Меню
Количка

Информация за ENGENEER PZ-59

Мултифункционални клещи Engineer PZ-59 за премахване на болтове

20 см здрави професионални клещи, които могат да развиват болтове с разбита глава до 15 мм. Патентованата вертикална форма на нарезите захваща плътно наранени, счупени или ръждясали глави на болтове за безпроблемно развиване.

 • Премахва винтове и болтове с разбити или ръждясали глави много по-бързо от специалните инструменти за развиване и много по-добре от обикновени клещи. В същото време
 • разполагате с изключително качествени мултифункционални клещи.
 • Идеални за професионалисти, авто механици, електротехници, строители и др.
 • Специалната форма на зъбите успява да задържи и най-тънкия материал. Снабдени са и с мощни резци.
 • Специалните дръжки с напречна Т форма предпазват покритието от въртене и изваждане дори и при най-тежката употреба.
 • Твърдост на стоманата HRC 60, произведени в Япония

Защо тези клещи успяват да развиват всякакви винтове?

Обикновените клещи имат права форма на челюстите и нямат достатъчно контакт с винтовете. Enгеneer PZ-59 са с патентована форма и нарези, за да обхванат стабилно кръгли предмети дори и при минимална височина на главата от 1-2 мм


Обикновени клещи
EngineerВертикалните нарези обхващат кръгли предмети много по-стабилноФормата и геометрията на челюстите предава цялата сила още в първия милиметър за стабилно захващане


Патентована система за захващане на тънки материали


Engineer PZ-59 захваща стабилно и най-тънките материали, благодарение на патентованата система на зъбите. При обикновените клещи, производителите обикновено трябва да избират дали резците или зъбите да прилепват плътно.

При Engineer PZ-59 зъбите се разминават, като по този начин и резците прилепват плътно и зъбите захващат и най-тънкия материал стабилно.

Обикновени клещи
Engineer PZ-59

 


Изключително качество на изработката


 1. Дръжките са със специален Т профил, който държи устойчивата TPR обвивка на място и не позволява да превърта или да се измъква от дръжката и при най-тежкото
 2. използване. Тази форма също така позволява 20% по-ниско тегло, а дръжката е скулптурирана за максимална ергономия и стабилен хват. 
 3. Мощни резци с максимален ряз на 3.2мм стоманена тел  
 4. Стоманата е високо въглеродна, закалена с твърдост HRC60±2, с перфектна сглобка. Не се препоръчва използването със специално закалени винтове (напр. самопробивни или закалени за дърво), защото имат по-висока твърдост от 60 HRC. Също не се препоръчва ползването със залепени винтове. Ползвайте клещите на главата, а не на резбата на винта или болта.
 5. Обща дължина 204 мм, общо тегло 300 г


Производител е японската фирма Engineer Inc., Дулотек ЕООД е техен директен вносител. Engineer Inc. е основана през 1948 г в Осака под името Futaba tools и е преименувана през 2002 г в Engineer Inc. Фирмата е световно известна с инструментите и решенията си за отвиване на болтове, като най-известните продукти са клещите за развиване на болтове с патентован дизайн на челюстите и безкомпромисно качество. Девизът на Engineer Inc. е “Инструменти с дух“ и те са горди, че техните продукти служат като мост между поколенията.


Още продукти

Brand: ENGINEER Model: ZC-28
Моментален разтворител на ръжда ENGINEER ZC-28Гледайте как ръждата изчезва като магия. Препаратът е неутрален и щадящ за кожатаМоментално премахва ръж..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Brand: ENGINEER Model: pz-22
175 мм здрави професионални клещи, които могат да развиват болтове с разбита глава до 11 мм. Патентованата вертикална форма на нарезите захваща плътно..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Фенер Dulotec Convoy C8 Gen2 900 метра с батерия и зарядно Фенер Dulotec Convoy C8 Gen2 900 метра с батерия и зарядно
Най-продаван
Brand: Dulotec Model: C8 Osram
Фенерът има 50% по-голяма далекобойност от стандартния модел с XPL-HI диод. Лъчът е тесен и концентриран в точка с висок интензитет (петно около 5 м н..
80.00 лв.
Без данък:80.00 лв.

  

Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.