Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Антре

Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази 2-в-1 дървена етажерка за обувки ще съхранява любимите ви обувки чисти и добре подредени над пода. Същевременно пейката отгоре ще ви осигури място за сядане, докато се обувате или докато сваляте обувките си. Ето защо е идеално да я държите до входната врата! В допълнение, благодарение на масивната дървесина, екосъобразният рафт за съхранение на обувки е много здрав и издръжлив за години на употреба. Освен това неговият семпъл, класически дизайн със сигурност ще се впише във всеки дом. Доста..
176.10лв.
Без данък:176.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази 2-в-1 дървена етажерка за обувки ще съхранява любимите ви обувки чисти и добре подредени далеч от пода. Същевременно пейката в горната част ще ви осигури място за сядане, докато се обувате или сваляте обувките си. Тя е перфектна за поставяне до входната врата! Благодарение на масивната дървесина, екосъобразната поставка е много здрава и издръжлива за години употреба. Нейният семпъл, класически дизайн със сигурност ще се впише във всеки домашен декор. Материал: Ела масивРазмери: 70 x 29 x 45..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази закачалка, украсена с красиви рога, ще бъде декоративно и практично допълнение към вашата стая. С невидима система за монтаж, закачалката служи като идеално място за окачване на палта, шапки, чанти, шалове и др. Изработена от висококачествен алуминий с полирано покритие, тази закачалка има здрава конструкция и е изключително издръжлива. Тя има 6 куки за окачване на каквото решите. Тази закачалка ще се впише във всеки декор и ще превърне празна стена или скучен гардероб в акцент. Цвят: Сребр..
58.90лв.
Без данък:58.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този стелаж за обувки на 2 нива е идеален за поддържане на обувките ви организирани и подредени за лесен достъп. Етажерката за обувки е лека и може да побере до 4 чифта обувки. Автентичният бамбуков цвят ще добави тропически нюанс към интериора ви. Етажерката за обувки е изработена от висококачествен бамбук, който се отличава с отлична устойчивост на атмосферни условия и издръжливост. Почиства се лесно с влажна кърпа. Материал: БамбукРазмери: 80 x 35 x 36 см (Д x Ш x В)С 2 нива..
135.10лв.
Без данък:135.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този дървен шкаф за обувки има 2 отделения за съхранение и изчистен, но стилен дизайн. С него ще забравите за хаоса и разхвърляните обувки по пода. Всяко голямо отделение има среден дял, за да поддържате вещите си подредени. До 12 чифта обувки могат да се съхраняват, без да се напрашават. Изработен от висококачествено дърво, нашият шкаф за обувки е лесен за монтаж. Цвят: БялМатериал: ПДЧ + пластмаса + алуминиева сплавОбщ размер: 63,5 x 24 x 81 см (Д x Ш x В)Височина на отделението: 34,5 смС 2 го..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този дървен шкаф за обувки има 5 отделения за съхранение и изчистен, но стилен дизайн. С него ще забравите за хаоса и разхвърляните обувки по пода. Събира до 15 чифта обувки в общо 5-те си отделения. Изработен от висококачествено дърво, нашият шкаф за обувки е лесен за монтаж. Цвят: БялМатериал: ПДЧ + пластмаса + алуминиева сплавОбщ размер: 59 x 17 x 169 см (Д x Ш x В)Височина на отделението: 31,5 смС 5 отделения за съхранениеЛесно сглобяванеПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: За да се предотврати преобръщане, този..
327.60лв.
Без данък:327.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Стилната пейка за съхранение е подходяща за използване на различни места в дома като коридор, хол и спалня. Предлага се с възглавница за допълнителен комфорт при сядане. С 2 чекмеджета отдолу, пейката е също практично решение за лесно, подредено и удобно съхранение. Шкафът/пейка е идеален за съхранение на обувки, чанти, книги, играчки и други вещи. Шкафът/пейка за съхранение е наистина страхотна комбинация от стилен дизайн и функционалност. Изработен от висококачествена дървесина, шкафът е предн..
251.70лв.
Без данък:251.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
На тази висококачествена поставка може да се съхраняват до 18 чифта обувки. Окачете я над вратата за създаване на максимално пространство. Тръбата и жиците на поставката за обувки са изработени от стомана, която е здрава и издръжлива.Поставката се монтира лесно- просто я окачете на стената или вратата. Материал: стомана със спрейово боядисванеЦвят: бялРазмер: 56 х 157 см (Д х В)С 6 редаМоже да побере до 18 чифта обувки..
62.40лв.
Без данък:62.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този дървен шкаф за обувки има 5 отделения за съхранение и изчистен, но стилен дизайн. С него ще забравите за хаоса и разхвърляните обувки по пода. Събира до 15 чифта обувки в общо 5-те си отделения. Изработен от висококачествено дърво, нашият шкаф за обувки е лесен за монтаж. Цвят: ДъбМатериал: ПДЧ + пластмаса + алуминиева сплавОбщ размер: 59 x 17 x 169 см (Д x Ш x В)Височина на отделението: 31,5 смС 5 отделения за съхранениеЛесно сглобяванеПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: За да се предотврати преобръщане, този..
277.00лв.
Без данък:277.00лв.
Производител: "Веко Пауър България" ООД Модел: метал + МДФ
Етажерка декоративна за антре изработена от метал и МДФ..
9.97лв.
Без данък:9.97лв.
Производител: "Веко Пауър България" ООД Модел: с черна дъска натурел
 Закачалка дървена с черна дъска с 3 закачалки. Размери 52х9,6х43 сантиметра. Цвят: натурел...
24.97лв.
Без данък:24.97лв.
Производител: "Веко Пауър България" ООД Модел: бяла, винтиндж стил
Закачалка дървена с черна дъска с 3 закачалки.Размер 52х9,6х43 сантиметра. Цвят: бяла, винтиндж стил...
24.97лв.
Без данък:24.97лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Със своя принт във винтидж стил "Beer is cheaper than therapy" тази стенна закачалка с 6 кукички ще се превърне във впечатляващ акцент, който веднага ще бъде забелязван от вашите гости. Закачалката е изработена от стабилен МДФ. Проектирана с два реда по три изящни метални куки, закачалката за дрехи разполага с достатъчно пространство за вашите палта, чанти, шалове, шапки или други дребни аксесоари. С две точки за закрепване на гърба, закачалката за дрехи може лесно да се монтира към стената. Мон..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Със своя принт във винтидж стил "Home is the place where when you have to go there, it has to take you in." тази стенна закачалка с 6 кукички ще се превърне във впечатляващ акцент, който веднага ще бъде забелязван от вашите гости. Закачалката е изработена от стабилен МДФ. Проектирана с два реда по три изящни метални куки, закачалката за дрехи разполага с достатъчно пространство за вашите палта, чанти, шалове, шапки или други дребни аксесоари. С две точки за закрепване на гърба, закачалката за др..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Със своя принт във винтидж стил "Men no shirt no shoes no service ladies no shirt free drinks" тази стенна закачалка с 6 кукички ще се превърне във впечатляващ акцент, който веднага ще бъде забелязван от вашите гости. Закачалката е изработена от стабилен МДФ. Проектирана с два реда по три изящни метални куки, закачалката за дрехи разполага с достатъчно пространство за вашите палта, чанти, шалове, шапки или други дребни аксесоари. С две точки за закрепване на гърба, закачалката за дрехи може лесн..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази дървена закачалка за дрехи във винтидж стил ще бъде декоративно и практично допълнение към вашата стая. С невидима система за монтаж, закачалката е идеално място за окачване на палта, шапки, чанти, шалове и др. Тази закачалка за дрехи е изработена от регенерирана дървесина масив, което означава, че всяка мебел е уникална и малко по-различна от следващата. Мебелите, произведени от регенериран дървен материал, имат характеристиките на различни дървесни видове като тик, мангово дърво или акаци..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази закачалка за дрехи в бароков стил ще се превърне в практичен център на всяка стая. С невидима система за монтиране, закачалката може лесно да се монтира върху всяка стена. Закачалката има рафт, който служи като идеално място за съхранение на любими предмети като трофеи, книги, аксесоари, украшения и др. С 5 куки, една хоризонтална заоблена летва и рафт, тази закачалка за стена осигурява достатъчно пространство за съхранение и окачване на вашите шалове, вратовръзки, палта, чанти, шапки, ключ..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашата закачалка за дрехи в ретро стил ще добави докосване на естествен чар към вашето жилище. Закачалката за дрехи е изработена от шишамова дървесина масив, която е здрава и красива. Шишамът е тропическа твърда дървесина, известна също като розово дърво или палисандър, която се отличава с богатите си цветове. Всяка стъпка от процеса на производство е извършена с най-голяма грижа - било то полиране, боядисване или лакиране. Изработката и красивите дървесни шарки правят всяка мебел уникална и мал..
203.40лв.
Без данък:203.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Закачалката за обувки в шест реда може да съхранява до 18 чифта обувки. Закачването ѝ над вратата ще използва максимално пространството. Тя служи като отличен помощник за поддържане на обувките ви добре организирани. Тръбата и телта на поставките за обувки са изработени от стомана, която е твърда и издръжлива. Лесно и бързо се монтира - просто я прикрепете към вратата или стената. Доставката включва две закачалки за обувки. Цвят: БялМатериал: стомана, боядисана със спрейРазмери: 56 x 157 см (Д x..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите закачалки за дрехи в ретро стил ще добавят естествен щрих към вашето жилище. Закачалките са изработени от шишам масив, което ги прави здрави и красиви. Шишамът е тропическа твърда дървесина, която е известна със своите богати шарки и е позната още като розово дърво или палисандър. Всяка стъпка от процеса на производство се извършва с най-голяма прецизност - било то полиране, боядисване или лакиране. Майсторската изработка и красивите дървени шарки правят всяка мебел уникална и малко по-ра..
251.70лв.
Без данък:251.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази закачалка, украсена с красиви рога, ще бъде декоративно и практично допълнение към вашата стая. С невидима система за монтаж, закачалката служи като идеално място за окачване на палта, шапки, чанти, шалове и др. Изработена от висококачествен алуминий с полирано покритие, тази закачалка има здрава конструкция и е изключително издръжлива. Тя има 6 куки за окачване на каквото решите. Тази закачалка ще се впише във всеки декор и ще превърне празна стена или скучен гардероб в акцент. Доставката ..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази закачалка, украсена с красиви рога, ще бъде декоративно и практично допълнение към вашата стая. С невидима система за монтаж, закачалката служи като идеално място за окачване на палта, шапки, чанти, шалове и др. Изработена от висококачествен алуминий с полирано покритие, тази закачалка има здрава конструкция и е изключително издръжлива. Тя има 6 куки за окачване на каквото решите. Тази закачалка ще се впише във всеки декор и ще превърне празна стена или скучен гардероб в акцент. Доставката ..
226.40лв.
Без данък:226.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект закачалки за дрехи за стена във винтидж стил ще бъде практично и декоративно допълнение към вашата стая. Комплектът закачалки за стена ще осигури идеалното място за окачване на палта, шапки, чанти, шалове и др. Закачалките за дрехи са изработени от мангова дървесина масив и са много стабилни и здрави. Дървото от манго е плътна и здрава твърда дървесина, която има красиви кафяви или златисти ивици и контури на повърхността си. Майсторската изработка допълва впечатляващия ретро стил ..
251.70лв.
Без данък:251.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
С комбинация от естетически финес и практична функционалност, тези барокови закачалки за дрехи са идеални за поставяне във вашата спалня, коридор или гардеробна. Всяка от тях разполага с 3 висококачествени стоманени куки, които са много здрави и издръжливи. Тези елегантни и изискани закачалки предоставят идеалното решение за добро организиране на дрехите във вашето ежедневно пространство. Те са подходящи за поставяне на палта, шалове и шапки. Перфектни за предпазването на дома от разхвърляне на ..
203.40лв.
Без данък:203.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
С комбинация от естетически финес и практична функционалност, тези дървени закачалки за дрехи в античен стил са идеални за поставяне във вашата спалня, коридор или гардеробна. Всеки елемент има 4 висококачествени закачалки от ковано желязо, които са много здрави и издръжливи. Тези ретро класически закачалки предоставят перфектно решение за съхраняване на вашите палта, шалове или шапки. Изработени ръчно от регенерирана дървесина масив, която е стабилна, здрава и красива, а характеристиките на раз..
277.00лв.
Без данък:277.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази практична поставка за чадъри е с уникален модерен дизайн и ще стане стилен, декоративен кът за съхранение на чадъри, бастуни и щеки. Тя е оборудвана с подвижна пластмасова тава , която не позволява на водата да изтича и предпазва пода ви от влага. Изработена е от здрава стомана с прахообразно покритие, което я прави устойчива на корозия, а също и много стабилна и здрава. Цвят: ЧеренМатериал: Стомана с прахово покритиеРазмери: 15.5 х 15.5 х 48.5 см (Ш х Д х В)С подвижна пласмасова таваЛесно ..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази практична поставка за чадъри е с уникален модерен дизайн и ще стане стилен, декоративен кът за съхранение на чадъри, бастуни и щеки. Тя е оборудвана с подвижна пластмасова тава , която не позволява на водата да изтича и предпазва пода ви от влага. Изработена е от здрава стомана с прахообразно покритие, което я прави устойчива на корозия, а също и много стабилна и здрава. Цвят: БялМатериал: Стомана с прахово покритиеРазмери: 15.5 х 15.5 х 48.5 см (Ш х Д х В)С подвижна пласмасова таваЛесно по..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази практична поставка за чадъри е с уникален модерен дизайн и ще стане стилен, декоративен кът за съхранение на чадъри, бастуни и щеки. Тя е оборудвана с подвижна пластмасова тава , която не позволява на водата да изтича и предпазва пода ви от влага. Изработена е от здрава стомана с прахообразно покритие, което я прави устойчива на корозия, а също и много стабилна и здрава. Цвят: БялМатериал: Стомана с прахово покритиеРазмери: 15.5 х 15.5 х 48.5 см (Ш х Д х В)С подвижна пласмасова таваЛесно по..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази поразителна, модерна стойка за чадър е практичен, както и декоративен елемент за закачане на чадъри, бастуни и увивни растения. Тя е оборудвана с подвижна пластмасова тава, която не позволява на водата да изтича и предпазва пода ви от влага. Изработена от здрава стомана с прахово покритие, поставката за чадъри е устойчива на корозия, стабилна и издръжлива. Цвят: БялМатериал: стомана с прахово покритиеРазмери: 15,5 х 15,5 х 48,5 см (Ш х Д х В)С подвижна пластмасова таваЛесен за почистване..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази поразителна, модерна стойка за чадъри представлява практична и декоративна мебел за закачане на чадъри, бастуни и щеки за ходене. Тя е оборудвана с подвижна пластмасова тава, която не позволява на водата да изтича и предпазва пода ви от влага. Изработена от здрава стомана с прахово покритие, поставката за чадъри е устойчива на корозия, стабилна и издръжлива. Цвят: БялМатериал: стомана с прахово покритиеРазмери: 15,5 х 15,5 х 48,5 см (Ш х Д х В)С подвижна пластмасова таваЛесен за почистване..
71.30лв.
Без данък:71.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Комплектът се състои от шкаф за обувки, огледало с дървена рамка и дървена закачалка. С този комплект ще забравите за безпорядъка, разхвърляните дрехи и обувки. Шкафът за обувки има стилен дизайн и разполага с едно голямо отделение, което е разделено по средата. Закачалката е снабдена с 4 здрави метални куки за закачане. Комплектът е изработен от висококачествено дърво и е лесен за монтиране. Комплект 3 в 1: Шкаф за обувки, огледало, закачалкаШкаф за обувки:Цвят: Дъб и бялМатериал: ПДЧ + пластма..
217.00лв.
Без данък:217.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
С нашата напълно автоматична машина за полиране на обувки можете да забравите за четките, мръсните пръсти, както и всички проблеми, свързани със старомодните методи за почистване на обувки! Нашата наистина удобна машина е специално проектирана за вашия забързан съвременен живот. Няма защо да се навеждате, просто поставете обувката под четката и оставете машината да свърши работата вместо вас. Машината има черна и кафява четки за обувки с различни цветове. Също така има интелигентен сензор, за да..
251.70лв.
Без данък:251.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази закачалка притежава класически дизайн и ще допринесе за добрия външен вид на вашия дом. Може да закачате палта, якета, дрехи и аксесоари. Изработена от висококачествен материал, надеждна и здрава. Закачалката е лесна за преместване, но също така е и много стабилна, заради триъгълните си крачета. Цвят: ЧеренОбщи размери: 41 x 41 x 179 см (Д x Ш x В)..
62.40лв.
Без данък:62.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стилна пейка е подходяща за използване в различни помещения като коридора, хола и спалнята. Снабдена е с мека възглавница за максимален комфорт. Пейката има 2 чекмеджета и 3 коша и е практично решение за по-лесно, спретнато и организирано съхранение на вашите вещи. Тя е идеалена за съхранение на обувки, чанти, книги, играчки и други вещи. Пейката с отделения е чудесна комбинация от стилен дизайн и функционалност. Направена е от висококачествена дървесина и е предназначена за дългогодишна уп..
390.80лв.
Без данък:390.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази пейка за съхранение, изработена от висококачествена масивна дървесина, се отличава със семпъл, но стилен дизайн. Тя не само ще съхранява вашите вещи, но и ще обогати декора в стаята ви. В комплект с 3 чекмеджета, тази издръжлива пейка за съхранение ви осигурява много място, което е идеално за вашите обувки! Всяко чекмедже може да побере 3 или 4 чифта обувки. Подходящо е и за други вещи като панталони и пуловери. Удобна за сядане на 2 до 3 възрастни, тя е перфектна за използване във веранди,..
390.80лв.
Без данък:390.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази пейка/шкаф за съхранение на обувки, със семпъл, но стилен дизайн, ще направи чудесно допълнение към интериора ви. Шкафът за обувки осигурява достатъчно пространство за съхранение на до 5-6 чифта обувки. Плотът на пейката ви позволява да седите удобно, докато си сваляте обувките или ги поставяте. Изработена от висококачествени материали, пейката за съхранение на обувки е много здрава и издръжлива. Този стилен шкаф за входно антре, е изключително практично място, за удобно съхранение на обувк..
251.70лв.
Без данък:251.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази пейка/шкаф за съхранение на обувки, със семпъл, но стилен дизайн, ще направи чудесно допълнение към интериора ви. Шкафът за обувки осигурява достатъчно пространство за съхранение на до 5-6 чифта обувки. Плотът на пейката ви позволява да седите удобно, докато си сваляте обувките или ги поставяте. Изработена от висококачествени материали, пейката за съхранение на обувки е много здрава и издръжлива. Този стилен шкаф за входно антре, е изключително практично място, за удобно съхранение на обувк..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този висококачествен шкаф за обувки, с двоен 5-рафтов висококачествен дизайн, би могъл идеално да побере цяла колекция обувки. С нашия двоен шкаф за обувки с 5 рафта не е нужно да се дразните повече от разхвърляните обувки в дома ви. Благодарение на двойния 5-рафтов дизайн, този шкаф за обувки може лесно да побере 30 чифта обувки, като по този начин ще държи всичките ви любими обувки подредени и добре организирани на едно място. Висококачественото нетъкано покритие с ципове може да държи обувкит..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този висококачествен шкаф за обувки, с двоен 5-рафтов висококачествен дизайн, би могъл идеално да побере цяла колекция обувки. С нашия двоен шкаф за обувки с 5 рафта не е нужно да се дразните повече от разхвърляните обувки в дома ви. Благодарение на двойния 5-рафтов дизайн, този шкаф за обувки може лесно да побере 30 чифта обувки, като по този начин ще държи всичките ви любими обувки подредени и добре организирани на едно място. Висококачественото нетъкано покритие с ципове може да държи обувкит..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този висококачествен шкаф за обувки има дизайн на 8 нива, където удобно да съберете всичките си обувки. Не трябва повече да се притеснявате къде да съхранявате обувките в дома си.Благодарение на 8 степенния дизайн лесно може да приберете до 20 чифта обувки, като така ще ги съхраните в добър и спретнат вид. Висококачественото покривало от нетъкан плат има цип, който ще ви помогне да съхранявате обувките си скрити и ще ги пази от прах също така. Шкафът е лек и лесен за пренасяне. Общо размери: 57 ..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този висококачествен шкаф за обувки има дизайн на 8 нива, където удобно да съберете всичките си обувки. Не трябва повече да се притеснявате къде да съхранявате обувките в дома си.Благодарение на 8 степенния дизайн лесно може да приберете до 20 чифта обувки, като така ще ги съхраните в добър и спретнат вид. Висококачественото покривало от нетъкан плат има цип, който ще ви помогне да съхранявате обувките си скрити и ще ги пази от прах също така. Шкафът е лек и лесен за пренасяне. Общо размери: 57 ..
71.30лв.
Без данък:71.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този висококачествен шкаф за обувки има дизайн на 5 нива, където удобно да съберете всичките си обувки. Не трябва повече да се притеснявате къде да съхранявате обувките в дома си.Благодарение на 5 степенния дизайн лесно може да приберете до 10 чифта обувки, като така ще ги съхраните в добър и спретнат вид. Висококачественото покривало от нетъкан плат има цип, който ще ви помогне да съхранявате обувките си скрити и ще ги пази от прах също така. Шкафът е лек и лесен за пренасяне. Общо размери: 58 ..
62.40лв.
Без данък:62.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този висококачествен шкаф за обувки има дизайн на 5 нива, където удобно да съберете всичките си обувки. Не трябва повече да се притеснявате къде да съхранявате обувките в дома си.Благодарение на 5 степенния дизайн лесно може да приберете до 10 чифта обувки, като така ще ги съхраните в добър и спретнат вид. Висококачественото покривало от нетъкан плат има цип, който ще ви помогне да съхранявате обувките си скрити и ще ги пази от прах също така. Шкафът е лек и лесен за пренасяне. Общо размери: 58 ..
62.40лв.
Без данък:62.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази впечатляваща, модерна поставка за чадъри е практичен и декоративен елемент за съхраняване на чадъри, бастуни, щеки и др. Тя е снабдена с подвижна пластмасова табла, която ще улови всякаква остатъчна вода, за да предпази пода ви. Изработена от здрава, прахово-боядисана стомана, тази поставка за чадъри е устойчива на корозия, стабилна и здрава. Цвят: БялМатериал: Прахово боядисана стоманаРазмери: 18 x 48,5 см (Диаметър x В)С подвижна пласмасова таваЛесно почистване..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази впечатляваща, модерна поставка за чадъри е практичен и декоративен елемент за съхраняване на чадъри, бастуни, щеки и др. Тя е снабдена с подвижна пластмасова табла, която ще улови всякаква остатъчна вода, за да предпази пода ви. Изработена от здрава, прахово-боядисана стомана, тази поставка за чадъри е устойчива на корозия, стабилна и здрава. Цвят: ЧеренМатериал: Прахово боядисана стоманаРазмери: 18 x 48,5 см (Диаметър x В)С подвижна пласмасова таваЛесно почистване..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази впечатляваща, модерна поставка за чадъри е практичен и декоративен елемент за съхраняване на чадъри, бастуни, щеки и др. Тя е снабдена с подвижна пластмасова табла, която ще улови всякаква остатъчна вода, за да предпази пода ви. Изработена от здрава, прахово-боядисана стомана, тази поставка за чадъри е устойчива на корозия, стабилна и здрава. Цвят: БялМатериал: Прахово боядисана стоманаРазмери: 15,5 x 15,5 x 48,5 см (Д x Ш x В) С подвижна пласмасова таваЛесно почистване..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази впечатляваща, модерна поставка за чадъри е практичен и декоративен елемент за съхраняване на чадъри, бастуни, щеки и др. Тя е снабдена с подвижна пластмасова табла, която ще улови всякаква остатъчна вода, за да предпази пода ви. Изработена от здрава, прахово-боядисана стомана, тази поставка за чадъри е устойчива на корозия, стабилна и здрава. Цвят: ЧеренМатериал: Прахово боядисана стоманаРазмери: 15,5 x 15,5 x 48,5 см (Д x Ш x В) С подвижна пласмасова таваЛесно почистване..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази впечатляваща, елегантна поставка за чадъри е практичен и декоративен елемент за съхраняване на чадъри, бастуни, щеки и др. Тя е снабдена с подвижна пластмасова табла, която ще улови всякаква остатъчна вода, за да предпази пода ви. Изработена от здрава, прахово-боядисана стомана, тази поставка за чадъри е устойчива на корозия, стабилна и здрава. Цвят: БялМатериал: Прахово боядисана стоманаРазмери: 20 x 48,5 см (Диаметър x В)С подвижна пласмасова таваЛесно почистване..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази впечатляваща, елегантна поставка за чадъри е практичен и декоративен елемент за съхраняване на чадъри, бастуни, щеки и др. Тя е снабдена с подвижна пластмасова табла, която ще улови всякаква остатъчна вода, за да предпази пода ви. Изработена от здрава, прахово-боядисана стомана, тази поставка за чадъри е устойчива на корозия, стабилна и здрава. Цвят: ЧеренМатериал: Прахово боядисана стоманаРазмери: 20 x 48,5 см (Диаметър x В)С подвижна пласмасова таваЛесно почистване..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази впечатляваща, модерна поставка за чадъри е практичен и декоративен елемент за съхраняване на чадъри, бастуни, щеки и др. Тя е снабдена с подвижна пластмасова табла, която ще улови всякаква остатъчна вода, за да предпази пода ви. Изработена от здрава, прахово-боядисана стомана, тази поставка за чадъри е устойчива на корозия, стабилна и здрава. Цвят: ЧеренМатериал: Прахово боядисана стоманаРазмери: 15,5 x 15,5 x 48,5 см (Д x Ш x В) С подвижна пласмасова таваЛесно почистване..
71.00лв.
Без данък:71.00лв.
Показани 1 от 50 | 145 (3 Страници)