Меню
Количка

Осветление

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Този LED стринг е перфектен за използване като осветително допълнение към всеки декоративен проект. Подходящ е за Коледа, партита, сватби и други празници. Стрингът е снабден с 300 светодиода със синьо осветление. Има 8 различни светлинни ефекта: комбиниран режим, вълни, последователен режим, бавно ..
37.00 лв.
Без данък:37.00 лв.
Тези стенни лампи са изработени от неръждаема стомана и могат лесно да се закрепят към вашите стени и ограда. Лампите дават красива приглушена светлина, благодарение на матираното си стъкло. Аплиците са подходящи за крушки с фасунга E27.Брой: 2Материал: Неръждаема стомана, пластмасаДетектор за движе..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Осветете жилищното си пространство с нашата подова лампа с дървена тринога в ретро стил! Тази спот лампа с ретро дизайн е модерен акцент за всеки интериор. Накланящият се и въртящ се стоманен абажур със сребрист финиш разпръсква топла и амбиентна светлина. Стабилните крака са изработени от масивна м..
292.00 лв.
Без данък:292.00 лв.
Тази стенна лампа с диаметър на абажура 17 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, спалнята и т.н. Железните абажури, отличаващи се с бял финиш и масивно мангово дърво със захабено кафяво покритие, ще се впишат перфектно в интериори в селски или индустриален стил. Плафонът с 2 абажура е ..
126.00 лв.
Без данък:126.00 лв.
Тази чаровна лампа в модерен стил би била привлекателна във всяка стая. Тя е декорирана с четири топки на стойката си и се доставя заедно с абажура. Тази лампа с висока стойка се поставя на под и ще придаде красота, стил и елегантност на всеки кът от вашия интериор. Облият абажур, който е направен о..
169.00 лв.
Без данък:169.00 лв.
Тази пенделна лампа с обща дължина 120 см и диаметър на абажура 17 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Железният абажур, отличаващ се с бяло покритие, ще се впише перфектно в интериори с рустик или индустриален стил. Таванната лампа има цокъл E27 за крушка максимум 25 W...
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Тази пенделна лампа с обща дължина 123 см и диаметър на абажура 40 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Железният абажур, отличаващ се с прахово боядисан финиш и мангово дърво със захабен кафяв финиш, ще се впише перфектно в интериори с рустик или индустриален стил. Таван..
157.00 лв.
Без данък:157.00 лв.
Придайте на декора си докосване на индустриален стил с тази фантастична лампа за таван. Лампата разполага с 2 уникални, геометрични абажура от метална тел в красив меден цвят и ще бъде декоративно допълнение към всеки декор. Благодарение на висококачествената си метална основа, тази лампа може лесно..
73.00 лв.
Без данък:73.00 лв.
Тази индустриална пенделна лампа с обща дължина 154 см и диаметър на абажура 52 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Абажурът, изработен от желязо със сив финиш и масивно мангово дърво с натурално покритие, ще се впише перфектно в интериори в рустик или индустриален стил...
192.00 лв.
Без данък:192.00 лв.
Осветете жилищното си пространство с нашата подова лампа с дървена тринога в ретро стил! Тази спот лампа с ретро дизайн е модерен акцент за всеки интериор. Накланящият се и въртящ се стоманен абажур с месингов финиш разпръсква топла и амбиентна светлина. Стабилните крака са изработени от масивна ман..
151.00 лв.
Без данък:151.00 лв.
Осветете жилищното си пространство с този комплект дървени наземни лампи! Тези лампи се отличават с винтидж дизайн в модерен и атрактивен стил, привличащ погледа във всеки интериор. Железният абажур с бял финиш разпръсква топла и приятна светлина. Рамката от мангово дърво масив с кафяв дървесен цвят..
425.00 лв.
Без данък:425.00 лв.
Осъвременете с модерен нюанс вашето обзавеждане с нашата изящна настолна лампа! Този комплект от 2 настолни лампи със сензорен бутон ще се превърне във функционално и декоративно допълнение към вашето жилище. Модерният дизайн със сигурност ще добави стил и елегантност и ще се впише във всеки интерио..
97.00 лв.
Без данък:97.00 лв.
Този LED стринг е перфектен за използване като осветително допълнение към всеки декоративен проект. Подходящ е за Коледа, партита, сватби и други празници. Стрингът е снабден със 150 светодиода със синьо осветление. Има 8 различни светлинни ефекта: комбиниран режим, вълни, последователен режим, бавн..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Този комплект от 2 стенни лампи с диаметър на абажура 17 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, спалнята и др. Тези лампи могат да се монтират и на тавана. Железните абажури, отличаващи се с черен финиш и масивно мангово дърво със захабен кафяв финиш, ще се впишат перфектно в интериори ..
143.00 лв.
Без данък:143.00 лв.
Този декоративен вентилатор за таван с разкошен дизайн ще бъде чудесно допълнение към вашия интериор! Този голям вентилатор за таван с общ диаметър 82 см осигурява перфектна циркулация на въздуха в стаята ви. Вентилаторът може да се контролира чрез издърпване на шнура. Неговата скорост е регулируема..
159.00 лв.
Без данък:159.00 лв.
Тази таванна лампа с диаметър на абажура 17 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и др. Железният абажур, отличаващ се с финиш винтидж лота и масивно мангово дърво със захабено кафяво покритие, ще се впише перфектно в интериори в селски или индустриален стил. Висящата лампа с 3 а..
181.00 лв.
Без данък:181.00 лв.
Този елегантен комплект аплици за открито се характеризира с модерен дизайн. Изработена от лят алуминий, тази стенна лампа ще подобри всяко открито пространство. Отличава се с интегриран опален поликарбонатен дифузер. Този стилен комплект стенни лампи излъчва приятна светлина, насочена надолу. Със с..
78.00 лв.
Без данък:78.00 лв.
Създайте особено топла и уютна атмосфера във жилищното си пространство с тази полилей, направен в стил на птиче гнездо. Тази великолепна лампа е изработена от занаятчийска тел и крафт хартия, за да се гарантира дългосрочна употреба. Златистата вътрешна част създава ярка и блестяща светлина. Можете д..
297.00 лв.
Без данък:297.00 лв.
Прекрасната модерна метална лампа за таван, състояща се от 3 разсейвателя във формата на диаманти, със сигурност ще бъде акцент във всеки интериор. Тя ще бъде перфектно допълнение към трапезарии, барове, фоайета, кафенета и други помещения. Таванната лампа се откроява с уникален дизайн с регулируема..
109.00 лв.
Без данък:109.00 лв.
Тази елегантна лампа за таван се характеризира с модерен дизайн, който ще бъде атрактивно допълнение към всеки интериор. Уникалният стиймпънк дизайн със сигурност ще бъде смело визуално изявление и ще бъде акцент в домашния ви декор. Лампата е универсална и може да се използва както в жилищни, така ..
93.00 лв.
Без данък:93.00 лв.
Този LED стринг е перфектен за използване като осветително допълнение към всеки декоративен проект. Подходящ е за Коледа, партита, сватби и други празници. Стрингът е снабден с 300 светодиода, създаващи студено бяло осветление. Има 8 различни светлинни ефекта: комбиниран режим, вълни, последователен..
41.00 лв.
Без данък:41.00 лв.
Добавете стил към вашия интериор с тази пенделна лампа, вдъхновена от индустриалния дизайн. Тя със сигурност ще освети вашия хол, трапезария и др. Железният абажур, отличаващ се с матово бял финиш и мангово дърво масив с естествено покритие, ще се впише перфектно в интериори в рустик или индустриале..
128.00 лв.
Без данък:128.00 лв.
Осветете вашето жилищно пространство с нашата наземна лампа на дървен статив в ретро стил! Тази спот лампа с винтидж дизайн представлява модерен акцент във всеки интериор. Лампата се доставя с основа статив, покрита с абажур. Краката са изработени от тиково дърво масив, което осигурява сигурна стой..
205.00 лв.
Без данък:205.00 лв.
Тази пенделна лампа с обща дължина 106 см и диаметър на абажура 41 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Железният абажур, отличаващ се с бяло покритие, ще се впише перфектно в интериори с рустик или индустриален стил. Таванната лампа има цокъл E27 за крушка максимум 25 W...
133.00 лв.
Без данък:133.00 лв.
Тази таванна лампа с диаметър на абажура 17 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и др. Железният абажур, отличаващ се с античен месингов финиш и масивно мангово дърво със захабено кафяво покритие, ще се впише перфектно в интериори в селски или индустриален стил. Висящата лампа с..
174.00 лв.
Без данък:174.00 лв.
Тази таванна лампа с диаметър на абажура 17 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и др. Железният абажур, отличаващ се с бял финиш и масивно мангово дърво със захабено кафяво покритие, ще се впише перфектно в интериори в селски или индустриален стил. Висящата лампа с 3 абажура им..
181.00 лв.
Без данък:181.00 лв.
Тази подова лампа съчетава перфектно стил и практичност и е отличен избор за вашата всекидневна, спалня, коридор и др. Люлеещото се рамо и сянката са напълно регулируеми, за да осигурят перфектното осветление за ъгъла или вашето бюро. Железният абажур със сребърен финиш и мангово дърво масив със зах..
265.00 лв.
Без данък:265.00 лв.
Тази модерна лампа за под с основа трипод и овален абажур пасва добре на индустриален, минималистичен и градски интериор. Изглеждащите фини, но здрави крака са покрити с регулируем абажур, отдаващ приятна и ярка светлина. Универсалният стил прави лампата за под перфектното осветление за всекидневна,..
97.00 лв.
Без данък:97.00 лв.
Тази стенна лампа придава индустриален и винтидж вид на вашата спалня, коридор или хол. Стенната лампа е комбинирана с рамо от манго дърво масив и железен абажур, които съдействат за трайността. Регулируемото и гъвкаво рамо ви позволява да я фиксирате на всяка желана височина. Освен това естествения..
118.00 лв.
Без данък:118.00 лв.
Тази уникална лампа за таван с три стъклени абажура се отличава с модерен дизайн, благодарение на сатенено-никеловото покритие. Перфектна е за всекидневна или спалня с най-разнообразен интериорен дизайн. Може лесно да бъде монтирана на таван, благодарение на висококачествената метална основа. Трите..
116.00 лв.
Без данък:116.00 лв.
Тази подова лампа е перфектна комбинация, вдъхновена от индустриалния дизайн и функционалност. Тя ще привлича вниманието във вашата всекидневна, спалня или други жилищни зони. Железният абажур с черно покритие ще се впише идеално във всеки рустик или индустриален интериор. Чугунената основа е с висо..
255.00 лв.
Без данък:255.00 лв.
Осветете вашето жилищно пространство с нашата наземна лампа на дървен статив в ретро стил! Тази спот лампа с винтидж дизайн представлява модерен акцент във всеки интериор. Лампата се доставя с основа статив, покрита с абажур. Краката са изработени от тиково дърво масив, което осигурява сигурна стой..
159.00 лв.
Без данък:159.00 лв.
Внесете в дома си индустриален вид с тази фантастична спот лампа. Тя разполага с 4 уникални, геометрични метални телени абажура с боядисано в черно покритие и ще бъде стилно допълнение към всеки декор. Тръбната рамка на спот лампата е равномерно разделена на две части, което ви позволява да ги мести..
134.00 лв.
Без данък:134.00 лв.
Тази индустриална пенделна лампа с обща дължина 148 см и диаметър на абажура 35 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, офиса и т.н. Абажурът, изработен от желязо със сив финиш и масивно мангово дърво с натурално покритие, ще се впише перфектно в интериори в рустик или индустриален стил...
115.00 лв.
Без данък:115.00 лв.
Този комплект от 2 стенни лампи с диаметър на абажура 17 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, спалнята и др. Тези лампи могат да се монтират и на тавана. Железните абажури, отличаващи се с финиш винтидж лота и масивно мангово дърво със захабен кафяв финиш, ще се впишат перфектно в инт..
108.00 лв.
Без данък:108.00 лв.
Осветете жилищното си пространство с този комплект дървени наземни лампи! Тези лампи се отличават с винтидж дизайн в модерен и атрактивен стил, привличащ погледа във всеки интериор. Железният абажур с месингов финиш разпръсква топла и приятна светлина. Рамката от мангово дърво масив с кафяв дървесен..
482.00 лв.
Без данък:482.00 лв.
Този модерен комплект висящи лампи е идеален както за битови, така и за търговски цели. Със своя семпъл, елегантен дизайн, тези лампи са идеални за вас, предоставяйки ви възможност да увеличите естетически вашата стая и да обогатите красотата на вашия дом. Изработени от метал, тези модерни лампи ще ..
199.00 лв.
Без данък:199.00 лв.
Актуализирайте жилищното си пространство с това впечатляващо висящо осветление! Издръжлив материал: Това висящо осветление е изработено от алуминий, което го прави издръжливо и дълготрайно.Уникален декор: Това висящо осветление има вид на полиран алуминий, който придава характер и интригуващ вид на ..
169.00 лв.
Без данък:169.00 лв.
Осветете жилищното си пространство с нашата подова лампа с дървена тринога в ретро стил! Тази спот лампа с ретро дизайн е модерен акцент за всеки интериор. Накланящият се и въртящ се стоманен абажур с месингов финиш разпръсква топла и амбиентна светлина. Стабилните крака са изработени от масивна ман..
502.00 лв.
Без данък:502.00 лв.
Тази лампа за таван с 6 спот лампи е с индустриален дизайн и ще обогати вида на вашата стая. Лампата може лесно да се монтира на стената или тавана благодарение на висококачествената черна метална основа. Уникалните разсейватели в меден цвят на спотовете допринасят за индустриалния стил и добавят пр..
149.00 лв.
Без данък:149.00 лв.
Тази таванна лампа с индустриален дизайн със сигурност ще привлича вниманието във всеки интериор. Тя ще бъде идеално допълнение към трапезарии, барове, фоайета, кафенета и други места. Със семпъл и елегантен дизайн тази лампа е идеална за обогатяване на естетическия вид на стаята ви. Тя е универсалн..
100.00 лв.
Без данък:100.00 лв.
Придайте индустриален облик с този фантастичен комплект от стенни аплици. Този комплект разполага с 2 уникални геометрични метални разсейвателя с черен финиш, които ще внесатдекоративно допълнение към всеки декор. Със своите висококачествени метални основи, тези стенни аплици могат лесно да се монти..
78.00 лв.
Без данък:78.00 лв.
Осветете вашето жилищно пространство с нашата наземна лампа на дървен статив в ретро стил! Тази спот лампа с винтидж дизайн представлява модерен акцент във всеки интериор. Лампата се доставя с основа статив, покрита с абажур. Краката са изработени от тиково дърво масив, което осигурява сигурна стой..
205.00 лв.
Без данък:205.00 лв.
Тази стенна лампа с диаметър на абажура 17 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, спалнята и т.н. Железните абажури, отличаващи се с черен финиш и масивно мангово дърво със захабено кафяво покритие, ще се впишат перфектно в интериори в селски или индустриален стил. Плафонът с 3 абажура ..
161.00 лв.
Без данък:161.00 лв.
Тази модерна винтидж лампа с ретро визия на водопроводна тръба добавя уникална индивидуалност, внася носталгия и индустриално вдъхновение към декорацията в дома ви. Тази индустриална лампа разкрива вашето въображение и креативност. Проектирана е с червен декоративен вентил и кран за вода. Желязната ..
139.00 лв.
Без данък:139.00 лв.
Този комплект от 2 стенни лампи с диаметър на абажура 17 см определено ще внесе акцент в хола, трапезарията, спалнята и др. Тези лампи могат да се монтират и на тавана. Железните абажури, отличаващи се с бял финиш и масивно мангово дърво със захабен кафяв финиш, ще се впишат перфектно в интериори в ..
123.00 лв.
Без данък:123.00 лв.
Този елегантен комплект аплици за открито се характеризира с модерен дизайн. Изработена от лят алуминий, тази стенна лампа ще подобри всяко открито пространство. Отличава се с интегриран опален поликарбонатен дифузер. Този стилен комплект стенни лампи излъчва приятна светлина, насочена надолу. Със с..
87.00 лв.
Без данък:87.00 лв.
Този декоративен вентилатор за таван в модерен дизайн ще бъде чудесно допълнение към вашия интериор! Този голям вентилатор за таван с общ диаметър 128 см осигурява перфектна циркулация на въздуха в стаята ви. Вентилаторът е проектиран така, че да се управлява удобно с включеното дистанционно управле..
379.00 лв.
Без данък:379.00 лв.
Показани 1 от 48 | 140 (3 Страници)

Осветителни тела, лампи и полилеи за красиво и комфортно интериорно осветление в дома, офиса и вилата. Богато разнообразие и супер цени от хипермаркет Sorbe.bg.

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.