Меню
Количка

Осветление

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Тези стенни лампи са изработени от неръждаема стомана и могат лесно да се закрепят към вашите стени и ограда. Лампите дават красива приглушена светлина, благодарение на матираното си стъкло. Аплиците са подходящи за крушки с фасунга E27. Брой: 2Материал: Неръждаема стомана, пластмасаДетектор за движ..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Тази уникална лампа за таван с 5 стъклени абажура се отличава с модерен дизайн и ще подхожда на всеки интериор в хола или спалнята. Тази лампа може да се монтира лесно на всеки таван, благодарение на висококачествената метална основа. Приятна светлина ще се излъчва през тези деликатни елипсовидни ра..
154.00 лв.
Без данък:154.00 лв.
Осветете вашето жилищно пространство с нашата наземна лампа на дървен статив в ретро стил! Тази спот лампа с винтидж дизайн представлява модерен акцент във всеки интериор. Наклоняемият въртящ се стоманен разсейвател със сребрист финиш разпръсква топла атмосферна светлина. Здравите крака са изработен..
247.00 лв.
Без данък:247.00 лв.
Тази пенделна лампа с обща дължина 132 см и диаметър на абажура 28,5 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Железният абажур, отличаващ се с черно покритие, ще се впише перфектно в интериори с рустик или индустриален стил. Таванната лампа има цокъл E27 за крушка максимум 25..
58.00 лв.
Без данък:58.00 лв.
Тази чаровна лампа в модерен стил би била привлекателна във всяка стая. Тя е декорирана с четири топки на стойката си и се доставя заедно с абажура. Тази лампа с висока стойка се поставя на под и ще придаде красота, стил и елегантност на всеки кът от вашия интериор. Облият абажур, който е направен о..
133.00 лв.
Без данък:133.00 лв.
Тази пенделна лампа с обща дължина 120 см и диаметър на абажура 17 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Железният абажур, отличаващ се с бяло покритие, ще се впише перфектно в интериори с рустик или индустриален стил. Таванната лампа има цокъл E27 за крушка максимум 25 W...
37.00 лв.
Без данък:37.00 лв.
Тази пенделна лампа с обща дължина 123 см и диаметър на абажура 40 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Железният абажур, отличаващ се с прахово боядисан финиш и мангово дърво със захабен кафяв финиш, ще се впише перфектно в интериори с рустик или индустриален стил. Таван..
137.00 лв.
Без данък:137.00 лв.
Добавете стил към вашия интериор с тази пенделна лампа, вдъхновена от индустриалния дизайн. Тя със сигурност ще освети вашия хол, трапезария и др. Железният абажур, отличаващ се с матово мидин финиш и мангово дърво масив с естествено покритие, ще се впише перфектно в интериор с рустик или индустриал..
93.00 лв.
Без данък:93.00 лв.
Тази необикновена наземна лампа с черен въртящ се абажур и луксозно златисто фолио отвътре видимо освежава стаята ви и ще бъде идеално осветление за модерна обстановка! Голямата, екстравагантна лампа може да бъде чудесен акцент във всеки хол и кът за четене. В спалнята ще бъде модерна алтернатива на..
148.00 лв.
Без данък:148.00 лв.
Това практично осветление за огледало има красив хромиран корпус и ще се впише перфектно над огледалото ви. Тя ще бъде идеална за осветяване на огледалото или за добавяне на естествена светлина в банята. Цветната температура от 6000 K означава, че излъчената светлина е яркобяла, която е идеална за б..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Придайте на вашия декор нюанс на индустриален стил с тази фантастична лампа за таван. Лампата разполага с 2 уникални, геометрични цветни метални разсейвателя в красив меден цвят и ще бъде декоративно допълнение към всеки декор. Благодарение на висококачествената метална основа, тази лампа може лесно..
62.00 лв.
Без данък:62.00 лв.
Тази елегантна двойна лампа за стена се характеризира с модерен дизайн, който ще бъде атрактивно допълнение към всеки интериор. Уникалният стиймпънк дизайн със сигурност ще бъде смело визуално изявление и ще бъде акцент в домашния ви декор. Лампата е универсална и може да се използва също и в търгов..
64.00 лв.
Без данък:64.00 лв.
Тази пенделна лампа с обща дължина 126 см и диаметър на абажура 31 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Железният абажур, отличаващ се с античен сребрист финиш, ще се впише перфектно в интериори с рустик или индустриален стил. Таванната лампа има цокъл E27 за крушка макси..
87.00 лв.
Без данък:87.00 лв.
Тази пенделна лампа с обща дължина 101 см и диаметър на абажура 30 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Железният абажур, отличаващ се с месингов финиш и мангово дърво със захабен кафяв финиш, ще се впише перфектно в интериори с рустик или индустриален стил. Таванната лам..
106.00 лв.
Без данък:106.00 лв.
Тази индустриална пенделна лампа с обща дължина 154 см и диаметър на абажура 52 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Абажурът, изработен от желязо с черен матов финиш и масивно мангово дърво с натурално покритие, ще се впише перфектно в интериори в рустик или индустриален..
188.00 лв.
Без данък:188.00 лв.
Тези LED луни за вграждане могат да бъдат широко използвани за ландшафтно осветление, например за градински подове и стени. Те са също идеални и за вътрешно осветление. С дължина на кабела 1,8 м този комплект LED луни ще осигури оптимално осветление както за частни, така и за промишлени цели. Всеки ..
93.00 лв.
Без данък:93.00 лв.
Тази индустриална пенделна лампа с обща дължина 154 см и диаметър на абажура 52 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Абажурът, изработен от желязо със сив финиш и масивно мангово дърво с натурално покритие, ще се впише перфектно в интериори в рустик или индустриален стил...
165.00 лв.
Без данък:165.00 лв.
Подовата лампа се отличава със стилен и модерен дизайн, който е прост и елегантен начин да осветите и подобрите изгледа на стаята. LED лампата с два регулатора за затъмняване е много удобна за използване и е великолепно решение за осветяване на всяко помещение. Лампата със стойка се състои от насоче..
189.00 лв.
Без данък:189.00 лв.
Осветете жилищното си пространство с този комплект дървени наземни лампи! Тези лампи се отличават с винтидж дизайн в модерен и атрактивен стил, привличащ погледа във всеки интериор. Железният абажур с бял финиш разпръсква топла и приятна светлина. Рамката от мангово дърво масив с кафяв дървесен цвят..
329.00 лв.
Без данък:329.00 лв.
Осъвременете с модерен нюанс вашето обзавеждане с нашата изящна настолна лампа! Този комплект от 2 настолни лампи със сензорен бутон ще се превърне във функционално и декоративно допълнение към вашето жилище. Модерният дизайн със сигурност ще добави стил и елегантност и ще се впише във всеки интерио..
115.00 лв.
Без данък:115.00 лв.
Тези стенни лампи са изработени от неръждаема стомана и се монтиран лесно на стена или ограда. Лампите огряват с красива бледа светлина, благодарение на матовото стъкло. Подходящи са за енергоспестяващи крушки тип Е27. Сензорът за движение включва светлините автоматично, щом някой минава на близо. К..
107.00 лв.
Без данък:107.00 лв.
Тази пенделна лампа с обща дължина 106 см и диаметър на абажура 41 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Железният абажур, отличаващ се със сребристо покритие, ще се впише перфектно в интериори с рустик или индустриален стил. Таванната лампа има цокъл E27 за крушка максиму..
122.00 лв.
Без данък:122.00 лв.
Тези полусферични полилеи от 2 части са идеални както за жилищна, така и за търговска употреба. Със своя семпъл, елегантен дизайн, тези лампи са идеални за вас, предоставяйки ви възможност да увеличите естетическата привлекателност на вашата стая и да обогатите красотата на вашия дом. Изработена от ..
135.00 лв.
Без данък:135.00 лв.
Добавете стил към вашия интериор с тази пенделна лампа, вдъхновена от индустриалния дизайн. Тя със сигурност ще освети вашия хол, трапезария и др. Железният абажур, отличаващ се с матово сив финиш и мангово дърво масив с естествено покритие, ще се впише перфектно в интериор с рустик или индустриален..
152.00 лв.
Без данък:152.00 лв.
Отличаваща се с регулиращ се на височина дизайн, тази модерна наземна лампа с арковиден дизайн ще бъде истински акцент във вашия интериор. Арковидната лампа предлага възможност за регулиране на височина, така че можете да я персонализирате по ваш вкус. Стабилността се осигурява от основата от естест..
274.00 лв.
Без данък:274.00 лв.
Внесете нежно осветление във вашето жилищно пространство с тази подова лампа! Топлата вътрешна светлина, проблясваща през снопа от върбови пръти, ще създаде уютна атмосфера, докато хвърля драматични сенки във вашия хол, трапезария, спалня, домашен кабинет или друго помещение в жилището ви. Можете да..
67.00 лв.
Без данък:67.00 лв.
Тази уникална лампа за таван с три стъклени абажура се отличава с модерен дизайн, благодарение на сатенено-никеловото покритие. Перфектна е за всекидневна или спалня с най-разнообразен интериорен дизайн. Може лесно да бъде монтирана на таван, благодарение на висококачествената метална основа. Трите ..
61.00 лв.
Без данък:61.00 лв.
Тази уникална лампа за таван с модерен дизайн се отличава с 5 стъклени решетъчни абажура. Хромираното покритие придава на лампата съвременен стил, който я прави перфектна за всекидневна или спалня с най-разнообразен интериор. Тази лампа за таван може лесно да се монтира на всеки таван за металната ѝ..
98.00 лв.
Без данък:98.00 лв.
Тези 2 стенни лампи имат индустриален дизайн и ще допълнят интериора на всяка стая. Аплиците могат лесно да бъдат монтирани на стената или тавана благодарение на висококачествената им черна метална основа. Уникалните нюанси в красив меден цвят на металните разсейватели допълват техния индустриален с..
58.00 лв.
Без данък:58.00 лв.
Този декоративен вентилатор за таван с разкошен дизайн ще бъде чудесно допълнение към вашия интериор! Този голям вентилатор за таван с общ диаметър 82 см осигурява перфектна циркулация на въздуха в стаята ви. Вентилаторът може да се контролира чрез издърпване на шнура. Неговата скорост е регулируема..
226.00 лв.
Без данък:226.00 лв.
Този елегантен комплект LED аплици за открито се характеризира с модерен дизайн. Изработена от лят алуминий, тази стенна лампа ще подобри всяко открито пространство. Отличава се с интегриран опален поликарбонатен дифузер. Благодарение на вградените LED светодиоди, този стилен комплект лампи за стена..
67.00 лв.
Без данък:67.00 лв.
Създайте особено топла и уютна атмосфера във жилищното си пространство с тази полилей, направен в стил на птиче гнездо. Тази великолепна лампа е изработена от занаятчийска тел и крафт хартия, за да се гарантира дългосрочна употреба. Златистата вътрешна част създава ярка и блестяща светлина. Можете д..
274.00 лв.
Без данък:274.00 лв.
Тази пенделна лампа с обща дължина 120 см и диаметър на абажура 17 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Железният абажур, отличаващ се с черно покритие, ще се впише перфектно в интериори с рустик или индустриален стил. Таванната лампа има цокъл E27 за крушка максимум 25 W..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Прекрасната модерна метална лампа за таван, състояща се от 3 разсейвателя във формата на диаманти, със сигурност ще бъде акцент във всеки интериор. Тя ще бъде перфектно допълнение към трапезарии, барове, фоайета, кафенета и други помещения. Таванната лампа се откроява с уникален дизайн с регулируема..
98.00 лв.
Без данък:98.00 лв.
Тази елегантна лампа за таван се характеризира с модерен дизайн, който ще бъде атрактивно допълнение към всеки интериор. Уникалният стиймпънк дизайн със сигурност ще бъде смело визуално изявление и ще бъде акцент в домашния ви декор. Лампата е универсална и може да се използва както в жилищни, така ..
101.00 лв.
Без данък:101.00 лв.
Тази индустриална пенделна лампа с обща дължина 154 см и диаметър на абажура 52 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Абажурът, изработен от желязо с меден финиш и масивно мангово дърво с натурално покритие, ще се впише перфектно в интериори в рустик или индустриален стил...
165.00 лв.
Без данък:165.00 лв.
Добавете стил към вашия интериор с тази пенделна лампа, вдъхновена от индустриалния дизайн. Тя със сигурност ще освети вашия хол, трапезария и др. Железният абажур, отличаващ се с матово бял финиш и мангово дърво масив с естествено покритие, ще се впише перфектно в интериори в рустик или индустриале..
114.00 лв.
Без данък:114.00 лв.
Осветете вашето жилищно пространство с нашата наземна лампа на дървен статив в ретро стил! Тази спот лампа с винтидж дизайн представлява модерен акцент във всеки интериор. Лампата се доставя с основа статив, покрита с абажур. Краката са изработени от тиково дърво масив, което осигурява сигурна стойк..
178.00 лв.
Без данък:178.00 лв.
Тези стенни лампи са изработени от неръждаема стомана и се монтиран лесно на стена или ограда. Лампите огряват с красива бледа светлина, благодарение на матовото стъкло. Подходящи са за енергоспестяващи крушки тип Е27. Количество: 2 брояМатериали: неръждаема стомана и пластмасаДатчик за движение: не..
82.00 лв.
Без данък:82.00 лв.
Тази пенделна лампа с обща дължина 106 см и диаметър на абажура 41 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Железният абажур, отличаващ се с бяло покритие, ще се впише перфектно в интериори с рустик или индустриален стил. Таванната лампа има цокъл E27 за крушка максимум 25 W...
94.00 лв.
Без данък:94.00 лв.
С изключителен дизайн, позволяващ регулиране на височина, тази лампа ще бъде идеален избор за използване в трапезарии, всекидневни, офиси и др. Тя със сигурност ще добави стил и елегантност във всеки интериор. Можете да изберете и да поставите E27 крушки с различна цветна температура, създавайки отп..
124.00 лв.
Без данък:124.00 лв.
Тази пенделна лампа с обща дължина 101 см и диаметър на абажура 30 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Железният абажур, отличаващ се с бял финиш и мангово дърво със захабен кафяв финиш, ще се впише перфектно в интериори с рустик или индустриален стил. Таванната лампа им..
105.00 лв.
Без данък:105.00 лв.
Добавете стил към вашия интериор с тази пенделна лампа, вдъхновена от индустриалния дизайн. Тя със сигурност ще освети вашия хол, трапезария и др. Железният абажур, отличаващ се с матово бял финиш и мангово дърво масив с естествено покритие, ще се впише перфектно в интериори в рустик или индустриале..
78.00 лв.
Без данък:78.00 лв.
Тази уникална лампа за таван с 4 елипсовидни стъклени абажура се отличава с модерен дизайн, благодарение на хромовото покритие. Перфектна е за всекидневна или спалня с най-разнообразен интериорен дизайн. Може лесно да бъде монтирана на таван, благодарение на висококачествената метална основа. Четири..
96.00 лв.
Без данък:96.00 лв.
Осветете жилищното си пространство с тази дървена подова лампа! Тази лампа се отличава с винтидж дизайн и привлича вниманието с модерния си вид във всеки интериор. Железният абажур със сребристо покритие разпръсква топла и амбиентна светлина. Рамката от мангово дърво масив с обветрено кафяво покрити..
189.00 лв.
Без данък:189.00 лв.
Този плафон с 3 спот лампи е с индустриален дизайн и ще допълни вида на вашата стая. Лампата може лесно да се монтира на стената или тавана благодарение на висококачествената черна метална основа. Уникалните разсейватели в меден цвят на спотовете допринасят за индустриалния стил и добавят приятен еф..
87.00 лв.
Без данък:87.00 лв.
Тази индустриална пенделна лампа с обща дължина 148 см и диаметър на абажура 35 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Абажурът, изработен от желязо с бял финиш и масивно мангово дърво с натурално покритие, ще се впише перфектно в интериори в рустик или индустриален стил. Д..
91.00 лв.
Без данък:91.00 лв.
Тази индустриална пенделна лампа с обща дължина 154 см и диаметър на абажура 52 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Абажурът, изработен от желязо с бял финиш и масивно мангово дърво с натурално покритие, ще се впише перфектно в интериори в рустик или индустриален стил. Т..
165.00 лв.
Без данък:165.00 лв.
Показани 1 от 48 | 168 (4 Страници)

Осветителни тела, лампи и полилеи за красиво и комфортно интериорно осветление в дома, офиса и вилата. Богато разнообразие и супер цени от хипермаркет Sorbe.bg.