Меню
Количка

Ароматни масла и блендове

Богат, снизходителен акорд от гладка кремообразна ванилия, преплетена със сладка, хрупкава бисквита.Нашите ароматни масла са силно концентрирани. Те са идеални за свещи, восъчни стопилки, сапуни, потпури, тръстикови дифузери и др. Безопасни са за употреба в продукти за тяло, когато се използват..
6.50 лв.
Без данък:6.50 лв.
Ароматът започва с маслена горна част, заедно с млечен крем, шоколад, зелено и ядково кафе. Средната част е с роза, а долната - с карамфил и подправки.Нашите ароматни масла са силно концентрирани. Те са идеални за свещи, восъчни стопилки, сапуни, потпури, тръстикови дифузери и др. Безопасни са ..
6.50 лв.
Без данък:6.50 лв.
Страхотна смес с остри леки нотки на цитруси, силна кора от канела и базови нотки на пикантен карамфил.Нашите ароматни масла са силно концентрирани. Те са идеални за свещи, восъчни стопилки, сапуни, потпури, тръстикови дифузери и др. Безопасни са за употреба в продукти за тяло, когато се използ..
6.50 лв.
Без данък:6.50 лв.
Сладък ядлив акорд, откриващ се с кремообразен кокос, подкрепен от нотки на екзотична гардения и цветен букет от лилия, жасмин, хибискус и роза. Всичко това е сгушено в аромат на ванилия, хелиотроп, кехлибар и мускус.Нашите ароматни масла са силно концентрирани. Те са идеални за свещи, восъчни ..
6.50 лв.
Без данък:6.50 лв.
Пикантен, богат и плодов сезонен аромат с нотки на стафиди, смокини, круша, канела, карамфил и ванилия, напомнящ за края на празничната трапеза.Нашите ароматни масла са силно концентрирани. Те са идеални за свещи, восъчни стопилки, сапуни, потпури, тръстикови дифузери и др. Безопасни са за упот..
6.50 лв.
Без данък:6.50 лв.
Свеж искрящ цитрусов аромат с портокал, грейпфрут, лимон и мандарина, подкрепен от леки флорални нотки.Нашите ароматни масла са силно концентрирани. Те са идеални за свещи, восъчни стопилки, сапуни, потпури, тръстикови дифузери и др. Безопасни са за употреба в продукти за тяло, когато се използ..
6.50 лв.
Без данък:6.50 лв.
Примамлив плодов аромат на розова ябълка, подсилен от нотки на зряла малина. Сърцевината от хрупкава ябълка, праскова и жасмин лежи върху топла сладка основа от ванилия, карамел и захарен памук.Нашите ароматни масла са силно концентрирани. Те са идеални за свещи, восъчни стопилки, сапуни, потпури, ..
6.50 лв.
Без данък:6.50 лв.
Ароматът съчетава енергичен и ободряващ цитрусов акцент от лимон, лимонова трева и армоаз, който фокусира ума, с богата и подкрепяща топла сърцевина от успокояващ тамян.Нашите ароматни масла са силно концентрирани. Те са идеални за свещи, восъчни стопилки, сапуни, потпури, тръстикови дифузери и др.&..
6.50 лв.
Без данък:6.50 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)