Menu
Количка

Кримпи и карбовки

Производител: Haba Netherlands Модел:
Тези преносими и практични хидравлични инструменти за кримпване са проектирани за безопасно и сигурно щанцоване на мека стоманена пластина. Изработени от стомана, инструментите за кримпване са изключително издръжливи. Ергономично проектираната дръжка е удобна за хващане. Инструментите могат да се справят с мека стоманена пластина с дебелина под 3 мм или 2 мм. Доставката включва 1 куфар за съхранение, 6 комплекта адаптери за преса и други принадлежности. Цвят: ЖълтМатериал: СтоманаХод: 20 ммОбхва..
315.90лв.
Ex Tax:315.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този висококачествени хидравлични клещи са предназначени за кримпване на кабелни обувки от 10 мм² до 300 мм². Подходящи са за кримпване на медни и алуминиеви кабелни обувки.Благодарение на въртящата се на 360° кримпваща глава ще достигнете лесно и най-труднодостъпните места. Хидравличният инструмент е опакован в удобна транспортна кутия за лесно пренасяне и безопасно съхранение. Сила на пресоване: 16ТФорма на кримпващия елемент: шестотенВключва кримпващи елементи от 10 мм² до 300 мм²Включени мат..
169.50лв.
Ex Tax:169.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тези преносими и практични хидравлични клещи за кримпване са проектирани за безопасно и сигурно кримпване на тръби, както и за оголване на тръби. Изработени от стомана, кримпващите клещи са изключително издръжливи. Ергономично проектираната дръжка е с удобен захват. Може да се справят с тръби с диаметър от 16 мм до 32 мм. С 360° въртяща се глава можете за секунди да пригодите инструмента за вашите нужди. В допълнение, удължаващите се рамена са проектирани за оптимално придаване на мощност. Доста..
368.80лв.
Ex Tax:368.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тези преносими и практични хидравлични клещи за кримпване са проектирани за безопасно и сигурно кримпване на проводници, както и за оголване на тел. Изработени от стомана, клещите за кримпване са изключително издръжливи. Ергономично проектираната дръжка е удобна за хващане. Инструментите могат да се справят с тел с дебелина от 4 мм² до 70 мм². Доставката включва 1 калъф за съхранение и 8 комплекта адаптери за преса. Цвят: ЧервенМатериал: СтоманаРазмери на клещите: 31 x 12 x 5 см (Д х Ш х В)Разме..
169.50лв.
Ex Tax:169.50лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)