Меню
Количка

Крикове, рампи и стойки

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Тази защитна рампа за кабели с двоен канал е специално предназначена за покриване и защита на проводници, кабели, маркучи или тръби в работни зони с голям трафик. Рампата е изработена от гума, която е лека, здрава и издръжлива. Тя е боядисана в яркожълто, а предупредителните символи на повърхността ..
103.00 лв.
Без данък:103.00 лв.
Тези две скелета имат рамки, които се регулират от 81 до 130 см височина. Скелетните конструкции са преносими и лесно се сглобяват. Може да работите безопасно с приложените напречни скоби. Наклонената страна ще ви предпази от падане. Конструкциите имат товароносимост до 150 кг. Имат здрава стоманена..
128.00 лв.
Без данък:128.00 лв.
Това е комплект от 2 стабилни стойки с ролки за използване с циркуляр, ренде или щрайхмус, когато имате нужда от допълнителна подкрепа за дългите детайли.Всяка стойка с ролка се отличава със стабилна стоманена рамка и има товароносимост до 60 кг. Гумените й крачета допринасят за стабилност дори и пр..
109.00 лв.
Без данък:109.00 лв.
Тази защитна рампа за кабели с двоен канал е специално предназначена за покриване и защита на проводници, кабели, маркучи или тръби в работни зони с голям трафик. Рампата е изработена от гума, която е лека, здрава и издръжлива. Тя е боядисана в яркожълто, а предупредителните символи на повърхността ..
162.00 лв.
Без данък:162.00 лв.
Тази напречна греда за повдигане е идеално средство за употреба с крик тип - крокодил, за вдигане на превозни средства с препоръчвани точки за повдигане. Тя предлага допълнителна безопасност, когато има проблемни опорните точки при работа с крик. Напречната греда за повдигане има 2-тона капацитет. П..
202.00 лв.
Без данък:202.00 лв.
Този кран за пикап с кабелна лебедка може лесно да се монтира на вашия камион, което осигурява лесно товарене и разтоварване. Благодарение на лебедката можете да вземете товари директно от земята. Лебедката се задвижва ръчно. При пълно натоварване сачмените лагери на купола осигуряват плавно регулир..
805.00 лв.
Без данък:805.00 лв.
Този високоскоростен електрически телфер с компактна конструкция е идеален за различни дейности, свързани с повдигане. Подходящ е за помещения, като гаражи, складове и др. Неговият мощен и неизискващ поддръжка мотор е идеален за широк спектър задачи за повдигане на тежести. Той е създаден да издържи..
1,029.00 лв.
Без данък:1,029.00 лв.
Опорното колело е незаменимо за удобното прикачване и разединяване на вашето ремарке. Ако искате да оборудвате вашето ремарке с такова, това опорно колело 341505 от ProPlus ще бъде чудесен избор. Това устройство може да понесе максимален товар от 400 кг. Диаметър на тръбата: 60 ммДиаметър на колелот..
177.00 лв.
Без данък:177.00 лв.
Хидравличният крик за мотоциклет е предназначен за вдигане и спускане на мотоциклети, ATV, трактори и други малки превозни средства в работилници и гаражи. Той е лесен за използване, лек и преносим, като ви дава възможност да смените части и осигурява възможност за профилактика по-безопасно и ефекти..
332.00 лв.
Без данък:332.00 лв.
Лесна за инсталиране и употреба, нашата многофункционална стойка за телфер е идеална за широк спектър дейности, свързани с повдигане. Това рамо за телфер има въртящ се диапазон от 180 градуса, което ще направи вашия електрически телфер много по-универсален. Благодарение на компактните си размери, то..
127.00 лв.
Без данък:127.00 лв.
Тези рампи за бордюри са проектирани така, че да осигуряват лесен достъп за коли, инвалидни колички, детски колички, колела или мобилни скутери. Рампите за път са изработени от гума, която е лека, здрава и издръжлива. Те са релефни с цел да бъдат нехлъзгави за по-добро сцепление и безопасност. Могат..
134.00 лв.
Без данък:134.00 лв.
Подемникът за гипсокартон е незаменим инструмент за закрепване на различни плоскости. Този инструмент улеснява и обезопасява полагането на плоскости на високи стени или тавани. Повдигачът има и колела, така че може лесно да се мести. Крикът за гипсокартон е подходящ за плоскости до 488 х 122 см с те..
549.00 лв.
Без данък:549.00 лв.
Тази защитна рампа за кабели с пет канала е специално предназначена за покриване и защита на проводници, кабели, маркучи или тръби в работни зони с голям трафик. Рампата е изработена от гума, която е лека, здрава и издръжлива. Тя е боядисана в яркожълто, а предупредителните символи на повърхността я..
133.00 лв.
Без данък:133.00 лв.
Този моторен кран със здрава конструкция е идеален избор за повдигане на двигатели от превозни средства или придвижване на тежки товари в работилницата. Хидравличният кран, изработен от висококачествена стомана, е много издържлив. Кранът включва тяло, верига и кука и предлага максимална товароподемн..
849.00 лв.
Без данък:849.00 лв.
Тези защитни рампи за кабели с двоен канал са специално предназначени за покриване и защита на проводници, кабели, маркучи или тръби в работни зони с голям трафик. Рампата е изработена от гума, която е лека, здрава и издръжлива. Тя е боядисана в яркожълто, а предупредителните символи на повърхността..
191.00 лв.
Без данък:191.00 лв.
Тази скоба за стена е идеалното приспособление за въртящите се рамена на телфери. Изработена от качествена стомана, тази конзола за стена може да бъде натоварена до 1000 кг. Стенната скоба предоставя на въртящото се рамо необходимото разстояние от стената. Това означава, че обхватът на въртене от по..
200.00 лв.
Без данък:200.00 лв.
Този заключващ се държач ProPlus е проектиран като монтажна скоба с антивибрационни стойки за 20-литрови туби. Той е идеален за различни селскостопански и търговски превозни средства. Цвят: ЧеренМатериал: МеталРазмери: 358 x 185 x 500 мм (Д х Ш х В)Тегло: 4290 г..
219.00 лв.
Без данък:219.00 лв.
Показани 1 от 17 | 17 (1 Страници)