Меню
Количка

Пневматични инструменти

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Този пневматичен шлайф се отличава с ниско тегло, висока безопасност, бърза скорост, висока ефективност и удобство на употреба. Оборудван с регулируема на 360 градуса глава, той е идеален за бързо и цялостно шлайфане на труднодостъпни места като заваръчни съединения и груби ръбове на детайли. Пневма..
97.00 лв.
Без данък:97.00 лв.
Този комплект съдържа 1 гаечен ключ, 7 гнезда с различни размери, 1 разширителен лост, 1 нипел, 1 универсална връзка, 1 контейнер за масло, 1 бит държач и 3 бита. Този набор от инструменти е незаменим помощник за гаражи и работилници. Харповият ключ включва предна въздушна изпускателна система, а въ..
81.00 лв.
Без данък:81.00 лв.
Пълният комплект съдържа селекция от популярни пневматични инструменти (пневматичен ударен гайковерт 1/2", пневматичен прав шлайф 1/4", пневматична тресчотка 3/8", пневматичен чук 150 мм и пистолет за сгъстен въздух) и съответните аксесоари (като фитинги за маркучи и куплунги, длета, шлайфащи камъни..
247.00 лв.
Без данък:247.00 лв.
Този пневматичен комбиниран такер за забиване на пирони или скоби е лек, лесен за употреба и в същото време издръжлив. Ергономичната му дръжка позволява здраво захващане. В допълнение, върхът е лесно достъпен за смазване. Уредът е с широко приложение като например за монтаж на шкафове, ламперии, кор..
103.00 лв.
Без данък:103.00 лв.
Този качествен тенекеджийски пневматичен чук е безценен инструмент за оформяне, изглаждане и разтягане на ламарина, алуминий, мед, месинг и други метали.Тенекеджийският чек, работещ със сгъстен въздух, е научно проектиран. Управлява се с крака, което оставя ръцете ви свободни за работа. Можете да мо..
374.00 лв.
Без данък:374.00 лв.
Този пневматичен иглен чук с 19 устойчиви на износване стоманени игли е един незаменим инструмент за всяка работилница. Идеален е за подготовка на работната повърхност като отстраняване на ръжда, почистване на заваръчна, шлака, петна, боя, мазилка, бетон и много други.Забележка: Иглите са сменяеми, ..
81.00 лв.
Без данък:81.00 лв.
Тази висококачествена мини ексцентър шлайфмашина с 50 мм. плоча е идеална за използване в автомобилната и дървообработващата индустрии.Максималната скорост от 15 000 оборота в минута осигурява бърза и прецизно извършена работа.Благодарение на металния корпус и качествените компоненти, този инструмен..
84.00 лв.
Без данък:84.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.