Меню
Количка

Кухненски уреди

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Тази компактна кухненска везна има лесен за четене LCD екран. Везната е функция тара (зануляване), така че множество съставки могат да бъдат претегляни отделно. Уредът има нехлъзгащи се крака и измервателна купа. Максимален капацитет: 2 кгБутон включване / изключванеВисока точност: 1 грТара (зануляв..
58.00 лв.
Без данък:58.00 лв.
С този дехидратор за храна можете бързо и лесно да дехидратирате и съхранявате широка гама от храни за естествени, питателни и вкусни закуски. Той е идеален за плодове, месо, риба, зеленчуци и билки. Сушилнята за хранене е регулируема по температура, така че можете да регулирате подходящата температ..
137.00 лв.
Без данък:137.00 лв.
С този модерен ледогенератор можете да правите най-добрите ледени напитки и плодови шейкове за вас и вашите гости по всяко време, когато имате нужда. Ефективно производство на лед: Ледогенераторът може да произвежда до 45 кг лед на ден и 36 кубчета лед на цикъл.Нисък шум: Машината за лед е оборудван..
842.00 лв.
Без данък:842.00 лв.
Този диспенсър за сокове е изискано решение за сервиране на охладен сок или други напитки към шведски маси, барбекюта и други събития. Контейнерът за сок е с капацитет 8 литра. Диспенсърът за напитки с кранче е подходящ за чаши с максимална височина 15,5 см. Централният цилиндър може да се напълни с..
183.00 лв.
Без данък:183.00 лв.
С този дехидратор за храна можете бързо и лесно да дехидратирате и съхранявате широка гама от храни за естествени, питателни и вкусни закуски. Той е идеален за плодове, месо, риба, зеленчуци и билки. Сушилнята за храни е с регулируема температура, така че можете да настроите подходящата температура ..
342.00 лв.
Без данък:342.00 лв.
Този диспенсър за сокове е изискано решение за сервиране на охладен сок или други напитки към шведски маси, барбекюта и други събития. Двойният контейнерът за сок е с капацитет по 8 литра за всеки контейнер. Диспенсърът за напитки с кранче е подходящ за чаши с максимална височина 15,5 см. Централнит..
326.00 лв.
Без данък:326.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.