Меню
Количка

Измерване и диагностика

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Този комплект инструменти е предназначен за прецизно регулиране на различни инжекционни помпи, включително: Bosch, VE, Kiki, Lucas, CAV-Rotodiesel, NiponDenso. Инструментите в комплекта са много здрави и изработени от висококачествени материали. В доставката е включено куфарче за съхранение и трансп..
129.00 лв.
Без данък:129.00 лв.
Този комплект за тест за впръскване на гориво тества системите за впръскване на гориво на GM, включително Mercedes, BMW, VW, Audi, Honda, Mazda, Renault, Peugeot и др. Подходящ е за системи за впръскване като следните: K-Jeronic, L / LH-Jetronic, Motronic , Motronic-Jetronic, MPFI, TBI, EFI, DIGIFAN..
183.00 лв.
Без данък:183.00 лв.
Поддържайте работата на двигателя и разхода на гориво оптимални с прецизен контрол на запалването! Това може лесно да се направи с нашия професионален стробоскоп. Той има ярка ксенонова крушка с концентрирана светлина за по-голяма видимост на искрата дори и на дневна светлина. Подходящ е за автомоби..
55.00 лв.
Без данък:55.00 лв.
Този висококачествен, универсален комплект за тестване на налягането в радиатора се състои от 18 части и е идеален инструмент както за любители техници, така и за автомобилни професионалисти. Комплектът за тестване на налягането в радиатора ще ви помогне да откривате вътрешни и външни течове в охлад..
149.00 лв.
Без данък:149.00 лв.
Този комплект от висококачествени инструменти е предназначен за диагностика на двигател и маслена помпа. Има издръжлив на удари двоен уред за измерване на налягането на маслото. Разполага с адаптер с вграден заключващ се клапан. Благодарение на гъвкавия маркуч можете да работите върху области, които..
81.00 лв.
Без данък:81.00 лв.
За проверка състоянието на двигателя си, не можете да минете без този компресомер от 9 части. Манометърът има обхват от 0-20 бара / 0-300 Psi.Компресомерът се предлага с 4 различни подгревни свещи и 2 фиксирани връзки с гума за бързо измерване.Тип компресомер: за бензинов двигателМанометър: 0-20 бар..
54.00 лв.
Без данък:54.00 лв.
Този комплект инструменти за синхронизиране е предназначен за професионален ремонт на двигатели, което може да включва монтаж и отстраняване на разпределителните валове, подмяна на синхронизиращите вериги, проверка и настройка на разпределителния вал, подмяна на уплътнението в цилиндричната глава и ..
91.00 лв.
Без данък:91.00 лв.
Този удобен комплект вакуумна помпа и уред за проверка на течове в спирачната система съчетава две функции в едно устройство. Той е идеален за проверка на херметичността на тръбите, клапаните, засмукването и обезвъздушаването на спирачните системи или хидравличните съединителни системи. Обезвъздушав..
56.00 лв.
Без данък:56.00 лв.
Този професионален комплект за тестване на налягането на горивото включва адаптери, маркучи, скоби и принадлежности, които се прилагат за механични и електронни системи за впръскване на бензин и при повечето автомобили и камиони по целия свят. Той има дисплей с двоен манометър за високо налягане 0-1..
81.00 лв.
Без данък:81.00 лв.
Този комплект инструменти за зацепване на двигателя ви позволява да заключите разпределителния вал в желаната позиция при смяна на ангренажния ремък или при извършване на други ремонти. Подходящ е за Duratec бензинови двигатели 1,5 л и 1,6 л 16V Ti-VCT и за 2.0-литрови TDCI двигатели в превозни сред..
76.00 лв.
Без данък:76.00 лв.
Този професионален комплект за тестване на налягането на горивото включва адаптери, маркучи, скоби и принадлежности и се прилага за механични и електронни системи за впръскване на бензин и за повечето автомобили и камиони по целия свят, като BMW, GM, Ford, Toyota, Nissan и други автомобили на бензин..
188.00 лв.
Без данък:188.00 лв.
Стенният барометър с термометър и хигрометър 3-в-1 от Nature е практичен инструмент с изпитан механизъм и представлява чудесен начин да сте готови за предстоящото време! Тази джаджа в ретро дизайн съчетава три функции в един уред: измерва атмосферното налягане по скала от 950 до 1070 hPa (mBars), въ..
155.00 лв.
Без данък:155.00 лв.
Този комплект е проектиран да измерва бързо и ефективно количеството гориво, което всяка дюза връща към резервоара. По този начин ще можете да разберете дали някоя дюза е повредена. Този комплект позволява едновременно измерване на налягането на всичките 6 инжектора. Има 24 инжекторни адаптера, подх..
78.00 лв.
Без данък:78.00 лв.
Този комплект инструменти се използва за тестване на налягането в охладителната система и за лесното откриване на теч в резервоара. Изработен от висококачествена пластмаса и алуминий, този комплект инструменти е практичен, устойчив на износване и не ръждясва лесно. Осигурени са тестерни капачки за р..
127.00 лв.
Без данък:127.00 лв.
Този изчерпателен комплект от над двадесет инструмента за синхронизиране позволява да се извърши правилно синхронизиране на двигателя при смяна на ангренажния ремък. Този комплект е подходящ за използване на повечето популярни автомобили с бензинови или дизелови двигатели.Подходящ за следните бензин..
137.00 лв.
Без данък:137.00 лв.
Този комплект инструменти се използва лесно за проверка на налягането в охладителната система и за зареждане на нов антифриз чрез създаване на вакуум в охладителната система. Изработен от висококачествени материали, този комплект инструменти е практичен, устойчив на износване и не ръждясва лесно. Ос..
283.00 лв.
Без данък:283.00 лв.
Този вакуум тестер и уред за проверка на течове в спирачната система съчетава две функции в едно устройство. Той е идеален за проверка на херметичността на тръбите, клапаните, засмукването и обезвъздушаването на спирачните системи или хидравличните съединителни системи. Обезвъздушаването на спирач..
52.00 лв.
Без данък:52.00 лв.
Този комплект детектори за течове в цилиндъра бързо диагностицира вътрешни проблеми на двигателя като лоши пръстени, клапани и течове в уплътненията на главата. Двойните датчици се отличават с метална рамка със здрав гумен защитен външен багажник. Скалите на входния габарит отчитат 0-100 psi, втория..
78.00 лв.
Без данък:78.00 лв.
Този комплект ви позволява да синхронизирате стойностите на 4 карбуратора, както и да ги настроите или коригирате. Всеки манометър е с индивидуален контрол на амортисьорите и контрол на калибрирането. Изработен от висококачествен материал, този комплект от инструменти е много издържлив. Комплектът с..
155.00 лв.
Без данък:155.00 лв.
Тестерът за компресия ви позволява лесно да измерите компресията на двигателя на вашия дизелов автомобил. Манометърът има измервателен обхват в диапазона 0-70 bar / 0-1000 Psi. В допълнение към компресорния уред можете да получите 9 различни адаптера за подгряващи свещи и 4 адаптера за инжектори. Ко..
109.00 лв.
Без данък:109.00 лв.
Този разнообразен комплект инструменти служи за регулиране, заключване и премахване на разпределителния вал, маховика, вала на горивната помпа, коляновия вал и др. Инструментите могат да се ползват при следните превозни средства или двигатели:Alfa Romeo бензинови двигатели Alfa Romeo 145, 146, 1..
228.00 лв.
Без данък:228.00 лв.
Този автомобилен тестер за компресия работи с повечето модели автомобили с бензинови двигатели. Комплектът включва адаптери и тръби в различен размер, за да пасне на различни модели. Той е популярен избор за бърза и точна проверка на компресията на цилиндъра на двигателя. Диаметърът с двуцветна скал..
85.00 лв.
Без данък:85.00 лв.
Този комплект от 8 инструмента за зацепване на двигателя е идеален за определяне на правилните позиции за синхронизиране както на разпределителния вал, така и на коляновия вал, като същевременно се подменя зъбният ремък или веригата на бензиновите двигатели. Изработен от висококачествени материали, ..
117.00 лв.
Без данък:117.00 лв.
За да проверите състоянието на двигателя си, не можете да минете без този компресомер от 20 части. Манометърът има обхват от 0-70 бара / 0-1000 Psi. Компресомерът се предлага с 4 различни подгревни свещи и 3 инжектор адаптери. Той също така разполага с вграден бутон за нулиране и всички адаптери има..
82.00 лв.
Без данък:82.00 лв.
С помощта на този компресомер можете да проверите състоянието на вашия бензинов двигател. Скалата е с обхват до 300 psi. Доставката включва 2 месингови конектора и транспортна кутия.Компресомер за: горивни двигателиСкала: макс. 300 psiДължина на маркуча: 36 см2 връзки (месинг): 14 и 18 мм..
42.00 лв.
Без данък:42.00 лв.
Показани 1 от 25 | 25 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.