Меню
Количка

Бойни

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Brand: Glock
GLOCK FM78 е специално разработен и тестван според изискванията на армията и се използва от военни части по целия свят. Познаването на материалите и високите инженерни умения гарантират издръжливост и надеждност.Този класически армейски нож може да се използва за всякакви цели: като оръжие или ..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Brand: Ruike
Ножът Ruike F181 е модел с фиксирано острие. Това е керамбитно острие със сложна форма, предназначено за тактическа употреба. Екземплярът се предлага в два цветови варианта - черен и пясъчен.  F181 може да се използва за дейности на открито. Острието е изработено от стомана Sandvik 14C28N, а др..
185.00 лв.
Без данък:185.00 лв.
Brand: Walther
Walther IAK е малък фиксиран нож, изработен от неръждаема стомана 440C и орехово дърво. Walther IAK  е универсален нож за открито, който се откроява със здравата си конструкция, висококачествена стомана и минималистичен дизайн. Ножът е изработен от парче (full..
99.00 лв.
Без данък:99.00 лв.
Brand: Walther
Walther La Chasse Boar Hunter е класически ловен нож, който използва дълго двустранно заточено острие като кама, изработено от неръждаема стомана 440C и дръжка от устойчив ламинат Pakkawood, с масивен гард, който предотвратява плъзгането на ръката върху острието и поряз..
169.00 лв.
Без данък:169.00 лв.
Brand: DHunt
Dhunt са груби и здрави ножове подходящи за тези хора, който не се страхуват да ги използват в гората, на лов, къмпинг или други задачи и дейностите на открито. Този нож е произведен от висококачествена неръждаема стомана 4116, закалена на 55-56 HRC твърдост, с високата якост и отлична антикороз..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Идеални за професионални и тренировъчни бойни задачи

Повечето бойни ножове са предназначени предимно за членовете на въоръжените сили, тъй като са безпогрешен помощник за тях. В много случаи те са проектирани в сътрудничество с военни експерти, които знаят най-добре от какво може да се нуждае някой, когато е на полето. Те на практика са хладно оръжие за водене на битка.

Изработени са от устойчиви материали и солидни конструкции, които могат да издържат на мръсотия и вода. В сравнение с ловните ножове, при тях се използва медицинска стомана и остриетата са по-масивни. По своето предназначение всеки боен нож представлява едновременно инструмент и оръжие. Така че, можете да извършвате ежедневни дейности с него, но основно са за защита и атака. Бойните ножове са страхотна "застраховка" за неочаквани моменти в бита, в планината и по време на военни действия.


Бойни ножове обикновено са с фиксирано острие

Те са страхотни бойни инструменти, направени да бъдат здрави, издръжливи и надеждни. Фиксираните остриета се предлагат в по-големи размери и осигуряват силата, която другите видове не могат. В тактическа или бойна ситуация никога не можете да сгрешите с такъв нож.


Основни характеристики на боен нож и какво да вземем предвид при избора


  • изключително здрава и ефективна конструкция;
  • качество на използваната стомана и обработка на острието;
  • практични функционалности - форма на дръжката и наличие на зъбци.


Предназначени да функционират надеждно при екстремни условия!

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.