Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Доставка и плащане

I. Цена и срок на доставка


Всяка поръчка на стойност над 50 лева е с БЕЗПЛАТНА доставка! **

Всяка поръчка се изпраща, след като наш служител се свърже с Вас по телефон и потвърдите заявения/те продукт/ти.

За поръчки на стойност до 50 лева и до офис на Еконт цената е от 5 лв., а до адрес е 7 лв.**

При лично получаване на заявените от Вас продукт/ти от нашия склад, можете да получите 10% отстъпка от цената.* Тази отстъпка не се комбинира с други промоции, например: изплащане без оскъпяване, отстъпка за налични артикули и други.

Конкретната цена за доставка за вашата поръчка ще бъде калкулирана според Вашия избор за място на доставка ( офис на Еконт или адрес ) и според стойността на стоките на Вашата поръчка в процеса на поръчване и Вие ще я видите преди да завършите поръчката.

Всяка поръчка се изпраща с опцията за "Преглед и тест". При отказ от поръчка след извършен преглед и/или тест клиентът е задължен да заплати куриерските разходи по пратката, според стандартната тарифа на куриера.

Доставката се извършва обикновено в рамките на 1 работен ден, освен ако в детайлна страница за съответния продукт не е упоменато друг срок на доставка.

Всички поръчки, направени след 15:00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден и обикновенно биват получени на по-следващия работен ден. Всички поръчки, направени през почивен ден се обработват и изпращат в следващия работен ден.


II. Начин на плащане


Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин www.sorbe.bg се извършва чрез:

- Наложен платеж - в брой при получаване на пратката от куриер.

- Плащане с дебитна/кредитна карта - при финализиране на Вашата поръчка, можете да получите 10% отстъпка от цената.*

- Плащане с банков превод - при финализиране на Вашата поръчка, можете да получите 10% отстъпка от цената.*

    Дани за извършване на Банков превод:

        BIC: BPBIBGSF - Юробанк кл. СОФИЯ ОКРЪГ
        IBAN: BG08BPBI79421022888901 - Дулотек ЕООД

         Преди да извършите превод, моля уверете се за наличността на избраните от Вас стоки!

- Плащане в склада на www.sorbe.bg. Можете да получите 10% отстъпка от цената.*

- Закупуване на стоки на изплащане с УниКредит


III. Прреглед преди плащане


Ние Ви даваме възможността при получаване на стоката от куриера да я отворите пред него, да я разгледате и да я пробвате в рамките на 15 минути преди да заплатите. В случай, че стоката не отговаря на очакванията Ви или откриете дефект, Вие имате правото да я върнете обратно на куриера или да я замените с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от Вас.

Разбира се, Вие можете да приемете стоката от куриера, като я заплатите (при плащане с наложен платеж) и да я пробвате на спокойствие в домашни условия.
При отказване на пратка след преглед и тест стойността на куриерската услуга за връщане на продуктите към нас е за Ваша сметка (Клиента).


IV. Рекламации и отказ


Вижте пълните условия за Рекламации и Отказ на стоки, закупени от www.sorbe.bg.


* - Можете да получите 10% отстъпка от цената на продуктите маркирани в горния ляв ъгъл на изображението им с червена лента с надпис "ДО -10% *" , ако ги предплатите с карта или с банков превод и адреса за получаване на поръчката е ваш адрес  а не е офис на куриер. Същата отстъпка можете да получите при получаване на стоките от нашия склад в София, ул. "Кукуш" 1. Комбинацията от плащане с карта и получаване на стоките от нашия склад НЕ увеличава отстъпката на 20% а остава 10% ! Тази отстъпка не се комбинира с други промоции, например: изплащане без оскъпяване, отстъпка за налични артикули и други.


** - На територията на България.