Меню
Количка

Големи и подсилени

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Brand: Dulotec
Dulotec K186A е перфектният нож за всички ситуации, без значение каква е вашата задача за рязане, той ще се впише безпроблемно в начина ви на живот.В много отношения е типичният автоматичен нож, с острие отпред (OTF). Може да се похвали с превъзходно бързо двойно действие, което ви позволява да отва..
110.00 лв.
Без данък:110.00 лв.
Brand: Dulotec
Dulotec K187A е перфектният нож за всички ситуации, без значение каква е вашата задача за рязане, той ще се впише безпроблемно в начина ви на живот.В много отношения е типичният автоматичен нож, с острие отпред (OTF). Може да се похвали с превъзходно бързо двойно действие, което ви позволява да отва..
155.00 лв.
Без данък:155.00 лв.
Brand: Manly
Manly Peak е изключително лек и удобен ежедневен нож, с модерен и функционален дизайн, произведен в България. Изработен с удобна дръжка от FRN (фибростъклоармиран найлон). Този материал е лек, здрав и износоустойчив, а в комбинация със стоманата 14C28N, ножът  е с особено по..
79.00 лв.
Без данък:79.00 лв.
Brand: Dulotec
Dulotec K300 е масивен нож със стабилна дръжка изработена от G10 с финиш от карбон. Големината на дръжката е достатъчно голяма, за да се захване по-силно и за по-тежки натоварвания. Острието е clip point и е изработено от неръждаема стомана D2 закалена на 59-60 HRC. Скоса е плосък и е допълнител..
119.00 лв.
Без данък:119.00 лв.
Brand: Dulotec
Dulotec Leo - K903 е изключително лек ежедневен нож, с модерен и функционален дизайн, произведен от първокласни материали. Удобна дръжка изработена от титан – TC4, е с идеална големина - едновременно компактен за лесно носене и достатъчно голям за повечето ежедневни дейности. Геометрията на ост..
400.00 лв.
Без данък:400.00 лв.
Brand: Manly
Manly Peak е изключително лек и удобен ежедневен нож, с модерен и функционален дизайн, произведен в България. Изработен с удобна дръжка, изработена от FRN (фибростъклоармиран найлон). Този материал е лек, здрав и износоустойчив, а в комбинация със стоманата 14C28N, ножът  е с особено ..
79.00 лв.
Без данък:79.00 лв.
Brand: Walther
Walther Pro Rescue е усъвършенстван спасителен нож, оборудван с назъбено острие, авариен разбивач на стъкло и разтегателно острие за рязане на предпазни колани. Ножът използва голямо (95 мм) острие, изработено от неръждаема стомана 12C27. Тази шведска неръждаема стомана..
99.00 лв.
Без данък:99.00 лв.
Brand: Ruike
Ruike D198-PB е проектиран така, че да надхвърли очакванията на потребителите за ножове с острие от 8Cr13MoV. Острието му преминава през криогенна обработка, както и други стомани в завода на RUIKE, за да придобие по-добри свойства. Дръжката му е проектирана на ергономично усещане за хващане и е уст..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Brand: Ruike
Разработен от обикновени ножове Karambit, P881 е предназначен за тактически цели, употреба на открито и спасителни употреби, където има значение здравият връх и здравият край. Освен повечето ножове Karambit, има и заден предпазен пръстен на P881, заедно с ергономично оформена и текстурирана дръжка G..
129.00 лв.
Без данък:129.00 лв.
Brand: Dulotec
Dulotec K107 е сгъваем и лек филетиращ нож подходящ за обработка на риба или едър дивеч по време на лов. Гумираната дръжката с ергономична форма, осигурява здрав и надежден хват, за да не приплъзва, дори когато сте с мокри или мазни ръце по време на работа.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Материал на острието: неръжд..
20.00 лв.
Без данък:20.00 лв.
Brand: Dulotec
Dulotec K108 е сгъваем и лек филетиращ нож подходящ за обработка на риба или едър дивеч по време на лов. Гумираната дръжката с ергономична форма, осигурява здрав и надежден хват, за да не приплъзва, дори когато сте с мокри или мазни ръце по време на работа.След като сте уловили перфектната риба, ще ..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Brand: Ruike
Моделът D191 е създаден да надмине очакванията на потребителите за бюджетен нож с острие от стомана 8Cr13MoV. Както всички останали остриета на RUIKE, острието е преминало криогенна обработка за да се извлече максимума от стоманата. Дръжката е с два вида материали. Предния чирен от G10 е с лека насе..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.