Меню
Количка

Пневматични инструменти

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Този пневматичен шлайф се отличава с ниско тегло, висока безопасност, бърза скорост, висока ефективност и удобство на употреба. Оборудван с регулируема на 360 градуса глава, той е идеален за бързо и цялостно шлайфане на труднодостъпни места като заваръчни съединения и груби ръбове на детайли. Пневма..
142.00 лв.
Без данък:142.00 лв.
Пълният комплект съдържа селекция от популярни пневматични инструменти (пневматичен ударен гайковерт 1/2", пневматичен прав шлайф 1/4", пневматична тресчотка 3/8", пневматичен чук 150 мм и пистолет за сгъстен въздух) и съответните аксесоари (като фитинги за маркучи и куплунги, длета, шлайфащи камъни..
334.00 лв.
Без данък:334.00 лв.
Този такер за пирони има корпус от лека сплав за по-малко умора и издръжливост на работното място. Неговата ергономична ръкохватка осигурява здраво захващане на инструмента. В допълнение, капакът за нос с бързо освобождаване осигурява лесен достъп за отстраняване на задръствания. Приложението е разн..
140.00 лв.
Без данък:140.00 лв.
Тази висококачествена мини ексцентър шлайфмашина с 50 мм. плоча е идеална за използване в автомобилната и дървообработващата индустрии.Максималната скорост от 15 000 оборота в минута осигурява бърза и прецизно извършена работа.Благодарение на металния корпус и качествените компоненти, този инструмен..
72.00 лв.
Без данък:72.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.