Хубавите градински мебели Ви дават възможността да се насладите истински на пролетта, лятото и есента. Можете да отпразнувате топлите месеци във Вашия двор с приятели, семейство и гости, ако имате подходящото градинско обзавеждане.

За модерно и практично обзавеждане на двора и градината, можете да избирате от разнообразие от стилове и материали. Включително специални материали, използвани за предотвратяване на мухъл и плесен, така че да не се налага да прекарвате цялото си време в грижи за Вашите външни мебели. А ето няколко предложения, които съчетават издръжливост и комфорт:

Ратанови мебели

Тези сладки плетени мебели са обичани от всички и не случайно. Те са чудесен избор, тъй като изглеждат страхотно, лесни са за почистване и поддръжка и можете да им се доверите, че ще издържат – независимо от времето!

Метални мебели

Стоманените или алуминиевите конструкции са леки и устойчиви на влиянието на времето. В същото време този тип мебели могат да имат съвременен дизайн, който впечатлява.

Дървени мебели

Дървените градински мебели са все по-популярен избор. Дървото придава топлина и естествен вид на градинското пространство. Органичният материал допълва средата, здрав е, а дизайните могат да бъдат както в класически, така и в съвременен стил.

Мебели с вградени съхранителни пространства

Изберете мебели с възможност за съхранение под седалките или вградени чекмеджета. Това е практично и Ви позволява да държите всякакви аксесоари под ръка.

Хамак

Забавен, стилен и релаксиращ, хамакът е чудесно допълнение към всяка градина. С толкова много опции на пазара можете да изберете такъв, който ще внесе цвят във Вашата градина, ще добави стил към декорираните площи или ще бъде центърът на Вашия вътрешен двор.

Пейка

Едно от най-хубавите неща в това да имаш градина е възможността да се отпуснеш и да се наслаждаваш на резултатите от цялата си упорита работа. Въпреки че има много възможности за сядане, градинската пейка ще предложи на Вас и гостите място, където да подишате свеж въздух и да се насладите на любимите си цветя и растения.

Шезлонг

Вашето място под слънцето Ви очаква! Просто добавете няколко шезлонга и със сигурност ще прекарате комфортно и приятно време край басейна.

Вашият вътрешен двор, градина или балкон са неразделно продължение на дома и заслужават най-добрите мебели. Качествените градински мебели, които използвате, отразяват както чувството Ви за стил, така и Вашата уникална индивидуалност.