Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Професионални шатри

Какви видове професионални шатри предлагаме

При нас ще откриете следните видове професионални търговски шатри и ще изберете според площта, изискванията и удобството за Вас:

 • Сгъваема професионална шатра за изложения или за градина
 • Сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина;
 • Сгъваема професионална шатра титан за изложения или за градина;
 • Сгъваема професионална шатра с шестоъгълни крака за изложения или за градина.Как да изберете подходящата шатра

В таблицата по-долу сме направили сравнение на характеристики и цени за най-търсения размер шатри 3х3м от нашите налични предложения:

3м х 3м

Тежка

Шестоъгълна

Титан

Лека

Общо тегло

34 кг

34 кг

21 кг

17.5 кг

Размер на краката (мм)

40мм/35 мм

40 mm

30/25 мм

30/25 мм

Плътност на покрива

1200D

600D

420D

420D

Плътност на стените

210D

210D

210D

210D

Цена

599 лв

599 лв

299 лв

289 лв

Допълнителна информация:

 • Всички палатки са в комплект с 3 плътни стени, четвърта може да бъде поръчана допълнително;
 • Всички палатки са 100% водоустойчиви, тежките са с по-дебели стени и покрив. На всички палатки стените се закачат към покрива и помежду им с велкро лента;
 • Конструкцията на всички палатки е с по-висок ъгъл на покрива за бързо оттичане на водата и предотвратяване на “джобове” при дъжд;
 • Моделът Титан е сходен като качество с леката палатка, но има съществено подобрение спрямо повечето предлагани модели на пазара: елементите на покрива са с 8 мм дистанционери, които предпазват покрива от скъсване при сгъване. Финишът на конструкцията на модел Титан имитира ковано желязо.

Към Вашата професионална шатра, можем да Ви предложим и следните аксесоари:

 • Сенник за шатра;
 • Стена за лека шатра;
 • Стена с врата за лека шатра;
 • Калъф за шатра;
 • Единични тежести комплект;
 • Двойни тежести комплект;
 • Съединител комплект;


Защо да поръчате от онлайн магазин Sorbe.bg

Sorbe.bg е утвърден търговец с история на българския пазар и член на Българска Е-комерс Асоциация (БЕА). Предлагаме безплатна доставка за всички професионални търговски шатри до всяка точка на България. След всяка направена поръчка онлайн се обаждаме за потвърждение на поръчката и консултация, което гарантира информиран избор от Ваша страна.


Поръчайте още сега подходящата професионална шатра за Вашите нужди!

Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра титан 2 х 3 м
Професионална търговска шатра 2х3м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема титан палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел квадратен профил 30 х 30мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат..
399.00лв.
Без данък:399.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра титан 3 х 3 м
Професионална търговска шатра 3х3м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема титан палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел квадратен профил 30 х 30мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат..
399.00лв.
Без данък:399.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра титан 3 х 4,5 м
Професионална търговска шатра 3х4,5м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема титан палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел квадратен профил 30 х 30мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и им..
499.00лв.
Без данък:499.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра титан 3 х 6 м
Професионална търговска шатра 3х6м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема титан палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел квадратен профил 30 х 30мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат..
650.00лв.
Без данък:650.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Покрив за сгъваема професионална лека шатра 2 х 2м
Покрив за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 2 х 2м Покривът за сгъваема професионална лека шатра е направен от супер здрава тъкан 420D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива ..
100.00лв.
Без данък:100.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Покрив за сгъваема професионална лека шатра 2 х 3м
Покрив за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 2 х 3м Покривът за сгъваема професионална лека шатра е направен от супер здрава тъкан 420D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива ..
110.00лв.
Без данък:110.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Покрив за сгъваема професионална лека шатра 3 х 3м
Покрив за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 3мПокривът за сгъваема професионална лека шатра е направен от супер здрава тъкан 420D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива е изкл..
120.00лв.
Без данък:120.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Покрив за сгъваема професионална лека шатра 3 х 4,5м
Покрив за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 4,5мПокривът за сгъваема професионална лека шатра е направен от супер здрава тъкан 420D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива е из..
140.00лв.
Без данък:140.00лв.
Модел: Покрив за сгъваема професионална лека шатра 3 х 6м
Покрив за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 6мПокривът за сгъваема професионална лека шатра е направен от супер здрава тъкан 420D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива е изкл..
215.00лв.
Без данък:215.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Покрив за сгъваема професионална шатра 3 х 3м
Покрив за сгъваема професионална шатра за изложения или за градина 3 х 3м Покривът за сгъваема професионална шатра е направен от супер здрава тъкан 800D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива е изключит..
220.00лв.
Без данък:220.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Покрив за сгъваема професионална шатра 3 х 4,5м
Покрив за сгъваема професионална шатра за изложения или за градина 3 х 4,5м Покривът за сгъваема професионална шатра е направен от супер здрава тъкан 800D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива е изключ..
250.00лв.
Без данък:250.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Покрив за сгъваема професионална шатра 3 х 6м
Покрив за сгъваема професионална шатра за изложения или за градина 3 х 6м Покривът за сгъваема професионална шатра е направен от супер здрава тъкан 800D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива е изключит..
320.00лв.
Без данък:320.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Двойни тежести за професионална шатра за изложения или градина
Двойните калъфчета за тежести за професионална шатра за изложения или за градина са изработени от дебел гумиран материал. Можете да ги напълните с пясък или с камъни. Колкото по- голяма тежест поставите в тях, толкова по- голяма стабилност ще имате. Прикпепянето към краката на палатката става лесно, бързо с велкро ленти. В горната част имат капаче с цип, така че съдържанието в калъфите да не се изсипе. Характеристики: цвят: черен височина: 44смдиаметър: 10см..
70.00лв.
Без данък:70.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Калъф за професионална търговска шатра
С помощта на този калъф можете да запазите чиста вашата професионална търговска палатка. В него можете да поберете шатра с размери  2 х 3 м и 3 х 3 м.Характеристики:цвят: черентегло: 1 кгразмери: 22х22х158 см..
55.00лв.
Без данък:55.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална лека шатра 2 х 3 м
Професионална търговска лека шатра 2х3м Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 30 х 30 мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предварително направени отвори, за да могат да бъдат захванати с дюбели за пода.&nbs..
289.00лв.
Без данък:289.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална лека шатра 3 х 3 м
Професионална търговска лека шатра 3х3м Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 30 х 30 мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предварително направени отвори, за да могат да бъдат захванати с дюбели за пода.&nbs..
289.00лв.
Без данък:289.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална лека шатра 3 х 4,5 м
Професионална търговска лека шатра 3х4,5 м Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 30 х 30 мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предварително направени отвори, за да могат да бъдат захванати с дюбели за пода.&..
389.00лв.
Без данък:389.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална лека шатра 3 х 6 м
Професионална търговска лека шатра 3х6м Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 30 х 30 мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предварително направени отвори, за да могат да бъдат захванати с дюбели за пода.&nbs..
489.00лв.
Без данък:489.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра 2 х 3 м
Професионална търговска шатра 2 х 3 м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 40 х 40мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предварителн..
599.00лв.
Без данък:599.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Професионална сгъваема шатра 3 x 3 м
Професионална търговска шатра 3х3м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 40 х 40мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предварително н..
699.00лв.
Без данък:699.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Професионална сгъваема шатра 3 х 4,5 м
Професионална търговска шатра 3 х 4,5м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина.  Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 40 х 40мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предв..
949.00лв.
Без данък:949.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Професионална сгъваема шатра 3 X 6 м
Професионална търговска шатра 3 х 6 м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 40 х 40мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предварителн..
1,149.00лв.
Без данък:1,149.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра с шестоъгълни крака
Професионална търговска шатра с шестоъгълни крака за изложения или за градина 3 х 3 м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема палатка в нашето портфолио. Разликата от другата ни тежка палатка е основно в профила на кракът, тук е шестоъгълен профил, а другата е с правоъгълен профил. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави стоманени профили и подсилени пластм..
699.00лв.
Без данък:699.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра с шестоъгълни крака
Професионална търговска шатра с шестоъгълни крака за изложения или за градина 3 х 4,5 м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема палатка в нашето портфолио. Разликата от другата ни тежка палатка е основно в профила на кракът, тук е шестоъгълен профил, а другата е с правоъгълен профил. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави стоманени профили и подсилени плас..
799.00лв.
Без данък:799.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра с шестоъгълни крака
Професионална търговска шатра с шестоъгълни крака за изложения или за градина 3 х 6 м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема палатка в нашето портфолио. Разликата от другата ни тежка палатка е основно в профила на кракът, тук е шестоъгълен профил, а другата е с правоъгълен профил. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави стоманени профили и подсилени пластм..
1,049.00лв.
Без данък:1,049.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сенник за сгъваема професионална шатра 3 х 3 м
Сенникът може да се използва към сгъваемите професионални шатри, които предлагаме с размер 3 х 3 м. Той е идеално попълнение към шатрите, с цел предпазване от слънце и дъжд. Сенникът се монтира чрез завинтване на скобите към двата предни крака на шатрата и към конструкцията на палатката. Брезентът на сенника се захваща с помощта на велкро ленти.Характеристики: цвят: бежовразмер: 70х13х15 смтегло: 3 кгзабележка: прибирайте сенника при бурен вятър и снеговалеж..
70.00лв.
Без данък:70.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена за сгъваема професионална лека шатра 2 м
Стена за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 2 х 3 мТази допълнителна стена, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти ( към покрива и двата крака на шатрата). Тази стена, позволява да затворите вашата палатка,ако сте поставили трите страни към конструкцията.Харектеристики:тегло: 2 кгразмер: 30 х 30 х 10 см ..
30.00лв.
Без данък:30.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена за сгъваема професионална лека шатра 3 м
Стена за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 3 мТази допълнителна стена, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти ( към покрива и двата крака на шатрата). Тази стена, позволява да затворите вашата палатка,ако сте поставили трите страни към конструкцията.Харектеристики:тегло: 3 кгразмер: 30 х 30 х 10 см ..
30.00лв.
Без данък:30.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена за сгъваема професионална лека шатра 4,5 м
Стена за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 4,5 мТази допълнителна стена, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти ( към покрива и двата крака на шатрата). Тази стена, позволява да затворите вашата палатка,ако сте поставили трите страни към конструкцията.Харектеристики:тегло: 3 кгразмер: 30 х 30 х 10 см ..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена за сгъваема професионална лека шатра 6 м
Стена за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 6 мТази допълнителна стена, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти ( към покрива и двата крака на шатрата). Тази стена, позволява да затворите вашата палатка,ако сте поставили трите страни към конструкцията.Харектеристики:тегло: 3 кгразмер: 30 х 30 х 10 см ..
70.00лв.
Без данък:70.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена за сгъваема професионална търговска шатра 3 м
Стена за сгъваема професионална търговска шатра за изложения или за градина 3 х 3 мТази допълнителна стена, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти ( към покрива и двата крака на шатрата). Тази стена, позволява да затворите вашата палатка,ако сте поставили трите стени към конструкцията.Харектеристики:тегло: 5 кгразмер: 30 х 30 х 10 см..
55.00лв.
Без данък:55.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена за сгъваема професионална търговска шатра 4,5 м
Стена за сгъваема професионална търговска шатра за изложения или за градина 3 х 4,5 мТази допълнителна стена, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти ( към покрива и двата крака на шатрата). Тази стена, позволява да затворите вашата палатка,ако сте поставили трите стени към конструкцията.Харектеристики:тегло: 5 кгразмер: 30 х 30 х 10 см..
70.00лв.
Без данък:70.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена за сгъваема професионална търговска шатра 6 м
Стена за сгъваема професионална търговска шатра за изложения или за градина 3 х 6 мТази допълнителна стена, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти ( към покрива и двата крака на шатрата). Тази стена, позволява да затворите вашата палатка,ако сте поставили трите стени към конструкцията.Харектеристики:тегло: 5 кгразмер: 30 х 30 х 10 см..
100.00лв.
Без данък:100.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена с врата за сгъваема професионална лека шатра 2 м
Стена с врата за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 2мТази допълнителна стена с входна врата, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти. Тази стена с врата, позволява да затворите вашата шатра, когато прецените, независимо от местоположението ви.Харектеристики:тегло: 1 кгразмер: 38 х 31 х 4 см ..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена с врата за сгъваема професионална лека шатра 3 м
Стена с врата за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 3мТази допълнителна стена с входна врата, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти. Тази стена с врата, позволява да затворите вашата шатра, когато прецените, независимо от местоположението ви. Харектеристики: тегло: 1 кг размер: 38 х 31 х 4 см  ..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена с врата за сгъваема професионална лека шатра 6м
Стена с врата за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 6мТази допълнителна стена с входна врата, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти. Тази стена с врата, позволява да затворите вашата шатра, когато прецените, независимо от местоположението ви.Харектеристики:тегло: 1 кгразмер: 38 х 31 х 4 см..
100.00лв.
Без данък:100.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Съединител комплект за професионални шатри за изложения
Съединителните комплекти за професионални шатри за изложения или за градината са създадени за успешно свързване на повече от две палатки в една цяла за по- голяма площ. В комплекта са четири броя. Монтажът им е лесен и бърз.  Благодарение на тези съединители вашата конструкция на шатрите се подсилва допълнително. В снимките бихте могли да видите различните размери, които бихте могли да постигнете с тях...
60.00лв.
Без данък:60.00лв.
Показани 1 от 37 | 37 (1 Страници)