Меню
Количка

Транспортни колички

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Тези непробиваеми резервни колела за транспортна количка са идеални за тежък режим на работа при преместване на товари с транспортни колички, товарни колички, колички за багаж, платформени колички, ръчни колички и др., дори и по груба настилка. Пневматичните гуми са изработени от здрава, устойчива н..
64.00 лв.
Без данък:64.00 лв.
Тези две транспортни колички са идеални за промишлени и търговски приложения, складови помещения и др. Чрез тях лесно ще пренасяте големи и тежки обекти, тъй като количките имат товароносимост от по 450 кг. всяка (900 кг. общо за двете).Двете транспортни колички имат перфектен баланс върху четирите ..
186.00 лв.
Без данък:186.00 лв.
Тези подвижни колички са идеални за транспортиране на уреди на работното място или у дома. Здрав материал: Изработена от 100% PP (полипропилен), количката за преместване на мебели на колела е здрава, издръжлива и устойчива на атмосферни влияния.Голяма товароносимост: Количката за преместване има тов..
146.00 лв.
Без данък:146.00 лв.
Тази количка за работилница е перфектен избор за лесно и безопасно съхранение и транспортиране на вашите инструменти в гаража и работилницата. Гаражният органайзер е изработен от 100% PP (полипропилен), което го прави здрав, издръжлив и лесен за почистване. Снабдена с три рафта, подвижната количка о..
206.00 лв.
Без данък:206.00 лв.
Ръчната количка с шест колелца ви позволява да превозвате товари нагоре - надолу по стълбите, да преминавате през неравности и дупки, както и върху плоска повърхност с лекота. Здравата стоманена рамка и висококачествените гумени колелца осигуряват стабилност и издръжливост. Вместо транспортна количк..
249.00 лв.
Без данък:249.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.