Меню
Количка

Клещи за кримпване

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Тези преносими и практични хидравлични инструменти за кримпване са проектирани за безопасно и сигурно щанцоване на мека стоманена пластина. Изработени от стомана, инструментите за кримпване са изключително издръжливи. Ергономично проектираната дръжка е удобна за хващане. Инструментите могат да се сп..
325.00 лв.
Без данък:325.00 лв.
Тези преносими и практични хидравлични клещи за кримпване са проектирани за безопасно и сигурно кримпване на тръби, както и за оголване на тръби. Изработени от стомана, кримпващите клещи са изключително издръжливи. Ергономично проектираната дръжка е с удобен захват. Може да се справят с тръби с диам..
346.00 лв.
Без данък:346.00 лв.
Тези преносими и практични хидравлични клещи за кримпване са проектирани за безопасно и сигурно кримпване на проводници, както и за оголване на тел. Изработени от стомана, клещите за кримпване са изключително издръжливи. Ергономично проектираната дръжка е удобна за хващане. Инструментите могат да се..
152.00 лв.
Без данък:152.00 лв.
Този висококачествени хидравлични клещи са предназначени за кримпване на кабелни обувки от 10 мм² до 300 мм². Подходящи са за кримпване на медни и алуминиеви кабелни обувки.Благодарение на въртящата се на 360° кримпваща глава ще достигнете лесно и най-труднодостъпните места. Хидравличният инструмент..
154.00 лв.
Без данък:154.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)

Клещите за кримпване имат много приложения, но най-често се използват в електротехниката. Те варират спрямо размера и конструкцията на съединението, което осигуряват.


За какво се използват кримп клещи

Кримпването е процес, при който два елемента се свързват с помощта на пресоване и пластично преобразуване. Той се явява заместител на запояването и заваряването. В електротехниката този процес се използва често, например при свързване на два проводника. Челюстите на всички клещи за кримпване са така оформени, че да са подходящи за създаване на желаната форма на кримп свръзката.


Съвети при избор на клещи за кримпване

Когато при извършване на този процес не се приложи достатъчно сила или не се използват качествени клещи, жичките на проводника не се пресоват достатъчно добре. Съответно и връзката става некачествена. Ето защо е толкова важно да направите хубав подбор на инструментите, които ползвате и да изберете възможно най-доброто.

Основните фактори, на които трябва да обърнете внимание при закупуване на хидравлични клещи за кримпване са следните:


  • здравина;
  • издръжливост;
  • удобство на дръжките;
  • дебелината на кабелите, които може да обхване;
  • типа на кримпване - наприер шестоъгълно и т.н.;
  • силата на кримпване.


Насладете се на върховна релаксация след натоварена седмица, излежавайки се в един от нашите първокласни шезлонги.


Защо да поръчате от онлайн магазин Sorbe.bg

Ние сме утвърден търговец с история на българския пазар и пълноправен член на Българска Е-комерс Асоциация (БЕА). Пазаруването от нашия сайт е винаги сигурно и удобно. Предлагаме безплатна доставка за всички инструменти с цена над 50 лв до цяла България. След всяка направена заявка онлайн се обаждаме за потвърждение на поръчката и консултация, което гарантира информиран избор от Ваша страна. Можете да ни потърсите и предварително на ☎️ 024 744 604. Ще Ви очакваме!


Поръчайте още сега, очакваме Ви!


Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.