Меню
Количка

ENGINEER

Brand: ENGINEER
175 мм здрави професионални клещи, които могат да развиват болтове с разбита глава до 11 мм. Патентованата вертикална форма на нарезите захваща плътно наранени, счупени или ръждясали глави на болтове за безпроблемно развиване. Премахва винтове и болтове с разбити или ръждясали глави много по-бързо о..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Brand: ENGINEER
20 см здрави мултифункционални клещи, които могат да развиват болтове с разбита глава до 15 мм. Патентованата вертикална форма на нарезите захваща плътно наранени, чупени или ръждясали глави на болтове за безпроблемно развиване. Премахва винтове и болтове с разбити или ръждясали глави много по-бързо..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Brand: ENGINEER
Моментален разтворител на ръжда ENGINEER ZC-28Гледайте как ръждата изчезва като магия. Препаратът е неутрален и щадящ за кожатаМоментално премахва ръжда от болтове и всякакви малки части за секундиПрониква агресивно и в най-малката пролука в резбите и разхлабва ръждясали болтовеПроизведен в ЯпонияEN..
22.00 лв.
Без данък:22.00 лв.
Brand: ENGINEER
Универсални ножици Engineer PH-57 210 ммПрофесионални ножици с 2в1 острие с микро и едра серетация за лесно рязане на различни материалиМикросеретацията в началото на острието е за по-фини срезове в по-меки материали - хартия, пластмаса, въже, кожа до 5мм, коркЕдрата серетация в основата на острието..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.