ClickCease
Menu
Количка

Декор

Производител: Haba Netherlands Модел:
Този цветарник е отличен избор за поставяне и излагане на вашите растения и други декоративни предмети. Тази стойка за цветя е изработена от метал, който е здрав и издръжлив, гарантиращ години на работа. Цветарникът има 4 нива, осигуряващи удобно пространство за излагане на вашите прекрасни растения. Освен това стойката се почиства лесно с влажна кърпа. Цвят: Бял Материал: Бял метал с прахово покритиеРазмери: 43 х 22 х 76 см (Ш х Д х В)Необходим е монтаж..
93.30лв.
Без данък:93.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този цветарник е отличен избор за поставяне и излагане на вашите растения и други декоративни предмети. Тази стойка за цветя е изработена от метал, който е здрав и издръжлив, гарантиращ години на работа. Цветарникът има 4 нива, осигуряващи удобно пространство за излагане на вашите прекрасни растения. Освен това стойката се почиства лесно с влажна кърпа. Цвят: ЧеренМатериал: Черен, прахово-боядисан металРазмери: 43 х 22 х 76 см (Ш х Д х В)Необходим е монтаж..
93.30лв.
Без данък:93.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този цветарник е отличен избор за поставяне и излагане на вашите растения и други декоративни предмети. Тази стойка за цветя е изработена от метал, който е здрав и издръжлив, гарантиращ години на работа. Цветарникът има 5 нива, осигуряващи удобно пространство за излагане на вашите прекрасни растения. Освен това стойката се почиства лесно с влажна кърпа. Цвят: Бял Материал: Бял метал с прахово покритиеРазмери: 43 x 22 x 98 см (Ш x Д x В)Необходим е монтаж..
108.60лв.
Без данък:108.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този цветарник е отличен избор за поставяне и излагане на вашите растения и други декоративни предмети. Тази стойка за цветя е изработена от метал, който е здрав и издръжлив, гарантиращ години на работа. Цветарникът има 5 нива, осигуряващи удобно пространство за излагане на вашите прекрасни растения. Освен това стойката се почиства лесно с влажна кърпа. Цвят: ЧеренМатериал: Черен, прахово-боядисан металРазмери: 43 x 22 x 98 см (Ш x Д x В)Необходим е монтаж..
108.60лв.
Без данък:108.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Интересен контраст между много класически и същевременно изключително модерен стил - това е най-доброто описание на стенните 3D панели GA-WA27 на WallArt и дизайна им "Puck". Останалата част от интериора ви определя основния стил, тъй като нашите стенни панели "Puck" се адаптират безпроблемно към този стил. Размерите на нашия стенен 3D декор са 50 на 50 см и можете безпроблемно да го инсталирате сами. Доставката включва 24 броя 3D стенен декор, покриващ обща площ от 6 м². Цвят: Мръсно бялоМатери..
220.60лв.
Без данък:220.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Добавете зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен бор бонсай! Борът бонсай е с височина 50-60 см в зависимост от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и никога не увяхва. Това декоративно изкуствено растение е идеално за тези, които искат да имат някакви растения в дома си, но им липсва време да се грижат за тях. Освен това листата имат леки цветови вариации..
135.20лв.
Без данък:135.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Добавете зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен бор бонсай! Борът бонсай е с височина 65-75 см в зависимост от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и никога не увяхва. Това декоративно изкуствено растение е идеално за тези, които искат да имат някакви растения в дома си, но им липсва време да се грижат за тях. Освен това листата имат леки цветови вариации..
203.80лв.
Без данък:203.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Добавете зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен кипарис бонсай! Кипарисът бонсай е с височина 60-70 см в зависимост от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и никога не увяхва. Това декоративно изкуствено растение е идеално за тези, които искат да имат някакви растения в дома си, но им липсва време да се грижат за тях. Освен това листата имат леки цветови ..
135.20лв.
Без данък:135.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Добавете зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен кипарис бонсай! Кипарисът бонсай е с височина 65-75 см в зависимост от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и никога не увяхва. Това декоративно изкуствено растение е идеално за тези, които искат да имат някакви растения в дома си, но им липсва време да се грижат за тях. Освен това листата имат леки цветови ..
203.80лв.
Без данък:203.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Добавете малко зеленина към вашия интериор с тази реалистична изкуствена сагова палма. Палмата е висока 80-90 см, което зависи от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и никога не увяхва. Това декоративно изкуствено растение е идеално за тези, които искат да имат някакви растения в дома си, но им липсва време да се грижат за тях. Освен това листата имат леки цветови вариа..
175.20лв.
Без данък:175.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Добавете малко зеленина към вашия интериор с тази реалистична изкуствена финикова палма. Палмата е висока 205-215 см, което зависи от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и никога не увяхва. Това декоративно изкуствено растение е идеално за тези, които искат да имат някакви растения в дома си, но им липсва време да се грижат за тях. Освен това листата имат леки цветови в..
480.00лв.
Без данък:480.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Добавете малко зеленина към вашия интериор с тази реалистична изкуствена финикова палма. Палмата е висока 295-305 см, което зависи от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и никога не увяхва. Това декоративно изкуствено растение е идеално за тези, които искат да имат някакви растения в дома си, но им липсва време да се грижат за тях. Освен това листата имат леки цветови в..
504.70лв.
Без данък:504.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Добавете малко зеленина към вашия интериор с това реалистично изкуствено бананово дъвро. Банановото дърво е високо 115-125 см, което зависи от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и никога не увяхва. Това декоративно изкуствено растение е идеално за тези, които искат да имат някакви растения в дома си, но им липсва време да се грижат за тях. Освен това листата имат леки ..
161.90лв.
Без данък:161.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Добавете малко зеленина към вашия интериор с това реалистично изкуствено бананово дъвро. Банановото дърво е високо 155-165 см, което зависи от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и никога не увяхва. Това декоративно изкуствено растение е идеално за тези, които искат да имат някакви растения в дома си, но им липсва време да се грижат за тях. Освен това листата имат леки ..
175.20лв.
Без данък:175.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Добавете малко зеленина към вашия интериор с това реалистично изкуствено бананово дъвро. Банановото дърво е високо 105-115 см, което зависи от степента на отваряне на листата и е чудесен избор за вашия дом или офис интериор. Растението има листа с перфектни детайли, което му придава пълен, реалистичен вид и никога не увяхва. Това декоративно изкуствено растение е идеално за тези, които искат да имат някакви растения в дома си, но им липсва време да се грижат за тях. Освен това листата имат леки ..
121.90лв.
Без данък:121.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за цветя с изчистени линии и класически дизайн ще се превърне в красиво допълнение към вашата спалня, всекидневна, вътрешен двор, коридор или сватбена зала. Можете да поставите любимите си цветя или саксийни растения върху голямата платформа на стълба. Конструкцията от МДФ прави стойката здрава и стабилна. Тя се почиства лесно с влажна кърпа. Цвят: ДървоМатериал: МДФОбщи размери: 17 x 17 x 66 cм (Д x Ш x В)Необходим е монтаж..
135.20лв.
Без данък:135.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за цветя с изчистени линии и класически дизайн ще се превърне в красиво допълнение към вашата спалня, всекидневна, вътрешен двор, коридор или сватбена зала. Можете да поставите любимите си цветя или саксийни растения върху голямата платформа на стълба. Конструкцията от МДФ прави стойката здрава и стабилна. Тя се почиства лесно с влажна кърпа. Цвят: СивМатериал: МДФОбщи размери: 17 x 17 x 66 cм (Д x Ш x В)Необходим е монтаж..
121.90лв.
Без данък:121.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази стойка за цветя с изчистени линии и класически дизайн ще се превърне в красиво допълнение към вашата спалня, всекидневна, вътрешен двор, коридор или сватбена зала. Можете да поставите любимите си цветя или саксийни растения върху голямата платформа на стълба. Конструкцията от МДФ прави стойката здрава и стабилна. Тя се почиства лесно с влажна кърпа. Цвят: ЧеренМатериал: МДФОбщи размери: 17 x 17 x 66 cм (Д x Ш x В)Необходим е монтаж..
135.20лв.
Без данък:135.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Внесете вълшебна празнична атмосфера в къщата си с това коледно надуваемо дърво! Това гигантско дърво определено е впечатляващо допълнение към вашата коледна украса. Изработено от плат, това надуваемо дърво е леко и устойчиво на атмосферни влияния. Празничната украса се самонадува за секунди, благодарение на вградения вентилатор. Дървото също се съхранява лесно до следващия празничен сезон след изпускане. Оборудвана със светодиоди с ярка светлина, тази коледна украса е много енергийно ефективна...
148.60лв.
Без данък:148.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази коледна елха с трайно прикрепени клонки и LED светодиоди е идеално допълнение към всяко пространство, което се нуждае от малко коледно настроение. Тази красива коледна елха е с клонки, изработени от PVC и PE. Освен това включената стоманена стойка осигурява оптимална стабилност на вашето дърво. Благодарение на енергийно ефективните LED светлини тя свети красиво и създава уютна празнична атмосфера. С борови шишарки, разпръснати по игличките, тази коледна елха ще вдъхне живот на всеки дом. Кл..
416.50лв.
Без данък:416.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази коледна елха с трайно прикрепени клонки и LED светодиоди е идеално допълнение към всяко пространство, което се нуждае от малко коледно настроение. Тази красива коледна елха е с клонки, изработени от PVC и PE. Освен това включената стоманена стойка осигурява оптимална стабилност на вашето дърво. Благодарение на енергийно ефективните LED светлини тя свети красиво и създава уютна празнична атмосфера. С борови шишарки, разпръснати по игличките, тази коледна елха ще вдъхне живот на всеки дом. Кл..
617.60лв.
Без данък:617.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази коледна елха с трайно прикрепени клонки е идеално допълнение към всяко пространство, което се нуждае от малко коледно настроение. Тази красива коледна елха е с клонки, изработени от PVC и PE. Клоните на елхата са прикрепени към централния прът с помощта на система от шарнирни връзки. Благодарение на шарнирите клоните автоматично се преместват в правилната позиция. Освен това боровите шишарки и флокираният бял сняг върху игличките придават елегантност на това коледно дърво. Включената в комп..
390.00лв.
Без данък:390.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази коледна елха с трайно прикрепени клонки е идеално допълнение към всяко пространство, което се нуждае от малко коледно настроение. Тази красива коледна елха е с клонки, изработени от PVC и PE. Клоните на елхата са прикрепени към централния прът с помощта на система от шарнирни връзки. Благодарение на шарнирите клоните автоматично се преместват в правилната позиция. Освен това боровите шишарки и флокираният бял сняг върху игличките придават елегантност на това коледно дърво. Включената в комп..
541.80лв.
Без данък:541.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази коледна елха с трайно прикрепени клонки и LED светодиоди е идеално допълнение към всяко пространство, което се нуждае от малко коледно настроение. Тази красива коледна елха е с клонки, изработени от PVC и PE. Клоните на елхата са прикрепени към централния прът с помощта на система от шарнирни връзки. Благодарение на шарнирите клоните автоматично се преместват в правилната позиция. Освен това боровите шишарки и флокираният бял сняг върху игличките придават елегантност на това коледно дърво. ..
428.80лв.
Без данък:428.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази коледна елха с трайно прикрепени клонки и LED светодиоди е идеално допълнение към всяко пространство, което се нуждае от малко коледно настроение. Тази красива коледна елха е с клонки, изработени от PVC и PE. Клоните на елхата са прикрепени към централния прът с помощта на система от шарнирни връзки. Благодарение на шарнирите клоните автоматично се преместват в правилната позиция. Освен това боровите шишарки и флокираният бял сняг върху игличките придават елегантност на това коледно дърво. ..
617.60лв.
Без данък:617.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази коледна елха с трайно прикрепени клонки е идеално допълнение към всяко пространство, което се нуждае от малко коледно настроение. Тази красива коледна елха е с клонки, изработени от PVC и PE. Освен това включената стоманена стойка осигурява оптимална стабилност на вашето дърво. С борови шишарки и червени плодове, поръсени по игличките, тази коледна елха ще вдъхне живот на всеки дом. Клоните на дървото са прикрепени към централния стълб с помощта на система от шарнири. Благодарение на шарнир..
301.80лв.
Без данък:301.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази коледна елха с трайно прикрепени клонки е идеално допълнение към всяко пространство, което се нуждае от малко коледно настроение. Тази красива коледна елха е с клонки, изработени от PVC и PE. Освен това включената стоманена стойка осигурява оптимална стабилност на вашето дърво. С борови шишарки и червени плодове, поръсени по игличките, тази коледна елха ще вдъхне живот на всеки дом. Клоните на дървото са прикрепени към централния стълб с помощта на система от шарнири. Благодарение на шарнир..
390.00лв.
Без данък:390.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази коледна елха с трайно прикрепени клонки е идеално допълнение към всяко пространство, което се нуждае от малко коледно настроение. Тази красива коледна елха е с клонки, изработени от PVC и PE. Освен това включената стоманена стойка осигурява оптимална стабилност на вашето дърво. С борови шишарки, разпръснати между игличките, тази коледна елха ще вдъхне живот на всеки дом. Клоните на дървото са прикрепени към централния стълб с помощта на система от шарнири. Благодарение на шарнирите клоните ..
377.60лв.
Без данък:377.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази коледна елха с трайно прикрепени клонки е идеално допълнение към всяко пространство, което се нуждае от малко коледно настроение. Тази красива коледна елха е с клонки, изработени от PVC и PE. Освен това включената стоманена стойка осигурява оптимална стабилност на вашето дърво. С борови шишарки, разпръснати между игличките, тази коледна елха ще вдъхне живот на всеки дом. Клоните на дървото са прикрепени към централния стълб с помощта на система от шарнири. Благодарение на шарнирите клоните ..
541.80лв.
Без данък:541.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Донесете Дядо Коледа във вашия двор, за да създадете спомен за цял живот със семейството си с този надуваем Дядо Коледа! Този гигантски махащ с ръка Дядо Коледа определено ще бъде впечатляващо допълнение към коледната ви декорация на открито. Изработен от полиестерна тъкан, този Дядо Коледа е лек, устойчив на атмосферни влияния и водоустойчив. Поставянето е бързо и лесно: просто го прикачете към включения адаптер и вашата украса ще се надуе изцяло за минути. Включени са колчета и въже за допълни..
148.60лв.
Без данък:148.60лв.
Коледна украса Надуваем Дядо Коледа с LED IP44 3,6 м Коледна украса Надуваем Дядо Коледа с LED IP44 3,6 м
до -10% * 6 x 0% оскъпяване
Производител: Haba Netherlands Модел:
Донесете Дядо Коледа във вашия двор, за да създадете спомен за цял живот със семейството си с този надуваем Дядо Коледа! Този гигантски махащ с ръка Дядо Коледа определено ще бъде впечатляващо допълнение към коледната ви декорация на открито. Изработен от полиестерна тъкан, този Дядо Коледа е лек, устойчив на атмосферни влияния и водоустойчив. Поставянето е бързо и лесно: просто го прикачете към включения адаптер и вашата украса ще се надуе изцяло за минути. Включени са колчета и въже за допълни..
161.90лв.
Без данък:161.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази красива улична лампа, сияеща през деня и разпръскваща светлина през нощта, ще озари коледния ви празник с отличителния си дизайн с падащ сняг. Лампата е подходяща за ползване на открито. Тази двойна лампа ще прибави приветлива нотка на празничен дух към вашата градина и тераса през този сезон. Вградената помпа прехвърля снега от основата и го разпръсква от върха. Подходяща е и за декориране на търговски молове с коледния венец и панделката, Дядо Коледа, снегът, падащ вътре в абажура, и табе..
404.10лв.
Без данък:404.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този цветарник е отличен избор за поставяне и излагане на вашите растения и други декоративни предмети. Тази стойка за цветя е изработена от метал, който е здрав и издръжлив, гарантиращ години на работа. Цветарникът осигурява удобно пространство за излагане на вашите прекрасни растения. Освен това стойката се почиства лесно с влажна кърпа. Цвят: Бял Материал: Бял метал с прахово покритиеРазмери: 94,5 x 25 x 88 см (Ш x Д x В)Необходим е монтаж..
121.90лв.
Без данък:121.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този цветарник е отличен избор за поставяне и излагане на вашите растения и други декоративни предмети. Тази стойка за цветя е изработена от метал, който е здрав и издръжлив, гарантиращ години на работа. Цветарникът осигурява удобно пространство за излагане на вашите прекрасни растения. Освен това стойката се почиства лесно с влажна кърпа. Цвят: ЧеренМатериал: Черен, прахово-боядисан металРазмери: 94,5 x 25 x 88 см (Ш x Д x В)Необходим е монтаж..
121.90лв.
Без данък:121.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
93.30лв.
Без данък:93.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
121.90лв.
Без данък:121.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
121.90лв.
Без данък:121.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
93.30лв.
Без данък:93.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
108.60лв.
Без данък:108.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
121.90лв.
Без данък:121.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
121.90лв.
Без данък:121.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
121.90лв.
Без данък:121.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
108.60лв.
Без данък:108.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
135.20лв.
Без данък:135.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
203.80лв.
Без данък:203.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
190.50лв.
Без данък:190.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
161.90лв.
Без данък:161.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
175.20лв.
Без данък:175.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
190.50лв.
Без данък:190.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашите стенни панели могат да се боядисат в желания цвят, като бъдат напръскани с боя или осветени с цветни LED лампи, за да получите специален ефект. Тези стенни панели, изработени основно от бамбукови влакна, са екосъобразни и безопасни. Екологично чисти и с артистичен външен вид, стенните панели са чудесен вариант за стени на спалня, хол, коридор, лоби, хотел, ресторант, офис, кафе, пъб, търговски център и др. Панелите могат да се поставят и на тавани. Забележка: Можете да използвате обикнове..
203.80лв.
Без данък:203.80лв.
Показани 1 от 50 | 780 (16 Страници)