Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Крикове, рампи и стойки

Производител: Haba Netherlands Модел:
Този кран за повдигане с лебедка лесно да се монтира на вашия камион, като ви позволява лесно да товарите и разтоварвате. Благодарение на лебедката, можете да вземете товар директно от земята. Макарата се задейства ръчно. Когато е напълно заредена сачмените лагери на главата осигуряват плавно движение. Има отделна конзола за включения лост. Също така голяма верига с куки е включена в доставката. Главата с лагери и заключващ винт може да се завърта на 360 °. С този кран ще бъдете в състояние безо..
906.60лв.
Без данък:906.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази напречна греда за повдигане е идеално средство за употреба с крик тип - крокодил, за вдигане на превозни средства с препоръчвани точки за повдигане. Тя предлага допълнителна безопасност, когато има проблемни опорните точки при работа с крик. Напречната греда за повдигане има 2-тона капацитет. Подложката на всяка от двете страни може да се регулира, за балансирано вдигане на тежки товари. Изработена от стомана с висока устойчивост, гредата за повдигане е много здрава и издръжлива. Цвят: Черв..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Подемникът за гипсокартон е незаменим инструмент за закрепване на различни плоскости. Този инструмент улеснява и обезопасява полагането на плоскости на високи стени или тавани. Повдигачът има и колела, така че може лесно да се мести. Крикът за гипсокартон е подходящ за плоскости до 488 х 122 см с тегло до 68 кг. Работната височина варира между 140 и 350 см. След употреба повдигачът може лесно и бързо да се сгъне. Това го прави още по-лесен за преместване. Цвят: Червен и черенМатериал: СтоманаРег..
593.20лв.
Без данък:593.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този подемник за мотор със здрава конструкция е задължителен елемент за поддръжка и ремонт на мотоциклети. Височината му се регулира от 35 см до 87 см. Можете да повдигнете с лекота до 150 кг на платформата чрез крачния механизъм. Включени са две куки за фиксиране на мотоциклета. Освен това има и заключващ лост, проектиран за още по-голяма сигурност. Върху продукта има предупредителен етикет, както и етикети за товароносимост и производител. Цвят: ЧервенМатериал: Стомана Q235Минимална височина: ..
365.50лв.
Без данък:365.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Комплектът 2-тонни рампи за ремонт на автомобили е идеален за повдигане на моторни превозни средства, като автомобили и камиони в сервизи и гаражи. Рампите са проектирани така, че да ви осигурят лесен достъп до долната част на автомобила с максимална височина на повдигане от 37,5 см. Рампите могат да се заключат с предпазен болт след достигането на желаната работна височина, при което колата ви ще бъде в много стабилна, повдигната позиция. Всеки от предоставените хидравлични крикове предлага мак..
605.80лв.
Без данък:605.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този моторен кран със здрава конструкция е идеален избор за повдигане на двигатели от превозни средства или придвижване на тежки товари в работилницата. Хидравличният кран, изработен от висококачествена стомана, е много издържлив. Кранът включва тяло, верига и кука и предлага максимална товароподемност от 2000 кг. Височината на повдигане може да се регулира до 210 см. 6 въртящи се колела осигуряват гладко и лесно маневриране около работното ви пространство. Повдигачът на двигателя е лесен за мон..
763.20лв.
Без данък:763.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Лесна за инсталиране и употреба, нашата многофункционална стойка за телфер е идеална за широк спектър дейности, свързани с повдигане. Това рамо за телфер има въртящ се диапазон от 180 градуса, което ще направи вашия електрически телфер много по-универсален. Благодарение на компактните си размери, той може да бъде монтиран в ограничени пространства като работилници, гаражи и складове. Това здраво поддържащо рамо е изработено от висококачествена стомана, която ще увеличи неговата издръжливост и бе..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Хидравличният крик за мотоциклет е предназначен за вдигане и спускане на мотоциклети, ATV, трактори и други малки превозни средства в работилници и гаражи. Той е лесен за използване, лек и преносим, като ви дава възможност да смените части и осигурява възможност за профилактика по-безопасно и ефективно. Този хидравличен крик за мотоциклет има максимална товароподемност от 680 кг и диапазон на повдигане между 118 мм и 368 мм. Той има висококачествена конструкция и е направен от здрава и издръжлив..
504.60лв.
Без данък:504.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това здраво и стабилно магаре ще бъде от голяма полза при рязане на дърво. То има прахово покритие за защита от ръжда и товароносимост до 400 килограма. Благодарение на интелигентно замисления си дизайн магарето за рязане може да задържа трупи и парчета дърво стабилно на мястото им. Освен това може да се сглобява и разглобява бързо за по-лесно съхранение и транспортиране. Краката могат да се регулират, за да е възможно използването му на неравен терен, например в гората. Всички болтове за монтаж..
162.40лв.
Без данък:162.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този заключващ се държач ProPlus е проектиран като монтажна скоба с антивибрационни стойки за 20-литрови туби. Той е идеален за различни селскостопански и търговски превозни средства. Цвят: ЧеренМатериал: МеталРазмери: 358 x 185 x 500 мм (Д х Ш х В)Тегло: 4290 г..
200.70лв.
Без данък:200.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази гумена рампа за бордюри улеснява и повишава безопасността при придвижване до прага или бордюра. Тази рампа за прагове е издръжлива и трайна за дългосрочна употреба. Повърхността против хлъзгане повишава степента на безопасност. Рампата се използва широко навсякъде, където има стъпала, което улеснява достъпа до дома или градината на хората със скутери и инвалидни колички или дори на градинарите, които използват ръчни колички, градински колички или вагонетки. Цвят: ЧеренМатериал: Рециклиран S..
264.30лв.
Без данък:264.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този високоскоростен електрически телфер с компактна конструкция е идеален за различни дейности, свързани с повдигане. Подходящ е за помещения, като гаражи, складове и др. Неговият мощен и неизискващ поддръжка мотор е идеален за широк спектър задачи за повдигане на тежести. Той е създаден да издържи, благодарение на здравата си конструкция и подобрената скоростна кутия. Този телфер развива висока скорост на изтегляне до 15 м/мин с единичен кабел и 7,5 м/мин с двоен кабел, което улеснява и ускоря..
1,026.00лв.
Без данък:1,026.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този алуминиев флагщок е перфектен начин да покажете на всички своя независим, демократичен и силно патриотичен дух с националния флаг. Той представлява и добър начин да привлечете вниманието за популяризиране на вашата компания и изключителен екип със съответния флаг. Благодарение на простата система за поставяне, прътът може да се изправи за нула време, като височината може да се регулира с телескопичния му дизайн. Здравата заземителна втулка позволява на пръта да се закрепи стабилно в земята...
135.10лв.
Без данък:135.10лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)