Меню
Количка

Кухненски нож Fuji Cutlery Chinese Cleaver Chopper 175мм FA-70 - сатър

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Кухненски нож Fuji Cutlery Chinese Cleaver Chopper 175мм FA-70 - сатър
Кухненски нож Fuji Cutlery Chinese Cleaver Chopper 175мм FA-70 - сатър
Кухненски нож Fuji Cutlery Chinese Cleaver Chopper 175мм FA-70 - сатър
Кухненски нож Fuji Cutlery Chinese Cleaver Chopper 175мм FA-70 - сатър
Тагове: tojiro , fuji , сатър
Кухненски нож Fuji Cutlery Chinese Cleaver Chopper 175мм FA-70 - сатър
  • Артикулен номер: d-18-135-3743
  • Наличност: На склад
  • Доставка: до 2 работни дни
Безплатна доставка за поръчки над 70 лева
100.00 лв.
Без данък: 100.00 лв.

  • Произведен в Япония
  • Изключителни режещи качества
  • Неръждаема стомана 
  • Дървена дръжка
  • Ръката ви не се сковава и не се уморява при продължителна работа

на 6 вноски по 17.73 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
Кредитен модул JET Credit
Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от БНП Париба Лични Финанси.

Във всяка кухня трябва да има един сатър в китайски стил, чието високо, здраво острие и баланс напред вършат по-голямата част от работата вместо вас, когато режете големи порции зеленчуци и кълцате месо или билки. Току що намерихте отличен модел от Япония, който за разлика от повечето сатър с плосък корем има леко извито острие, подобно на готварски нож от европейски тип, така че домакините ще го намерят, като по-лесен за използване. Освен това дръжката с форма на бъчва ви позволява по-голям контрол в сравнение със стандартната форма.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Дължина на острието: 175мм
  • Обща дължина: 298мм
  • Тегло: 315 грама
  • Слоеве на острие: 3
  • Острие: неръждаема стомана 4116 (X50CrMoV 15)
  • Дебелина: 2.3 мм
  • Твърдост (HRC): 56-57
  • Дръжка: импрегнирано дърво
  • Скосяване: двойно
  • Страна на произход: Япония
Японският кухненски нож Tojiro е чудесен кухненски инструмент, създаден от легендарната стомана VG-10, която е известна в цял свят със своята издръжливост и ненадминати режещи качества.
Takefu е разработила стандарт за качество на закаляване на метала от 61 HRC, който се е превърнал в еталон при инструментите за готвачи.
Ножът е напълно защитен от корозия и подсилен с допълнителни метални пластини за здравина.
Заточването на режещият ръб е симетрично и фино, което ви позволява да режете продуктите лесно и бързо.
Можете да закупите комплект добри кухненски ножове Tojiro от тази линия не само за специализирана, но и за домашна употреба. Ножовете Tojiro се използват от професионални готвачи в цял свят.
Дръжката буквално се слива с ръката, а процесът на готвене се превръща в просто и интересно занимание. Приятният бонус за такъв инструмент е неговата достъпна цена.

Tojiro е Японска компания, специализирана в производството на висококачествени кухненски ножове.
Tojiro стартира производство на ножове през 1955г. с нож за плодове от неръждаема стомана.
С послание "Повече от острота", те се стремят да осигурят не само остротата, но и усещане, че ножът приляга удобно в ръката ви, докато го използвате, превръщайки се във ваш партньор. 
Tojiro обединява японските традиции в производството на ножове и съвременната технологии. С други думи, те се възползват от високата ефективност на производството, на съвременните машини и качествата на кованата стомана обединени с уменията и инстинкта на занаятчиите, чрез ръчна довършителна работа и качествен контрол.
Продължават да полагат усилия за внимателно производство на ножовете, така че един нож Tojiro да може да осигури най-голямо удовлетворение на клиента.
Най-често използвана при производството на кухненските им ножове е ламинираната стомана. Тя се изковава по същия начин, по който се изковава традиционният японски меч "Катана" от тамахагане.

Съвети за поддръжка на ножа:
  • Режете върху пластмасова или дървена дъска, но не бамбукова. В никакъв случай не режете върху стъклена дъска, порцеланова чиния или срещу пръстите си.
  • Не прилагайте странично натоварване или усукване върху режещия ръб.
  • Точете често – ножа по лесно се поддържа бръснещо остър, от колкото да се заточва основно, ако е много изхабен.
  • Не мийте в съдомиялна машина.
  • Кухненските ножове са предназначени за употреба само в кухнята.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
ВНИМАНИЕ! Възможно е цветовете на продуктите в снимките да се различават от реалните!
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.