Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Шатри и палатки

Какви видове шатри ще намерите при нас

Разполагаме с голямо разнообразие от шатри с различно предназначение, както професионални търговски, така и любителски за двора и градината. Подбрали сме моделите да отговарят на различни специфични нужди. Основните видове са:

  • градински шатри;
  • шатри за двора;
  • шатри за сватба;
  • професионални шатри;
  • шатри за къмпинг или риболов;
  • сгъваеми шатри или разглобяеми модели;
  • шатри и палатки за съхранение.

Всички наши модели отговарят на критериите за качество и са на достъпни цени. Със закупуването на градинска шатра, ще запазите положителния дух на градинското парти по време на изненадващ дъжд или жарко слънце. Така вие и целият инвентар в двора ще бъдете винаги сухи и на сянка. Една качествена шатра ще Ви спести много главоболия и ще я ползвате дълго време без нужда от подмяна.


Защо да поръчате шатра онлайн от магазин Sorbe.bg

Ние сме утвърден търговец с история на българския пазар и член на Българска Е-комерс Асоциация (БЕА). Предлагаме безплатна доставка за всички шатри и палатки на стойност над 50 лв до всяка точка на България. След всяка направена поръчка онлайн, се обаждаме за потвърждение на поръчката и консултация, което гарантира информиран избор от Ваша страна.


Поръчайте още сега Вашата градинска шатра на изгодна цена и се радвайте на защита, удобство и комфорт на открито! Не пропускайте да се похвалите и да ни изпратите снимки.

Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра титан 2 х 3 м
Професионална търговска шатра 2х3м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема титан палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел квадратен профил 30 х 30мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат..
399.00лв.
Без данък:399.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра титан 3 х 3 м
Професионална търговска шатра 3х3м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема титан палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел квадратен профил 30 х 30мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат..
399.00лв.
Без данък:399.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра титан 3 х 4,5 м
Професионална търговска шатра 3х4,5м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема титан палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел квадратен профил 30 х 30мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и им..
499.00лв.
Без данък:499.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра титан 3 х 6 м
Професионална търговска шатра 3х6м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема титан палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел квадратен профил 30 х 30мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат..
650.00лв.
Без данък:650.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Покрив за сгъваема професионална лека шатра 2 х 2м
Покрив за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 2 х 2м Покривът за сгъваема професионална лека шатра е направен от супер здрава тъкан 420D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива ..
100.00лв.
Без данък:100.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Покрив за сгъваема професионална лека шатра 2 х 3м
Покрив за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 2 х 3м Покривът за сгъваема професионална лека шатра е направен от супер здрава тъкан 420D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива ..
110.00лв.
Без данък:110.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Покрив за сгъваема професионална лека шатра 3 х 3м
Покрив за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 3мПокривът за сгъваема професионална лека шатра е направен от супер здрава тъкан 420D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива е изкл..
120.00лв.
Без данък:120.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Покрив за сгъваема професионална лека шатра 3 х 4,5м
Покрив за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 4,5мПокривът за сгъваема професионална лека шатра е направен от супер здрава тъкан 420D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива е из..
140.00лв.
Без данък:140.00лв.
Модел: Покрив за сгъваема професионална лека шатра 3 х 6м
Покрив за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 6мПокривът за сгъваема професионална лека шатра е направен от супер здрава тъкан 420D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива е изкл..
215.00лв.
Без данък:215.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Покрив за сгъваема професионална шатра 3 х 3м
Покрив за сгъваема професионална шатра за изложения или за градина 3 х 3м Покривът за сгъваема професионална шатра е направен от супер здрава тъкан 800D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива е изключит..
220.00лв.
Без данък:220.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Покрив за сгъваема професионална шатра 3 х 4,5м
Покрив за сгъваема професионална шатра за изложения или за градина 3 х 4,5м Покривът за сгъваема професионална шатра е направен от супер здрава тъкан 800D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива е изключ..
250.00лв.
Без данък:250.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Покрив за сгъваема професионална шатра 3 х 6м
Покрив за сгъваема професионална шатра за изложения или за градина 3 х 6м Покривът за сгъваема професионална шатра е направен от супер здрава тъкан 800D, която предлага защита от вода и UV лъчи. Захваща се към рамката със здрави велкро ленти и има допълнителни уши за допълнително укрепване на палатката с въжета. Също така има допълнителни ленти за опъване, за да се избегнат водни джобове, както и подсилване на местата, където се допира до конструкцията. Монтажът на покрива е изключит..
320.00лв.
Без данък:320.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази беседка с пердета е с класически и елегантен дизайн. Тя е перфектна защита от слънцето за събития на открито като вечери, барбекюта, семейни събирания и т.н. Водоустойчивите покрив и завеси са изработени от полиестерен плат с покритие от полиамид (PA). Рамката е здраво изработена от стабилна прахово боядисана стомана и затова устойчива на ръжда и много стабилна. Навесът има стилен двойно вентилиран дизайн, който позволява по-добра вентилация. Лесните за почистване полиестерни завеси могат д..
631.10лв.
Без данък:631.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази беседка с пердета е с класически и елегантен дизайн. Тя е перфектен подслон от слънцето за събития на открито, като вечери, барбекюта, семейни събирания и т.н. Покривът, изработен от 6 мм дебела UV-устойчива PC плот, ви предпазва от отблясъците и вредните ултравиолетови лъчи на пряката слънчева светлина. Навесът е стабилно изработен от здрав алуминий и поради това е изключително устойчив на ръжда и много стабилен. Павилионът се доставя с 4 странични стени, снабдени с ципове, които могат да ..
1,683.00лв.
Без данък:1,683.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Двойни тежести за професионална шатра за изложения или градина
Двойните калъфчета за тежести за професионална шатра за изложения или за градина са изработени от дебел гумиран материал. Можете да ги напълните с пясък или с камъни. Колкото по- голяма тежест поставите в тях, толкова по- голяма стабилност ще имате. Прикпепянето към краката на палатката става лесно, бързо с велкро ленти. В горната част имат капаче с цип, така че съдържанието в калъфите да не се изсипе. Характеристики: цвят: черен височина: 44смдиаметър: 10см..
70.00лв.
Без данък:70.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Калъф за професионална търговска шатра
С помощта на този калъф можете да запазите чиста вашата професионална търговска палатка. В него можете да поберете шатра с размери  3 х 4,5 м и 3 х 6 м.Характеристики:цвят: черентегло: 1 кгразмери: 34х34х158 см..
75.00лв.
Без данък:75.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Калъф за професионална търговска шатра
С помощта на този калъф можете да запазите чиста вашата професионална търговска палатка. В него можете да поберете шатра с размери  2 х 3 м и 3 х 3 м.Характеристики:цвят: черентегло: 1 кгразмери: 22х22х158 см..
55.00лв.
Без данък:55.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална лека шатра 2 х 3 м
Професионална търговска лека шатра 2х3м Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 30 х 30 мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предварително направени отвори, за да могат да бъдат захванати с дюбели за пода.&nbs..
289.00лв.
Без данък:289.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална лека шатра 3 х 3 м
Професионална търговска лека шатра 3х3м Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 30 х 30 мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предварително направени отвори, за да могат да бъдат захванати с дюбели за пода.&nbs..
289.00лв.
Без данък:289.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална лека шатра 3 х 4,5 м
Професионална търговска лека шатра 3х4,5 м Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 30 х 30 мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предварително направени отвори, за да могат да бъдат захванати с дюбели за пода.&..
389.00лв.
Без данък:389.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална лека шатра 3 х 6 м
Професионална търговска лека шатра 3х6м Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 30 х 30 мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предварително направени отвори, за да могат да бъдат захванати с дюбели за пода.&nbs..
489.00лв.
Без данък:489.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра 2 х 3 м
Професионална търговска шатра 2 х 3 м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 40 х 40мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предварителн..
599.00лв.
Без данък:599.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Професионална сгъваема шатра 3 x 3 м
Професионална търговска шатра 3х3м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 40 х 40мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предварително н..
699.00лв.
Без данък:699.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Професионална сгъваема шатра 3 х 4,5 м
Професионална търговска шатра 3 х 4,5м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина.  Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 40 х 40мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предв..
949.00лв.
Без данък:949.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Професионална сгъваема шатра 3 X 6 м
Професионална търговска шатра 3 х 6 м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема палатка в нашето портфолио. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави метални профили и подсилени с метал връзки, тя комбинира дълготрайност и лесна инсталация. Краката са с дебел профил 40 х 40мм и са регулируеми по височина. Петите са отново стоманени и имат предварителн..
1,149.00лв.
Без данък:1,149.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра с шестоъгълни крака
Професионална търговска шатра с шестоъгълни крака за изложения или за градина 3 х 3 м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема палатка в нашето портфолио. Разликата от другата ни тежка палатка е основно в профила на кракът, тук е шестоъгълен профил, а другата е с правоъгълен профил. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави стоманени профили и подсилени пластм..
699.00лв.
Без данък:699.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра с шестоъгълни крака
Професионална търговска шатра с шестоъгълни крака за изложения или за градина 3 х 4,5 м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема палатка в нашето портфолио. Разликата от другата ни тежка палатка е основно в профила на кракът, тук е шестоъгълен профил, а другата е с правоъгълен профил. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави стоманени профили и подсилени плас..
799.00лв.
Без данък:799.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сгъваема професионална шатра с шестоъгълни крака
Професионална търговска шатра с шестоъгълни крака за изложения или за градина 3 х 6 м Нашата професионална шатра е най- здравата сгъваема палатка в нашето портфолио. Разликата от другата ни тежка палатка е основно в профила на кракът, тук е шестоъгълен профил, а другата е с правоъгълен профил. Изключително подходяща е за всякакви събития на открито например сватби, пазари, фестивали, партита, както и за използване в градина. Изградена от здрави стоманени профили и подсилени пластм..
1,049.00лв.
Без данък:1,049.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Сенник за сгъваема професионална шатра 3 х 3 м
Сенникът може да се използва към сгъваемите професионални шатри, които предлагаме с размер 3 х 3 м. Той е идеално попълнение към шатрите, с цел предпазване от слънце и дъжд. Сенникът се монтира чрез завинтване на скобите към двата предни крака на шатрата и към конструкцията на палатката. Брезентът на сенника се захваща с помощта на велкро ленти.Характеристики: цвят: бежовразмер: 70х13х15 смтегло: 3 кгзабележка: прибирайте сенника при бурен вятър и снеговалеж..
70.00лв.
Без данък:70.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена за сгъваема професионална лека шатра 2 м
Стена за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 2 х 3 мТази допълнителна стена, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти ( към покрива и двата крака на шатрата). Тази стена, позволява да затворите вашата палатка,ако сте поставили трите страни към конструкцията.Харектеристики:тегло: 2 кгразмер: 30 х 30 х 10 см ..
30.00лв.
Без данък:30.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена за сгъваема професионална лека шатра 3 м
Стена за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 3 мТази допълнителна стена, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти ( към покрива и двата крака на шатрата). Тази стена, позволява да затворите вашата палатка,ако сте поставили трите страни към конструкцията.Харектеристики:тегло: 3 кгразмер: 30 х 30 х 10 см ..
30.00лв.
Без данък:30.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена за сгъваема професионална лека шатра 4,5 м
Стена за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 4,5 мТази допълнителна стена, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти ( към покрива и двата крака на шатрата). Тази стена, позволява да затворите вашата палатка,ако сте поставили трите страни към конструкцията.Харектеристики:тегло: 3 кгразмер: 30 х 30 х 10 см ..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена за сгъваема професионална лека шатра 6 м
Стена за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 6 мТази допълнителна стена, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти ( към покрива и двата крака на шатрата). Тази стена, позволява да затворите вашата палатка,ако сте поставили трите страни към конструкцията.Харектеристики:тегло: 3 кгразмер: 30 х 30 х 10 см ..
70.00лв.
Без данък:70.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена за сгъваема професионална търговска шатра 3 м
Стена за сгъваема професионална търговска шатра за изложения или за градина 3 х 3 мТази допълнителна стена, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти ( към покрива и двата крака на шатрата). Тази стена, позволява да затворите вашата палатка,ако сте поставили трите стени към конструкцията.Харектеристики:тегло: 5 кгразмер: 30 х 30 х 10 см..
55.00лв.
Без данък:55.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена за сгъваема професионална търговска шатра 4,5 м
Стена за сгъваема професионална търговска шатра за изложения или за градина 3 х 4,5 мТази допълнителна стена, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти ( към покрива и двата крака на шатрата). Тази стена, позволява да затворите вашата палатка,ако сте поставили трите стени към конструкцията.Харектеристики:тегло: 5 кгразмер: 30 х 30 х 10 см..
70.00лв.
Без данък:70.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена за сгъваема професионална търговска шатра 6 м
Стена за сгъваема професионална търговска шатра за изложения или за градина 3 х 6 мТази допълнителна стена, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти ( към покрива и двата крака на шатрата). Тази стена, позволява да затворите вашата палатка,ако сте поставили трите стени към конструкцията.Харектеристики:тегло: 5 кгразмер: 30 х 30 х 10 см..
100.00лв.
Без данък:100.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена с врата за сгъваема професионална лека шатра 2 м
Стена с врата за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 2мТази допълнителна стена с входна врата, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти. Тази стена с врата, позволява да затворите вашата шатра, когато прецените, независимо от местоположението ви.Харектеристики:тегло: 1 кгразмер: 38 х 31 х 4 см ..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена с врата за сгъваема професионална лека шатра 3 м
Стена с врата за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 3мТази допълнителна стена с входна врата, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти. Тази стена с врата, позволява да затворите вашата шатра, когато прецените, независимо от местоположението ви. Харектеристики: тегло: 1 кг размер: 38 х 31 х 4 см  ..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Стена с врата за сгъваема професионална лека шатра 6м
Стена с врата за сгъваема професионална лека шатра за изложения или за градина 3 х 6мТази допълнителна стена с входна врата, бихте могли да използвате като допълнение към вашата шатра. Стената се монтира лесно и бързо с велкро ленти. Тази стена с врата, позволява да затворите вашата шатра, когато прецените, независимо от местоположението ви.Харектеристики:тегло: 1 кгразмер: 38 х 31 х 4 см..
100.00лв.
Без данък:100.00лв.
Производител: Sorbe.bg Модел: Съединител комплект за професионални шатри за изложения
Съединителните комплекти за професионални шатри за изложения или за градината са създадени за успешно свързване на повече от две палатки в една цяла за по- голяма площ. В комплекта са четири броя. Монтажът им е лесен и бърз.  Благодарение на тези съединители вашата конструкция на шатрите се подсилва допълнително. В снимките бихте могли да видите различните размери, които бихте могли да постигнете с тях...
60.00лв.
Без данък:60.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази градинска беседка определено ще се превърне в централния елемент и красив източник на сянка. Изработена от ковано желязо, беседката е изключително стабилна основа за рози и други увивни растения. Красивите орнаменти с винтидж финиш придават на беседката романтично усещане и добавят чудесна елегантност към верандата или задния двор. В допълнение с естетичния дизайн с арка тази беседка, подходяща за увивни рози, осигурява идеална сянка за вас в горещото време. Освен това градинската беседка е..
1,348.50лв.
Без данък:1,348.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази градинска беседка определено ще се превърне в централния елемент и красив източник на сянка. Изработена от ковано желязо, беседката е изключително стабилна основа за рози и други увивни растения. Красивите орнаменти с винтидж финиш придават на беседката романтично усещане и добавят чудесна елегантност към верандата или задния двор. В допълнение с естетичния дизайн с арка тази беседка, подходяща за увивни рози, осигурява идеална сянка за вас в горещото време. Освен това градинската беседка е..
1,575.50лв.
Без данък:1,575.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази градинска шатра ще ви осигури подслон, за да се наслаждавате спокойно на семейните събирания. Тази шатра е подходяща при всякакви метеорологични условия: подвижният ѝ покрив ще ви предпази от вредните ултравиолетови лъчи, а също и от дъжд, за да ви запази сухи. Шатрата е произведена от прахово боядисана стоманена рамка и непромокаем покрив от 100% полиестер. Предназначена за прикрепяне към стена. Забележка: Моля, използвайте хидроизолиращ спрей, за да гарантирате водонепропускливостта на ша..
605.80лв.
Без данък:605.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази беседка с пердета е с класически и елегантен дизайн. Тя е перфектна защита от слънцето за събития на открито като вечери, барбекюта, семейни събирания и т.н. Водоустойчивите покрив и завеси са изработени от полиестерен плат с PA покритие. Рамката е здраво изработена от стабилна прахово боядисана стомана и затова устойчива на ръжда и изключително стабилна. Навесът има стилен двойно вентилиран дизайн, който позволява по-добра вентилация. Лесните за почистване полиестерни завеси могат да бъдат..
618.40лв.
Без данък:618.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този пълен комплект градински павилион ще придаде елегантност и изискан стил на вашето външно жилищно пространство. Комплектът се състои от шатра със здрава стоманена рамка и водоустойчив покрив с подсилени ъгли, който е устойчив и на UV лъчи и ще предостави на вас и вашите гости прохладна сянка в силния пек. Пейките и удобната маса за чай също са изработени от стомана и са изключително издръжливи. Леко наклонените облегалки на пейката осигуряват комфорт при седене. Извитата декорация на корниза..
770.20лв.
Без данък:770.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
С лекота създайте уютно уединение във вашата градина с този пълен комплект градински павилион. Комплектът се състои от павилион със здрава стоманена рамка и трайна, водоустойчива и UV-защитна козирка с подсилени ъгли, които ще държат вас и вашите гости защитени от слънцето и сухи в дъжда. Комфортните пейки с леко наклонени облегалки и удобната маса за чай също са изработени от здрава стомана. ЗАБЕЛЕЖКА: Този продукт НИКОГА не трябва да се използва при лошо време, като бурен вятър, силен дъжд, сн..
782.90лв.
Без данък:782.90лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази градинска шатра ще ви осигури подслон, за да се наслаждавате спокойно на семейните събирания. Навесът е подходящ при множество метеорологични условия: подвижният покрив ще ви предпази от вредните ултравиолетови лъчи, а също и от дъжд. Шатрата е изградена от прахово боядисана метална рамка и водоустойчив покрив от 100% полиестер. ЗАБЕЛЕЖКА: Този продукт НИКОГА не трябва да се използва при лошо време, като бурен вятър, силен дъжд, сняг, буря и т.н. Размери: 3 х 3 х 2,3 метра (Д x Ш x В)Матери..
580.50лв.
Без данък:580.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази градинска шатра ще ви осигури подслон, за да се наслаждавате спокойно на семейните събирания. Навесът е подходящ при множество метеорологични условия: подвижният покрив ще ви предпази от вредните ултравиолетови лъчи, а също и от дъжд. Шатрата е изградена от прахово боядисана метална рамка и водоустойчив покрив от 100% полиестер. Моля, обърнете внимание, че препоръчваме да обработите покривалото с хидроизолиращ спрей, ако шатрата е подложена на силни валежи. Този продукт НИКОГА не трябва да ..
580.50лв.
Без данък:580.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази градинска шатра осигурява оптимална защита срещу слънцето. Тя със сигурност е идеалният избор за партита, срещи, барбекю и всякакви други случаи. Тази шатра/палатка се разпъва лесно и бързо както върху тревни площи, така и върху пръст, благодарение на шестте включени колчета. Ще ви отнеме само няколко минути! Тази шатра тип Старфлекс покрива площ с диаметър до 10 метра. Изработена от устойчив на ултравиолетови лъчи и атмосферни влияния оксфорд плат, тя ще ви служи дълги години. ЗАБЕЛЕЖКА: Т..
365.50лв.
Без данък:365.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази градинска шатра осигурява оптимална защита срещу слънцето. Тя със сигурност е идеалният избор за партита, срещи, барбекю и всякакви други случаи. Тази шатра/палатка се разпъва лесно и бързо както върху тревни площи, така и върху пръст, благодарение на шестте включени колчета. Ще ви отнеме само няколко минути! Тази шатра тип Старфлекс покрива площ с диаметър до 12 метра. Изработена от устойчив на ултравиолетови лъчи и атмосферни влияния оксфорд плат, тя ще ви служи дълги години. ЗАБЕЛЕЖКА: Т..
416.10лв.
Без данък:416.10лв.
Показани 1 от 50 | 522 (11 Страници)