Меню
Количка

Транспортни колички

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Тези непробиваеми резервни колела за транспортна количка са идеални за тежък режим на работа при преместване на товари с транспортни колички, товарни колички, колички за багаж, платформени колички, ръчни колички и др., дори и по груба настилка. Пневматичните гуми са изработени от здрава, устойчива н..
76.00 лв.
Без данък:76.00 лв.
Тази универсална, безопасна и лесноуправляема платформена количка е напълно подходяща за транспортиране на тежки предмети в кухни, хотели или складове. Изработена от неръждаема стомана, платформената количка е много издръжлива и устойчива на износване, с максимална товароносимост от 200 кг. В допълн..
327.00 лв.
Без данък:327.00 лв.
Тази висококачествена количка за транспортиране на мотоциклети е перфектен избор за вашето колело или мотоциклет. Оборудвана с основна платформа 190 х 28,5 см (ширина на вдлъбнатата част 20 см) и странична 47 x 17,5 см (ширина на вдлъбнатата част 13 см), цялата количка е с общо тегло от 18 кг и макс..
359.00 лв.
Без данък:359.00 лв.
Отличаваща се със здрава и стабилна конструкция, тази градинска количка с кош е идеална за редица дейности, свързани с градинарството. С капацитет за съхранение 75 л, тази количка с кош улеснява преместването и разтоварването на материали със своите издръжливи пневматични колела, многофункционална д..
264.00 лв.
Без данък:264.00 лв.
Тези две транспортни колички са идеални за промишлени и търговски приложения, складови помещения и др. Чрез тях лесно ще пренасяте големи и тежки обекти, тъй като количките имат товароносимост от по 450 кг. всяка (900 кг. общо за двете).Двете транспортни колички имат перфектен баланс върху четирите ..
253.00 лв.
Без данък:253.00 лв.
Тази сгъваема транспортна количка е идеалното оборудване за пренасяне на багаж или други неща. Тази сгъваема ръчна количка е изработена от алуминий, който е устойчив на ръжда, лек и може да носи до 150 кг. Можете да я използвате като градинска количка, ръчна количка и др. Височината на дръжката може..
176.00 лв.
Без данък:176.00 лв.
С нашата сгъваема транспортна количка за стълби можете да намалите физическия труд и да пренасяте багажа си с лекота! Нашата преносима катереща се количка съчетава шаси с три колела и сгъваема ръчна количка, което я прави стабилна и лесна за придвижване. Количката за изкачване по стълби е изработена..
176.00 лв.
Без данък:176.00 лв.
Ръчната количка с шест колелца ви позволява да превозвате товари нагоре - надолу по стълбите, да преминавате през неравности и дупки, както и върху плоска повърхност с лекота. Здравата стоманена рамка и висококачествените гумени колелца осигуряват стабилност и издръжливост. Вместо транспортна количк..
253.00 лв.
Без данък:253.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.