Menu
Количка

Домашни потреби

Производител: Sorbe.bg Модел: Точило за ножове
Ръчното точило за ножове от Work Sharp е компактно точило с множество функции: 1. Грубо точене на много затъпен нож с два етапа, които се регулират с копче и се правят чрез карбидните камъни. Превключването между по- бързо и по- финно става чрез червеното копче.2. Финно точене на нож с белите керамични пръчки. Те се използват и за работна острота на ножа. 3. Диамантена плочка за заточване на инструменти като брадви, ножици и кукички.Точилото има гумени подложки, за да може лесно и стаб..
19.00лв.
Ex Tax:19.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Точило за ножове 555-001
Универсално точило за ножове с регулируем ъгъл на заточване. Позволява ви ефективно заточване на широка гама от ножове, от кухненски до ловни ножове и има възможност за заточване на ножици. Удобната дръжка и стабилното гумирано дъно, пазят ръцете в безопасност.PointSHARP позволява грубо и финно заточване на широка гама ножове под различен ъгъл - от кухненски до ловни. Изключително лесен за използване в домашни условия. Механизмът за регулиране на ъгъла е под формата на удобно копче,кое..
30.00лв.
Ex Tax:30.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Точило за ножове
AutoSHARP от The Edge е точило за ножове, оборудвано със система, която автоматично регулира ъгъла на заточване спрямо модела на острието. Той е лесен за използване, безопасен, удобен и стабилен - идеален за заточване на всякакви кухненски ножове, както и EDC ножове, ловни ножове и сгъваеми ножове. Точилото е оборудвано с две абразивни плочи от волфрамов карбид, монтирани на подвижни пружинирани плочи. Това им осигурява възможността да се настроят под ъгъл от 15 ° до 45 ° градуса в з..
20.00лв.
Ex Tax:20.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази кухненска количка добавя характерна рустик атмосфера и предлага допълнително място за съхранение във вашия дом. Тази кутия за плодове е изработена от масивна борова дървесина, което я прави стабилна и издръжлива. Количката за съхранение разполага с 3 отделения за поставяне на храна, бутилки и други необходими неща на една ръка разстояние. Благодарение на разглобяемата си конструкция можете да използвате всеки рафт поотделно според нуждите. Освен това кухненската количка е оборудвана с подви..
161.90лв.
Ex Tax:161.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Подредете зеленчуците си с тази кутия за картофи! Този контейнер за съхранение е изработен от масивна борова дървесина, което го прави стабилен и издръжлив. С голяма площ за съхранение, кухненският контейнер за съхранение има повече от достатъчен капацитет, за да обезпечи средностатистическото ви домашно приготвено ястие. Благодарение на двуслойния му дизайн можете да съхранявате чесън, картофи, лук и др. отгоре, а накланящата се дъска в средата отвежда зеленчуците към дъното. Освен това пролуки..
175.20лв.
Ex Tax:175.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Подредете зеленчуците си с тази кутия за картофи! Този контейнер за съхранение е изработен от масивна борова дървесина, което го прави стабилен и издръжлив. Благодарение на стифиращия дизайн можете да съхранявате чесън, картофи, лук и др. отгоре, а наклонената тава отдолу улеснява достъпа до зеленчуците. Освен това пролуките между ламелите осигуряват вентилация за оптимална циркулация на въздуха. Материал: Борово дърво масивРазмери: 60 x 40 x 50 см (Д x Ш x В)Стифираща системаНеобходим е монтаж..
135.20лв.
Ex Tax:135.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
От пресни супи до ароматни яхнии – можете да приготвите най-вкусните ястия над огъня с този комплект съдове за готвене от Esschert Design. Комплектът е изработен от здрав чугун, който е издръжлив. Скарата може да се използва и от двете страни. Доставката включва 1 холандска фурна, 1 тиган, 1 тенджера, 1 грил плоча и 1 повдигач. Комплектът се доставя в декоративна дървена кутия от пауловния с дръжки от въже от юта. Цвят: ЧеренМатериал: Чугун, дърво пауловния, въже от ютаРазмери на холандската фур..
356.50лв.
Ex Tax:356.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Представете си колко енергия ще спестите и колко ще ви е удобно да съхранявате мръсните си дрехи сортирани, както и да ги транспортирате лесно до пералното помещение. Нашият лесен за ползване кош за пране с разпределител прави това възможно! Този кош за сортиране на пране помага за подреждането на всяко перално помещение, сервизно помещение или гардероб, което го прави перфектния избор за посрещане на личните ви нужди. Той разполага с три пълноразмерни торби за сортиране, които могат лесно да бъ..
93.30лв.
Ex Tax:93.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Представете си колко енергия ще спестите и колко ще ви е удобно да съхранявате мръсните си дрехи сортирани, както и да ги транспортирате лесно до пералното помещение. Нашият лесен за ползване кош за пране с разпределител прави това възможно! Този кош за сортиране на пране помага за подреждането на всяко перално помещение, сервизно помещение или гардероб, което го прави перфектния избор за посрещане на личните ви нужди. Той разполага с четири пълноразмерни торби за сортиране, които могат лесно да..
93.30лв.
Ex Tax:93.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този удобен и спестяващ пространство стелаж е идеален за съхранение на щайги за хранителни стоки и напитки. Той ще бъде чудесно допълнение към всяко домакинство, магазин или склад, тъй като почти навсякъде има касетки, които трябва да бъдат съхранявани някъде. Наклоненият дизайн ще ви улесни да видите и вземете съдържанието от щайгите. Тази стойка е подходяща за 12 щайги за хранителни стоки, евро щайги за напитки или стандартни щайги. Стелажът е изработен от стабилна стомана и е много издръжлив...
148.60лв.
Ex Tax:148.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този удобен и спестяващ пространство стелаж е идеален за съхранение на щайги за хранителни стоки и напитки. Той ще бъде чудесно допълнение към всяко домакинство, магазин или склад, тъй като почти навсякъде има касетки, които трябва да бъдат съхранявани някъде. Наклоненият дизайн ще ви улесни да видите и вземете съдържанието от щайгите. Тази стойка е подходяща за 3 щайги за хранителни стоки, евро щайги за напитки или стандартни щайги. Стелажът е изработен от стабилна стомана и е много издръжлив. ..
93.30лв.
Ex Tax:93.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този удобен и спестяващ пространство стелаж е идеален за съхранение на щайги за хранителни стоки и напитки. Той ще бъде чудесно допълнение към всяко домакинство, магазин или склад, тъй като почти навсякъде има касетки, които трябва да бъдат съхранявани някъде. Наклоненият дизайн ще ви улесни да видите и вземете съдържанието от щайгите. Тази стойка е подходяща за 6 щайги за хранителни стоки, евро щайги за напитки или стандартни щайги. Стелажът е изработен от стабилна стомана и е много издръжлив. ..
108.60лв.
Ex Tax:108.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този удобен и спестяващ пространство стелаж е идеален за съхранение на щайги за хранителни стоки и напитки. Той ще бъде чудесно допълнение към всяко домакинство, магазин или склад, тъй като почти навсякъде има касетки, които трябва да бъдат съхранявани някъде. Наклоненият дизайн ще ви улесни да видите и вземете съдържанието от щайгите. Тази стойка е подходяща за 9 щайги за хранителни стоки, евро щайги за напитки или стандартни щайги. Стелажът е изработен от стабилна стомана и е много издръжлив. ..
148.60лв.
Ex Tax:148.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Съдомиялната машина прави почистването в кухнята лесно. Можете обаче да направите процеса още по-лесен, като използвате нашите таблетки за миене на съдове в съдомиялната машина. Благодарение на богатата на ензими формула, препаратът за миене на съдове може ефективно да се справи с най-трудните за отмиване налепи във вашата съдомиялна машина, причинени от ръжда, мазнини или варовик, като донесе на вашата съдомиялна освежаваща промяна. Таблетките съдържат съставката лимонен, която изпълва съдомиял..
213.50лв.
Ex Tax:213.50лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)

Чаши и порцелан, мебелни аксесоари, кухня, съдове за съхранение, почистващи средства, кухненски уреди