бъде класическо допълнение към вашия интериор. Скринът е изработен от мангово дърво масив и е изключително стабилен и издръжлив. Здравият му плот е идеален за поставяне на декоративни предмети, като вази или саксийни растения. Шкафът осигурява достатъчно място за подреждане на най-различни предмети. Уникалните декоративни мотиви допълват модерния му чар. Продуктът се сглобява лесно. Важна забележка: Цветовете и шарките на дървото може да варират, което прави всяка мебел уникална и мал..
681.70лв.
Без данък:681.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този дървен бюфет излъчва класически чар, с който ще бъде впечатляващо допълнение към вашия дом. Конзолната маса е изработена от регенерирана дървесина масив, произведена от греди от подове или подпорни греди от стари сгради, които са били съборени и могат да се състоят от различни видове дървесина като борова дървесина, тик, бук, дъб, кедър, манго, акация и т.н. Това означава, че рециклираната дървесина запазва характеристиките на тези различни видове дървесина. Регенерираната дървесина е вече ..
517.30лв.
Без данък:517.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Едновременно изискан и елегантен, този дървен бюфет създава усещане за винтидж чар и индустриален стил със своята масивна регенерирана дървесина и прахово боядисана стоманена рамка. Той определено ще бъде отличително допълнение към вашия дом. Тази странична маса е изработена от масивна регенерирана дървесина, която е получена от греди, подове, както и подпорни греди от стари съборени сгради и може да се състои от различни видове дървесина като бор, тик, бук, дъб, кедър, манго, акация и др. Това ..
618.40лв.
Без данък:618.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този бюфет от акациево дърво в античен стил с три чекмеджета и три отделения ви предлага достатъчно място за съхранение и ви помага да поддържате вашите предмети в прекрасен ред. Бюфетът е изработен от масивно акациево дърво – тропическа твърда дървесина с красиви шарки, която е устойчива на атмосферни влияния и издръжлива. Всяка част от тази мебел е уникална и малко по-различна от останалите. Този шкаф е изцяло ръчно изработен, а майсторската изработка допълва впечатляващия ретро стил. Всеки пр..
882.70лв.
Без данък:882.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този бюфет от дърво в античен стил излъчва винтидж чар, който ще добави стилен акцент към декора на вашия дом. Шкафът е изработен от шишамово дърво масив – тропическа твърда дървесина, известна с богатите си шарки и известна още като розово дърво или палисандър. Всяка стъпка от процеса се извършва с най-голяма прецизност, било то полиране, боядисване или лакиране. Шкафът за съхранение е изцяло ръчно изработен, а изкусната изработка добавя към впечатляващия ретро стил. Благодарение на 3-те чекмед..
846.90лв.
Без данък:846.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Ако търсите семпъл рустик и индустриален чар, който да добавите към вашия интериор, нашият бюфет от масивна мангова дървесина ще подходи идеално за целта. Снабден с 3 отделения с вратички и 3 чекмеджета за различни предмети, този страничен шкаф несъмнено ще бъде практично и привличащо вниманието допълнение във вашия дом. Шкафът за съхранение е изработен от масивна дървесина от манго с нанесен красив финиш чрез полиране и лакиране, което придава изискан вид. Изящната изработка и красивите шарки н..
942.40лв.
Без данък:942.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Внесете във вашия интериор елегантност и удобство с нашия бюфет от масивна борова дървесина! Изработен от масивна борова дървесина, този шкаф с чекмеджета е изключително издръжлив и здрав. Бюфетът предлага голямо място за съхранение с 3 чекмеджета и 3 отделения. В допълнение, здравият плот е идеален за подреждане на декоративни предмети като рамки за снимки, саксийни растения, вази и др. Лесно се почиства със суха кърпа. Скринът за съхранение е лесен за сглобяване. Цвят: Естествен цвят на дървот..
492.00лв.
Без данък:492.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този бюфет с три чекмеджета притежава дискретен, но стилен дизайн и може да се използва като масичка за телефон, страничен шкаф, шкаф за съхранение, крайна масичка и крайно шкафче. Този бюфет има четири дръжки с различен дизайн е практична, както декоративна мебел за вашите всекидневна, хол или спалня. Правоъгълният плот е идеален за поставяне на декоративни предмети, фотографии и дори саксийни растения, а трите просторни чекмеджета и шкафното отделение осигуряват обширно място за подреждане на ..
314.90лв.
Без данък:314.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Висококачественият масивен дъбов бюфет, с изчистения си, провинционален вид и усещане, ще бъде едно чудесно допълнение към хола, трапезарията, коридора ви и т.н. Този бюфет е експертно изработен от траен, твърд дъб и е много функционален. Голямото отделение за съхранение с фиксиран рафт осигурява достатъчно пространство за съхранение на вашите лични вещи, за да поддържате вашата стая подредена. Може да се използва и като шкаф. Сглобяването е лесно. Цвят: КафявМатериал: Дъбов масив + МДФРазмери: ..
416.10лв.
Без данък:416.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Със своя модерен дизайн, този бюфет от масивна тикова дървесина ще бъде както декоративно, така и практично допълнение към интериора ви. Шкафът е изработен от тиково дърво масив. Всяка стъпка от процеса на производство е извършена с най-голяма прецизност – било то полиране, боядисване или лакиране. Изящната майсторската изработка и естетичните дървесни шарки правят всяка мебел уникална и малко по-различна от останалите. В допълнение, проектиран с 2 вратички и отворено отделение, бюфетът ще съхра..
403.40лв.
Без данък:403.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашият дървен бюфет е изработен от висококачествен дъб. С две шкафчета и две просторни чекмеджета, в него има много пространство за съхранение. Понеже е сравнително тесен, той също така е много подходящ за коридори. Изчистените ръбове допълват рустик дизайна на артикула. Сглобяването е много лесно. Цвят: Естествен дъб, МДФ фурнир, шперплатМатериал: ДъбС лаково покритиеРазмери: 90 x 33,5 x 83 см (Ш x Д x В)2 шкафчета и 2 чекмеджетаПросторно място за съхранениеЛесно сглобяванеПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: За да..
567.80лв.
Без данък:567.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашият висококачествен дървен бюфет е с рустик дизайн и ще бъде чудесно допълнение към вашия хол, трапезария, коридор и т.н. Този бюфет е майсторски изработен от здрава дъбова и акациева дървесина масив. Изчистените краища и полираните метални дръжки допълват модерния рустик стил. Правоъгълният плот е идеален за поставяне на телефон или за декоративни предмети, като снимки или саксийни растения. Двете чекмеджета и едното шкафче осигуряват просторно място са съхранение на прибори в кухнята или на..
542.60лв.
Без данък:542.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Внесете във вашия интериор елегантност и удобство с нашия бюфет от масивна борова дървесина! Изработен от масивна борова дървесина, този шкаф с чекмеджета е изключително издръжлив и здрав. Бюфетът предлага голямо място за съхранение с 3 чекмеджета и 3 отделения. В допълнение, здравият плот е идеален за подреждане на декоративни предмети като рамки за снимки, саксийни растения, вази и др. Лесно се почиства със суха кърпа. Скринът за съхранение е лесен за сглобяване. Цвят: Бял и естествен цвят на ..
504.60лв.
Без данък:504.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Добавете нотка на елегантност с нашия класически бюфет! Този шкаф във френски стил разполага с достатъчно място за съхранение. Той ще бъде практично, както и декоративно допълнение към вашата всекидневна, спалня или всяко предверие. Страничният шкаф в провинциален стил е изработен от масивна дървесина, върху която е нанесено покритие от боя, придавайки му изискан вид и улеснявайки почистването с влажна кърпа. Дървеният шкаф има две чекмеджета и две отделения за съхранение с врати за допълнително..
441.40лв.
Без данък:441.40лв.
Показани 1 от 50 | 347 (7 Страници)