Меню
Количка

На открито - страница 14

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Тази футболна врата с масивни стълбове и компактна мрежа е предназначена за възрастни и деца, за да играят или да провеждат състезания. Качествената прахово боядисана стоманена рамка носи супер стабилност и отлична издръжливост, като гарантира дълъг експлоатационен живот на футболната врата. А мрежа..
144.00 лв.
Без данък:144.00 лв.
Този компаунд лък с дължина на арката около 27 инча и сила на опън 9 кг е специално разработен за юноши. Ултра преносим с тегло 1,3 кг, можете да го носите със себе си през целия ден. Доставката включва компаунд лък, поставка за стрели и 4 х 25" алуминиеви стрели. Материал: Найлонов лък + алуминиеви..
218.00 лв.
Без данък:218.00 лв.
Този традиционен дървен крокет комплект, подходящ за четирима играчи, е идеален за игра в градината или на плажа. Изработен от твърда борова дървесина, крокет комплектът е здрав и издържлив на дългогодишно ползване. Тази игра на открито изисква концентрация и стратегия, но е забавна и ангажира внима..
62.00 лв.
Без данък:62.00 лв.
Тази камуфлажна мрежа е идеална за скриване на вашето превозно средство или друг голям обект от гледката на открито, благодарение на камуфлажния й цвят. Изработена от 100% полиестерен Оксфорд плат, тази камуфлажна мрежа е водоустойчива, устойчива на гниене и устойчива на мухъл. Тя е много удобна за ..
123.00 лв.
Без данък:123.00 лв.
Този висококачествен фуниевиден държач за мишени е отлично помощно средство за тренировка на стрелба по цели. Изработен от здрава стомана, той е здрав и издръжлив. Този държач за мишени съдържа 14 см хартиени мишени, като дизайнът на фуния помага за намаляване на отскоците. Нашият държач за мишени у..
74.00 лв.
Без данък:74.00 лв.
Този стабилен баскетболен комплект е идеален за упражняване на забивки или за игра с приятели в градината, гаража или на алеята. Таблото е изработено от изключително издръжлив, устойчив на атмосферни влияния полиетилен с висока плътност. Червеният стоманен обръч е с диаметър 38,5 см. Цвят: Многоцвет..
146.00 лв.
Без данък:146.00 лв.
Предизвикайте приятелите си на една вълнуваща игра на баскетбол в задния двор с този комплект баскетболен кош със стойка! Тази баскетболна система е идеален спорт за свободното време или за тренировки по стрелба, изпълвайки със забавления свободното ви време. Таблото е направено от устойчив на атмос..
324.00 лв.
Без данък:324.00 лв.
Осигурете на детето си естествено място за игра и открития навън с тези дървени масички за пясък. Масивно дърво дугласка ела: Масите за игра са изработени от масивна дугласка дървесина за здравина и стабилност. Дървесината от дугласка ела също е изключително издръжливо дърво, което е много подходяща..
174.00 лв.
Без данък:174.00 лв.
Показани 625 от 632 | 632 (14 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.