Меню
Количка

RovyVon

Brand: RovyVon
Мощно презареждаемо фенерче, което ще е винаги с Вас и ще достави много светлина когато се нуждаете от нея.Aurora A33 е фенер със заден бутон за включване, който прави използването му лесно и бързо с една ръка. Може да достави до 200 лумена и 100 метра осветеност за кратко или пък да свети до 56 час..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Brand: RovyVon
Деликатна верижка с класическа плетка изработено от титанова стомана. Закопчалката е достатъчно стабилна и издръжлива,ако решите да добавите висулка като допълнение към верижката.Характеристики:                 &n..
60.00 лв.
Без данък:60.00 лв.
Brand: RovyVon
RX10 EDC Organizator на RovyVon е органайзер, идеален за съхранение на фенерчета, аксесоари за фенерчета, ключодържатели и батерии. Кутията е изработена от поликарбонат, а вътрешната гъба от судоку пяна, защитава вашите EDC фенерчета и аксесоари от наранявания.&n..
30.00 лв.
Без данък:30.00 лв.
Brand: RovyVon
Мощно презареждаемо фенерче за ключодържател, което ще е винаги с Вас и ще достави много светлина когато се нуждаете от нея.Aurora A11 е лимитирана серия, която е направена на базата на титаниевия модел А4, който е допълнително обработен в студио, за да му бъдат добавени допълнителни цветове. Моде..
200.00 лв.
Без данък:200.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.