Меню
Количка

Лед декорация

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Този гирлянд от 200 лампички е едно чудесно решение за осветяване на вашата градина, веранда или алея. Има соларен панел, който се зарежда от слънчевата светлина и я складира в акумулаторната батерия. През нощта лампичките светват автоматично, използвайки натрупаната енергия. Само 6 часа слънчева св..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Този LED светещ стринг не само ще украси дома ви по време на коледните празници, но и ще се превърне в приятно осветително решение за вашата всекидневна, стълбище, градина или детската стая. Светещият стринг е снабден с 400 високоефективни светодиода, които са изключително енергийно ефективни и излъ..
42.00 лв.
Без данък:42.00 лв.
Този LED светещ стринг не само ще украси дома ви по време на коледните празници, но и ще се превърне в приятно осветително решение за вашата всекидневна, стълбище, градина или детската стая. Светещият стринг е снабден с 400 високоефективни светодиода, които са изключително енергийно ефективни и излъ..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Този LED светещ стринг не само ще украси дома ви по време на коледните празници, но и ще се превърне в приятно осветително решение за вашата всекидневна, стълбище, градина или детската стая. Светещият стринг е снабден с 1000 високоефективни светодиода, които са изключително енергийно ефективни и изл..
106.00 лв.
Без данък:106.00 лв.
Този коледен гирлянд ще изглежда ефектно, където и да го закачите. Той ще бъде перфектната коледна украса вътре или отвън на вашия дом. Този коледен гирлянд може лесно да бъде оформен около парапет или прозорци, а също така ще изглежда добре окачен на стената, вратата или тавана. Проектирани с 4 раз..
143.00 лв.
Без данък:143.00 лв.
Този LED вътрешен фонтан е отличен избор за създаване на спокойна атмосфера във вашето жилище. Фонтанът е изработен от полирезин. Каскадният воден поток се осветява със светодиоди, което създава зашеметяващ визуален ефект, особено през нощта. Многобройните водни потоци и успокояващият звук на водата..
104.00 лв.
Без данък:104.00 лв.
Добавете изключителен празничен щрих към вашия двор или дом с тази привличаща вниманието надуваема декорация от тикви за Хелоуин! Този комплект включва семейство тикви и пластира за тиква Джак-о-лантърн. Поставянето е бързо и лесно! Просто я прикачете към включения адаптер и вашата украса ще се наду..
140.00 лв.
Без данък:140.00 лв.
Този пищен и плътен коледен гирлянд е идеална украса за вашия парапет, таван, камина или прозорци и ще създаде прекрасна атмосфера за настъпващата Коледа. Той ще изглежда невероятно, където и да го окачите. Зеленият гирлянд е изработен от PVC, който е устойчив на атмосферни влияния. Тази прекрасна к..
145.00 лв.
Без данък:145.00 лв.
Този LED светещ стринг не само ще украси дома ви по време на коледните празници, но и ще се превърне в приятно осветително решение за вашата всекидневна, стълбище, градина или детската стая. Светещият стринг е снабден с 600 високоефективни светодиода, които са изключително енергийно ефективни и излъ..
71.00 лв.
Без данък:71.00 лв.
Този пищен и плътен коледен гирлянд е идеална украса за вашия парапет, таван, камина или прозорци и ще създаде прекрасна атмосфера за настъпващата Коледа. Той ще изглежда невероятно, където и да го окачите. Зеленият гирлянд е изработен от PVC, който е устойчив на атмосферни влияния. Тази прекрасна к..
46.00 лв.
Без данък:46.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този компактен LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 25 м и има 1000 светодиода. Внесете игривост в тъмнината със сини LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно ..
71.00 лв.
Без данък:71.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED клъстърен стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 11 м и има 1000 светодиода. Внесете игривост в тъмнината с цветни LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно ..
77.00 лв.
Без данък:77.00 лв.
Този комплект соларни гирлянди, всеки от които съдържа 200 LED крушки, е идеално решение за външно осветление. Всеки гирлянд е снабден със соларен панел с батерия, която се зарежда от слънчевата светлина през деня и използва съхранената енергия, за да захранва лампичките, когато се включат автоматич..
91.00 лв.
Без данък:91.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED клъстърен стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 23 м и има 3000 светодиода. Внесете игривост в тъмнината с цветни LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно ..
196.00 лв.
Без данък:196.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED клъстърен стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 23 м и има 3000 светодиода. Внесете игривост в тъмнината със сини LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно ..
187.00 лв.
Без данък:187.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 100 м и има 1000 светодиода, създавайки топло бяло осветление, което е уютно и приветливо.Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно..
104.00 лв.
Без данък:104.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED клъстърен стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 17 м и има 2000 светодиода. Внесете игривост в тъмнината със сини LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно ..
134.00 лв.
Без данък:134.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 60 м и има 600 светодиода. Внесете игривост в тъмнината с цветни LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно да се огъва..
67.00 лв.
Без данък:67.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 15 м и има 150 светодиода. Внесете игривост в тъмнината с цветни LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно да се огъва..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 15 м и има 150 светодиода, създавайки студено бяло осветление, което допринася за бдителността и безопасността.Страхотни декорации "Направи си сам": Светещ..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този компактен LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 45 м и има 2000 светодиода, създавайки топло бяло осветление, което е уютно и приветливо.Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг м..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED клъстърен стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 11 м и има 1000 светодиода. Внесете игривост в тъмнината със сини LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно ..
77.00 лв.
Без данък:77.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 30 м и има 300 светодиода, създавайки студено бяло осветление, което допринася за бдителността и безопасността.Страхотни декорации "Направи си сам": Светещ..
36.00 лв.
Без данък:36.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този компактен LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 65 м и има 3000 светодиода. Внесете игривост в тъмнината с цветни LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно ..
166.00 лв.
Без данък:166.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 200 м и има 2000 светодиода, създавайки топло бяло осветление, което е уютно и приветливо.Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно..
198.00 лв.
Без данък:198.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED клъстърен стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 17 м и има 2000 светодиода. Внесете игривост в тъмнината с цветни LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно ..
134.00 лв.
Без данък:134.00 лв.
Превърнете стената си в уникален и интересен декор. Този модерен стенен аплик с дизайн на трактор добавя страхотен акцент, което го прави идеален за интериора на вашия дом. Изработен е от желязо с прахово покритие. Централните решетки могат да се отварят, за да разкрият отделения за съхранение. Той ..
345.00 лв.
Без данък:345.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 100 м и има 1000 светодиода. Внесете игривост в тъмнината с цветни LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно да се огъ..
96.00 лв.
Без данък:96.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 60 м и има 600 светодиода, създавайки топло бяло осветление, което е уютно и приветливо.Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно д..
68.00 лв.
Без данък:68.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този компактен LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 65 м и има 3000 светодиода. Внесете игривост в тъмнината със сини LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно ..
166.00 лв.
Без данък:166.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този компактен LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 25 м и има 1000 светодиода, създавайки студено бяло осветление, което допринася за бдителността и безопасността.Страхотни декорации "Направи си с..
71.00 лв.
Без данък:71.00 лв.
Този LED светещ стринг не само ще украси дома ви по време на коледните празници, но и ще се превърне в приятно осветително решение за вашата всекидневна, стълбище, градина или детската стая. Светещият стринг е снабден с 600 високоефективни светодиода, които са изключително енергийно ефективни и излъ..
69.00 лв.
Без данък:69.00 лв.
Тази уникална лампа за таван с 4 стъклени абажура, обвити с алуминиеви жици, се отличава с модерен дизайн и придава зашеметяващ вид на вашата стая. Хромиран полиран материал: Цялата стоманена основа и 4-те заплетени една в друга стоманени тръби са с хромово покритие, което осигурява дълъг експлоатац..
101.00 лв.
Без данък:101.00 лв.
Тази универсална отлична стойка за осветление е предназначена да бъде вашият идеален помощник за всеки фотограф, занимаващ се с портретна, продуктова, модна, събитийна, сватбена фотография и дори видеооператори на терен или пътувания. Мултифункционален мост за осветление: Стойката за осветление е ця..
345.00 лв.
Без данък:345.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED клъстърен стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 23 м и има 3000 светодиода, създавайки студено бяло осветление, което допринася за бдителността и безопасността.Страхотни декорации "Направи си с..
187.00 лв.
Без данък:187.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този компактен LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 45 м и има 2000 светодиода, създавайки студено бяло осветление, което допринася за бдителността и безопасността.Страхотни декорации "Направи си с..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този компактен LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 45 м и има 2000 светодиода. Внесете игривост в тъмнината с цветни LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно ..
120.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този компактен LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 13 м и има 400 светодиода. Внесете игривост в тъмнината с цветни LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно д..
34.00 лв.
Без данък:34.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този компактен LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 65 м и има 3000 светодиода, създавайки студено бяло осветление, което допринася за бдителността и безопасността.Страхотни декорации "Направи си с..
166.00 лв.
Без данък:166.00 лв.
Този LED светещ стринг не само ще украси дома ви по време на коледните празници, но и ще се превърне в приятно осветително решение за вашата всекидневна, стълбище, градина или детската стая. Светещият стринг е снабден с 1000 високоефективни светодиода, които са изключително енергийно ефективни и изл..
108.00 лв.
Без данък:108.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED клъстърен стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 7,4 м и има 400 светодиода. Внесете игривост в тъмнината със сини LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно ..
37.00 лв.
Без данък:37.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED клъстърен стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 11 м и има 1000 светодиода. Внесете игривост в тъмнината с цветни LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно ..
77.00 лв.
Без данък:77.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED клъстърен стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 17 м и има 2000 светодиода, създавайки студено бяло осветление, което допринася за бдителността и безопасността.Страхотни декорации "Направи си с..
134.00 лв.
Без данък:134.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED клъстърен стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 17 м и има 2000 светодиода. Внесете игривост в тъмнината с цветни LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно ..
134.00 лв.
Без данък:134.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 40 м и има 400 светодиода, създавайки топло бяло осветление, което е уютно и приветливо.Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно д..
44.00 лв.
Без данък:44.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 200 м и има 2000 светодиода. Внесете игривост в тъмнината със сини LED светлини!Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг може лесно да се огъ..
174.00 лв.
Без данък:174.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този компактен LED стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 13 м и има 400 светодиода, създавайки студено бяло осветление, което допринася за бдителността и безопасността.Страхотни декорации "Направи си са..
34.00 лв.
Без данък:34.00 лв.
Създайте релаксираща и гостоприемна атмосфера с този LED клъстърен стринг за Коледа и всеки друг празник! Дълъг светещ стринг: Общата дължина на стринга е 7,4 м и има 400 светодиода, създавайки топло бяло осветление, което е уютно и приветливо.Страхотни декорации "Направи си сам": Светещият стринг м..
37.00 лв.
Без данък:37.00 лв.
Показани 1 от 48 | 82 (2 Страници)