Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Измерване и диагностика

Производител: Haba Netherlands Модел:
Стенният барометър с термометър и хигрометър 3-в-1 от Nature е практичен инструмент с изпитан механизъм и представлява чудесен начин да сте готови за предстоящото време! Тази джаджа в ретро дизайн съчетава три функции в един уред: измерва атмосферното налягане по скала от 950 до 1070 hPa (mBars), външната температура по скала от -30 до + 50 ºC и влажността на въздуха. Цвят: СребристМатериал: МеталДиаметър: 20 смДебелина: 4 смСтенен барометър с термометър и хигрометър3-в-1:Атмосферно налягане: Ск..
192.50лв.
Без данък:192.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази висококачествена електронна кранова везна е идеална за претегляне на тежки товари до 300 кг и е универсална, надеждна, точна и лесна за работа. Крановата везна разполага с ярък LCD дисплей, който може ясно да се чете. Оборудвана е с акумулаторна батерия, чийто заряд издържа дълго време. Благодарение на висококачествения метал, тази кранова везна е много издръжлива. Крановата везна се доставя с AC захранващ адаптер. Максимален капацитет: 300 кгДисплей: LCD с подсветкаМатериал: МеталС акумула..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект е предназначен за измерване на количеството гориво, което всеки инжектор връща в резервоара бързо и ефективно. По този начин ще знаетe дали има повреден инжектор в автомобила ви. Този комплект позволява едновременно измерване на налягането на всичките 6 инжектори. Има 24 инжекционни адаптери, подходящи за BOSCH-01, SIEMENS-02, DENSO-03 и DELPHI инжектори.Този комплект също има и поставка за анодизирана бутилка. В доставката е включена и кутия за транспортиране и съхранение. 6 х ада..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този професионален комплект за тестване на налягането на горивото включва адаптери, маркучи, скоби и принадлежности, които се прилагат за механични и електронни системи за впръскване на бензин и при повечето автомобили и камиони по целия свят. Той има дисплей с двоен манометър за високо налягане 0-140 PSI или 0-10 бара за точна проверка на налягането на маслото. Включва изчерпателен комплект адаптери и аксесоари за модерни инжекционни системи. Компонентите са оборудвани със система за бързо осво..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този професионален комплект за тестване на налягането на горивото включва адаптери, маркучи, скоби и принадлежности и се прилага за механични и електронни системи за впръскване на бензин и за повечето автомобили и камиони по целия свят, като BMW, GM, Ford, Toyota, Nissan и други автомобили на бензин. Той разполага с противоударна двойна скала за бърза и точна проверка на налягането на горивото. Освен това разполага и с адаптери за бързо свързване с вграден спирачен вентил. Гъвкавият маркуч позво..
239.00лв.
Без данък:239.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект има диапазон от 0-2,5 бара и е подходящ за почти всички видове автомобили. В комплекта са включени 12 алуминиеви адаптора, помпа и уред за измерване. Всички части са в здрава пластмасова кутия за пренасяне. Адаптори за: GM (Cadillac), Benz, GM (Buick), Peugeot, Subaru, Chrysler, Mitsubishi, Nissan, Mazda, Toyota, Infiniti, Geo, Isuzu, GM (Nova, Spectrum, Sprint), Honda, Suzuki, Acura, Benz (ML-Class), GM (Achiva, Skylark, Gramd AM-1992-2002), Volvo, Saab, Sterling, Citron, Renault,..
226.40лв.
Без данък:226.40лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Комплектът за измерване на налягането на горивния инжекцион е подходящ за тестване на инжекционни системи на автомобили като Mercedes, BMW, VW, Audi, Honda, Mazda, Renault, Peugeot и др. Подходящ е за следните инжекционни системи K-Jeronic, L / LH-Jetronic, Motronic, Motronic-Jetronic, MPFI, TBI, EFI, DIGIFANT 1/2, CIS-Digital, Weber CFI, Spi, Single Point / Multipoint. Тройният вентил с уникален дизайн е безопасен при изпускане на налягането. Комплектът за измерване на налягането на горивния ин..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Можете да проверите състоянието на вашия двигател с този комплект от 20 части с компресомер за измерване на дизелови двигатели. Уредът за измерване има обхват от 0-70 Bar / 0-1000 Psi. В комплекта има 4 различни накрайника и 3 инжектор адаптери. Той също така разполага с вграден занулител и всички адаптери имат бързи връзки. Коляновата връзка улеснява работи при по-труднодостъпни ъгли. Компресомер за: дизелов двигателУред за измерване: 0-70 Bar / 0-1000 PsiВключително колянова връзка: даДължина ..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект ви позволява да синхронизирате стойностите на 4 карбуратора, както и да ги настроите или коригирате. Всеки манометър е с индивидуален контрол на амортисьорите и контрол на калибрирането. Изработен от висококачествен материал, този комплект от инструменти е много издържлив. Комплектът се доставя във формован куфар за лесно съхранение и транспортиране. Цвят на куфара: ЧервенМатериал: Метал, пластмасаДълготрайна и устойчива конструкция за дълъг експлоатационен животДоставката съдържа:..
277.00лв.
Без данък:277.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
С помощта на този компресомер можете да проверите състоянието на вашия бензинов двигател. Скалата е с обхват до 300 psi. Доставката включва 2 месингови конектора и транспортна кутия. Компресомер за: горивни двигателиСкала: макс. 300 psiДължина на маркуча: 36 см2 връзки (месинг): 14 и 18 мм..
58.60лв.
Без данък:58.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този компресомер за бензинов двигател, състоящ се от 9 части, е задължителен за проверка на състоянието на вашия двигател. Манометърът е със скала 0-20 Bar / 0-300 Psi.Комплектът включва 4 различни накрайника с резби и 2 универсални гумени накрайника за бързо измерване. Компресомер за: бензинов двигателМанометър: 0-20 Bar / 0-300 PsiДължина на маркуча: 45 см.Вграден бутон за нулиране: ДаБрой части: 92 х универсални гумени накрайника за бързо измерванеНакрайници с резби:1 х М10 x1.01 х М12 х 1,25..
67.50лв.
Без данък:67.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тестерът за компресия ви позволява лесно да измерите компресията на двигателя на вашия дизелов автомобил. Манометърът има измервателен обхват в диапазона 0-70 bar / 0-1000 Psi. В допълнение към компресорния уред можете да получите 9 различни адаптера за подгряващи свещи и 4 адаптера за инжектори. Компресомерът разполага също така с вграден бутон за нулиране, а всички адаптери са с резби. Тип компресомер: за дизелов двигателМанометър: 0-70 Bar / 0-1000 PsiДължина на маркуча: 36 смВграден бутон за..
135.10лв.
Без данък:135.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект инструменти се използва за тестване на налягането в охладителната система и за лесното откриване на теч в резервоара. Изработен от висококачествена пластмаса и алуминий, този комплект инструменти е практичен, устойчив на износване и не ръждясва лесно. Осигурени са тестерни капачки за радиатор с цветна кодировка, което улеснява идентифицирането при избора на подходяща капачка за тест. Този комплект е подходящ за повечето местни и вносни превозни средства. В допълнение комплектът се ..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект инструменти се използва лесно за проверка на налягането в охладителната система и за зареждане на нов антифриз чрез създаване на вакуум в охладителната система. Изработен от висококачествени материали, този комплект инструменти е практичен, устойчив на износване и не ръждясва лесно. Осигурени са тестерни капачки за радиатор с цветна кодировка, което улеснява идентифицирането при избора на подходяща капачка за тест. Има още един адаптер освен комплекта от 27 части, който е подходящ ..
289.60лв.
Без данък:289.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този удобен комплект вакуумна помпа и уред за проверка на течове в спирачната система съчетава две функции в едно устройство. Той е идеален за проверка на херметичността на тръбите, клапаните, засмукването и обезвъздушаването на спирачните системи или хидравличните съединителни системи. Обезвъздушаването на спирачните системи се извършва лесно и бързо само от един човек с тази вакуумна помпа. Ръчната помпа има плавно задвижван спусък, който е с дължината на дръжката, което допринася за вашия ком..
94.20лв.
Без данък:94.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този детектор бързо диагностицира проблеми по двигателя като лоши пръстени, вентили, хлабави уплътнения. Двата уреда за измерване са метални, но обвити в предпазна гума отвън. Първият измервателен уред измерва 0-100 psi, вторият мери процента изтичания, като този уред измерва изтичания от 0 до 100%, с 5% нарастване. И двата уреда са лесни за ползване, за да можете да постигнете максимално прецизни резултати при тестовете. Детекторът е подходящ за всеки бензинов двигател с размер на запалителните..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази висококачествена електронна кранова везна е идеална за претегляне на тежки товари до 1000 кг и е универсална, надеждна, точна и лесна за работа. Крановата везна разполага с ярък LCD дисплей, който може ясно да се чете. Оборудвана е с акумулаторна батерия, чийто заряд издържа дълго време. Благодарение на висококачествения метал, тази кранова везна е много издръжлива. Крановата везна се доставя с AC захранващ адаптер. Максимален капацитет: 1000 кгДисплей: LCD с подсветкаМатериал: МеталС акуму..
277.00лв.
Без данък:277.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект инструменти се състои от повече от 20 инструмента, които ще ви помогнат да синхронизирате двигателя при смяна на ангренажния ремък. Комплектът е подходящ за повечето автомобили с дизелов или бензинов двигател. Инструментите са изработени от шлифована стомана, специално закалена, за да може да издържа всекидневна работа. В доставката е включено куфарче за съхранение и транспорт. Доставката включва щифтове за синхронизация, щифтове за блокиране на коляновия вал, инструменти за разпре..
217.00лв.
Без данък:217.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект инструменти за синхронизиране е предназначен за професионален ремонт на двигатели, което може да включва монтаж и отстраняване на разпределителните валове, подмяна на синхронизиращите вериги, проверка и настройка на разпределителния вал, подмяна на уплътнението в цилиндричната глава и др. Произведен по висок стандарт, комплектът е достатъчно издръжлив на ежедневна употреба в цеха. Комплектът инструменти се доставя в противоударен калъф за по-лесен транспорт и съхранение. Размери на..
121.50лв.
Без данък:121.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект от 8 инструмента за зацепване на двигателя е идеален за определяне на правилните позиции за синхронизиране както на разпределителния вал, така и на коляновия вал, като същевременно се подменя зъбният ремък или веригата на бензиновите двигатели. Изработен от висококачествени материали, този комплект от инструменти е много издръжлив. Инструментите се доставят в здрав куфар, формован чрез раздуване, за лесно съхранение и транспортиране. Материал: СтоманаРазмери на кутията: 26,5 x 21,5..
135.10лв.
Без данък:135.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този разнообразен комплект инструменти служи за регулиране, заключване и премахване на разпределителния вал, маховика, вала на горивната помпа, коляновия вал и др. Инструментите могат да се ползват при следните превозни средства или двигатели:Alfa Romeo бензинови двигатели Alfa Romeo 145, 146, 147, 155 и 156, 1.4 и 1.6 Twin Spark, от 1996Alfa Romeo 145, 146, 155, 156, Spider и GTV 1.8 Twin Spark от 1996Код на двигателите 322.01, 335.03, 671.06, 676.01, 372.03 и 321.04Alfa Romeo 145, 146, 147, 15..
239.00лв.
Без данък:239.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект за диагностика на двигателя ви позволява да заключите зъбните колела на разпределителния вал при смяна на ремъка или при ремонт на двигателя.Този комплект инструменти е подходящ за следните двигатели: DIESEL: всички 1.8 D / TD / TDCi всички 1.6-1.8 - 1.9 Diesel от 1997 GASOLINE: Zetec SE 1.25 L / 2.0 L двигатели (Fiesta от 1996 г., Focus от 1998 г., Puma от 1997 г.); Всички 1995-1998 2.0 L / 16 V; всички 1.6 L 16 V / 1.8 L и 2.0 L 16 V / 16 V 1991-1998;Приложим е при модели на Ford..
148.80лв.
Без данък:148.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект от висококачествени инструменти е предназначен за диагностика на двигател и маслена помпа. Има издръжлив на удари двоен уред за измерване на налягането на маслото. Разполага с адаптер с вграден заключващ се клапан. Благодарение на гъвкавия маркуч можете да работите върху области, които са трудни за достигане. Изработени от висококачествени материали, инструментите в този комплект са изключително здрави и могат да ви служат с години. С включено куфарче за съхранение и транспорт. Раз..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект инструменти е предназначен за прецизно регулиране на различни инжекционни помпи, включително: Bosch, VE, Kiki, Lucas, CAV-Rotodiesel, NiponDenso. Инструментите в комплекта са много здрави и изработени от висококачествени материали. В доставката е включено куфарче за съхранение и транспорт. Доставката включва: 30 x 22 x 6,5 см (Д x Ш x В)Подходящ за различни инжекционни помпи:ВключителноBosch, VE, Kiki, Lucas, CAV-Roto, NipponDensoВ доставката е включено куфарче за съхранение и тран..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този висококачествен, универсален комплект за тестване на налягането в радиатора се състои от 18 части и е идеален инструмент както за любители техници, така и за автомобилни професионалисти. Комплектът за тестване на налягането в радиатора ще ви помогне да откривате вътрешни и външни течове в охладителната система. С него ще можете да смените охлаждащата течност и да тествате за течове в охладителната система на автомобила - в радиатора, парното и капачката на радиатора бързо и лесно. Изработен..
176.10лв.
Без данък:176.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Поддържайте оптималност при работата на двигателя и разхода на гориво с прецизен контрол на запалването! Това може лесно да се направи с нашата професионален уред за диагностика на запалването. Той има ярка ксенонова крушка с концентрирана светлина за по-голяма видимост на искрата дори и на дневна светлина. Подходящ е за автомобили с бензинов двигател със система на запалване 12 V. Уредът за диагностика на запалване позволява синхронизиране на запалителната система с движението на разпределителн..
67.50лв.
Без данък:67.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този автомобилен тестер за компресия работи с повечето модели автомобили с бензинови двигатели. Комплектът включва адаптери и тръби в различен размер, за да пасне на различни модели. Той е популярен избор за бърза и точна проверка на компресията на цилиндъра на двигателя. Диаметърът с двуцветна скала от 0-300 psi/0-20 бара може бързо да се настрои към вашия мотор или автомобил за получаване на точни показания на клапаните, буталата, отворите на цилиндрите или уплътненията на главата. Дренажната ..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този комплект инструменти се използва лесно за проверка на налягането в охладителната система и за зареждане на нов антифриз чрез създаване на вакуум в охладителната система. Изработен от висококачествена пластмаса и алуминий, този комплект инструменти е практичен, устойчив на износване и не ръждясва лесно. Осигурени са тестерни капачки за радиатор с цветна кодировка, което улеснява идентифицирането при избора на подходяща капачка за тест. Този комплект е подходящ за повечето местни и вносни пре..
403.40лв.
Без данък:403.40лв.
Показани 1 от 28 | 28 (1 Страници)