Меню
Количка

Блог RSS Feed

16 яну Как да спестим до 30% от сметките за парно?
Филипов Ясен 0 79
Здравейте, казвам се Ясен и съм собственик на онлайн хипермаркет Sorbe.bg. Ще ви разкажа защо реших да предлагаме умния регулатор Comet+ на българския пазар. Живея в София и се отоплявам на централно парно. През годините годишните ми сметки на топлофикация варираха, започвайки от 800-1000 лв и последните десетина години се покачваха стабилно, дости..
02 яну 7 съвета за начинаещи градинари
Кирилов Христо 0 705
Нищо не е по-приятно от това да похапнете прясно набран домат, който сте отгледали сами. Или пък от това да спрете и да помиришете пролетните цветя в собствената си градина!На толкова много нива градинарството е добро за хората: проучванията показват, че тази дейност може да помогне за повишаване на настроението и намаляване на стреса и безпокойств..
30 юни Как лесно да разпознаем Фалшиви литиевойонни батерии
Филипов Ясен 0 3578
Поводът да напишем тази статия е, че при нас попаднаха за тест съмнителни батерии Samsung 30Q, закупени от български онлайн магазин за фенери. Знаете, че от много години мощните лед фенери са наше хоби и следим какво се случва в тази сфера. По принцип тези батерии се ползват именно в по-силни фенери, а особено най-мощните и далекобойни фенери има..
10 дек Защо няма да използваме Спиди с наложен платеж
3 4083
Работим вече доста време с няколко големи куриерски фирми за да доставяме стоките до Вас, нашите клиенти. Силно вярваме, че изборът на куриер е ключова част от услугата електронна търговия. Има една куриерска фирма, чиито услуги рязко се различават от доброто ниво на останалите наши партньори – това е Спиди. Вземането на пратка от едно място и до..
18 юли Ново икономично решение за свеж въздух у дома
7 12238
Всички модели рекуператори и техните цени можете да разгледате тук.Първото, което правим, когато станем от сън е да отворим широко прозореца, за да влезе пресен въздух у дома. Това веднага променя температурата на помещението и увеличава сметката за ток или парно. До сега решението беше централна вентилация, което е скъпо решение, изискващо сериозе..
23 юни Ножовете Ruike вече в България
Филипов Ясен 0 4979
Марката ножове Ruike е създадена от едни от най-големите производители на фенери – Fenix (Феникс). Също като при фенерите е наблегнато на първо място на изключителна надеждност и практичност, изчистени линии с внимание към детайлите и доза иновация. Стомани на остриетата: Ruike използват в основната си линия стоманата 14C28N на шведския производите..
24 апр Най-важното, което трябва да знаете за ратановите мебели
3 6829
Какво представлява ратанътРатанът е увивно растение, което е специален вид палма и вирее само в тропическите гори на Африка, Азия и Австралия. Въпреки, че има прилики с бамбука, основната разлика между тях е, че ратанът не е кух, а масивен. Любопитен факт е, че зад общото наименование "ратан", стоят близо 600 вида материал и различни технологии на ..
06 март Как да изберем подходящия Лед фенер
Филипов Ясен 5 11051
Казвам се Ясен Филипов и се занимавам с лед фенери от няколко години. В началото започна като хоби, тествах различни марки и модели, правих множество експерименти и замервания в реални условия и следях как се държат фенерите и аксесоарите при продължително използване във времето. Така постепенно натрупах знания както за производителите, така и за н..
11 окт 3D разходка в магазин
1 8805
Разгледайте магазин "Сорбе" - сувенири и подаръци подходящи за всякакви поводи. Посетете ни на адрес София, ул. Пиротска 27 и изберете подходящ подарък за своите близки, роднини или приятели. ..
25 юли Ръчно изработени икони
0 5607
Икони изработени в духа на православната иконопис, отличаващи се със своята ярка неповторимост и оригиналност. Създател, идеолог и ръководител на тази съвсем нова школа в иконописта, е художника Живко Костадинов. Заедно с грижливо подбран колектив от художници, той изработва своите икони ръчно, ползвайки като материали дърво, кожа, стъкло, зла..
05 юли Какво да имаме предвид при избора на кафе автомат
Филипов Ясен 0 8209
В началото на демокрацията бях вече достатъчно голям да консумирам кафе в големи количества и тогава започна моята привързаност към тази чудна напитка. Тогава все още автоматите не бяха масово налични, затова си бях купил една машинка с ръчка, която правеше много добро еспресо, но също и много мръсотия. Отделно и мляното кафе се съхранява трудно, к..
25 юни Адиабатно охлаждане
Кирилов Христо 0 4861
В основата си адиабатното охлаждане използва ефекта от изпаряването на вода – също както вградените в тялото ни естествени механизми за справяне с жегата - при изпарението на потта ние се охлаждаме. Адиабатните охладители са много прости и надеждни устройства – представляват вентилатор, който издухва горещия летен въздух през навлажнен филтър. Горе..
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)