Количка














Категории:
Ножове
, Кухненски ножове
Кухненски нож Tojiro на главния готвач 210мм F-808 - VG10 - ламинат
- Размери: 350.00mm x 20.00mm x 60.00mm
- Артикулен номер: d-18-135-3742
- Наличност: На склад
- Доставка: до 2 работни дни
Безплатна доставка за поръчки над 70 лева
259.00 лв. (132.42€)
Ex Tax: 259.00 лв. (132.42€)
- Произведен в Япония
- Много лек за размерът си
- Изключителни режещи качества
- Първокласна ножарска стомана - VG10 - ламинат
- Ръката ви не се сковава и не се уморява при продължителна работа
Може да добавите още:
Протектор за нож 22x5.5 см - Chef Knife | 9.00 лв. (4.60€) | ||
Точило за ножове Tojiro с керамични ролки и диамант FC-462 | 67.00 лв. (34.26€) |
Купи с
48 вноски по 8.09 лв. (4.14€)
Кухненски нож Tojiro на главния готвач 210мм F-808 - VG10 ламинат – промо цена 259.00 лв. (132.42€)
Ножът на главния готвач е предназначен за рязане на плодове и зеленчуци, кореноплодни зеленчуци, полуфабрикати, разфасоване на месо, риба и птици.
Кухненският нож Tojiro е чудесен кухненски инструмент, изработен от стомана VG-10, която е известна в цял свят със своята издръжливост и ненадминати режещи качества.
Ножът е напълно защитен от корозия и подсилен с допълнителни метални пластини за здравина. Заточването на ножа е симетрично и фино, което ви позволява да режете продуктите лесно и бързо.
Ножът има превъзходно острие, което е заточено до японско съвършенство. Изработеното по японска традиция по трислойна схема острие осигурява на ножа бръснеща острота и няма да остави равнодушен дори и най-капризния купувач.
Купувайки кухненски нож за готвачи Tojiro, серия Western, вие купувате истинско японско качество за дълги години.
Дръжката е лека и приляга в ръката ви много естествено, тя е от компресирани и ламинирани слоеве от тънки дървени листове - т.нар. pakkawood - има добра водоотблъскваща способност, много хигиенична е и е здраво фиксирана с 3 нита, за да се избегне клатене.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- Дължина на острието: 210мм
- Обща дължина: 335мм
- Тегло: 200 грама
- Слоеве на острие: 3
- Острие: VG10 стомана и 13Cr неръждаема стомана
- Дебелина: 1.9 мм
- Твърдост (HRC): 60-61
- Заточка: #8000
- Дръжка: Подсилен ламиниран материал pakkawood, 3 нита, цяло острие (Full-Tang)
- Скосяване: двойно
- Страна на произход: Япония
Японският кухненски нож Tojiro е чудесен кухненски инструмент, създаден от легендарната стомана VG-10, която е известна в цял свят със своята издръжливост и ненадминати режещи качества.
Takefu е разработила стандарт за качество на закаляване на метала от 61 HRC, който се е превърнал в еталон при инструментите за готвачи.
Ножът е напълно защитен от корозия и подсилен с допълнителни метални пластини за здравина.
Заточването на режещият ръб е симетрично и фино, което ви позволява да режете продуктите лесно и бързо.
Можете да закупите комплект добри кухненски ножове Tojiro от тази линия не само за специализирана, но и за домашна употреба. Ножовете Tojiro се използват от професионални готвачи в цял свят.
Дръжката буквално се слива с ръката, а процесът на готвене се превръща в просто и интересно занимание. Приятният бонус за такъв инструмент е неговата достъпна цена.
Tojiro е Японска компания, специализирана в производството на висококачествени кухненски ножове.
Tojiro стартира производство на ножове през 1955г. с нож за плодове от неръждаема стомана.
С послание "Повече от острота", те се стремят да осигурят не само остротата, но и усещане, че ножът приляга удобно в ръката ви, докато го използвате, превръщайки се във ваш партньор.
Tojiro обединява японските традиции в производството на ножове и съвременната технологии. С други думи, те се възползват от високата ефективност на производството, на съвременните машини и качествата на кованата стомана обединени с уменията и инстинкта на занаятчиите, чрез ръчна довършителна работа и качествен контрол.
Продължават да полагат усилия за внимателно производство на ножовете, така че един нож Tojiro да може да осигури най-голямо удовлетворение на клиента.
Най-често използвана при производството на кухненските им ножове е ламинираната стомана. Тя се изковава по същия начин, по който се изковава традиционният японски меч "Катана" от тамахагане.
Съвети за поддръжка на ножа:
- Режете върху пластмасова или дървена дъска, но не бамбукова. В никакъв случай не режете върху стъклена дъска, порцеланова чиния или срещу пръстите си.
- Не прилагайте странично натоварване или усукване върху режещия ръб.
- Точете често – ножа по лесно се поддържа бръснещо остър, от колкото да се заточва основно, ако е много изхабен.
- Не мийте в съдомиялна машина.
- Кухненските ножове са предназначени за употреба само в кухнята.
Номер в каталога: d-18-135-3742
Гаранция от производителя TOJIRO
Изпращаме в рамките на 24 часа.
Открий още артикули в: Кухненски ножове, Ножове
ВНИМАНИЕ! Възможно е цветовете на продуктите в снимките да се различават от реалните!