Меню
Количка

Декор

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Това красиво изкуствено коледно дърво има много реалистична форма и външен вид и ще създаде подходяща атмосфера за идващата Коледа. Реалистичното дърво има клончета с като истински живи иглички от РЕ, изработени чрез инжекционно формоване. То е леко, устойчиво на атмосферни влияния и издръжливо. Тов..
351.00 лв.
Без данък:351.00 лв.
Този комплект гигантски коледни снежни човеци, носещи ръкавици без пръсти, шапки и шалове, ще бъде впечатляващо допълнение към вашата коледна украса на открито. Снежните човеци са изработени от полиестерна тъкан, която е лека, устойчива на атмосферни влияния, водоустойчива и издръжлива. Надуваемата ..
169.00 лв.
Без данък:169.00 лв.
Украсете градината си с нашата уникална колекция коледна декорация за открито. Тази декорация, състояща се от елени и шейна, съчетана със златисто осветление, разкрива истинската красота на сезона! Изработени от мрежа около метална рамка, те са идеално устойчиви на атмосферни влияния през празничния..
89.00 лв.
Без данък:89.00 лв.
Впуснете се в прекрасния свят на Коледа с този комплект топки. Той ще украси красиво елхата, дома и офиса ви. Тези блестящи коледни топки се предлагат в три различни размера и ще украсят коледната ви елха със своя атрактивен дизайн. Те са снабдени със 150 LED лампички, които са енергийно ефективни и..
53.00 лв.
Без данък:53.00 лв.
Този надуваем снежен човек е чудесен избор, ако търсите впечатляваща украса за дома или градината си по време на Рождество. Той ще повиши празничното настроение и ще направи вашия дом различен! Този сладък снежен човек дори носи шапка и шал, за да добави усещане за зима. Лесно се надува с вградения ..
103.00 лв.
Без данък:103.00 лв.
Ако търсите различно решение за покриване на стени, вместо да боядисвате, сменяте или нанасяте тапети, тези 3D панели за стена са вашето решение. Тези панели са изработени от EPS и са удароустойчиви, водоустойчиви, устойчиви на петна и запазват формата си. Тухленият дизайн добавя рустик чар на тези ..
297.00 лв. 313.00 лв.
Без данък:297.00 лв.
Нашето впечатляващо светещо коледно осветление под формата на елен и шейна, изработени от мрежа със светодиоди, е перфектна декорация. Композицията е изработена от PVC и стоманена рамка. Лампичките излъчват нежни блещукащи светлинки през нощта, добавяйки елегантност на фигурата. Тази прекрасна колед..
123.00 лв.
Без данък:123.00 лв.
Нашето изкуствено коледно дърво с клонки, осеяни с прекрасни черешови цветове, създава приятна празнична атмосфера. Това дърво блещука с енергоспестяващи светодиоди, които осветяват стаята ви със студено бяла светлина и служат като индиректно осветление. Черешовите цветове са изработени от мек матер..
94.00 лв.
Без данък:94.00 лв.
Докарайте нашия надуваем снежен човек във вашия двор и създайте спомен за цял живот със семейството си! Този надуваем снежен човек е изработен от полиестерна тъкан и с водоустойчив клас на защита IP44, което го прави лек, устойчив на атмосферни влияния и издръжлив. Снежният човек се самонадува за се..
421.00 лв.
Без данък:421.00 лв.
Нашият стенен часовник ще бъде чудесно допълнение към декора на вашата стая! Часовникът има здрава алуминиева рамка и е изключително издръжлив. Отличава се с красив дизайн с разпръскващи се на всички страни блестящи мъниста, формиращи елегантния стил на часовника. Снабден с висококачествен кварцов м..
78.00 лв.
Без данък:78.00 лв.
Нашата изкуствена розова коледна елха ще бъде впечатляващ централен елемент на коледната ви декорация, създавайки уникална коледна атмосфера! Това красиво коледно дърво, изработено от PVC материал, е много реалистично по форма и външен вид. Стоманените крака допринасят за неговата стабилност. Коледн..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Този гирлянд от 200 лампички е едно чудесно решение за осветяване на вашата градина, веранда или алея. Има соларен панел, който се зарежда от слънчевата светлина и я складира в акумулаторната батерия. През нощта лампичките светват автоматично, използвайки натрупаната енергия. Само 6 часа слънчева св..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Нашето красиво изработено изкуствено коледно дърво с цветни светлини ще се превърне в поразителен център коледната ви украса, създавайки уникална коледна атмосфера! Тази прекрасна коледна елха, изработена от PVC и оптично влакно, е с много реалистична форма и вид. Стоманената стойка допринася за ней..
218.00 лв.
Без данък:218.00 лв.
Тази коледна елха, оригинално изработена с валящ сняг, топки и светлини ще оформи впечатляващия централен елемент на вашите коледни украси. Пресъздавайки автентична текстура, тази изкуствена коледна елха се характеризира с реалистични клони. Тя има весела мелодия, празнични декорации, светлини и изк..
348.00 лв.
Без данък:348.00 лв.
Това впечатляващо светещо коледно осветление във формата на 2 елена и шейна, изработено от мрежа със светодиоди, е перфектна декорация. Композицията е изработена от PVC и стоманена рамка, което я прави устойчива на атмосферни влияния и издръжлива. Лампичките излъчват нежни блещукащи светлинки през н..
161.00 лв.
Без данък:161.00 лв.
Това конусовидно коледно дърво е специално предназначено за декорация на вашия дом или градина и да създаде на най-подходящата атмосфера за вашата Коледа. Тази прекрасна коледна украса е водоустойчива и подходяща да се ползва както на закрито, така и отвън. Осветлението се състои от 84 светодиода и ..
67.00 лв.
Без данък:67.00 лв.
Тези светлини фойерверки са перфектната украса за Коледа, фестивали, рождени дни, сватби и т.н. Светлините тип метеорит, оборудвани с енергоспестяващи LED лампички, осигуряват ярко и мощно осветление за открито и закрито. Те имат 8 различни светлинни ефекта: комбинирано, вълни, последователно, бавно..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Украсете градината си с тази уникална колекция коледна декорация за открито. Тази украса, състояща се от елени и шейна, съчетана със студено бяла светлина, разкрива истинската красота на сезона! Изработени от мрежа с метална рамка, те са съвсем водоустойчиви за празничния сезон. Може да се използва ..
163.00 лв.
Без данък:163.00 лв.
Тази коледна елха, оригинално изработена с валящ сняг, топки и светлини ще оформи впечатляващия централен елемент на вашите коледни украси. Пресъздавайки автентична текстура, тази изкуствена коледна елха се характеризира с реалистични клони. Тя има весела мелодия, празнични декорации, светлини и изк..
299.00 лв.
Без данък:299.00 лв.
Тези LED светлини са специално предназначени за украса на вашето коледно дърво и създават приятна атмосфера. Лампичките се състоят от 300 светодиода, които са енергоспестяващи и излъчват топла бяла светлина. Тази прекрасна коледна украса е водоустойчива и подходяща както за вътрешна, така и за външн..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Нашата коледна надуваема декорация на Дядо Коледа със снежен човек е прекрасна украса за предстоящия празник! Изработена от плат, тази надуваема порта е лека, устойчива на атмосферни влияния, водоустойчива и издръжлива. От ляво и дясно на портата махат с ръка двама весели герои – Дядо Коледа и снеже..
154.00 лв.
Без данък:154.00 лв.
Нашата тънка коледна елха ще бъде впечатляващ централен елемент на коледната ви декорация, създавайки уникална коледна атмосфера! Това красиво коледно дърво с иглени клони, декоративни шишарки и бял сняг по клонките е много реалистично по своята форма и външен вид. Изработено от PVC, борово дърво ма..
119.00 лв.
Без данък:119.00 лв.
Нашата бляскава черна разгъваема изкуствена елха ще създаде приятна и уникална атмосфера през наближаващата Коледа. Това прекрасно коледно дърво, изработено от PET материал, е леко и може да се свие в малък размер за лесно съхранение. Празничната украса може да се използва наново всяка година, което..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Тези светещи фойерверки са перфектна украса за Коледа, фестивали, рождени дни, сватби и т.н. Светлините тип метеорит, оборудвани с енергоспестяващи LED лампички, осигуряват ярко и мощно осветление за открито и закрито. Светлините имат 8 различни светлинни ефекта: комбинирано, вълни, последователно, ..
52.00 лв.
Без данък:52.00 лв.
Със своите мощни светодиоди това атрактивно коледно осветление под формата на 3 елена е перфектно за декориране на градина, балкон или вътрешно жилищно пространство. Украсата е изработена от PVC и има стоманена рамка. Отличителният дизайн ще привлече вниманието на вашите гости и ще добави усещане за..
161.00 лв.
Без данък:161.00 лв.
Нашата коледна елха, оригинално изработена с валящ сняг, украси и светлини ще се превърне във впечатляващ централен елемент на вашите коледни украси. Това изкуствено коледно дърво, наподобяващо автентична текстура, се характеризира с реалистични клони. То включва весела мелодия, празнични орнаменти,..
308.00 лв.
Без данък:308.00 лв.
Нашето конусовидно коледно дърво е специално предназначено за декорация на вашия дом или градина и да създаде на най-подходящата атмосфера за вашата Коледа. Тази прекрасна коледна украса е водоустойчива и подходяща да се ползва както на закрито, така и отвън. Осветлението се състои от 752 светодиода..
354.00 лв.
Без данък:354.00 лв.
Създайте перфектна празнична атмосфера с нашата чудесна коледна арка! Тя ще изглежда фантастично, където и да я окачите. Тази красива арка, изработена от PVC материал, е подходяща за употреба както на закрито, така и на открито. Декорацията в златисто и LED светлини прави арката истински център на в..
74.00 лв.
Без данък:74.00 лв.
Този пищен плътен коледен гирлянд с топки и LED лампички е идеалното допълнение към вашия парапет, таван, камина или прозорци и ще създаде прекрасна атмосфера за настъпващата Коледа. Той ще изглежда невероятно, където и да го окачите. Зеленият гирлянд е изработен от PVC, което е устойчиво на атмосфе..
183.00 лв.
Без данък:183.00 лв.
Това красиво изкуствено коледно дърво има много реалистична форма и вид и ще създаде подходяща атмосфера за идващата Коледа. Имитирайки борче, това коледно дърво има реалистични заострени клонки с бял блясък по връхчетата, с което изглежда изключително гъсто. Тази прекрасна коледна елха е лека и изд..
180.00 лв.
Без данък:180.00 лв.
Тази красива изкуствена коледна елха със светодиоди и лампички от фибростъкло ще формира впечатляващия централен елемент на вашите коледни украси. Изработено от PVC и оптични влакна, изкуственото коледно дърво много наподобява на истинско по своята форма и външен вид. Коледната елха е снабдена с 2 р..
53.00 лв.
Без данък:53.00 лв.
Нашето конусовидно коледно дърво е специално предназначено за декорация на вашия дом или градина и да създаде на най-подходящата атмосфера за вашата Коледа. Тази прекрасна коледна украса е водоустойчива и подходяща да се ползва както на закрито, така и на открито. Осветлението се състои от 136 свето..
100.00 лв.
Без данък:100.00 лв.
Тази коледна елха, оригинално изработена с валящ сняг, топки и светлини ще оформи впечатляващия централен елемент на вашите коледни украси. Пресъздавайки автентична текстура, тази изкуствена коледна елха се характеризира с реалистични клони. Тя има весела мелодия, празнични декорации, светлини и изк..
393.00 лв.
Без данък:393.00 лв.
Украсете градината си с тази уникална колекция коледна декорация за открито. Тази декорация, състояща се от елени и шейна, съчетана с осветление с топла бяла светлина, разкрива истинската красота на сезона! Изработени от мрежа с метална рамка, те са съвсем водоустойчиви за празничния сезон. Може да ..
159.00 лв.
Без данък:159.00 лв.
Тези LED светлини са специално предназначени за украса на вашето коледно дърво и създават приятна атмосфера. Лампичките се състоят от 500 светодиода, които са енергоспестяващи и излъчват топла бяла светлина. Тази прекрасна коледна украса е водоустойчива и подходяща както за вътрешна, така и за външн..
57.00 лв.
Без данък:57.00 лв.
Този LED светещ стринг не само ще украси дома ви по време на коледните празници, но и ще се превърне в приятно осветително решение за вашата всекидневна, стълбище, градина или детската стая. Светещият стринг е снабден с 400 високоефективни светодиода, които са изключително енергийно ефективни и излъ..
42.00 лв.
Без данък:42.00 лв.
Нашата тънка коледна елха ще бъде впечатляващ централен елемент на коледната ви декорация, създавайки уникална коледна атмосфера! Това красиво коледно дърво с иглени клони и декоративни шишарки е много реалистично по своята форма и външен вид. Изработено от PVC, борово дърво масив и прахово боядисан..
109.00 лв.
Без данък:109.00 лв.
Нашата изкуствена коледна елха ще бъде впечатляващ централен елемент на коледната ви декорация, създавайки уникална коледна атмосфера! Това красиво коледно дърво, изработено от PVC материал, е много реалистично по форма и външен вид. То има изключително плътни клони, които правят елхата още по-реали..
86.00 лв.
Без данък:86.00 лв.
Тези светещи фойерверки са перфектна украса за Коледа, фестивали, рождени дни, сватби и т.н. Светлините тип метеорит, оборудвани с енергоспестяващи LED лампички, осигуряват ярко и мощно осветление за открито и закрито. Светлините имат 8 различни светлинни ефекта: комбинирано, вълни, последователно, ..
58.00 лв.
Без данък:58.00 лв.
Този LED светещ стринг не само ще украси дома ви по време на коледните празници, но и ще се превърне в приятно осветително решение за вашата всекидневна, стълбище, градина или детската стая. Светещият стринг е снабден с 400 високоефективни светодиода, които са изключително енергийно ефективни и излъ..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Този шлем в античен вид е чудесен за ЛАРП (ролева игра на живо), косплей, партита на историческа тема, Хелоуин парти, театрални реквизити и исторически възстановки. Наречен Pickelhaube или Pickelhelm или каска на пруски офицер, той е точно копие на оригинален немски военен шлем. Изработен от полиран..
134.00 лв.
Без данък:134.00 лв.
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Плаж с палмово дърво му придава тропически характер. Платната са готови за закачане на с..
95.00 лв.
Без данък:95.00 лв.
Това красиво изкуствено коледно дърво е много реалистично по своята форма и външен вид, създавайки подходящата атмосфера за предстоящата Коледа. Реалистичното дърво има РЕ клонки с иглички досущ като истинските, изработени чрез инжекционно формоване. То е леко, устойчиво на атмосферни влияния и издр..
400.00 лв.
Без данък:400.00 лв.
Добавете светлина в дома си по време на тази Коледа с нашата светеща коледна украса. Тази декорация е с водоустойчив клас IP44. Северните елени с шейна са осветени от топли бели LED лампи за мека светлина, което ги прави идеална украса както за закрито, така и за открито. LED въжето е снабдено с 36 ..
126.00 лв.
Без данък:126.00 лв.
Тази красива обърната изкуствена коледна елха е много реалистична по своята форма и външен вид, създавайки подходящата атмосфера за Коледа. Тази коледна елха, изработена от PVC материал, е много реалистична по форма и външен вид. Благодарение на регулируемите клонки можете да оформите дървото, като ..
132.00 лв.
Без данък:132.00 лв.
Тези 3D тапети са предназначени да направят грандиозно впечатление в интериора на вашия дом. Тухленият модел в тапета с реалистичен ефект се отличава с текстурата на истинска тухла, която придава стилна нотка във вашия дом. Тези стикери за стена са предназначени за лесен монтаж. Със самозалепващата ..
67.00 лв.
Без данък:67.00 лв.
Тази изкуствена коледна елха ще бъде впечатляващ централен елемент на коледната ви декорация, създавайки уникална коледна атмосфера! Тази красива коледна елха, изработена от PET материал, е с много реалистична форма и външен вид. Клоните със специална форма са проектирани с бели върхове, което допри..
162.00 лв.
Без данък:162.00 лв.
Създайте перфектна празнична атмосфера с нашия чудесен коледен венец! Той изглежда фантастично, където и да го окачите. Този красив венец, изработен от PVC материал, е подходящ за употреба както на закрито, така и на открито. Декорацията с LED светлини прави венеца истински център на вниманието. Ког..
66.00 лв.
Без данък:66.00 лв.
Показани 1 от 48 | 1734 (37 Страници)