- Артикулен номер: d-18-135-3740
- Наличност: На склад
- Доставка: до 2 работени дни
- Произведен в Япония
- Много лек за размерът си
- Изключителни режещи качества
- Първокласна ножарска стомана - VG10 - ламинат
- Ръката ви не се сковава и не се уморява при продължителна работа
Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:
Искаш тази покупка сега, получаваш я веднага!
Купи стоки за сума от 40 до 400 лв., плати с 2 вноски, с 0% лихви и 0лв. такси.
По време на покупката плащаш само 25% от стойността и, а останалите 75% в рамките на следващите 30 дни изцяло онлайн.
Толкова е лесно!
Стъпка 1: Попълваш основни лични данни и нищо повече – име, телефон, ЕГН, имейл, адрес ,номер на лична карта.
Стъпка 2: Ценим времето ти и сме бързи – отговорът на заявката си получаваш до минути.
Стъпка 3: Минаваш през онлайн идентификация. Нищо страшно – изпращаш ни снимки на личната си карта от двете и страни и твое селфи.
Стъпка 4: Попълваш още малко данни - този път на личната ти кредитна/дебитна карта, чрез която ще се извърши автоматично погасяване на вноските ти. Бъди спокоен, данните ти са защитени и се съхраняват прилежно от лицензирания доставчик на платежни услуги Paynetics.
Стъпка 5: На финала сме - Подписваш договора в защитена платформа изцяло онлайн.
Сега ти си на ход!
Поръчай и вземи сега, плати на 4 равни вноски!
Пазарувай за сума от 40 до 400 лв. - без лихви, без такси, без напрежение.
Плати 25% от стойността на поръчката веднага, а останалите 75% в рамките на 3 месеца на равни вноски.
Изплащането става автоматично, без усилия от твоя страна!
Просто опитай!
Лесно е:
Стъпка 1: Попълваш основни лични данни и нищо повече – име, телефон, ЕГН, имейл, адрес ,номер на лична карта.
Стъпка 2: Ценим времето ти и сме бързи – отговорът на заявката си получаваш до минути.
Стъпка 3: Минаваш през онлайн идентификация. Нищо страшно – изпращаш ни снимки на личната си карта от двете и страни и твое селфи.
Стъпка 4: Попълваш още малко данни - този път на личната ти кредитна/дебитна карта, чрез която ще се извърши автоматично погасяване на вноските ти. Бъди спокоен, данните ти са защитени и се съхраняват прилежно от лицензирания доставчик на платежни услуги Paynetics.
Стъпка 5: На финала сме - Подписваш договора в защитена платформа изцяло онлайн.
Сега ти си на ход!
Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!
Професионален, универсален кухненски нож, предназначен за рязане, кълцане и наситняване на различни продукти. В умели ръце той може дори да се справи с порционирането на птици, премахването на костите от месото или филетирането на рибата. Острието с оптимална дължина ви позволява да режете по-големи равнини и гарантира пълен контрол върху ножа.
Изключително издръжлив и устойчив на ръжда нож, изработен според професионалните спецификации, серията TOJIRO regular professional отдавна е популярна сред готвачите.
Острието е от стомана VG10 като ядро, покрито с 13-хромна неръждаема стомана, то е постигнало както професионална острота, така и лесна поддръжка.
Подсилената ламинирана дръжка е много издръжлива и здрава, не се деформира лесно и е здрава срещу влошаване на качеството с течение на времето.
Металният болстер е много хигиеничен и предотвратява натрупването на петна и мръсотия между острието и дръжката.
Универсален нож, подходящ не само за зеленчуци, месо и риба с големи размери, но и добър за детайлна работа, като се използва така нареченото му острие с К-образен връх.
- Дължина на острието: 160мм
- Обща дължина: 295мм
- Тегло: 170 грама
- Слоеве на острие: 3
- Острие: VG10 стомана и 13Cr неръждаема стомана
- Дебелина: 1.7 мм
- Твърдост (HRC): 60-61
- Заточка: #8000
- Дръжка: Подсилен ламиниран материал pakkawood, 3 нита, цяло острие (Full-Tang)
- Скосяване: двойно
- Страна на произход: Япония
- Режете върху пластмасова или дървена дъска, но не бамбукова. В никакъв случай не режете върху стъклена дъска, порцеланова чиния или срещу пръстите си.
- Не прилагайте странично натоварване или усукване върху режещия ръб.
- Точете често – ножа по лесно се поддържа бръснещо остър, от колкото да се заточва основно, ако е много изхабен.
- Не мийте в съдомиялна машина.
- Кухненските ножове са предназначени за употреба само в кухнята.