Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Домашни потреби

Чаши и порцелан, мебелни аксесоари, кухня, съдове за съхранение, почистващи средства, кухненски уреди

Производител: Sorbe.bg Модел: Точило за ножове
Ръчното точило за ножове от Work Sharp е компактно точило с множество функции: 1. Грубо точене на много затъпен нож с два етапа, които се регулират с копче и се правят чрез карбидните камъни. Превключването между по- бързо и по- финно става чрез червеното копче.2. Финно точене на нож с белите керамични пръчки. Те се използват и за работна острота на ножа. 3. Диамантена плочка за заточване на инструменти като брадви, ножици и кукички.Точилото има гумени подложки, за да може лесно и стаб..
19.00лв.
Без данък:19.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Точило за ножове
AutoSHARP от The Edge е точило за ножове, оборудвано със система, която автоматично регулира ъгъла на заточване спрямо модела на острието. Той е лесен за използване, безопасен, удобен и стабилен - идеален за заточване на всякакви кухненски ножове, както и EDC ножове, ловни ножове и сгъваеми ножове. Точилото е оборудвано с две абразивни плочи от волфрамов карбид, монтирани на подвижни пружинирани плочи. Това им осигурява възможността да се настроят под ъгъл от 15 ° до 45 ° градуса в з..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Точило за ножове 555-001
Универсално точило за ножове с регулируем ъгъл на заточване. Позволява ви ефективно заточване на широка гама от ножове, от кухненски до ловни ножове и има възможност за заточване на ножици. Удобната дръжка и стабилното гумирано дъно, пазят ръцете в безопасност.PointSHARP позволява грубо и финно заточване на широка гама ножове под различен ъгъл - от кухненски до ловни. Изключително лесен за използване в домашни условия. Механизмът за регулиране на ъгъла е под формата на удобно копче,кое..
30.00лв.
Без данък:30.00лв.
Производител: Clayre & Eef Модел:
Размер: 7х5х11 см - 0.1 лЦвят: прозраченМатериал: стъкло, керамика..
16.19лв.
Без данък:16.19лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този необходим телен стелаж е идеално решение за съхранение у дома и за търговски цели. Той може да се използва както в кухнята, пералното помещение, мазата, банята, офиса, гаража, работилницата, така и на всяко друго място, където ще ви е необходимо допълнително място за съхранение. Осигурява достатъчно пространство за съхранение и грижливо организиране на вашите принадлежности. Рафтът за съхранение, изработен от хромирано желязо, е изключително издръжлив! Цвят: СребристМатериал: Здрава желязна..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този телен стелаж е идеално решение за съхранение у дома и за търговски цели. Той може да се използва както в кухнята, пералното помещение, мазата, банята, офиса, гаража, работилницата, така и на всяко друго място, където ще ви е необходимо допълнително място за съхранение. Осигурява достатъчно пространство за съхранение и грижливо организиране на вашите принадлежности. Стелажът за съхранение, изработен от хромирано желязо, е изключително издръжлив! Цвят: СребристМатериал: Здрава желязна констру..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този телен стелаж е идеално решение за съхранение у дома и за търговски цели. Той може да се използва както в кухнята, пералното помещение, мазата, банята, офиса, гаража, работилницата, така и на всяко друго място, където ще ви е необходимо допълнително място за съхранение. Осигурява достатъчно пространство за съхранение и грижливо организиране на вашите принадлежности. Стелажът за съхранение, изработен от желязо с финиш от черна боя, е изключително издръжлив! Цвят: ЧеренМатериал: Здрава желязна..
162.40лв.
Без данък:162.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този телен стелаж за съхранение е идеално решение за съхранение у дома и за търговски цели. Той може да се използва както в кухнята, пералното помещение, мазата, банята, офиса, гаража, работилницата, така и на всяко друго място, където ще ви е необходимо допълнително място за съхранение. Осигурява достатъчно място за съхранение и грижливо подреждане на вашите артикули. Изработен от хромирано желязо, стелажът за съхранение е изключително издръжлив! Цвят: СребристМатериал: Здрава желязна конструкц..
239.00лв.
Без данък:239.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
От пресни супи до ароматни яхнии – можете да приготвите най-вкусните ястия над огъня с този комплект съдове за готвене от Esschert Design. Комплектът е изработен от здрав чугун, който е издръжлив. Скарата може да се използва и от двете страни. Доставката включва 1 холандска фурна, 1 тиган, 1 тенджера, 1 грил плоча и 1 повдигач. Комплектът се доставя в декоративна дървена кутия от пауловния с дръжки от въже от юта. Цвят: ЧеренМатериал: Чугун, дърво пауловния, въже от ютаРазмери на холандската фур..
323.80лв.
Без данък:323.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Представете си колко енергия ще спестите и колко ще ви е удобно да съхранявате мръсните си дрехи сортирани, както и да ги транспортирате лесно до пералното помещение. Нашият лесен за ползване кош за пране с разпределител прави това възможно! Този кош за сортиране на пране помага за подреждането на всяко перално помещение, сервизно помещение или гардероб, което го прави перфектния избор за посрещане на личните ви нужди. Той разполага с три пълноразмерни торби за сортиране, които могат лесно да бъ..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Представете си колко енергия ще спестите и колко ще ви е удобно да съхранявате мръсните си дрехи сортирани, както и да ги транспортирате лесно до пералното помещение. Нашият лесен за ползване кош за пране с разпределител прави това възможно! Този кош за сортиране на пране помага за подреждането на всяко перално помещение, сервизно помещение или гардероб, което го прави перфектния избор за посрещане на личните ви нужди. Той разполага с четири пълноразмерни торби за сортиране, които могат лесно да..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този удобен и спестяващ пространство стелаж е идеален за съхранение на щайги за хранителни стоки и напитки. Той ще бъде чудесно допълнение към всяко домакинство, магазин или склад, тъй като почти навсякъде има касетки, които трябва да бъдат съхранявани някъде. Наклоненият дизайн ще ви улесни да видите и вземете съдържанието от щайгите. Тази стойка е подходяща за 3 щайги за хранителни стоки, евро щайги за напитки или стандартни щайги. Стелажът е изработен от стабилна стомана и е много издръжлив. ..
83.90лв.
Без данък:83.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този удобен и спестяващ пространство стелаж е идеален за съхранение на щайги за хранителни стоки и напитки. Той ще бъде чудесно допълнение към всяко домакинство, магазин или склад, тъй като почти навсякъде има касетки, които трябва да бъдат съхранявани някъде. Наклоненият дизайн ще ви улесни да видите и вземете съдържанието от щайгите. Тази стойка е подходяща за 6 щайги за хранителни стоки, евро щайги за напитки или стандартни щайги. Стелажът е изработен от стабилна стомана и е много издръжлив. ..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този удобен и спестяващ пространство стелаж е идеален за съхранение на щайги за хранителни стоки и напитки. Той ще бъде чудесно допълнение към всяко домакинство, магазин или склад, тъй като почти навсякъде има касетки, които трябва да бъдат съхранявани някъде. Наклоненият дизайн ще ви улесни да видите и вземете съдържанието от щайгите. Тази стойка е подходяща за 9 щайги за хранителни стоки, евро щайги за напитки или стандартни щайги. Стелажът е изработен от стабилна стомана и е много издръжлив. ..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Съдомиялната машина прави почистването в кухнята лесно. Можете обаче да направите процеса още по-лесен, като използвате нашите таблетки за миене на съдове в съдомиялната машина. Благодарение на богатата на ензими формула, препаратът за миене на съдове може ефективно да се справи с най-трудните за отмиване налепи във вашата съдомиялна машина, причинени от ръжда, мазнини или варовик, като донесе на вашата съдомиялна освежаваща промяна. Таблетките съдържат съставката лимонен, която изпълва съдомиял..
226.40лв.
Без данък:226.40лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)