Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Крикове, рампи и стойки

Производител: Haba Netherlands Модел:
Това е комплект от 2 стабилни стойки с ролки за използване с циркуляр, ренде или щрайхмус, когато имате нужда от допълнителна подкрепа за дългите детайли.Всяка стойка с ролка се отличава със стабилна стоманена рамка и има товароносимост до 60 кг. Гумените й крачета допринасят за стабилност дори и при хлъзгави повърхности. Работната височина е лесно регулируема дори и с една ръка.Стойката е универсална за използване към стойка за циркулярен трион или към работна маса. Когато не е използвана, може..
148.80лв.
Без данък:148.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Подемникът за гипсокартон е незаменим инструмент за закрепване на различни плоскости. Този инструмент улеснява и обезопасява полагането на плоскости на високи стени или тавани. Повдигачът има и колела, така че може лесно да се мести. Крикът за гипсокартон е подходящ за плоскости до 488 х 122 см с тегло до 68 кг. Работната височина варира между 140 и 350 см. След употреба повдигачът може лесно и бързо да се сгъне. Това го прави още по-лесен за преместване. Цвят: Червен и черенМатериал: СтоманаРег..
656.40лв.
Без данък:656.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този подемник за мотор със здрава конструкция е задължителен елемент за поддръжка и ремонт на мотоциклети. Височината му се регулира от 35 см до 87 см. Можете да повдигнете с лекота до 150 кг на платформата чрез крачния механизъм. Включени са две куки за фиксиране на мотоциклета. Освен това има и заключващ лост, проектиран за още по-голяма сигурност. Върху продукта има предупредителен етикет, както и етикети за товароносимост и производител. Цвят: ЧервенМатериал: Стомана Q235Минимална височина: ..
441.40лв.
Без данък:441.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Комплектът 2-тонни рампи за ремонт на автомобили е идеален за повдигане на моторни превозни средства, като автомобили и камиони в сервизи и гаражи. Рампите са проектирани така, че да ви осигурят лесен достъп до долната част на автомобила с максимална височина на повдигане от 37,5 см. Рампите могат да се заключат с предпазен болт след достигането на желаната работна височина, при което колата ви ще бъде в много стабилна, повдигната позиция. Всеки от предоставените хидравлични крикове предлага мак..
605.80лв.
Без данък:605.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Лесна за инсталиране и употреба, нашата многофункционална стойка за телфер е идеална за широк спектър дейности, свързани с повдигане. Това рамо за телфер има въртящ се диапазон от 180 градуса, което ще направи вашия електрически телфер много по-универсален. Благодарение на компактните си размери, той може да бъде монтиран в ограничени пространства като работилници, гаражи и складове. Това здраво поддържащо рамо е изработено от висококачествена стомана, която ще увеличи неговата издръжливост и бе..
135.10лв.
Без данък:135.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Хидравличният крик за мотоциклет е предназначен за вдигане и спускане на мотоциклети, ATV, трактори и други малки превозни средства в работилници и гаражи. Той е лесен за използване, лек и преносим, като ви дава възможност да смените части и осигурява възможност за профилактика по-безопасно и ефективно. Този хидравличен крик за мотоциклет има максимална товароподемност от 680 кг и диапазон на повдигане между 118 мм и 368 мм. Той има висококачествена конструкция и е направен от здрава и издръжлив..
529.90лв.
Без данък:529.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Това здраво и стабилно магаре ще бъде от голяма полза при рязане на дърво. То има прахово покритие за защита от ръжда и товароносимост до 400 килограма. Благодарение на интелигентно замисления си дизайн магарето за рязане може да задържа трупи и парчета дърво стабилно на мястото им. Освен това може да се сглобява и разглобява бързо за по-лесно съхранение и транспортиране. Краката могат да се регулират, за да е възможно използването му на неравен терен, например в гората. Всички болтове за монтаж..
162.40лв.
Без данък:162.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този заключващ се държач ProPlus е проектиран като монтажна скоба с антивибрационни стойки за 20-литрови туби. Той е идеален за различни селскостопански и търговски превозни средства. Цвят: ЧеренМатериал: МеталРазмери: 358 x 185 x 500 мм (Д х Ш х В)Тегло: 4290 г..
200.70лв.
Без данък:200.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този високоскоростен електрически телфер с компактна конструкция е идеален за различни дейности, свързани с повдигане. Подходящ е за помещения, като гаражи, складове и др. Неговият мощен и неизискващ поддръжка мотор е идеален за широк спектър задачи за повдигане на тежести. Той е създаден да издържи, благодарение на здравата си конструкция и подобрената скоростна кутия. Този телфер развива висока скорост на изтегляне до 15 м/мин с единичен кабел и 7,5 м/мин с двоен кабел, което улеснява и ускоря..
1,026.00лв.
Без данък:1,026.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази скоба за стена е идеалното приспособление за въртящите се рамена на телфери. Изработена от качествена стомана, тази конзола за стена може да бъде натоварена до 1000 кг. Стенната скоба предоставя на въртящото се рамо необходимото разстояние от стената. Това означава, че обхватът на въртене от почти 180° се запазва без кабелната лебедка да удря стената. Благодарение на предварително пробитите отвори, конзолата за стена може лесно да бъде прикрепена директно към стената. Монтажните винтове са ..
226.40лв.
Без данък:226.40лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)