Меню
Количка

Work Sharp

Brand: Work Sharp
Pivot Knife Sharpener е вашето преносимо решение  за бърз, лесен и ефективен начин за заточване на всеки нож, който притежавате, в 2 лесни стъпки, включително серетирани остриета и инструменти. Където и да ви отведе вашето приключение.25° Convex-Carbide  е технология за бързо възстановяван..
19.00 лв.
Без данък:19.00 лв.
Brand: Work Sharp
Pivot Plus Knife Sharpener е вашето преносимо решение  за бърз, лесен и ефективен начин за заточване на всеки нож, който притежавате, в 2 лесни стъпки, включително серетирани остриета и инструменти. Където и да ви отведе вашето приключение.25° Convex-Carbide  е технология за бързо възстано..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Brand: Work Sharp
Ежедневно, ултра леко и компактно точило за заточване на ножове и инструменти.Диамантената плоча за заточване и фин керамичен прът използват вградени ъглови водачи, за да създават остър режещ ръб по всяко време и навсякъде, където имате нужда от него на всичките си ножове. У дома или на открито за т..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Brand: Work Sharp
Заточващото устройство за ножове и инструменти Pivot PRO® е най-функционалният член на серията Pivot. Той бързо и лесно възстановява фабричната острота на ножовете и широка гама инструменти само за секунди. 25° изпъкнал карбид, чрез него остриета бързо възстановяват остротата си, а керамичните пръчк..
35.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
Brand: Work Sharp
Мултифункционално преносимо ръчно точило с водачи, с направляващи ъгли,  диамантена пластина и фината керамична пръчка, усъвършенствате режещият ръб до по-високо ниво на острота. Устройството за заточване на ножове е компактно, лесно за употреба, предназначено за заточване на всичко, при всякак..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Brand: Work Sharp
Мултифункционално преносимо ръчно точило с направляващи ъгли е цялостно решение за заточване. Предназначено за заточване на всичко, при всякакви условия, дори в движение. Проектиран изключително за спортисти и потребители на ножове, които се нуждаят от цялостно, здраво и компактно решение за ръчно з..
80.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Brand: Work Sharp
Ръчното точилото за ножове Benchstone е 3-странна абразивна система за заточване под предварително зададен ъгъл, предназначена за тези, които търсят лесно за използване настолно точило, осигуряващо постоянни резултати. Tri-Brasive® осигурява диамантени плочи със средна зърнометрия 320 и фина 600 за ..
139.00 лв.
Без данък:139.00 лв.
Brand: Work Sharp
Система за направлявано ръчно заточване и усъвършенствате режещият ръб на вашите ножове. Тя е създадена както за начинаещи, така и за майстори в точенето и може да се използва за заточване на всеки нож, който притежавате.Иновативната система Pivot-Response следва извивката на острието по време на за..
177.00 лв.
Без данък:177.00 лв.
Brand: Work Sharp
Work Sharp и легендата в производството на ножове Кен Онион си партнират, за да създадат заточващото устройство за ножове Angle Set Knife Sharpener за ентусиастите, които обичат да заточват ръчно. Тази настолна точилка осигурява широк диапазон от ъгли на острието и прави заточването бързо и лесно.Тр..
145.00 лв.
Без данък:145.00 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.