Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Блог RSS Feed

30 Jun Как лесно да разпознаем Фалшиви литиевойонни батерии
Филипов Ясен 0 1870
Поводът да напишем тази статия е, че при нас попаднаха за тест съмнителни батерии Samsung 30Q, закупени от български онлайн магазин за фенери. Знаете, че от много години мощните лед фенери са наше хоби и следим какво се случва в тази сфера. По принцип тези батерии се ползват именно в по-силни фенери, а особено най-мощните и далекобойни фенери има..
10 Dec Защо няма да използваме Спиди с наложен платеж
0 2057
Работим вече доста време с няколко големи куриерски фирми за да доставяме стоките до Вас, нашите клиенти. Силно вярваме, че изборът на куриер е ключова част от услугата електронна търговия. Има една куриерска фирма, чиито услуги рязко се различават от доброто ниво на останалите наши партньори – това е Спиди. Вземането на пратка от едно място и до..
18 Jul Ново икономично решение за свеж въздух у дома
7 10414
Всички модели рекуператори и техните цени можете да разгледате тук.Първото, което правим, когато станем от сън е да отворим широко прозореца, за да влезе пресен въздух у дома. Това веднага променя температурата на помещението и увеличава сметката за ток или парно. До сега решението беше централна вентилация, което е скъпо решение, изискващо сериозе..
23 Jun Ножовете Ruike вече в България
Филипов Ясен 0 3022
Марката ножове Ruike е създадена от едни от най-големите производители на фенери – Fenix (Феникс). Също като при фенерите е наблегнато на първо място на изключителна надеждност и практичност, изчистени линии с внимание към детайлите и доза иновация. Стомани на остриетата: Ruike използват в основната си линия стоманата 14C28N на шведския производите..
24 Apr Най-важното, което трябва да знаете за ратановите мебели
1 5070
Какво представлява ратанътРатанът е увивно растение, което е специален вид палма и вирее само в тропическите гори на Африка, Азия и Австралия. Въпреки, че има прилики с бамбука, основната разлика между тях е, че ратанът не е кух, а масивен. Любопитен факт е, че зад общото наименование "ратан", стоят близо 600 вида материал и различни технологии на ..
06 Mar Как да изберем подходящия Лед фенер
Филипов Ясен 4 8228
Казвам се Ясен Филипов и се занимавам с лед фенери от няколко години. В началото започна като хоби, тествах различни марки и модели, правих множество експерименти и замервания в реални условия и следях как се държат фенерите и аксесоарите при продължително използване във времето. Така постепенно натрупах знания както за производителите, така и за н..
11 Oct 3D разходка в магазин
1 6365
Разгледайте магазин "Сорбе" - сувенири и подаръци подходящи за всякакви поводи. Посетете ни на адрес София, ул. Пиротска 27 и изберете подходящ подарък за своите близки, роднини или приятели. ..
25 Jul Ръчно изработени икони
0 4191
Икони изработени в духа на православната иконопис, отличаващи се със своята ярка неповторимост и оригиналност. Създател, идеолог и ръководител на тази съвсем нова школа в иконописта, е художника Живко Костадинов. Заедно с грижливо подбран колектив от художници, той изработва своите икони ръчно, ползвайки като материали дърво, кожа, стъкло, зла..
05 Jul Какво да имаме предвид при избора на кафе автомат
Филипов Ясен 0 4962
В началото на демокрацията бях вече достатъчно голям да консумирам кафе в големи количества и тогава започна моята привързаност към тази чудна напитка. Тогава все още автоматите не бяха масово налични, затова си бях купил една машинка с ръчка, която правеше много добро еспресо, но също и много мръсотия. Отделно и мляното кафе се съхранява трудно, к..
25 Jun Адиабатно охлаждане
Кирилов Христо 0 3261
В основата си адиабатното охлаждане използва ефекта от изпаряването на вода – също както вградените в тялото ни естествени механизми за справяне с жегата - при изпарението на потта ние се охлаждаме. Адиабатните охладители са много прости и надеждни устройства – представляват вентилатор, който издухва горещия летен въздух през навлажнен филтър. Горе..
29 Apr Кои тенджери са по-добри - емайлирани или от неръждаема стомана?
0 3455
Материалите се различават по характеристики и физични свойства. Те влияят върху скоростта на готвене и вкуса на храната. Домакините внимателно подбират кухненските аксесоари, защото от това зависи приготвянето на ястия за семейството. Производителите доставят на пазара много видове съдове, но не всички са достатъчно добри за приготвяне на вашето яс..
22 Mar НЕОСТАРЯВАЩИЯТ ВИНТИДЖ  СТИЛ
0 2678
За него можем да кажем, че е романтичен, минималистичен и едновременно с това претрупан с орнаментика и цветове и нищо няма да бъде достатъчно, защото винтидж стила е античен и модерен, а това го прави неостаряващ и вечен.Винтидж обстановката ни пренася в друг свят, някъде далеч в миналото, но нищо повече от нея не ни зарежда с онзи оптимизъм и над..
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)